Aysun bana olumsuz konusmustu baskasi ile evlendirdi sesi yorumu turkcesi zayif
ben baktırdım o kişiye, doğru ismi bu, Bathsheba...şimdiki yorum analizinde çok iyi beğenmiştim yani. bu kadar uzun ayrıntılı, detaylı yorumcu telvede şaşırtıcı .. birde şimdi yeni uygulama başlatmış, nedir tam olarak bilmiyorum. Bu aralar no many, no fal modundayım
Haklısın insan denize düştüğü zaman yılana sarılıyo işte.Biraz daha dayansan belki Melek kahveyi açardı.telweyı bende sevmem ama ınsan boyle sıyırdıgı anlarda cıldırıyo =))
evettt buldumm en sonundaa =)) sen ne baktırmıstın canım kahvemı başka bısey mı ?
tarot baktırmıştım... Onun daha önceki madam salu olduğunu söyleyenler olmuştu, bilemiyorum omudur, değilmidir? baktım duvarında, ona biri daha önce baktırmış, fellik fellik ulaşmaya çalışıyor, dediğiniz çıktı diye yazıp yazıp duruyordu. Bunları okuyunca ay dedim dur bende bir baktırayım. merak işte. :) ama çok bekletiyor haberin olsun.
offf beklıyelım bakalım napalımm ama kredı almakta bı sorun var galıba telwede anlamadım mesaj cektım ama gelmedı daha bısey ınsallah baktırıcam =)) kafayı yedım fal baktırmaktann
Venus un kahvesini ben de begnmistim , tarot da baktirdim ama onda karman corman bir seyler soylemis ve her seferinde fikir degistirdigini fark ettim. Bir adam gelecek demis, bir olmaz demis, baska seyler de demis yani karman cormandi, beynimi birbirine katti.
durum analizi ve geçmişi çok iyi gerçekten ama kafam benimde allak bullak oldu sayesinde ortada bi yerde bıraktı.. hayırlısı artık.
venüs bana olumsuz konuşmuş ama olmayacakda demiyor benide karıştırdı:44:
ama olacakta demiyor nasıl olacak şimdi:)
ama şuanki durumu çok iyi analiz etmiş geçmişte öyle
aysun kara nasıl acaba :S baktıran varmı kızlar fal sepetınde
bedava kredim vardı ben gönderdim bekliyorum istersen sonucu gelsin öyle gönder
bukadarmı kötü olur 3 aya kadar hamile kalıyorum kızlar ,operasyon geçiriyorum adamla aramızda 1 günluk mesafe var boynuzladığımı görmüş pesya sakın kızlar uzak durun
Aaaa o ne ya. O kiz iyice sacmalamis cok kotudur demistim cnm senaryosu super:13:
sorma canım ya yorumunada yazdım dalga gecer gibi bye demiş siteye mail atım kredi iadesi için ama cevapyok konuşmasını hiç söylemiyorum zaten fal sepetine yakışmıyor
Sen bunları yazarken ben bu falcıyı tellwedesiteden vevap yazmışlar her yorumunuzun beklediğiniz gibi olması mümkün değildir diye falcı yorumunuzu ve puanınızı yapın diye ben yaptımama yayınlanmadı
Sen bunları yazarken ben bu falcıyı tellwede
zannettim.Zerre kadar falsepeti gelmedi aklıma,gelmezdide.Evet her yorum beklentiyi karşılamayabilir ama birde tahmin ve olasılıklar var değilmi?Ve birde asla olamayacak yorumlar var.Demek ki kadınınki böyle bir yorum.Gelde bunlara güven.Bak olumsuz yorumu yayınlamıyolar,yayınlamadıkları gibi yenide yorum bekliyolar senden.Özürleri kabahatlerinden büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?