Vallahi ben de en son Yigit e baktirip bitiricem artik sanirsam,, zira baktircak adam kalmadi.
Crimsonlady ye fal gonderdim, bakinca yorumlarimi yazarim.
crimsonlady e ne falı gönderdin? kehribana baktırmışmıydın sen?
Katina gonderdim sekerim, tarot mu gonderseydim bilemedim.
Kehriban a 2 kere mi 3 kere mi baktirdim neKehriban guzel bakinca cidden tuttturuyor, kotu baktiginda salliyor, gunune denk gelmen lazim yani :2:
Venusamberi tavsiye derim, bana son baktigi fal superdi.
Gunaydin herkese
Katina gonderdim sekerim, tarot mu gonderseydim bilemedim.
Kehriban a 2 kere mi 3 kere mi baktirdim neKehriban guzel bakinca cidden tuttturuyor, kotu baktiginda salliyor, gunune denk gelmen lazim yani :2:
Venusamberi tavsiye derim, bana son baktigi fal superdi.
Venusamber bana da güzel bakar ya..ben kahvesini seviyorum onun. fiziksel özellikleri öyle bir anlatmıştı ki.. sen ne baktırmıştın ?
bu arada canım sana msj attım.
Ayol bana da acaip seyler bilmis.
Tesekkur ederim mesajin icin
Nesibenin dedikleri cikan yasayan varmi??
Online suan masallah millet hücüm etmis sirada 21 kisi var :)
venüsamberi bende çok beğenirim ses tonu falanda çok güzel.
bide para için yapmıyomuş hissi veriyo bana seviyorum o kadını değişik şeyler biliyo.
ufak tefek şeylerinin çıkmışlığı var ama asıl olay ıı ıı:)
Hay allah kahretsin, ben de bir seyler bilince gelecek de tutar sandim
3 kere baktırdım ben ilk sefer böyle öğütte verir gibiydi baktım dediklerini yapmışım ama faldan bağımsız.
çıktı gibi oldu hani şöyle yaparsan böyle olur demişti öyle olmuş sonra 2 kere daha yolladım kahve tarot baktırdım bu arada ben.
hep aynı şeyleri söyledi ama detayları bilmesi falan ilginç seviyorum ben o kadını tekrar baktırırım yani:)
ya evet işte..hani olumlu yorum yapmaya çekiniyorum ama karşıdaki kişilerin psikolojisini biliyo ve bana da hep şöyle yaparsan böyle olur yapmazsan böyle der.. para için yapmadığını ve alakasız bir işi olduğunu sanıyorum..
bana mesela ararsan olumlu olucak demiş hatta detay vermişti aramazsan cesretini toplaması zaman alacak demişti. zaman aldı ve yan yana gelince de o dedi bana senin aramanı bekledim, ben asla terslemezdim ki asıl yüzü olmayan bendim dedi.. ilginç detayları bildiğine de katılıyorum.. nesibe de ilginç detayları bilir mesela.. bi olay için siz 2 defa daha bu durumu yaşamışsınız demişti spesifik. doğruydu.. melek de venus gibi iyi enerji verir bana hep ama daha bi sevimlisi o.. venusamber biraz mantıkçı..erkek gibi düşünebiliyo..
evet evet bencede.
venüs banada aynı tarz konuşuyo ama bakalım.benimkide çıksa keşke:)
ben artık yeni bir sayfa açıyorum kızlar istemeyerekte olsa. 14-15 gündür baktırmıyorum.zaten 2014 geldiğinden beri de az baktırdım.bütün falcılar da patladı sanki zaten. hatta istihareler bile patladı en üzücüsü de buydu benim için. istihare kalıplarında yaptığımda hep onunla mutlu görrdüm. sonrasında içimden geldiği gibi dua okuyarak allahtan istedim.allahım sen herşye kadirsin bana rüyamda onunla akıbetimi göster ne bilinçaltım ne yarattığın kötüler karışabilsin rüyama diye dua ettim nas felak okuyup yattım hep. yine onunla gördüm kaç kere ağlayarak dua edip uyuduysam..sanırım onlar da olmadı.şu anda sanırım başkasıyla....
ben işsizdim bayadır.istediğim gibi bir iş buldum. şubat başında başlıyorum. biraz sıkıntımı alır.evde oturmaktan can sıkıntısından ona çok taktığımı düşünüyordum.geçen sene çalışırken bazı zamanlar onu görmek bile istemediğim zamanlar oluyordu:)
işin garibi onun başkasıyla olduğunu duyunca beklediğim kadar üzülmedim.sarsılmadım. ağlamadım bile.sadece hayalkırıklığı oldu biraz.bundan sonra gelse de istemem. benden önce ne yaşarsa yaşasın umrumda değil ama benden sonra yaşadıklarını kabullenemem.tercih edilmeyi kabullenemem.evlenme nişan konuşurken başkasını seçmesini sonra geri gelmesini -gelmez ya- kabul edemem. o yüzden bu defter benim için kapandıartık yeni iş yerimden kısmet çıkarsa bakarız:) hayırlısı diyelim..
Venus bana hep ayni seyi soyledi bir konuyla ilgili, keske ciksa.
Bir de bana bu adam bildigin odun demisti
ya evet işte..hani olumlu yorum yapmaya çekiniyorum ama karşıdaki kişilerin psikolojisini biliyo ve bana da hep şöyle yaparsan böyle olur yapmazsan böyle der.. para için yapmadığını ve alakasız bir işi olduğunu sanıyorum..
bana mesela ararsan olumlu olucak demiş hatta detay vermişti aramazsan cesretini toplaması zaman alacak demişti. zaman aldı ve yan yana gelince de o dedi bana senin aramanı bekledim, ben asla terslemezdim ki asıl yüzü olmayan bendim dedi.. ilginç detayları bildiğine de katılıyorum.. nesibe de ilginç detayları bilir mesela.. bi olay için siz 2 defa daha bu durumu yaşamışsınız demişti spesifik. doğruydu.. melek de venus gibi iyi enerji verir bana hep ama daha bi sevimlisi o.. venusamber biraz mantıkçı..erkek gibi düşünebiliyo..
Venüs bende patladı.9 hafta demişti doldu.Zaten falın geneli sallamaydı çıkmaması beni şaşırtmadı.evet evet bencede.
venüs banada aynı tarz konuşuyo ama bakalım.benimkide çıksa keşke:)
Cherry sana yine odun demiş, ona razı olurdum wallabana duygusal ama devrin çapkını bu adam demiş. işin garibi Barış da hemen hemen aynı şeyi demiş .. odunluğunu tercih ederim
Her ortamda bi kısmetli olur.Falcıların en şanslısıda Nesibe.Allah insana şans verdimi,elindeki bakırda olsa insanlara altın görünüyor.şu an baktım 23 kişi yuuuuh
benim ilk falı süperdi nesibenin tutanlarda oldu.
ikinci falı öğüt verir tarzdaydı ama ilkiyle paraleldi
ben melek özü daha çok seviyorum orda.
nesibeyle meleğe tekrar baktırıcam çok oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?