Uye olamadan fal baktir kismi cok iyi bence eskilere donup donup kopya cekiyorlardi
Vallahi bana hepsi zirvaydi zaten, hicbiri cikmadi o yuzden uzulmedim.
Siteyi ben de begenmedim, sacma sapan bir sekilde cok karisik yapmislar.
Evet ya o iyi oldu.Taha fiyatimi dusuk tutucam demisti zaten sanirim oyle yapmis
kızlar fal sepeti taha turan'a ilkkez fal gönderdim ancak falı bekleyen fallarımda falan göremıyorum sinir oldum siteye yazıyorum cevapta vermiyor((((((((((
bıtanem senın dedıgın fıruze cetın dımı bu kadın en son ne zaman onlına olmuş ya :S gozukmuyo hıc ortalarda
Bu sistem oturana kadar falsepetinden uzak durmak gerek,çol uğraşılır yoksa şu aralar.
ben yolladım salak gıbı gozukmuyoo maıl attım donus yokk :S
fal görükmüyr demi bekleyen fallarda falan...bende de aynı sorun sen kime gönderdin bitanem ben taha'yı deneyecektım ama pişman oldum kaçtane mail attım cevap olarak sorunuzu detaylı bildirin yazmıslar yaa kaç defa bildireyım sinirlendim artık
fal görükmüyr demi bekleyen fallarda falan...bende de aynı sorun sen kime gönderdin bitanem ben taha'yı deneyecektım ama pişman oldum kaçtane mail attım cevap olarak sorunuzu detaylı bildirin yazmıslar yaa kaç defa bildireyım sinirlendim artık
bende ona attım makbuz numaramda elımde ıkı kere yardımdan yazdım hıc bır donus yok kredıye yukleseler barı paramı tekrar yollarım mıllet nasıl yolladı anlamadım :S
ayy benımde paramı yollasalar rezzan ablaya gönderirim kafa rahat en azından site ilgili hemen dönüş yaparlar
kızlar akşam sıkıntımdan çağana tarot attım ve öylebir sey soylediki pes dedim biraz rahatlattı beni bu arada hala ulaşamıyorum
lale neyin var canim?
neyim yokki canım ,benimki cumagünü hakkariden yolaçıkacaktı ama o günden beri ulaşamıyorum kendisine telf.kapalı
allah allah canim yollar kardan filan cok kotu olabilir..ondandir sarji vs bitmistir icini ferah tut
zaten yollar kapalı diye cumaya kaldı ferah tutmaya çalışıyorumda 5 gün oldu be canım büyükihtimal göreve gitti diye düşünuyorum bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?