canim mevzu sadece nesibe degil kaldi ki ben nesibeyi begenmiyorum cok ama ona kadar kimler var, balim diye diye 23 yapti cok cirkin bir ifade ben baktirmam ama balim dedi diye mi baktiriyo 23 kisi?herkesin akli var cok sukur olumlu fal iyi olumsuz fal kotu tatli dilli falci iyi suratsiz kotu diye birsey yok.buraya biri bisey yazmaya gorsun vay o iyi degil bu denemeye deger bence vs vs. ben sadece melege baktiriyorum artik onun samimiyetine inaniyorum ama buraya yazamiyorum biri mutlaka birsey der cunku.
nesibe için çokta haksız değiller ya
falın yarısı fal harici açıklamalarla dolu neyse fal geliyor sonra haliyle soru soruluyo onada 2 kelime ile cevap veriyo
Ne Nesibeymiş kızlar ya yeni gelen bile kızın hakkında koştur koştur yazmaya gelmişbana falı çıkıyor ona bakıyorum Yiğit çıkmasa çıkmadı derim yada diğerleri niye reklamını yapıyonuz reklamın kötüsüne denk geliyo kadın ama hakkını yemem ben memnunum sevmem polemiği banane ama ne enteresan şeyler bunlar bunca insan neden sevsin günlerce bekleyeni var ben kimsenin salak olduğunu burdaki kimsenin kimseden akıllı olduğunu düşünmüyorum derdimiz bize yeter o kadar param gitti fallara burda birbirinizi yemeyin
Pardon Nilmil
Birincisi;ben buranın üyelerin gelip birbirine selam vermek için kullandığı bir platform olduğunu bilmiyordum..Ben yanlış sayfaya gelmişim..
İkincisi;Yüzlerce mesajım vardır burda ne bir falcıyı yüceltip nede alçaltım..Begendiğime beğendim,beğenmediğime beğenmedim dedim.Fikir edinmek amacı ile gelip giderdim ama baktım son zamanlarda birkaç üye burayı parselleyip kullanmaya başladığı için gelmiyordum..Son bir kaç kez açtığımda da hep birinin ,birilerine bir giydirmesine denk geldim..Bende soruyorum nedir bu takıntı diye...Bundan mı rahatsız olsun???Sana ne benim merakımdan..
Neyse ya ben sizin gibi boş değilim.Vaktimi burda boş boş insanlarla harçayamıyacağım..
bendeki nesibe olayı şöyle çok içten samimi konuşuyo-bakıyo yani ilk baktırınca öyle geliyor ciddi umut bağladım e çıkmayınca tekrar tekrar dinleyince fosmuş! hayal kırıklığı oldu bende. he diğerleri dersen telve falan zaten çok dikkate almadım
Melek aklımda kaldı ama maddi anlamda çöktürdü fal olayı beni ara verdim son zamanlarda bi beyzayı hatırlıyorum dileğine kavuşan burada..
Pardon Nilmil
Birincisi;ben buranın üyelerin gelip birbirine selam vermek için kullandığı bir platform olduğunu bilmiyordum..Ben yanlış sayfaya gelmişim..
İkincisi;Yüzlerce mesajım vardır burda ne bir falcıyı yüceltip nede alçaltım..Begendiğime beğendim,beğenmediğime beğenmedim dedim.Fikir edinmek amacı ile gelip giderdim ama baktım son zamanlarda birkaç üye burayı parselleyip kullanmaya başladığı için gelmiyordum..Son bir kaç kez açtığımda da hep birinin ,birilerine bir giydirmesine denk geldim..Bende soruyorum nedir bu takıntı diye...Bundan mı rahatsız olsun???Sana ne benim merakımdan..
Neyse ya ben sizin gibi boş değilim.Vaktimi burda boş boş insanlarla harçayamıyacağım..
valla zamanında boş olduğunu söylediğin insanlarla bayağı muhabbet edip, özel mesajlar gönderiyordun. o zaman doluyduk da şimdi mi boşaldıkgeç bunları güzel kardeşim geç. hakaret ettiğini zannedip gülünç duruma düşüyorsun.
))) nilmil hosgeldin canimm cikan falin varmii
Platform bir cok konuda fikir edinmemizi sağlıyor ama benim dikkatimi çeken bir durum var bu fal siteleri yaklaşık 8 ay icinde ikince kere güncellendi ve eski fallarım hepsi gitti kim ne demişti hatırlamıyorum bile binnaz ablada kaldırıyor bir sure sonra
ondan sonra sık bastan baktiriyorum
Ahahhha evet cok severim parsellemeyi evet parselliyorumhoşbuldum şekerim. şimdi parselledi diyecekler burayı bize ama ufak tefek Nalan Hanımın dediği şeyler var. tutumlu davranıp çok baktırmıyorum bu aralar. ondan karışık bakıp ondan çok tutturanım olmamıştı şaşılacak durum
hoşbuldum şekerim. şimdi parselledi diyecekler burayı bize ama ufak tefek Nalan Hanımın dediği şeyler var. tutumlu davranıp çok baktırmıyorum bu aralar. ondan karışık bakıp ondan çok tutturanım olmamıştı şaşılacak durum
Marple cim parseller diye bi semt vardı galiba beylikdüzü taraflarıydı.Ben parsellere taşınıcam.Hayır yaptığım şeyle oturduğum semt bir olsun.Nalân ı nedense bende saf buluyorum.Evet insanın kafasını karıştırmıyo değil,ama enerjisi iyi yansıyo hakikaten.Banada dediģi çıkmadı.Ahahhha evet cok severim parsellemeyi evet parselliyorum)nalan ablaa bana cok guzel fal bakiyor yahu henuz cikmadi ama o kadini da temiz enerjili buluyorum nilmilcim
Teşekkürler arkadasım hep telefondan giriyorum o yüzden maalesefeger seslı falsa kullandığın tarayıcının indirilenler gecmısınden bulabılırsın canım
Ahahhha evet cok severim parsellemeyi evet parselliyorum)nalan ablaa bana cok guzel fal bakiyor yahu henuz cikmadi ama o kadini da temiz enerjili buluyorum nilmilcim
Marple cim parseller diye bi semt vardı galiba beylikdüzü taraflarıydı.Ben parsellere taşınıcam.Hayır yaptığım şeyle oturduğum semt bir olsun.Nalân ı nedense bende saf buluyorum.Evet insanın kafasını karıştırmıyo değil,ama enerjisi iyi yansıyo hakikaten.Banada dediģi çıkmadı.
Ayy bu taha hep olumsuz mu konuşuyo arkadaşlar yıkıldım resmen ilk olumsuz falımı aldım inşallah çıkmaz:))
Olumsuzsa tabiki kötü olan hiçbi şey çıkmasın canım.Canım çokta takma kafana sonuçta her fal çıkıcak diye bi olay yok.Önce Cherry şimdi sen üzdünüz beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?