Binnaz Abla

Beren herkese mi 3 ay veriyor ne, bana da 3 ay verdi.

Ilkay a baktirdim, ben bu kadina bayiliyorum, inanilmaz dobra. Canim, cicim, gulum, balim, beyfendi bibibi demiyor, odun, kazma vs agzina geleni soyluyor.
Canım cicim demediği icimde kimse sevmiyo.Bak Nesibe ya balım diye diye 23 ü gördü.Beren in falı Lale ye çıkmıştı,varmı kîzlar başka çıkan?

Yiğite bugün baktıracak olanlar vardı,kızlar lütfen yorumunuzu yazın,merakla bekliyorum.

Canım cicim demediği icimde kimse sevmiyo.Bak Nesibe ya balım diye diye 23 ü gördü.Beren in falı Lale ye çıkmıştı,varmı kîzlar başka çıkan?

Arkadaşım nedir senin bu Nesibe saplantın anlamış değilim.Biri Nesibe desin hemen ordan saldıraya geçiyorsun.Bu işler canım,cicimle olsaydı Nesibe'ye gelene kadar kaç kişi var sitelerde..Azıcık saygılı ol.Kızcağız bütün gecesini vermiş,kimseyi bekletmemek adına gelen tüm falları yorumlamış..Hakkı ile emeği ile Allah vergisi yeteneği ve hisleri ile işini yapmaya çalışıyor..
Kul hakkı yiyorsun haberin olsun,bunun bedeli çok ağırdır.

Beğenmediysen beğenmedim der çıkarsın.Herkez herkezi mutlu edicek diye bir kaide yok ortada.

Sık sık girmiyorum ama ne vakit bu sayfayı açsam senin giydirmelerini okumaktan bıktım yani..Bu sayfa senin tekelindemidir???
Nedir bu ya..

Evet kizlar, baktirdigim butun olumlu/olumsuz fallar patladi, cunku adam baska bir ulkeye tasiniyor. Baska bir sehir degil, baska bir ulke. Kimsenin soylemedigi bir olay oldu, goruyorsunuz tonlarca para doktum ama kimse bunu bilememisti, venusamber ve Defne babur disinda.

Oluyorum galiba, ofisimde oturdum agliyorum.

Siz siz olun, fal denen zirvaya fazla inanmayin, bakin simdi ne hale dustum. Sabah promosyon fal baktirmistim cezve de, bakan kisi bana adamin ismini yazip, bu adam senin kaderin demisti, ben de inanilmaz keyiflenmistim, hayallere fazla inanmamak gerek, gercek cok kotu carpiyor cunku.

Cherry nin fal macerasi ve umutlari ister istemez bitiyor bugun kizlar, umut edecek, tutunacak bir sey kalmadi elimde. Kendinize iyi bakin, yakinmalarimi, sizlanmalarimi cok dinlediniz, hakkinizi helal edin.

Son düzenleme:

cherry çok üzüldüm.ağlama nolur.dicek bişeyle bulamıyorum tabi ama..

senın adına üzüldüm miss cim cıkan bı fal haberıde ben vereyım rezzana baktırdıgım falda zaten bı tane baktırmıstım dıl egıtımımle alaklı soru sormustum sonucun olumsuz olacagını sınavlardan kalabılecegımı soylemıstı soyledıgı gıbı de oldu

Şok oldum şu an.İnanamıyorum,hiç hesapta olmayan bişey özelden yazıyorum sana.

Ayy canimsin..uzulme agla ama aglamadan icin temizlenemez..venusambere cok sasirdim o kizda da garip bir his var demek..burada ol cheerry gitme

ben de soktayim su an canim cok uzuldum. aglama ama nerden nasil ogrendin gidecegini???

Yazan herkese tesekkur ederim. Olayi soyle anlatayim: Yilbasinda ben bu adama kendisini sevdigimi yazdim, ama ondan bu saate kadar ses seda olmadi. Venusamber de bana kafasinin karisik oldugunu, isle ilgili planlari oldugunu soylemisti. Bugun ortak bir arkadasimiz caya geldi, kendisine 2 farkli is teklifi geldigini, kendisinin gitmeyi istedigini soyledi. Olay boyle oldu.

Kafasinda baskasi var diyen de, alyans karti cektim diyen de herkes yanildi yani. Arkadasimiza demis ki, burdan tek cop bile almadan, arkasina bakmadan gitmek istiyormus, bir daha da donmeyecekmis.

Cherry bişey söylicem gitmeyi istiyor diye yazmışsın.Bu henüz kesin karar vermediğini göstermezmi?

Cherry bişey söylicem gitmeyi istiyor diye yazmışsın.Bu henüz kesin karar vermediğini göstermezmi?

Karar vermis zaten.

Gider, gitmeyi uzun zamandir istiyordu zaten, burda artik yasamak istemedigini her firsatta soyluyordu, ustelik cok iyi bir pozisyona gidiyor. 1 degil 100 Cherry verseniz boyle bir is firsatini kacirmaz, is ve para onun icin cok onemli. Hep cok para kazanmak istedigini soylerdi, gidecegi yer de cok para veriyor, olse dahi reddetmez.

Anladım canım.Allah inşallah en kısa zamanda karsına onun için iyiki olmamış diyeceğin birini çıkarır.

(( canim umarim hakkinda hayirlisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…