Binnaz Abla

Merhaba dostlar.aranızda tellweden batshebaya fal baktıran oldu mu? Yorumları bayağı iyi merak ettim.

Merhaba dostlar.aranızda tellweden batshebaya fal baktıran oldu mu? Yorumları bayağı iyi merak ettim.

Ben Batsheba nın Madam Salu olduğunu düşünmüştüm.Profil yazısı,indirimleri,baktığı fal türleri ve fiyatları aynıydı bi ay önce.Bilemiyorum .

Ne baktirmistin sekerim, tarot mu? Ben ona kahve baktirmisim, bana 4 dk bakmis, ayrintisi ve numarasi yoktu

bebeğim bana da kısa bakmıs ama ben begendim ya :/ en ufak seyi seninki elinde küçük küçük hediyelerle geliyor demiş dün geldi 7 8 adet küçük küçük hediyelerle :) söyledikleridedogruydu ama alla alla. acaba bugunde tarotmu atsam ona nasıl bakacak bilemedim şimdi.

Iyi yine kucukte olsa bilmesi )

kızlar herkss bızı evlendırırken herks sımdı ayrıyo ben anlamadım bızım ruh halımze durumumuza gore mı degısıyo bu fal denen melet hergun son dıyorum ama olmuyo gelmıyo sonu boyle gttıkcede gelmıycek (

bıtanem sevgıde sorunum yok ama aılemız herseyımız farklı ılerde benım degısmem belkı calışmamam herseyden fedakarlık etmem gerekıcek bende oyle bı ınan degılım benım karakterım degıstı ve kafayı yıcem allahım yardım et demekten başka cagrem yok bu aralar ( seven ınsan bu kadar ezıyet edermı yargılarmı dıyede ınsan dusunuyo cıkamıyo kı ısın ıcınden

Doğru doğru ben eminim öyle biri vardı.Batsheba idi adı tam olarak.Belki ayrılmîştır,bir ay önce vardı.

evet bıtanem yok ama valla kahınvanga nasıl acaba bıde aysun kara nasıl off kahve baktırmak ıstıyroumm ama bulamadım bırını melek falanda acıcam dedı yok acmadı kahve falını

evet bıtanem yok ama valla kahınvanga nasıl acaba bıde aysun kara nasıl off kahve baktırmak ıstıyroumm ama bulamadım bırını melek falanda acıcam dedı yok acmadı kahve falını

Ben tellwede çok fazla fal baktırmış değilim.O yüzden dediğin isimleri bilmiyorum canım.Kâhinvanga nın dediklerinin çıkmadığını hem burdan hem tellwe topicten hatırlıyorum.Ama falcı bu bellide olmuyor kime bilip kime bile meyecekleri.

telweyı bende sevmem ama ınsan boyle sıyırdıgı anlarda cıldırıyo =))

kuzum sen adı dogru yazdıgına emınmısın telwede oyle bırı aramada cıkmadı :S:S

ben baktırdım o kişiye, doğru ismi bu, Bathsheba...şimdiki yorum analizinde çok iyi beğenmiştim yani. bu kadar uzun ayrıntılı, detaylı yorumcu telvede şaşırtıcı .. birde şimdi yeni uygulama başlatmış, nedir tam olarak bilmiyorum. Bu aralar no many, no fal modundayım

Aysun bana olumsuz konusmustu baskasi ile evlendirdi sesi yorumu turkcesi zayif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…