atmadım defneye zaten burç murç yorumuysa salla yaa burda lale çıktı diyince heveslendim bi.
meleği bekliyorum. meleği beğeniyorum baya ya
Nasıl istersen.Ben direk 50 tl lik baktırdım,ne falı baktığını bile sormadım.Bana artık falın türü pek farketmiyo,iş falcıda bitiyo.Bilsinde isterse duvara baksın.tamammm atıyorum lısteye o zaman bıde hazır baktırmısken 10 lıra fazla verıp su falı baktırıyım dıyorum nedersın?
Nasıl istersen.Ben direk 50 tl lik baktırdım,ne falı baktığını bile sormadım.Bana artık falın türü pek farketmiyo,iş falcıda bitiyo.Bilsinde isterse duvara baksın.
Dediğim gibi nasıl istersen.Ben kendi yıllarımın tecrübesinden ve fallarımdan yola çıkarak artık bu kanıya varmış bulunuyorum.Yinede senin gönlünden hangisi geçiyosa ona baktır.Benim kanaatim bilen falcı her türlü bilir.Ama sen kendince su falını daha güvenilir buluyosan öyle yap.hıımm yanı neye baktıgının onemı yok dıyosun ben bı dusunıyım bunu ozaman
sen sorcaksan bende sorarım evet bende ıstıyorum ama temızlık falan apmam ben
merhaba
ben defnei için öyle birşey demedim yanlış anlaşılma olmasın benim dediğim kişi falalem beren
merhaba
ben defnei için öyle birşey demedim yanlış anlaşılma olmasın benim dediğim kişi falalem beren
Berenle hic enerjimiz uymadi bizim bendeki ozellikleri bilemedi vs konusmadi da beni maalesef irrite ediyor
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız görüşmeyeli var mı olumlu gelişmeleri olan?
Günydın herkese.Sana bilemediyse bende hiç baktırmayayım.Malûm fal çizelgemiz belli.
Berenle hic enerjimiz uymadi bizim bendeki ozellikleri bilemedi vs konusmadi da beni maalesef irrite ediyor
cherry şekerim crimsonladye nasıl sence baktırmak istiyorum. fal herkese göre değişiyor ama olsun uzun mu? ''evet evet'' dedirtiyormu geçmiş biliyormu sence nasıl:18:
yıgıtın nosunu aldınmı atıyımmı ozleden canmı?Binnaz abla acelya: tarıhde cıkmadı, dedıklerıde, Kesira. Cenk, seval, erçin, zelal, turgut , ekın, pınar, bılge ve şafak toplu patladı(. Elif ışık; bana ıyı gelıyor tarıh konusunda zayıf ama katınada ıskanbıl bakmasını rıca edın ıkı sey tuttu cunku bu sekılde Hale çetınel: hayatında bırı yok dedıkı var ama sonrası ıcın zamanı var bılemedım yorumsu.bu arada bu sotede hep tarot ve katına baktırdım onun yorumları kahvelerını bılemem. Fıruze: zamanı var bıcır bıcır bı ses gorucez. Fasepeti: barış: analız super negatıf yorumladı an dogruydu ama zamanı var. İlkay: ben begenmedım tutmadı baskasının falıydı sankı. Melek: 1 sene verdı bılmıyorum ancak bır cogu kız arkını gormuyo adamın bunlardan bırıde melek anlamadım . Nesibe: ben cok memlunum dedıgı bırsey cıktı.. Herzaman baktırırım sanırım. Zeus: tarıhı var ama tutmıcak sanırım fazla hoş tablo:). Taha: bılemedım yorumsuz. Defne: dedıgı 1 sey cıktı gerı kalanı beklıyorum ama dısarda baktırdıgım bırcok falcıyla aynı seyı soyledı. Didem: sırf analız an sahane gelecek zaman var . Melih: olmadı ama zaman var olumsuzdu ınanasım gelmedı. Hale: begendım samımı ve ıyı. Zaman var:). Falalem: rezzan abla: ınanın olmıcak dedıgı seyler olmadı ama anlatımı hep ikişeyede cıkabılıyo bılemedım baktırmıyomuyum baktırıyorum ama ahh cıktı tamamdır dedıgı bır olay olmadı. Aramıcak dedı sordugum bı hafta ıcın aramadı gercekten ama açık bır fal. Mert: sevıyorum ama cıkmadııııııııııı. Bahar: olmadı fena degıl. Ece: ılgınctı ne ıyı kotu beklıcez. Beste:ıyıydı tarıhı var ama kız yok gormuyorum dıyen bunlar ama olaylar dogru anlamadım . Jülide: ıyı denenebılır. Zaman var ama zaman var bendede bu ay sıze daha duzgun bılgı verebılıcem. Dolmak uzere:). Telwe clohe: bu ay bellı olucak ben begendım. Kıraze patladı.almura: zaman var.. Rumı: bılmıştı ama gel görkı artık bakmıyo kahve dıger bılaç kışı var ama yazmaya degmez. Dışarda baktırdıklarım var onlarıda bır ara yazarım bu durumda nesıbe, defne,ve rezzan abla ve elıf dıycem ama nesıbe onde bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?