Çıkan bi fal haberi almak iyi geldi bana..Bereni denememiştim ben.
Cnm mailini simdi gordum gun boyu cok tembeldim bakamadim:26:
Doğru diyosun canım hiç bellide olmuyo.gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim canım gerçi enerjiişi ama
ben artık yeni bir sayfa açıyorum kızlar istemeyerekte olsa. 14-15 gündür baktırmıyorum.zaten 2014 geldiğinden beri de az baktırdım.bütün falcılar da patladı sanki zaten. hatta istihareler bile patladı en üzücüsü de buydu benim için. istihare kalıplarında yaptığımda hep onunla mutlu görrdüm. sonrasında içimden geldiği gibi dua okuyarak allahtan istedim.allahım sen herşye kadirsin bana rüyamda onunla akıbetimi göster ne bilinçaltım ne yarattığın kötüler karışabilsin rüyama diye dua ettim nas felak okuyup yattım hep. yine onunla gördüm kaç kere ağlayarak dua edip uyuduysam..sanırım onlar da olmadı.şu anda sanırım başkasıyla....
ben işsizdim bayadır.istediğim gibi bir iş buldum. şubat başında başlıyorum. biraz sıkıntımı alır.evde oturmaktan can sıkıntısından ona çok taktığımı düşünüyordum.geçen sene çalışırken bazı zamanlar onu görmek bile istemediğim zamanlar oluyordu:)
işin garibi onun başkasıyla olduğunu duyunca beklediğim kadar üzülmedim.sarsılmadım. ağlamadım bile.sadece hayalkırıklığı oldu biraz.bundan sonra gelse de istemem. benden önce ne yaşarsa yaşasın umrumda değil ama benden sonra yaşadıklarını kabullenemem.tercih edilmeyi kabullenemem.evlenme nişan konuşurken başkasını seçmesini sonra geri gelmesini -gelmez ya- kabul edemem. o yüzden bu defter benim için kapandıartık yeni iş yerimden kısmet çıkarsa bakarız:) hayırlısı diyelim..
alcanzar, özelini kontrol et..mesaj attım..
canım dur özeline yazayımUrmina aradinmi senin baligi
canım dur özeline yazayım
alcanzar, özelini kontrol et..mesaj attım..
Gunaydinlar tunaydinlar kizlar.disim daha iyi bugun cok sukur :)
Dişinin iyileşmesine sevindim ya,kaç gündür çekiyodun ağrıyı.Tekrar geçmiş olsun canım.Gunaydinlar tunaydinlar kizlar.disim daha iyi bugun cok sukur :)
Geçmişler olsun canım sanada.Gunaydin canim gecmis olsun aynen bende dis agrisi çekiyorum. ..
Gunaydinlar tunaydinlar kizlar.disim daha iyi bugun cok sukur :)
Geçmişler olsun canım sanada.
Canım benim bildiğim iş yerine karınca duası asılır bereket için.sağol tatlım...kızlarr bana iş için bir dua söyler misiniz bereket iş artması v.s için iş yerime asabileceğim
Canım benim bildiğim iş yerine karınca duası asılır bereket için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?