Venus bana hep ayni seyi soyledi bir konuyla ilgili, keske ciksa.
Bir de bana bu adam bildigin odun demisti
benimkininde kişiliğğini bilmişti baya yaa.
ay bilerek kontör yüklemiyorum baktırmayayım diye ama bakalım ne kaadar daha dayanıcam.
Cherry bekle cevap yazıyorum hemen 5 dk dolmasıni bekliyorum.Venus bana hep ayni seyi soyledi bir konuyla ilgili, keske ciksa.
Bir de bana bu adam bildigin odun demisti
Vallahi ben de en son Yigit e baktirip bitiricem artik sanirsam,, zira baktircak adam kalmadi.
Crimsonlady ye fal gonderdim, bakinca yorumlarimi yazarim.
Cherry özelini oku canim....
uzun zamandır yazmıyorum kızlar ne var ne yok,bende durumlar berbat rezzan abladan cıkmıyordum son 2haftadır :) bugün nesibeyi yakaldım cok mutluyum sizde cıkanlar varmı nedir durumlarımız anlatın bakalım ?sizleri özledimmm
bu rezzan abla bi bana tutmadı.. ne bahtsızım ya.genel olarak memnun kitle yoğunlukta..bi tane falcı bulsam hepsini silip onla devam..
şimdilik Taha-barış bende..bakalım
bu rezzan abla bi bana tutmadı.. ne bahtsızım ya.genel olarak memnun kitle yoğunlukta..bi tane falcı bulsam hepsini silip onla devam..
bak tahada bana tutmamıştı mesela barsma yok demişti barsmstık bu işler enerjiymiş gercekten rezzan ablaya valla baslarda bende cok çıkmaz gözüyle bakıyodum sonra baktım takırr takır geliyor
alcanzar yigitle ilgiliyse bende isterim bilgii
Rezzan abla bana da tutmadi, 5 kere mi ne baktirdim. Terapi icin baktiriyorum ona.
Nesibe - tek kelimesi cikmadi, 3 kere baktirdim.
Taha - cikmadi.
Baris - salldi, yuzeysel ve alakasiz buldum.
falalem Julide sezer- begenmedim, sallamasyon bakmis, mantik yurutmus.
Yani bana hiiiiiiiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.
Rezzan abla bana da tutmadi, 5 kere mi ne baktirdim. Terapi icin baktiriyorum ona.
Nesibe - tek kelimesi cikmadi, 3 kere baktirdim.
Taha - cikmadi.
Baris - salldi, yuzeysel ve alakasiz buldum.
falalem Julide sezer- begenmedim, sallamasyon bakmis, mantik yurutmus.
Yani bana hiiiiiiiiiiiiiiiiicbir sey cikmadi.
kızlar falalemde julideye fal baktıranlar ne düşünüyor?
Evet canım yiğit ama bilgi değilde gelişme.Özele gelsene bi.Benim beş dk dolsunda.
tatlım yeni girebildim eve.. msj attım özeline..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?