Binnaz Abla

Evet ptırcık gıbı pıtlayanlar can sıkıcı bıle degıl ortam bozucular ,kucuk pıtpıtlar

mumkun değil bitmez o pıt pıt pıtırcıklarsenı yıgıtle alakalı yazarken hıc gormedım varmı yıgıte baktımaya nıyetın şekerim?

Ay bende simdi gönderdim. Sen begenmediysen benim begenme sansim yükseldi:)) telweden pek umutlu degilim ama bakalim
bunuda deneyeyim begenmezsem yok artik ayda bir standart falcim rezzan ablayla devam edicem:)

Hahaha evet canım bu durumda sana çıkma olasılığı yüksek.İnşallah genel yorumundan da memnun kalırsın .

mumkun değil bitmez o pıt pıt pıtırcıklarsenı yıgıtle alakalı yazarken hıc gormedım varmı yıgıte baktımaya nıyetın şekerim?

Canım alcanzarla bizim enerjımız aynı neredeyse o begenmiş hatta bende numarasını alıcam maasımı alıncada belki baktırıcam ama bir sure ara verdim

Bırak Canım ya..Kendi akşama kadar Nesibeye sataşıp,verip veriştiriyor..Bu ne deyince biz sataştık oluyoruz..Biz hakaret ettik oluyoruz..Böyle kendiniz bilmezlerle uğraşılmaz..

Tek tek kullanıcı adlarınızı yazmak istemiyorum ama aylardır süren çekişmeleriniz artık yetti, ne polemiğiniz bitiyor, ne hakaretleriniz, biliniz ki yönetim en sonunda aşağıda ekleyeceğim kurala istinaden üyeliklerinizi iptal ederse şaşırmayın.

XII) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular derhal kapatılır! Kapatılan başlıklara (yazılara) ilgili özel mesaj veya e-posta atılmamasını rica ederiz. Sürekli ikili tartışma yaratan kullanıcılar önce uyarılır, sonra üyelikleri pasif edilir.

Artık polemiklere son verin.

Ve tekrar hatırlatayım, falcı reklamı yapmayın, falcıları da savunmayın, biri X şöyle deyince hemen savunuyorsunuz, hayırdır?

Canım alcanzarla bizim enerjımız aynı neredeyse o begenmiş hatta bende numarasını alıcam maasımı alıncada belki baktırıcam ama bir sure ara verdim
Kızlar patlayan fallara o kadar alışmışım ki bu Yiğitinkiler çıkıyo ya şaşırıyorum.Marple cim evet canım seninle bugüne kadar şaşırtıcı şekilde aynı falcılardan memnun kaldık veya kalmadık.Bence Yiğit tede bu değişmeyecek.

Soru sorduruyor canım niyetini falan yoksa kendi kendine konusmadı ben yönlendirdim biraz ama anı bildi sevgilimle ilgili evlilik tarihi bir sorunumuz var burdaki adresimi bilen arkadaşlarım var yazamıyorum ama onun hakkında süreci anlattı işte cafe falcısı gibi

Evet ptırcık gıbı pıtlayanlar can sıkıcı bıle degıl ortam bozucular ,kucuk pıtpıtlar

Bence çok emek vererek bakıyor beğenırsın

Hahaha evet canım bu durumda sana çıkma olasılığı yüksek.İnşallah genel yorumundan da memnun kalırsın .

Ayy ne olacak anacim sayfami bitiyor gunaydin yazinca...Şuracikta arkadaslarimiza hal hatirda mi sormayalim. Aylardir bu sayfadayim hem fallarimizi paylaştık. Hemde marplecim alcanzarcim ve diger arkadaslarla acimizi paylastik..

Canlarim Venüsün fali gelsin hemen paylasiyorum fikirlerimi

Bırak Canım ya..Kendi akşama kadar Nesibeye sataşıp,verip veriştiriyor..Bu ne deyince biz sataştık oluyoruz..Biz hakaret ettik oluyoruz..Böyle kendiniz bilmezlerle uğraşılmaz..

nesibeyi ben de savunmuyorum ama olabilir yani seveni vardir yoktur yaz gec nedir bu ya.ozel mesaj gonderiyorum gonderdim aldin mi ulasti mi okudun mu diye ardi ardina mesaj yazilir mi yahu.ne topigi bu?bi kac sevdigim arkadasa degil lafim ama fazla oldu bu tur mesajlar.
site yonetimi konu disi mesajlari KIB liyordu yanlis hatirlamiyorsam gereksiz mesajlarinin sol altindaki unlemle sikayet et yasmincim baska yolu yok yani.

İnşallah heepp böyle devam ederiz canım.Evet çok merak ediyorum bakalım ne diyecek beğenecekmisin?Mutlaka hemen yaz canım.

:))))allah herkesın içindeki kıskanclık ve nefreti sevgiye dönüştürsün güzellik versinnn,yiğite sen baktırıcakmısın ozcegım

İnşallah heepp böyle devam ederiz canım.Evet çok merak ediyorum bakalım ne diyecek beğenecekmisin?Mutlaka hemen yaz canım.

:))))allah herkesın içindeki kıskanclık ve nefreti sevgiye dönüştürsün güzellik versinnn,yiğite sen baktırıcakmısın ozcegım

Insallah canlarim bazen düşünüyorum benim fallar iyi ve ya kötü sonuclansa bile benim arkadaslarim birakana kadar bende topikte kalirim diyorum. Masallah gormeden birbirimizi hissederek sevdik
Canim yigite baktiracagim ama bu ay maddi acidan goctum. Biraz toparlanayim hemde biraz zaman gecsin. Numarasini bile aldi baktiracagim.

nesibe için çokta haksız değiller ya
falın yarısı fal harici açıklamalarla dolu neyse fal geliyor sonra haliyle soru soruluyo onada 2 kelime ile cevap veriyo

Pardon jasmin de bize ne nesibenin fedakarlıklarından ? bende işimi yaparken bir sürü fedakarlık yapıyorum ama ne bunları anlatırım, ne de birinin anlatıp beni savunmasına müsade ederim.bir anda selamsız sabahsız kavga ve polemikle başlığa gelip üyelerin birbirine günaydın demesini bile bahane ediyorsunuz.HAYIRDIR?

Tabi ya fal bahane arkadaşlık asıl olay. Venüsü bekliyorum gelmedi değilmi yorumu daha?Bakalım bilecekmi sana meraklardayım.

Elbette canım hepimiz için kalpler bir olsun hersey fal falcı değil konu bu olsada ınsanız ve ınsanlar genelde gunaydın der hal hatır sorar

ya bişey yazmadan edemicem e üç günde 1 anca enerjisi geliyor yok size layık değilim enerjim düşük sesim kısık okadar sürede gelincede 20 tane alıyo söyledikleri verdiği tarihler çıksın diğer falcılardan onu ayırt edicez ama oda yok

nesibe için çokta haksız değiller ya
falın yarısı fal harici açıklamalarla dolu neyse fal geliyor sonra haliyle soru soruluyo onada 2 kelime ile cevap veriyo

canim mevzu sadece nesibe degil kaldi ki ben nesibeyi begenmiyorum cok ama ona kadar kimler var, balim diye diye 23 yapti cok cirkin bir ifade ben baktirmam ama balim dedi diye mi baktiriyo 23 kisi?herkesin akli var cok sukur olumlu fal iyi olumsuz fal kotu tatli dilli falci iyi suratsiz kotu diye birsey yok.buraya biri bisey yazmaya gorsun vay o iyi degil bu denemeye deger bence vs vs. ben sadece melege baktiriyorum artik onun samimiyetine inaniyorum ama buraya yazamiyorum biri mutlaka birsey der cunku.

Pardon Nilmil
Birincisi;ben buranın üyelerin gelip birbirine selam vermek için kullandığı bir platform olduğunu bilmiyordum..Ben yanlış sayfaya gelmişim..
İkincisi;Yüzlerce mesajım vardır burda ne bir falcıyı yüceltip nede alçaltım..Begendiğime beğendim,beğenmediğime beğenmedim dedim.Fikir edinmek amacı ile gelip giderdim ama baktım son zamanlarda birkaç üye burayı parselleyip kullanmaya başladığı için gelmiyordum..Son bir kaç kez açtığımda da hep birinin ,birilerine bir giydirmesine denk geldim..Bende soruyorum nedir bu takıntı diye...Bundan mı rahatsız olsun???Sana ne benim merakımdan..
Neyse ya ben sizin gibi boş değilim.Vaktimi burda boş boş insanlarla harçayamıyacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…