Karar vermis zaten.
Gider, gitmeyi uzun zamandir istiyordu zaten, burda artik yasamak istemedigini her firsatta soyluyordu, ustelik cok iyi bir pozisyona gidiyor. 1 degil 100 Cherry verseniz boyle bir is firsatini kacirmaz, is ve para onun icin cok onemli. Hep cok para kazanmak istedigini soylerdi, gidecegi yer de cok para veriyor, olse dahi reddetmez.
Karar vermis zaten.
Gider, gitmeyi uzun zamandir istiyordu zaten, burda artik yasamak istemedigini her firsatta soyluyordu, ustelik cok iyi bir pozisyona gidiyor. 1 degil 100 Cherry verseniz boyle bir is firsatini kacirmaz, is ve para onun icin cok onemli. Hep cok para kazanmak istedigini soylerdi, gidecegi yer de cok para veriyor, olse dahi reddetmez.
Cherryciğim üzüntünü paylaşıyorum canım.Şurda güzel haberlerini duymayı çok istediğim ender insanlardan biriydin..Hakkında hayırlısını diliyorum..
Samimi bir şey diyeyim o arkadaş 1 değil 100 iş bulabilir hatta 1 değil 100 kız bulabilir ama 1 MİSSCEHERRYBLOSSOM bulamaz.
Ben senin ne kadar tatlı,hoş,güzel ve hanımefendi 1 kişilik olduğunu görmemiş olsamda hissedebiliyorum..Bu senin değil,onun kaybı.
Boşuna dememişler Allah insana çirkin şansı versin diye..
Eminim gün gelicek öyle güzel şeyler yaşıyacaksın ve diyeceksin ki "iyi ki olmamış". Herşey güzel gönlüne göre olması dileğiyle...
Arkadaşım nedir senin bu Nesibe saplantın anlamış değilim.Biri Nesibe desin hemen ordan saldıraya geçiyorsun.Bu işler canım,cicimle olsaydı Nesibe'ye gelene kadar kaç kişi var sitelerde..Azıcık saygılı ol.Kızcağız bütün gecesini vermiş,kimseyi bekletmemek adına gelen tüm falları yorumlamış..Hakkı ile emeği ile Allah vergisi yeteneği ve hisleri ile işini yapmaya çalışıyor..
Kul hakkı yiyorsun haberin olsun,bunun bedeli çok ağırdır.
Beğenmediysen beğenmedim der çıkarsın.Herkez herkezi mutlu edicek diye bir kaide yok ortada.
Sık sık girmiyorum ama ne vakit bu sayfayı açsam senin giydirmelerini okumaktan bıktım yani..Bu sayfa senin tekelindemidir???
Nedir bu ya..
ayynen katiliyorum biri nesibeyi veya x bir falciyi begendigini yazsa kiyameti kopariyor ama kendi ozgurce mutlaka denenmeli diye falci ovuyor sonuna da tabi ben deneyin demiyorum bik bik bik, dort farkli kisiye 4 farkli alinti ile cevap veriyor bir sayfa doluyor saniyorum biri yeni bisey yazdi bir de bakiyorum aaa yine ayni kisi ! ben burada cok yazana asla laf etmem banane de zamaninda ben yazarken vay efendim mail geliyo konuya bakiyoruz yeni bisey var mi diye gauss yazmis git dert topiginde yaz diyenler bu uyenin muridi olmus!neyse ya benim mesajima konu disi derler bu sayfalarca slm naber yazsa sorun cikmaz...
cherrycim cok uzuldum cokkk. ikimizin fallardan da anlamaliyiz ki bu para ,zaman , umut tacirlerine bel baglamamaliyiz! bana olumsuz konusanlar bile bu adam eski sevgilisi ile evlenir dememislerdi al sana da olumsuz konusanlar baskasi var demistir ulke degisimini bilen yok!yigite baktirmis miydin?
ayni sey bi arkadasin basina geldi adam amerikaya gitti bi nisan bildi gibi o catlak da 200 yapmis bu adamlar bu paralara deger mi yaa! ozeline bisey yazicam yarin. gitme sen de kal buralarda
bu lafların gene bana oldugunu bılıyorum ama no polemık no no no cunku ben bıktım ne ıstersen yazabılırsın bb
Canlarim yine duramadim telweden venuse fal göndereceğim. Cherry arkadasimiza cikmis fali birde ben deneyeyim aslinda defneye baktircaktim ama online olmuyor ki... deneyen var mi baska...ozellikle alcanzarcim sen denedin mi insallah begenmedim dersin))
bu lafların gene bana oldugunu bılıyorum ama no polemık no no no cunku ben bıktım ne ıstersen yazabılırsın bb
Tolincim ben site yetkililerine bildirdim canım,sataşma ve tahriklere,dışarıdan olaya dahil olunmalara cevap verilecektir.
Canlarim yine duramadim telweden venuse fal göndereceğim. Cherry arkadasimiza cikmis fali birde ben deneyeyim aslinda defneye baktircaktim ama online olmuyor ki... deneyen var mi baska...ozellikle alcanzarcim sen denedin mi insallah begenmedim dersin))
Tolincim ben site yetkililerine bildirdim canım,sataşma ve tahriklere,dışarıdan olaya dahil olunmalara cevap verilecektir.
evet aynı şekılde bende kibledim cevap polemık yok bundan sonra neyseeıstanbul topıgınde bırısı daha yazmıs yıgıtten cok memnun oldugunu gordunmu?
Evet canım ben denemiştim Venüsü .Bana 9hafta zaman vermişti ama cıkmadı.Yalnız bana an itibariylede tuturamamıştı.Ama işte hiç belli olmuyo canım Cherry e bilmiş mesela.
evet aynı şekılde bende kibledim cevap polemık yok bundan sonra neyseeıstanbul topıgınde bırısı daha yazmıs yıgıtten cok memnun oldugunu gordunmu?
MissCherry kaçırmışım senin durumunu ama benim ablamda öyle bir nedenden 4 senelik ilişkisi noktalandıne kadar yıkıldı şahidim evleneceklerdi yüzükler atıldı herşeyi para için yaptı yurtdışına gitti kaç uzaklaş yol yakınken dönülmüş en iyisini yaşa inşallah fala kaptırmamak lazım bir falcın iki falcın olcak ara sıra uğrayacaksın ben öyle yapıcam:44: Yiğite ablam hala baktıramadı daha dönüş olmadı anı bildi gibi ama sesinden etkilendim ben daha cok bilmiyorum kızceler ya 50 lira edermi tavsiye ederim denenir benim cebimi zorladı biraz ama nesibeyle çok çelişmedi zaman gösterecek birşey bekliyorum ondan sonra patlayan fallarımı yazarım şuan erken ablam baktırınca onun yorumunuda yazarım yiğit hakkında:26::26::26:
Ay bende simdi gönderdim. Sen begenmediysen benim begenme sansim yükseldi:)) telweden pek umutlu degilim ama bakalim
bunuda deneyeyim begenmezsem yok artik ayda bir standart falcim rezzan ablayla devam edicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?