Evet ptırcık gıbı pıtlayanlar can sıkıcı bıle degıl ortam bozucular ,kucuk pıtpıtlar
Ay bende simdi gönderdim. Sen begenmediysen benim begenme sansim yükseldi:)) telweden pek umutlu degilim ama bakalim
bunuda deneyeyim begenmezsem yok artik ayda bir standart falcim rezzan ablayla devam edicem:)
mumkun değil bitmez o pıt pıt pıtırcıklarsenı yıgıtle alakalı yazarken hıc gormedım varmı yıgıte baktımaya nıyetın şekerim?
nerde yazdın göremedim bacı
pardon da ne satasmasi? ne polemigi ? sen bana kotu niyetli dedin hani sen iyilik melegisin ya, ben milletin 50 lirasi gitmesin diye yazmistim hani sen atlamistin olaya.ben de hakaretten sikayet ediyim o mesajini o zaman.
jasmin80 cok hakli nesibeye gelene kadar kimler ver topa tutulacak sen olumsuZ falcilari begeniyorsun anladik baris gibi gokce gibi ilkay gibi anladik yani nesibenin balim dedigini de herkes biliyo korkma yani. ama yeter artik sayfa senin tek elinde degil.yanlis bilgi veriyorsan elbette duzeltecegiz bu polemik mi oluyor.
mumkun değil bitmez o pıt pıt pıtırcıklarsenı yıgıtle alakalı yazarken hıc gormedım varmı yıgıte baktımaya nıyetın şekerim?
Kızlar patlayan fallara o kadar alışmışım ki bu Yiğitinkiler çıkıyo ya şaşırıyorum.Marple cim evet canım seninle bugüne kadar şaşırtıcı şekilde aynı falcılardan memnun kaldık veya kalmadık.Bence Yiğit tede bu değişmeyecek.Canım alcanzarla bizim enerjımız aynı neredeyse o begenmiş hatta bende numarasını alıcam maasımı alıncada belki baktırıcam ama bir sure ara verdim
sana bısey sorucam yıgıt sen soylemeden senın şu ankı durumunu bıldımı yoksa soru cevap seklındemı bakıyo?yanı mesela kafanda işle alakalı bı sorun var bunu yıgıt sen soylemeden bılebılıyomu yoksa soru sorarak mı cevapladı canım?
Evet ptırcık gıbı pıtlayanlar can sıkıcı bıle degıl ortam bozucular ,kucuk pıtpıtlar
Bence çok emek vererek bakıyor beğenırsın
Hahaha evet canım bu durumda sana çıkma olasılığı yüksek.İnşallah genel yorumundan da memnun kalırsın .
Bırak Canım ya..Kendi akşama kadar Nesibeye sataşıp,verip veriştiriyor..Bu ne deyince biz sataştık oluyoruz..Biz hakaret ettik oluyoruz..Böyle kendiniz bilmezlerle uğraşılmaz..
Ayy ne olacak anacim sayfami bitiyor gunaydin yazinca...Şuracikta arkadaslarimiza hal hatirda mi sormayalim. Aylardir bu sayfadayim hem fallarimizi paylaştık. Hemde marplecim alcanzarcim ve diger arkadaslarla acimizi paylastik..
Canlarim Venüsün fali gelsin hemen paylasiyorum fikirlerimi
Ayy ne olacak anacim sayfami bitiyor gunaydin yazinca...Şuracikta arkadaslarimiza hal hatirda mi sormayalim. Aylardir bu sayfadayim hem fallarimizi paylaştık. Hemde marplecim alcanzarcim ve diger arkadaslarla acimizi paylastik..
Canlarim Venüsün fali gelsin hemen paylasiyorum fikirlerimi
İnşallah heepp böyle devam ederiz canım.Evet çok merak ediyorum bakalım ne diyecek beğenecekmisin?Mutlaka hemen yaz canım.
:))))allah herkesın içindeki kıskanclık ve nefreti sevgiye dönüştürsün güzellik versinnn,yiğite sen baktırıcakmısın ozcegım
Arkadaşım nedir senin bu Nesibe saplantın anlamış değilim.Biri Nesibe desin hemen ordan saldıraya geçiyorsun.Bu işler canım,cicimle olsaydı Nesibe'ye gelene kadar kaç kişi var sitelerde..Azıcık saygılı ol.Kızcağız bütün gecesini vermiş,kimseyi bekletmemek adına gelen tüm falları yorumlamış..Hakkı ile emeği ile Allah vergisi yeteneği ve hisleri ile işini yapmaya çalışıyor..Kul hakkı yiyorsun haberin olsun,bunun bedeli çok ağırdır.
Beğenmediysen beğenmedim der çıkarsın.Herkez herkezi mutlu edicek diye bir kaide yok ortada.
Sık sık girmiyorum ama ne vakit bu sayfayı açsam senin giydirmelerini okumaktan bıktım yani..Bu sayfa senin tekelindemidir???
Nedir bu ya..
Insallah canlarim bazen düşünüyorum benim fallar iyi ve ya kötü sonuclansa bile benim arkadaslarim birakana kadar bende topikte kalirim diyorum. Masallah gormeden birbirimizi hissederek sevdik
Canim yigite baktiracagim ama bu ay maddi acidan goctum. Biraz toparlanayim hemde biraz zaman gecsin. Numarasini bile aldi baktiracagim.
Insallah canlarim bazen düşünüyorum benim fallar iyi ve ya kötü sonuclansa bile benim arkadaslarim birakana kadar bende topikte kalirim diyorum. Masallah gormeden birbirimizi hissederek sevdik
Canim yigite baktiracagim ama bu ay maddi acidan goctum. Biraz toparlanayim hemde biraz zaman gecsin. Numarasini bile aldi baktiracagim.
Pardon jasmin de bize ne nesibenin fedakarlıklarından ? bende işimi yaparken bir sürü fedakarlık yapıyorum ama ne bunları anlatırım, ne de birinin anlatıp beni savunmasına müsade ederim.bir anda selamsız sabahsız kavga ve polemikle başlığa gelip üyelerin birbirine günaydın demesini bile bahane ediyorsunuz.HAYIRDIR?
nesibe için çokta haksız değiller ya
falın yarısı fal harici açıklamalarla dolu neyse fal geliyor sonra haliyle soru soruluyo onada 2 kelime ile cevap veriyo
Pardon jasmin de bize ne nesibenin fedakarlıklarından ? bende işimi yaparken bir sürü fedakarlık yapıyorum ama ne bunları anlatırım, ne de birinin anlatıp beni savunmasına müsade ederim.bir anda selamsız sabahsız kavga ve polemikle başlığa gelip üyelerin birbirine günaydın demesini bile bahane ediyorsunuz.HAYIRDIR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?