- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Yıgıtten memlun oldugunuz ıcın ıstedım sıze guvenıyorum :) artık cıksın ınanın benı tanımıyosunuz bu kız ne sacmalıyo dıyosunuz ama gercekten hayatım durdu beklemekten sessız gıdenı işimdende oldum onun yuzunden 😥😥aşk gercekten kaybettırıyo ve onlar devam edıyo başkasıyla ınsan kopegı olunce 1 sene yas tutuyo
Aradım telınde yfal dıye cıktı sasırdım kımden ne zaman aldım acaba❓Aradım acmadı randevu alıralmaz yazarım dusuncelerımı tekrar cok sagol
Son gunlerde dagittim sekerim, o yuzden adamakilli cevap yazamadim kusura bakma.
Fal cok uzundu. Bana da cekim yasasi vs den bahsetmis ama sorularimin hepsine fazlasiyla cevap da yazmis, bence doyurucu bir faldi kardes.
Iyi mi kotu mud ersen, 6 aylik bir sureden bahsetmis, cikip cikmadigini temmuzda anlarim zannimca, o yuzden su anda bir notlama yapamamAma ben begendim genel anlamda.
selam beren bana hikaye anlatmış hiç alakası yoktu benimle pembe tablocu hiççç sorun yok
ay pardon bebeğim ben defne diye de okumuşum aklım gitmiş yada.
berene baktırdım ama beğendim onu laleş sağol:)
kızlar geriye dönük çok hatırlamıyorum venusamber nasıl? baktıran memnun olan olmayan?
Venüsten memnun kalanda çok ama ben saatine denk gelmedim sanırım.Bende ne geçmişi bildi,nede gelecek yorumu çıktı.9 hafta süre verdi ve verdiği süre doldu zaten.Belki sen memnun kalırsın ,yinede ben engellemiş olmayayım.kızlar geriye dönük çok hatırlamıyorum venusamber nasıl? baktıran memnun olan olmayan?
Venüsten memnun kalanda çok ama ben saatine denk gelmedim sanırım.Bende ne geçmişi bildi,nede gelecek yorumu çıktı.9 hafta süre verdi ve verdiği süre doldu zaten.Belki sen memnun kalırsın ,yinede ben engellemiş olmayayım.
canım ona bakarsan bende hala beklemedeyim hani
Lalecim sende durum analizini bilmiş en azından,gelecekte tutturur inşallah sende.Bende an itibariylede gerçekten berbattı,geleceğin çıkmamasına şaşırmadım o yüzden.Fal işine akıl ermiyo be canım.
Ne kusuru chery sen benim ablamın kader arkadaşısın selamı varbak yanımda denesem mi içimde birşey dürtüyo genelde kötü çıkmaz ama yakalamasıda zor bugün iki kez baktım denk gelmedim denicem sanırım sana dediği daha cıkmadı heralde en azından dener yorumlarım sağol şekerim
Venüsten memnun kalanda çok ama ben saatine denk gelmedim sanırım.Bende ne geçmişi bildi,nede gelecek yorumu çıktı.9 hafta süre verdi ve verdiği süre doldu zaten.Belki sen memnun kalırsın ,yinede ben engellemiş olmayayım.
Venus un kahvesini ben de begnmistim , tarot da baktirdim ama onda karman corman bir seyler soylemis ve her seferinde fikir degistirdigini fark ettim. Bir adam gelecek demis, bir olmaz demis, baska seyler de demis yani karman cormandi, beynimi birbirine katti.
hani falı bırakmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?