Binnaz Abla

İndirim varken tabii ben kaçırmadım Yargıc bana kahve falında vade vermemişti. Vade için gittim. Yine ağzımı açık bıraktı. Sanırım benim enerjim cidden uyuşuyor Yolculuk var bir bayanla senden daha uzun boylu eğleneceksin. Cidden öyle bir yolculuğum var tatile gidiyorum kardeşimle. Vade çok kısa artık yakın zamanda olup olmayacağını söyleyebilirim. Şu zaman yazacak ama sen başka yerde olacaksın . Evet o zaman zaten tatilde olacağım. Söylediği herşey doğru. Ama vadesi bence tutmaz . Tutarsa mucize olur. Karşı tarafı bilmiyorum ama çok iyi analiz yapıyor bence , çok mantıklı buldum . Sadece evet çok kısa bakıyor . Umarım yakın zamanda sesli bakmaya başlayacak.

ne attın cnm? kahve ve iskambili kapatmıs

Soru olarak ne soruyorsun ki her şeyden bahsetmiiş canım yolculuk aşk falan filan ben direk bir tane net soru soruyorum diye bi olay etrafında bana yorum yapıp duruyorlar ondan tek bir şeyi bekliyorum ondan hiç bşy çıkmıyor bana

Aşk soruyorum Ya bana da hep öyle ... Zaten Yargıctan önceden etkilenmiştim söylediğini yaptım olumlu oldu onun üzerine tekrar gittim. Çok fal baktırdım benim enerjim en Yargıcla uyuşuyor . Zaten vadesi çok kısa. Çıkmazsa bırakıyorum artık . Çıkmasıda biraz imkansız.

Anladımmm İnşallah hakkında en hayırlısı olacak şekilde çıksın canım gerisi boşşşşşş mutlu olacaksan cıksın

Elif sende gelecek bildi mi?

Ben sonunda Elif'e telefonda fal baktirdim. Tam 45 dakika konusmusuz telefonda, Binnaz'da baktirmaktansa cok daha iyi bence. Ayrica gecmis ve anda inanilmaz bildi bende hatta sasirdim, cok nokta atisli ve tahmin edemeyecegi, atip da tutamayacagi seyler biliyor. Umarim gelecek de soyledigi gibi olur ama gelecekten cok umudum yok bana biraz ucuk ve olmasi imkansiz gibi geldi. Vedigi tarih cok uzak sayilmaz, kis aylari ve Subat donemi, olursa mutlaka yazarim ve tekrar baktiririm.

Ya benim kafa yine gitti geldi bugun alexe fala attım. Ya bu adamı çok begendim niyeyse ben valla Alex fan club olacağım şimdi de hani dinlerken şey diyorsun ilk başta benim mantığa ihtiyacım yok kardeşim hadi geç geç. ama ikinci falda 3 üçüncü falda böyle seni kendisine çekiyor. hani evet akıl veriyormuş yol gösteriyormuş gibi gözüküyor ama ben şöyle düşündüm mesela karşı tarafı çok iyi tahlil ediyor kendi içinde ne düşündüğünü biliyor ve ona göre sana yol çiziyor ve tarzı bu olarak geldi bana bilmiyorum. Çok geriye dönük bakamadım ama hani çıkan var mı ya da beğenen nasıl durumlar Bir de Elif su'yu çok beğendim daha önce zaten ben de çıktım işte o da değişik bir kadın.

son sorun Binnaz Rüzgar hiç baktırmadımn ve görmemiştim geçen Arkadaş gösterdi müthiş bir sesi var adamın ve uzun bakıyormuş indirimden kredi alıp ona baktırmayı düşünüyorum o nasıl

Buraya hiç yazmamıştım çünkü tam emin olamadığım için. 1 sene önce hayatımda kimse yoktu fal sepeti fal evi byv fal alem çok yere fal atmıştım 100 kadar vardır hepsine aynı soru hayatıma biri girecekmii kim girecek ne zamam girecek şu bu o kadar yorum almıştım ki 2 aya girecek hayatına sarışın olacak mühendis olacak şu olacak bu olacak hepsi bol keseden atmış geleceği bilmediğimiz için sallaması kolaydır ya hani.. sadece Alex hayatına girecek insan şu şu karakterde cok zıtsınız kavga gürültü ile ilişkiniz yürüyecek ayrılıklar olacak barısmalar olacak evleneceksin hani bu adam işi mesleği uyuyor hadi evlenim gibi bi evlilik yapmıcan mantık evliliği olmıcak tam anlamıyla aşık oldugun gözün kör oldugu için evlencen demiş.. vade veremem demiş sonunda. Faldan 6 ay falan sonra hayatıma şimdiki exim girdi. Bütün fallarımı dinledim hepsi sallamasyon sadece Alexin anlattıgı karakter exime o kadr benziyor ki ilişkimizde cidden kavga gürültü geçti hani hayalimdeki evleneceğim insan profilinden kültür aile meslek olarak çok farklı ama aşık oldum bi kere hala dönmesini bekliyorum. Bu duruma istinaden Alexe bi ay önce gene baktırdım dönüp dolaşıp sana geri döncek evlilik yolu bu adamla demişti. Ama fallara bağlanmak istemediğim için inanmakta istemiyorum akışına bıraktım durumu.. Ama 100den fazla fal baktırmısım herkes sacma sacma esmer kumral sarısın hayatına girecek 2 aya kadr gircek cok mutlu olcaksın hemen evlenceksin hani hep pembiiiş tablo hiçbiri olmadı sadece Alexin bana anlattıgı karakter yaşadığım ilişki biçimi eximle yaşadıgım ilişki biçimiydi ama suan eximle ayrıyız baya da oldu döner mi bilmiyorum o belkide hayatıma yeni biri gircek o kişi Alexin anlattıgı karakterde olacak onla evlenicem bilemiyorum ya da Alexin falı tesadüf eximin karakterine benziyor bilemiyorum o yüzden yazmak istemedim çıkıp cıkmadığından emin değilim. Eğer eximle evlenirsem bana ilk baktırdığım 100 faldan tek cıkan Alex olur

Yaaa Alex çok farklı biri yaa 4 fal falan sanırım hani böyle tak tak şu olacak bilmem ne olacak vesaire değil adam net olaylar üzerinden gidiyor ve böyle sanki bir arkadaşın akıll veriyormuş gibi geliyor ama asla öyle değil bence mantığını kavramak gerekiyor adamın. normalde ben böyle fallar sevmem cinli severim pat pat konuşsun isterim değişik şeyler anlatsın isterim şu olacak bu olacak hayalse hayal ama ciddi anlamda keyifsizim günlerdir adamın anlattıkları ve çizdiği yol beni çok iyi etti beni çok iyi çözdüm ve çok güzel tarif etti mesela ben kendim hakkında pek bir bilgi vermeme rağmen benim yapımı nasıl bir insan olduğumu bunları çok güzel bilip analiz etti hani şey demiyor sen böylesin o şöyle şunları olmuş gibi değil sen böyle bir insan olduğun için o da böyle bi insan olduğu için vs vs yorumluyor işte ama şu anlık güvendiğim falcılara ekledim kendisini

Ben de severim Alex’i ilk falında da sevmiştim ama faldan beklediğim bu mu ki diye bir düşünmüştüm önce. Sonra aslında sadece yol haritası çizmediğini falda gördüğü şeyleri daha gerçekçi yorumladığını anladım. Bana mesela deli gibi aşıksınız ikiniz de ama aranızdaki sorun aşk değil zaten demişti. Sizin ilişkinizde çeşitli engeller var ama bunlar aşılamayacak şeyler değil en büyük engel hayatınızdaki kişinin düşünceleri ve ne yazık ki bunu aşamıyor demişti. Sizi özlüyor geliyor sonra aynı düşünceler beynini kemirince sorunlar tekrar başlıyor dedi. Birbirinize bağımlılığınız gelişmiş çok git gel yaşarsınız hatta diyelim ki 3 yıl birbirinizi görmediniz sonrasında aynı yerlerde karşılaştınız hopp her şey kaldığı yerden devam eder tıpkı sigara bağımlısının sigarayı bıraktıktan sonra bir fırt ile geri dönmesi gibi dedi. Ve aynen de böyle oluyor hep. Kaç sefer geri dönüşü herhalde artık olmaz dediğim zamanlarda bir anda bir araya geldik. En son yine bir araya gelirsiniz bu değişmez ama zaman veremiyorum 15 gün sonra da olur 3 ay sonra da demişti. Bu sefer her şey çok güzel olacak diyemem düşünce yapısını değiştirmediği sürece böyle kopuşlar yaşarsınız dedi.

Ben de böyle düşünüyorum. Diğer falcıların her defasında söylediği gibi barışacaksınız sonrası çok güzel olacak gibi bir durum hiçbir zaman olmadı. Şimdi sadece beni özlediği için gelse 10 gün sonra yine napıcaz biz demeye başlayacak kendisi biliyorum. Ben de bıktım bu gelgitten ama herhalde çok da haksız bulmadığım, kıyamadığım ve en çok da belki bu sefer farklı olur umudu için devam ediyorum.

Yazasım gelmiş herhalde benim severim Alex’i kısaca.

Ahahahahah kuuzm yaz yaz bak benim anlatmak istediklerimi net anlatmışssın güzel olmuş

Alex gerçekten değişik cidden fal da değil ama fal gibide çünkü yapma böyle dediği şeyi yapınca sonuç kötü olur diyor sen yapıyorsun cidden kötü oluyor buda bi geleceği görme bnce ben exle ayrıldıktan sonra attım kendine fal bana dediki sakın üstüne gitme şuan pinnos dönsünde onu bir süründürsem diye içinden geçiriyor eğer üstüne gidersen bu adam havalara girer seni daha cok tersler üstüne gitmeni kullanır seni peşinden koşturtur biraz geri çekil dönüp dolaşıp sana gelicek demişti bende geri çekildim işte arkadaşlarıma hiç umrunda değilim ben bana döner özür diler diye düşünmüştüm demiş burdan iyikide yapmamısım gururumu ayaklar altına alırmışım diye düşündüm suan geri çekildim hiç bi tepki vermiom zaten Alex demesede vermezdim ben elimden geleni yaptım artık dönme sırası ondan Alexide dinleyerek bşyler yaptım
ya adam bu sessizliğimden kudurcak dönüp bni bi kontrol etcek ya da unutcak artık kader kısmet nasipte varsaaa

İndirimde ben de byv istanbula tarot baktırdım yargıçls tam tersi söyledi hayatında olan kişiyle evlenmeyi düşünüyor falan dedi martta başak burcu biriyle tanışcakmışım bende marta daha çoooooook var fal baktırıp çıkmaz inş diyorum ya

Ben tamamen uydurduktan bir falcı olduğunu düşünüyorum. Daha önce Ona ücretli baktırdım berabattı. Ücretsiz fal sanki. Ücretsiz de bile daha çok biliyor. Kıpkısacıktı genel şeyler vardı herkesin söylediği. Ve Asla sorularımı cevaplamadı param öyle boşa gitmişti hiç tavsiye etmem zAten sürekli adını değiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…