Binnaz Abla

crimsonlady e ne falı gönderdin? kehribana baktırmışmıydın sen?

Katina gonderdim sekerim, tarot mu gonderseydim bilemedim.

Kehriban a 2 kere mi 3 kere mi baktirdim ne Kehriban guzel bakinca cidden tuttturuyor, kotu baktiginda salliyor, gunune denk gelmen lazim yani :2:

Venusamberi tavsiye derim, bana son baktigi fal superdi.

Son düzenleme:

iyiyse hepsinde iyidir bence farketmez. neyse kontür yüklersem crimsonladyi bende denemek istiyorum.

venüsambere baktırmıştım çok karışık bakmıştı hiç anlayamamıştım. :44:

Nesibe birazdan online olucam demiş facede bekleyenlere duyurulur kızlar bende bekliyorum ama hala girmedi sistemde problem var diyo

Venusamber bana da güzel bakar ya..ben kahvesini seviyorum onun. fiziksel özellikleri öyle bir anlatmıştı ki.. sen ne baktırmıştın ?

bu arada canım sana msj attım.

Ayol bana da acaip seyler bilmis.

Tesekkur ederim mesajin icin

venüsamberi bende çok beğenirim ses tonu falanda çok güzel.
bide para için yapmıyomuş hissi veriyo bana seviyorum o kadını değişik şeyler biliyo.
ufak tefek şeylerinin çıkmışlığı var ama asıl olay ıı ıı:)

Nesibenin dedikleri cikan yasayan varmi??

Online suan masallah millet hücüm etmis sirada 21 kisi var :)

şu an baktım 23 kişi yuuuuh
benim ilk falı süperdi nesibenin tutanlarda oldu.
ikinci falı öğüt verir tarzdaydı ama ilkiyle paraleldi
ben melek özü daha çok seviyorum orda.
nesibeyle meleğe tekrar baktırıcam çok oldu zaten

Hay allah kahretsin, ben de bir seyler bilince gelecek de tutar sandim

Hay allah kahretsin, ben de bir seyler bilince gelecek de tutar sandim

3 kere baktırdım ben ilk sefer böyle öğütte verir gibiydi baktım dediklerini yapmışım ama faldan bağımsız.
çıktı gibi oldu hani şöyle yaparsan böyle olur demişti öyle olmuş sonra 2 kere daha yolladım kahve tarot baktırdım bu arada ben.
hep aynı şeyleri söyledi ama detayları bilmesi falan ilginç seviyorum ben o kadını tekrar baktırırım yani:)

ya evet işte..hani olumlu yorum yapmaya çekiniyorum ama karşıdaki kişilerin psikolojisini biliyo ve bana da hep şöyle yaparsan böyle olur yapmazsan böyle der.. para için yapmadığını ve alakasız bir işi olduğunu sanıyorum..

bana mesela ararsan olumlu olucak demiş hatta detay vermişti aramazsan cesretini toplaması zaman alacak demişti. zaman aldı ve yan yana gelince de o dedi bana senin aramanı bekledim, ben asla terslemezdim ki asıl yüzü olmayan bendim dedi.. ilginç detayları bildiğine de katılıyorum.. nesibe de ilginç detayları bilir mesela.. bi olay için siz 2 defa daha bu durumu yaşamışsınız demişti spesifik. doğruydu.. melek de venus gibi iyi enerji verir bana hep ama daha bi sevimlisi o.. venusamber biraz mantıkçı..erkek gibi düşünebiliyo..

evet evet bencede.
venüs banada aynı tarz konuşuyo ama bakalım.benimkide çıksa keşke:)

Üzdün beni ,çok iç acıtır biçimde yazmışsın.İnşallah herşey istediğinden daha alâ olur.

Venus bana hep ayni seyi soyledi bir konuyla ilgili, keske ciksa.

Bir de bana bu adam bildigin odun demisti

Cherry sana yine odun demiş, ona razı olurdum walla bana duygusal ama devrin çapkını bu adam demiş. işin garibi Barış da hemen hemen aynı şeyi demiş .. odunluğunu tercih ederim

evet evet bencede.
venüs banada aynı tarz konuşuyo ama bakalım.benimkide çıksa keşke:)
Venüs bende patladı.9 hafta demişti doldu.Zaten falın geneli sallamaydı çıkmaması beni şaşırtmadı.

Cherry sana yine odun demiş, ona razı olurdum walla bana duygusal ama devrin çapkını bu adam demiş. işin garibi Barış da hemen hemen aynı şeyi demiş .. odunluğunu tercih ederim

Baris bana zirvalamis resmen.

Odun, hic olgun degil, ergen gibi yasiyor, ailesinin etkisi altinda ama belli etmiyor, kendine guvenli gorunuyor ama degil........venusun adam icin saydigi sifatlar bulardi.

Her ortamda bi kısmetli olur.Falcıların en şanslısıda Nesibe.Allah insana şans verdimi,elindeki bakırda olsa insanlara altın görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…