- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Kendi yaşadıklarımdan ziyade karşı tarafın düşünceleri ve davranışlarının sebepleri benim merak ettiklerim...Arkadaşlar bu an dediğiniz tam olarak nedir , ben yanlış bir şey mi anlıyorum acaba ? Ben genel olarak problemlerim neyse ona odaklanıyorum , karşımdaki kişi falını ilk açtığında hiçbir şey söylemiyorum , o andaki ruh halimi ve yaşadığım sorunu söylüyorsa soru sormaya başlıyorum , iyi bir falcıysa zaten geçmiş gelecek o esnada dökülüyor , zaten baştan sorun ne yanılıyorsa sallıyorum, yarıda teşekkür edip kestiklerim bile oldu .Geçmişi anlatan olursa da burayı geçelim diyorum zaten , zira yaşadığım şeyi tekrar dinlemeye gerek yok , eski sevgililer , sıkıntılar , şöyle etmişsin böyle yapmışsın vs. E zaten biliyorum onları yaşadım.Siz neler düşünüyorsunuz?
Fal sepeti yakın gelecek çıkan kimi önerirsiniz
Olgunluğunuz için ben teşekkür ederimteşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz sorun değil arada böyle gerginlikler olabiliyor :)
An denilen şey benim bildiğim kadarıyla güncel durum. Yani mesela ailenizle veya partnerinizle olan ilişkinizdeki güncel olaylar, veya şu an ki bulunduğun ruhsal durumun falan. Mesela ‘senin çevrende isminde A ve T harfleri olan bir kadın var sana çok yakın’ gibi cümleler de anlık durum olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlar bu an dediğiniz tam olarak nedir , ben yanlış bir şey mi anlıyorum acaba ? Ben genel olarak problemlerim neyse ona odaklanıyorum , karşımdaki kişi falını ilk açtığında hiçbir şey söylemiyorum , o andaki ruh halimi ve yaşadığım sorunu söylüyorsa soru sormaya başlıyorum , iyi bir falcıysa zaten geçmiş gelecek o esnada dökülüyor , zaten baştan sorun ne yanılıyorsa sallıyorum, yarıda teşekkür edip kestiklerim bile oldu .Geçmişi anlatan olursa da burayı geçelim diyorum zaten , zira yaşadığım şeyi tekrar dinlemeye gerek yok , eski sevgililer , sıkıntılar , şöyle etmişsin böyle yapmışsın vs. E zaten biliyorum onları yaşadım.Siz neler düşünüyorsunuz?
Kendi yaşadıklarımdan ziyade karşı tarafın düşünceleri ve davranışlarının sebepleri benim merak ettiklerim...
Aramızda geçen olayların özeti dediğiniz gibi sadece falcının hisleri hakkında fikir veriyor, onun dışında karşı tarafı iyi analiz etmesini istiyorum. Tabii bunun doğruluğunu bilmek çok mümkün olmuyor ama en azından geçmişi ve benim düşüncelerimi bildiyse bunu da bilebilir diye kabul ediyorum. Hatta karşı cins için fala düştüysek düşünceler bellidir ve çoğu insanda ortaktır. Çok seviyoruzdur, özlemişizdir, emek harcamışızdır ama karşı taraf nankördür vs. kolaylıkla söylenebilecek şeyler. O yüzden düşüncelerimden ziyade olayları bilmesi daha değerli oluyor benim gözümde.
Sorunuzu doğru anlamışımdır umarım
An denilen şey benim bildiğim kadarıyla güncel durum. Yani mesela ailenizle veya partnerinizle olan ilişkinizdeki güncel olaylar, veya şu an ki bulunduğun ruhsal durumun falan. Mesela ‘senin çevrende isminde A ve T harfleri olan bir kadın var sana çok yakın’ gibi cümleler de anlık durum olduğunu düşünüyorum.
Ahahah sen ben misin ya şok oldum sonuncuyu okuyunca. Bende de bağımlılık yaptı gerçekten maddi manevi zarara uğrattı. Kozmetik ve falAralık ayından beri çoook fazla fal baktırdım fal sepetinde. O yüzden 2 bölümlük yapacağım. Bugün sadece beğendiklerimi paylaşacağım.
Alex
Tespitleri 10/10. Son falında bana o an oldukça saçma gelen bir cümle kurmuştu. Ama aylar sonra Alex’in kurduğu cümlenin aynısını bana bir başkası kurunca minik bir şok geçirmedim değil. Ama sanırım artık pek girmiyor.
Savaş Atılgan
Favorim. İlk gittiğimde sırf kalan kredim bitsin diye tarot baktırayım dedim ve rastgele seçmiştim Savaş’ı. Beklentim sıfırdı. Ama çok başarılıydı. Daha sonra yıldızname için gittim ve asıl o zaman hayran kaldım. Gelmişimi geçmişimi serdi önümeKatina dışında bütün fal çeşitlerine gittim. Hep aynı vadeyi verdi, ve verdiği vadede gerçekleşmişti istediğim şey. Benim enerjim kendisiyle çok uyuştu. Henüz gitmemiş olup da gitmek isteyenler için yıldızname çeşidini öneririm.
Akın Kurt
Bu adam çok tatlıİlk gittiğimde şubatın 23ü falandı, ve isteyeceğim şeyin şubat bitmeden gerçekleşeceğini söyledi. Açıkçası pek ihtimal vermemiştim. Ama şaka gibi 27’yi 28’e bağlayan gece oldu istediğim şey. Sonra kendisine tekrar gidip bunu söylediğimde ‘çıkacak tabi kız dediğim şey, boşuna mı iddialı konuşuyoruz’ gibi bir cümle kurdu sjdjsksksk
Hande Karman
Ben 2 defa kahve falına gittim. 500 krediydi galiba o zaman. Şu an aşırı uçmuş. Ama ben de olacak dediği şey verdiği vadede gerçekleşti. Ve bana falda birini tarif etti, harf verdi. Aynı kişi olduğunu düşündüğüm şahısı geçenlerde tarot online akademi’de gördü bilinçaltı seansında.
Halide Demiray
Kendisi çok kısa bir süreliğine aktif oldu fal sepetinde. Şu an pasif. Gerçekten kendisini yakaladığım için çok şanslıydım. Yıldızname atmıştım, ve tam 21 dakika 40 saniye yorumlamış. Çok güzeldi. Bilinçaltı okuması gibiydi onun bakımı da.
Gökhan Keskin
Toplamda 3 defa gittim. İlk falı ef-sa-ne idi. O falında dediği her şeyi yaşadım diyebilirim. Bildiği önemli bir şey de olmuştu. Diğer iki falı da güzeldi bu arada.
Didar Evren
Olacak dediği şey verdiği vadeden birkaç gün sonra olsa da, genel yorumu çok iyiydi. Daha önce de çok gitmiştim kendisine. Kimi falı güzeldi kimi değildi. Bu defa enerjimiz uymuş olacak ki beğendim :)
Nil Güneş (Binnaz)
Haftalarca istediğim şeyin ısrarla kova döneminde olacağını söyledi. Gerçekten de öyle oldu. Diğer vadelerine daha var.
Evet bunlar benim beğendiklerim. Bir ara aşırı derecede fal baktırıyordum. Her gördüğüm falcıya atasım geliyordu sjjsjasdg Çok şükür geçti artık o bağımlılık. Haftada belki de 10 faldan şu an haftada 3’e falan düşürdüm. Aynı yıllar önceki gibi yine kozmetiğe cilt bakımına merak sarmaya başladım, artık paramı onlara harcıyorum. Beni daha mutlu ediyor. Gerçekten en değerli şey kendimiziz. Bunu biraz geç anladım ama anladımmmm
Elif Sucan çıkmıyor hemde hiçLütfen Elifsucan çıkmıyor deyin kızlar. Çok sinirlerimi bozdu düşündükce falı!!!
Tarot Onlinedan randevu aldım. Çok heyecanliyim. Beni neler bekliyor. Olumlu olumsuz söylüyor mu? Nasıl bir yorum yapıyor? Olumsuzlardan cok korkuyorumtarot online akademi yaz cikiyo..bilincalti bakimi 150 diger bakimlarinin fiyatini bilmiyorm
olumsuz da varsa soyluyo..tatli biri..yorumunu bekliyorum bklm begencek msn..heyecan yapma :)Tarot Onlinedan randevu aldım. Çok heyecanliyim. Beni neler bekliyor. Olumlu olumsuz söylüyor mu? Nasıl bir yorum yapıyor? Olumsuzlardan cok korkuyorum
Bana da aynısını yaptı halbuki ona buradan görüp merak edip ilk kez fal atıcaktım meraktan..neyse zaten falsepetine uğramıyordum epeydir yine uzaklaştım sayesinde..Kızlar selam, başıma gelen garip bir durumu size de anlatmak istedim. Fal sepetine üye olmadan yaklaşık 1-2 ay önce Derinhislere baktırmıştım. Geçen hafta fal gönderdim ama üye girişi yaptım. Benim falımı reddetmiş, daha yeni baktık sana fal canım biraz zaman geçsin diyeya beni başka birisiyle karıştırdı ya da başka bir durum var anlayamadım. Bende siteden ücret iademi istedim.
Ben denemedim. Ona benzer başka şeylerde var. Bir kağıda harfleri daire şeklinde yazıp iğnenin ucunun durduğu yere göre evlenecegin kişinin ismini bulma gibi.Kızlar kendi kendinize yüzük falı bakmayı hiç denediniz mi
Yüzük falını denedim, arkadaşlarımda tuttuBen denemedim. Ona benzer başka şeylerde var. Bir kağıda harfleri daire şeklinde yazıp iğnenin ucunun durduğu yere göre evlenecegin kişinin ismini bulma gibi.
Bir tanesi de tuz veya zeytin yiyip uyuyunca rüyanızda kaderinizdeki kişi size su veriyormuşdeneyen var mı böyle şeyleri kızlar ??
Kızlar iki çeşit yüzük falı var birinde harfleri yazıyorsunuz diğerinde bardagin yarısına kadar su dolduruyorsun saç telinizi yüzüğe bağlıyorsunuz ve başlıyoruz bir soru soruyorsunuz atıyorum x kişisi beni seviyorsa 10 kere vur 11 kere vurursa sevmiyor demek zaten istediğiniz her şeyi sorup test edebilirsinizYüzük falını denedim, arkadaşlarımda tuttuzeytin yedim uyudum kimseyi görmedim, iğne ucu olayını da hem kendim için denedim hem de bir arkadaşım bana denedi ama olmadı maalesef, hep aklımızdaki isimler çıktben
Ben evlilik yaşlarını buldum, onlar tuttu.. diğer şeyleri denemedimKizla
Kızlar iki çeşit yüzük falı var birinde harfleri yazıyorsunuz diğerinde bardagin yarısına kadar su dolduruyorsun saç telinizi yüzüğe bağlıyorsunuz ve başlıyoruz bir soru soruyorsunuz atıyorum x kişisi beni seviyorsa 10 kere vur 11 kere vurursa sevmiyor demek zaten istediğiniz her şeyi sorup test edebilirsiniz
Evet bunun ilk çıkış noktası evleneceğin yaşı bulmak diğer şeylerde genelde tutar diye düşünüyorumBen evlilik yaşlarını buldum, onlar tuttu.. diğer şeyleri denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?