Binnaz Abla

Ücretsiz çok uzun yazmış bana görünce şok oldum ama geneli kişilik analizi gibiydi.Teşekkür ederim

Ücretsiz çok uzun yazmış bana görünce şok oldum ama geneli kişilik analizi gibiydi.Teşekkür ederim
Kız o sallamasyon bence ya da sallamasyon olduğuna inanmak istiyorum çünkü bnde ucuzlukta baktırdıydım kahve.. ex+evlilik muhabbeti bana hayatına öyle kişiler girmiş cok talihsizsin hepte böyle gidicek mutluluğu bulamıcaksın falan yazmış acaba dedim bana gıcık mı oldu insan düşmanına böyle fal yorumu yapmaz beaaaa

Ayyyy yok sallamasyon kopyala yapıstır yaa

Merhaba,
Elif nerde bakıyor acaba?

Bir konu için ikiye bölünmüş falcılar var, bir grup çıkarsa diğeri patlayacak. Sizce hangi grup kazanır?
Alex, Saraylıhanım, elifsucan, Melek Ay mı? (Aynı şeyleri söyleyenler)
Nesibe Tekbaşer, Serkan Batu Kılıç mı? (Aynı şeyleri söyleyenler)

Fallarımı tekrar dinliyorum ve şok oldum!!! Büyük ihtimalle Bubastis999 (Tellwe) ve Nehir Ateşoğlu (Binnaz) aynı kişi!!! Binnaz’da sesi gayet net, Tellwe’de sesi biraz boğuk çıkmış. Aynı isimle, aynı fincanla, aynı sorularımla kim olduğum baya belli olur. A’dan Z’ye farklı yorumlar yapmış. Bence hangi hesabımdan fal çıkarsa hesabı. Zaten %50 şansları var. Kimlerin eline kaldık böyle...

Ayşim Eren’in söylediği tarihte söylediği kişi yerine başka biriyle tanışmam haricinde yakın zamanda olacak dedikleri çıkmamış. Söyledikleri çıkmayınca sorduğum asıl konuyu diğer fallarında hep ertelemiş, soru kısmında neden olmadı diye soruncada farklı farklı bahaneler yazmış.

Pek sayılmaz şimdilik, öngördüğü şeyler henüz çıkmadı ama vadesini net vermediği için yaz sonuna kadar daha çıkabilir, bence çıkar mı? Hayır artık zor çıkar ama bakalım bi...
Ben anda ve geçmişte çok memnun kaldım, şok edecek şeyler bildi bende ama benim için de gelecekte söylediği bir kaç şeyin oluru yok, karşı taraf tamamen karakter değiştirip yeni biri olursa belki Yalnız o da gelecekte böyle olacak derken şu anda mümkün değil zaten dedi bilmiyorum hayat bu diğer taraftan, en akla gelmeyecek şeyler gerçek olabiliyor.

2 diyorum

Evet kesinlikle öyle, hayat herşeye sebep olabilir biz bilemeyiz ama bende de geçmişte acayıp nokta atışı şeyler bilmişti. İşte gelecekte çıkarsa tadından yenmez

bende 1 numara diyorum

Yargıç'ın dedikleri çıkıyor mu gerçekten? Sevgilisi var dediğim halde eskiyle kaderiniz bir dedi. Çok uydurmasyon geliyor.
Sana Elif de evlilik gordu, ayni sekilde konusmuslar ilginc. Tabi su an durumlar farkli ama hayatta ne olmaz dedigimiz seyler oluyor, akisa birakmak gerekiyor bazen hayat sasirtabiliyor.

Sana Elif de evlilik gordu, ayni sekilde konusmuslar ilginc. Tabi su an durumlar farkli ama hayatta ne olmaz dedigimiz seyler oluyor, akisa birakmak gerekiyor bazen hayat sasirtabiliyor.
Aynen öyle ama düşünsene bir kızla tatile gidiyor bir sürü şey yaşıyor. Bu kadarını kaldıramam

Aynen öyle ama düşünsene bir kızla tatile gidiyor bir sürü şey yaşıyor. Bu kadarını kaldıramam
Gercekten rahatsiz edici bir sey ama tatile gitmesi cok ciddi oldugu anlamina gelmiyor. Benim bir kiz arkadasim daha yeni tanistigi erkekle 3 ay icinde tatile gittiler artik insanlar cok hizli bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…