Binnaz Abla

evettt buldumm en sonundaa =)) sen ne baktırmıstın canım kahvemı başka bısey mı ?

evettt buldumm en sonundaa =)) sen ne baktırmıstın canım kahvemı başka bısey mı ?

tarot baktırmıştım... Onun daha önceki madam salu olduğunu söyleyenler olmuştu, bilemiyorum omudur, değilmidir? baktım duvarında, ona biri daha önce baktırmış, fellik fellik ulaşmaya çalışıyor, dediğiniz çıktı diye yazıp yazıp duruyordu. Bunları okuyunca ay dedim dur bende bir baktırayım. merak işte. :) ama çok bekletiyor haberin olsun.

offf beklıyelım bakalım napalımm ama kredı almakta bı sorun var galıba telwede anlamadım mesaj cektım ama gelmedı daha bısey ınsallah baktırıcam =)) kafayı yedım fal baktırmaktann

offf beklıyelım bakalım napalımm ama kredı almakta bı sorun var galıba telwede anlamadım mesaj cektım ama gelmedı daha bısey ınsallah baktırıcam =)) kafayı yedım fal baktırmaktann

hımm anlıyorum seni. insan yoğun duygular içerisinde oldu mu, gözü dönüyor resmen fal baktırırken..inşallah herkesin aşk acıları dinerde feraha kavuşsunlar diyorum.

durum analizi ve geçmişi çok iyi gerçekten ama kafam benimde allak bullak oldu sayesinde ortada bi yerde bıraktı.. hayırlısı artık.

bukadarmı kötü olur 3 aya kadar hamile kalıyorum kızlar ,operasyon geçiriyorum adamla aramızda 1 günluk mesafe var boynuzladığımı görmüş pesya sakın kızlar uzak durun

Aaaa o ne ya. O kiz iyice sacmalamis cok kotudur demistim cnm senaryosu super:13:

sorma canım ya yorumunada yazdım dalga gecer gibi bye demiş siteye mail atım kredi iadesi için ama cevapyok konuşmasını hiç söylemiyorum zaten fal sepetine yakışmıyor

siteden vevap yazmışlar her yorumunuzun beklediğiniz gibi olması mümkün değildir diye falcı yorumunuzu ve puanınızı yapın diye ben yaptımama yayınlanmadı

siteden vevap yazmışlar her yorumunuzun beklediğiniz gibi olması mümkün değildir diye falcı yorumunuzu ve puanınızı yapın diye ben yaptımama yayınlanmadı
Sen bunları yazarken ben bu falcıyı tellwede
zannettim.Zerre kadar falsepeti gelmedi aklıma,gelmezdide.Evet her yorum beklentiyi karşılamayabilir ama birde tahmin ve olasılıklar var değilmi?Ve birde asla olamayacak yorumlar var.Demek ki kadınınki böyle bir yorum.Gelde bunlara güven.Bak olumsuz yorumu yayınlamıyolar,yayınlamadıkları gibi yenide yorum bekliyolar senden.Özürleri kabahatlerinden büyük.

canımvarya böylebir fal olamaz sizyorumunuzu yapınki bizde yetenekli kişilerle hizmet verelim demişler hani nerede yorum fal sepeti bu şekilde yapıyorsa dahada diyecek bişey yok falı atsam varya gülmekten kırılırsın bekarım yazdım hamile kalıp aldıracaksın diyor ya daha bunun gibi ne saçmalıklar hiç alakasız sordugum soruyu hiç okumamış ki ve3 saatte gönderdi falı kendi kendimize hamile kalabiliyorsak falçıktı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…