Binnaz Abla

O hanima benim de icimden astroloji baktirmak gelmisti ama online olmadi bir turlu. Astroloji hissiyatla olmuyor biliyorsunuz, icimden bir ses bu hanimin astrolojiyi iyi yaptigini soyluyor.

Kızlar yiğite bayıldım ne tatlı adam:26: bir aşk böyle doğmasa bari şaka tabi nesibeyle aynı şeyleri söyledi epeyde ilgili tavsiye ederim. ablamda yarın baktıracak onuda yarın yazarım.

zeziicim yaa peki an analizi nasıl? bildikleri oldu mu?

arkadaşlar merhaba ,
daha önce falalem beren güneşi burada yazmıştım kahvesinde nedediyse yaşadım diye.uzun zamandır kahve açmasını bekledim ama kahve açmayınca tarot gönderdim.şaşkınlık içindeyim ,bu hafta içinde iş ile ilgili birsınava gireceğime ki ben ilişki açılımı gönderdim iş ile ilgili hiç bir sey yazmadım.sormadımda deneyin derim sonuçta ben yarın bi rmülakata katılıcam diğer analizleride yine süperdi

yaa bak şimdi aklıma girdin
online ama kontör yüklemedim yüklemicem:)))

Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah.

Çok sevindim canım hayırlı olur inşallah.

sağol canım,inşallah olumluolur berene göre olucak çünkü profilinde çalışmıyor yazıyor kaçkere ben çalıştığınızı hissediyorum ,yada yeni bir işe gireceksiniz yanlış mı yazdınız gibi cümleler kullandı diğertarihler taha ile aynı ilişki bakımından 2015 bilmiyorum ama kahveside böyledi zamanları tutmuştu

bende geçen hafta beren hanıma katina gönderdim, güzel şeyler söylemişti umarım çıkar size çıktığı gibi

bende geçen hafta beren hanıma katina gönderdim, güzel şeyler söylemişti umarım çıkar size çıktığı gibi

inşallah sizde çıkar dedikleri ben kahveyi 4ay önce baktırmıştım ve imkansız birseydiama tam dediği tarihte dediği sekilde gerçekleşti o yüzden tekrar gönderdim

Arkadaslar herkese merhaba haftalardır sizi takip ediyorum bende sizler gibi sürekli online faldayim fikrim bir yorumcuya en azala iki kere bltiracaksin sonrası akıl vermeye başlıyorlar yorumlamazsan onsezilerinden cok fikirlerini beyan ediyorlar rezzan ablaya cok sıkıntıda oldugum donem 5 kere baktirmisim üçüncüden sonrası maalesef Melih aynen Mert refikinin Eylül'de dediğini yasamıştım o yüzden gecen gene attım bakalım sizlerin yorumlarından TAHA baktirdim bekliyorum oda iyi ama sakın ters davranma inatçı cok seviyor ama inada bindirirse tamamen gider vs evet durun analizi guzel binnaz abla Hatice cok pembeci sahra Hanim komik bana yazdığı Antalya'da oturuyorum diyince yatta evlendirdi gemiye seyahate gönderdi ama ben evde bide işsizim :) ester garip vallahi su anda TAHA VE en son yorum yapan arkadasın yorumuna istinaden simdi berene gönderdim bakalım ne olacak :)

Reiki gerçekten tutturuyo mu yaa?

Çıkan bi fal haberi almak iyi geldi bana..Bereni denememiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…