Binnaz Abla

Kendi yaşadıklarımdan ziyade karşı tarafın düşünceleri ve davranışlarının sebepleri benim merak ettiklerim...
Aramızda geçen olayların özeti dediğiniz gibi sadece falcının hisleri hakkında fikir veriyor, onun dışında karşı tarafı iyi analiz etmesini istiyorum. Tabii bunun doğruluğunu bilmek çok mümkün olmuyor ama en azından geçmişi ve benim düşüncelerimi bildiyse bunu da bilebilir diye kabul ediyorum. Hatta karşı cins için fala düştüysek düşünceler bellidir ve çoğu insanda ortaktır. Çok seviyoruzdur, özlemişizdir, emek harcamışızdır ama karşı taraf nankördür vs. kolaylıkla söylenebilecek şeyler. O yüzden düşüncelerimden ziyade olayları bilmesi daha değerli oluyor benim gözümde.

Sorunuzu doğru anlamışımdır umarım
 
An denilen şey benim bildiğim kadarıyla güncel durum. Yani mesela ailenizle veya partnerinizle olan ilişkinizdeki güncel olaylar, veya şu an ki bulunduğun ruhsal durumun falan. Mesela ‘senin çevrende isminde A ve T harfleri olan bir kadın var sana çok yakın’ gibi cümleler de anlık durum olduğunu düşünüyorum.
 
Kızlar selam, başıma gelen garip bir durumu size de anlatmak istedim. Fal sepetine üye olmadan yaklaşık 1-2 ay önce Derinhislere baktırmıştım. Geçen hafta fal gönderdim ama üye girişi yaptım. Benim falımı reddetmiş, daha yeni baktık sana fal canım biraz zaman geçsin diye ya beni başka birisiyle karıştırdı ya da başka bir durum var anlayamadım. Bende siteden ücret iademi istedim.
 

Evet aynı şekilde düşünüyoruz noktalıbirgül , yoğunlaştığım sorun neyse bana özetlemesi yeterli .
benim için anı iyi demek , o anki sorunumu ve sorunumun ana kaynağını bilmesi anlamına geliyor , sonra da bolca soru sormayı daha güvenilir buluyorum , zaten neden, nasıl gibi soruları sorduğunuzda olayların iç yüzü , geçmişi cevaplanıyor , geçmişe yönelik merak ettiklerimizi de kendi kontrolümüzde öğrenebiliyoruz sanki .... Ben bu yüzden , soru sorma imkanı daha çok olduğu için tarot seviyorum . İyi tarot okuyucuları , böyle böyle olmuş , sen şöyle düşünüyorsun ama olayın aslı şudur diye , muhatabın gerçek düşünceleri ve bakış açısını da açıklıyor .
bir konuya sıkıldığımız , üzüldüğümüz belli ki baktırmaya gelmişiz yakın bir arkadaşım methedilen birine baktırdı , kadın açar açmaz bir ayrılık yaşıyorsun adam başka bir kadınla görüşüyor dedi , arkadaşımın mutlu bir evliliği var , bebe için uğraşıyorlar halbuki , ama işte hep aynı ya herkesin konusu
 

Evet Lavinia'cım ,ben de öyle düşünüyorum ve fazla laf , söz etmenin gerekli olmadığını , derhal benim merak ettiğim mevzulara geçilmesini talep ediyorum .
"Geçmişte şöyle şöyle bir ilişki yaşamışsın ." Eeee yani ? Var mı bugüne bir etkisi , yoksa geç modundayım .İsim falan verenler galiba varlıklarla bakanlar ...
 
Ahahah sen ben misin ya şok oldum sonuncuyu okuyunca. Bende de bağımlılık yaptı gerçekten maddi manevi zarara uğrattı. Kozmetik ve fal
Didar Evren bana göre sitenin en iyisi ya. Olumsuzu çatır çatır olumluyu da çatır çatır söylüyor. Olumlu dediği olay çıkarsa artık şok olucam her yerde Didar Evren övücem ahshwhw. Çünkü imkansız gibi geliyor ama o ısrarla olucak mümkünatı yok diyor olmaması için.
Asude Yıldız’a da cok sık baktırıyorum, onda hoşuma giden kartlarını konuşturması,benim kartlarım tılsımlı demişti bana, onlara çok güveniyor sistemin kartlarının ruhsuz seçildiğine inanıyorum demişti. Valla doğru sadece Didar Evren’e gönderirken kart seçimine özeniyorum. Asudeye sorular soruyorum sorular üzerinden gidiyor o yüzden aklıma takılan bir şey olduğunda ona koşuyorum.
Savaş’a ben fal atmıştım, dediklerinizden pek bir şey anlamadım size olumlu olumsuz yardımcı olamam demişti falımı iptal etmişti ahssjshs. Ne sormalıyım ona yıldızname atarsam?
 
Melbourne kullanıcısının mesajında görmüştüm, ben de Aydan Kutlu'ya fal baktırdım. Şu zaman kadar gerçekten gönderdiğin kahve fotolarına en çok emek vereni onu gördüm. Diğerleri gönderdiğinden bağımsız kafasından hikaye söylüyor . Bu kadın tamamen fincanda çıkanlar üzerinden gidip ,kendi fikirlerini de katıyor. Katina falı da göndermiştim. Çıkar mı bilmiyorum söyledikleri ancak gerçekten bakım tarzını çok beğendim. Sesi de o kadar sakinleştirici ki.
Daha önce yazmıştım ,yenilerden Elvin Yüce'ye tekrar baktırdım. Gerçekten benle mi uyuşuyor bilmiyorum ,ayrıntı vermedim hatta olumsuz konuştu sonunda ama karşı tarafın ne düşündüğünü tahmin ediyorum ve bana düşündüğüm şeyi sanki onun ağzından bire bir aktardı. Çok şaşırdım.
Burada çok övülüyor diye falsepeti Savaş'a fal baktırdım. İnanın dediğinden hiç bir şey anlamadım.
 
Bana da aynısını yaptı halbuki ona buradan görüp merak edip ilk kez fal atıcaktım meraktan..neyse zaten falsepetine uğramıyordum epeydir yine uzaklaştım sayesinde..
 
Kızlar kendi kendinize yüzük falı bakmayı hiç denediniz mi
Ben denemedim. Ona benzer başka şeylerde var. Bir kağıda harfleri daire şeklinde yazıp iğnenin ucunun durduğu yere göre evlenecegin kişinin ismini bulma gibi.
Bir tanesi de tuz veya zeytin yiyip uyuyunca rüyanızda kaderinizdeki kişi size su veriyormuş deneyen var mı böyle şeyleri kızlar ??
 
Yüzük falını denedim, arkadaşlarımda tuttu zeytin yedim uyudum kimseyi görmedim, iğne ucu olayını da hem kendim için denedim hem de bir arkadaşım bana denedi ama olmadı maalesef, hep aklımızdaki isimler çıktı
 
Kizla
Kızlar iki çeşit yüzük falı var birinde harfleri yazıyorsunuz diğerinde bardagin yarısına kadar su dolduruyorsun saç telinizi yüzüğe bağlıyorsunuz ve başlıyoruz bir soru soruyorsunuz atıyorum x kişisi beni seviyorsa 10 kere vur 11 kere vurursa sevmiyor demek zaten istediğiniz her şeyi sorup test edebilirsiniz
 
Ben evlilik yaşlarını buldum, onlar tuttu.. diğer şeyleri denemedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…