Bu birakmis halim zatenBaktiracak adam kalmadi, herkes ayri zirvaliyor. Yigit le altin vurus yapip bitiryorum.
Deniz Işıl in cok ufak biseyi cikti. Bakalim onemli seyler de çıkacak mi.
Herkese iyi pazarlar ve gunaydinlar
Merhaba dostlar.aranızda tellweden batshebaya fal baktıran oldu mu? Yorumları bayağı iyi merak ettim.
Merhaba dostlar.aranızda tellweden batshebaya fal baktıran oldu mu? Yorumları bayağı iyi merak ettim.
Ne baktirmistin sekerim, tarot mu? Ben ona kahve baktirmisim, bana 4 dk bakmis, ayrintisi ve numarasi yoktu
bebeğim bana da kısa bakmıs ama ben begendim ya :/ en ufak seyi seninki elinde küçük küçük hediyelerle geliyor demiş dün geldi 7 8 adet küçük küçük hediyelerle :) söyledikleridedogruydu ama alla alla. acaba bugunde tarotmu atsam ona nasıl bakacak bilemedim şimdi.
herkesinn aşması gereken durumlar farklı farklı malesefffmesela ben karşımda inat,dengesiz ne sevdiği belli ne vazgeçtiği belli olan bir adamla karşı karşıyayım..ama seviyorum..sevgi açısından sorun yoksa canım ne mutlu ki karşındakinden eminsen umarım kii kısa zaman o sorunlarda halledilir..
kuzum sen adı dogru yazdıgına emınmısın telwede oyle bırı aramada cıkmadı :S:S
Doğru doğru ben eminim öyle biri vardı.Batsheba idi adı tam olarak.Belki ayrılmîştır,bir ay önce vardı.Valla tatlım buna benzer bir isimdi tam
çıkaramadım ama belki harfleri şaşırmışımdır.
Doğru doğru ben eminim öyle biri vardı.Batsheba idi adı tam olarak.Belki ayrılmîştır,bir ay önce vardı.
evet bıtanem yok ama valla kahınvanga nasıl acaba bıde aysun kara nasıl off kahve baktırmak ıstıyroumm ama bulamadım bırını melek falanda acıcam dedı yok acmadı kahve falını
Ben tellwede çok fazla fal baktırmış değilim.O yüzden dediğin isimleri bilmiyorum canım.Kâhinvanga nın dediklerinin çıkmadığını hem burdan hem tellwe topicten hatırlıyorum.Ama falcı bu bellide olmuyor kime bilip kime bile meyecekleri.
kuzum sen adı dogru yazdıgına emınmısın telwede oyle bırı aramada cıkmadı :S:S
kızlar herkss bızı evlendırırken herks sımdı ayrıyo ben anlamadım bızım ruh halımze durumumuza gore mı degısıyo bu fal denen melet hergun son dıyorum ama olmuyo gelmıyo sonu boyle gttıkcede gelmıycek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?