Binnaz Abla

Iki hafta dedi bakalım bu sefer de tutturacakmi bekliyorum ama analizi iyiydi Beren den geldi yorum guzel yorumlamış umarım gercek olur ama karakter analizi super mevcut durum guzel ve bir borçtan dolayı onun düşüncesi olduğunu ve ailesinden para alacağını söyledi doğru Abi'sinin borcunu yüklenmişti alamamıştı parasını alicakmis birlikteliğimizin süresi hakkında bilgi verdi hiç bahsetmemistim bunlardan is konusunda bende bir şey demedim BERENE ancak bir görüşme yaptığımı ve Şubat'ın ortasında belli olacağını söyledi doğru bir görüşme yaptım ve yirmisin de haber bekliyorum bakalım göreceğiz arkadaslar bende durumlar böyle

Palamutcugum burdaki bütün arkadaslarim gibi sende herseyin en güzeline layiksin...insallah daha iyisi daha cok sevip sevilwcegin birisi seni bulacaktir. Ben öyle inaniyorum eminim bu cektiklerimiz hayatimizin baska dönemlerinde bize mutluluk olarak dönecek...
Belki suan bende ayni durumdayim ama illaki birinden duymam veya görmem gerekiyor:))) insanlar inanmak istedikleri yalanlara hemen inanır ama gerçeği görmez ya iste öyle. ..falcilara giderek bizde böyle yapiyoruz ...

Gunaydinlar tunaydinlar kizlar.disim daha iyi bugun cok sukur :)

kızlar beren güneş online baktırsam mı? birini diyin banada fal atayım önerileriniz neler lütfeeen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…