Binnaz Abla

benimkininde kişiliğğini bilmişti baya yaa.
ay bilerek kontör yüklemiyorum baktırmayayım diye ama bakalım ne kaadar daha dayanıcam.

ben bu ay altın vuruşu yiğitle yapıp uzun bir süre ara vericem tatlım kararlıyım.. o arada da beyefendi ararsa "bi daha görüşmeyelim "temalı konuşmamı yapıcam o konuda da kararlıyım.. her ne kadar nesibe, melek yapma etme öyle bişy yapma dese de.. Taha barış yolunda emin adımlarla ilerliyorum

uzun zamandır yazmıyorum kızlar ne var ne yok,bende durumlar berbat rezzan abladan cıkmıyordum son 2haftadır :) bugün nesibeyi yakaldım cok mutluyum sizde cıkanlar varmı nedir durumlarımız anlatın bakalım ?sizleri özledimmm

bu rezzan abla bi bana tutmadı.. ne bahtsızım ya.genel olarak memnun kitle yoğunlukta..bi tane falcı bulsam hepsini silip onla devam..

şimdilik Taha-barış bende..bakalım

bu rezzan abla bi bana tutmadı.. ne bahtsızım ya.genel olarak memnun kitle yoğunlukta..bi tane falcı bulsam hepsini silip onla devam..

bak tahada bana tutmamıştı mesela barsma yok demişti barsmstık bu işler enerjiymiş gercekten rezzan ablaya valla baslarda bende cok çıkmaz gözüyle bakıyodum sonra baktım takırr takır geliyor

Rezzan abla bana da tutmadi, 5 kere mi ne baktirdim. Terapi icin baktiriyorum ona.

Nesibe - tek kelimesi cikmadi, 3 kere baktirdim.

Taha - cikmadi.

Baris - salldi, yuzeysel ve alakasiz buldum.

falalem Julide sezer- begenmedim, sallamasyon bakmis, mantik yurutmus.

Yani bana hiiiiiiiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.

bak tahada bana tutmamıştı mesela barsma yok demişti barsmstık bu işler enerjiymiş gercekten rezzan ablaya valla baslarda bende cok çıkmaz gözüyle bakıyodum sonra baktım takırr takır geliyor

ay maşallah yaa.. ne güzel bulmuşsun.. ben biraz mantık adamıyım, gözle görmedğim şeylere inanamıyorum, taha nın yorumları bana mantıklı geldi de o yüzden öyle söyledim.

Rezzan banada tutmadı ya.

ciddeen niye cıkmadı bi tanesi bile anlmdm sana bi tanesiyle uyusurdun ya alla allaa

Özeline bi el atarsıınnn.

kızlar falalemde julideye fal baktıranlar ne düşünüyor?

Ben Jülideye astroloji baktirdim, tabi su an bir yorum yapmak için henüz erken ama ani iyi bildi ve yazili fal olmasina ragmen gayet uzun bir faldi (malesef yazili fal bakanlar genelde çok kisa yaziyor ama bu gerçekten çok uzun ve detayli bir faldi)
genel olarak memnun kaldim ama tabi verdigi tarihleri beklemek gerek hakkinda daha iyi yorum yapmak için

Son düzenleme:
Kızlar yiğite bayıldım ne tatlı adam:26: bir aşk böyle doğmasa bari şaka tabi nesibeyle aynı şeyleri söyledi epeyde ilgili tavsiye ederim. ablamda yarın baktıracak onuda yarın yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…