Binnaz Abla

Yıgıtten memlun oldugunuz ıcın ıstedım sıze guvenıyorum :) artık cıksın ınanın benı tanımıyosunuz bu kız ne sacmalıyo dıyosunuz ama gercekten hayatım durdu beklemekten sessız gıdenı işimdende oldum onun yuzunden 😥😥aşk gercekten kaybettırıyo ve onlar devam edıyo başkasıyla ınsan kopegı olunce 1 sene yas tutuyo

sen merak etme burda hepımız senınle aynı durumdayız senı oyuzden cok ıyı anlıyoruzyıgıt yorumunuda mutlaka bekıyoruz

Aradım telınde yfal dıye cıktı sasırdım kımden ne zaman aldım acaba❓Aradım acmadı randevu alıralmaz yazarım dusuncelerımı tekrar cok sagol

Aradım telınde yfal dıye cıktı sasırdım kımden ne zaman aldım acaba❓Aradım acmadı randevu alıralmaz yazarım dusuncelerımı tekrar cok sagol

yıgıte ulaşmak oyle kolay degıl parayı yatırdıktan sonra falan ulaşamazsan hemen panıge kapılma

Ne kusuru chery sen benim ablamın kader arkadaşısın selamı var bak yanımda denesem mi içimde birşey dürtüyo genelde kötü çıkmaz ama yakalamasıda zor bugün iki kez baktım denk gelmedim denicem sanırım sana dediği daha cıkmadı heralde en azından dener yorumlarım sağol şekerim

selamlar canlarim nasilsiniz? kahve fali baktirmaya karar verdim ama gercekten hislerinin kuvvetli olduguna inandiginiz onerebileceginiz kimler var? cikan fallar var mi kahvede?

arkadaşlar selam ,istanbulda kimler var bilmiyorum ama bugün bakırköye gitmiştim ,yan masada fal konuşulıyordu ben dururmuyum sordum ve iki bayan gittik deneyen varmı bilmiyorum ismi murat ama çokiyiydi

Deniz Işıl in cok ufak biseyi cikti. Bakalim onemli seyler de çıkacak mi.

ay pardon bebeğim ben defne diye de okumuşum aklım gitmiş yada.
berene baktırdım ama beğendim onu laleş sağol:)

berenin bana birdediği çıktı sayılır ,benimki normalde bu hafta gelecekti ,o gecikmeolacak ve çarşamba yada perşembe söyliycek dedi evet söyledi kardan yollar kapandı diye iyi haberdeğilama dediği çıktı sonuçta

kızlar geriye dönük çok hatırlamıyorum venusamber nasıl? baktıran memnun olan olmayan?
Venüsten memnun kalanda çok ama ben saatine denk gelmedim sanırım.Bende ne geçmişi bildi,nede gelecek yorumu çıktı.9 hafta süre verdi ve verdiği süre doldu zaten.Belki sen memnun kalırsın ,yinede ben engellemiş olmayayım.

canım ona bakarsan bende hala beklemedeyim hani

canım ona bakarsan bende hala beklemedeyim hani

Lalecim sende durum analizini bilmiş en azından,gelecekte tutturur inşallah sende.Bende an itibariylede gerçekten berbattı,geleceğin çıkmamasına şaşırmadım o yüzden.Fal işine akıl ermiyo be canım.

Benden de ablana selam soyle, bu adamlarin kafalari kopar insallah biz de bakar egleniriz

Beni de bir seyler durttu, o durten seyi iyi biliyorum. Bence baktir, icinde kalmasin

Venus un kahvesini ben de begnmistim , tarot da baktirdim ama onda karman corman bir seyler soylemis ve her seferinde fikir degistirdigini fark ettim. Bir adam gelecek demis, bir olmaz demis, baska seyler de demis yani karman cormandi, beynimi birbirine katti.

hani falı bırakmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…