kredimi iade etmişler...ne yapayım ki ben o krediyi taha'ya baktıramadıktan sonra. gönderebileceğim kimse yok..
Arkadaş beceremiyeceksen ne değiştirirsin arayüzü falan . Yok dünyada ilk canlı sistemmiş falan filan.yapamadıktan insanların paralarını aldıktan sonra ne işe yaradı o sistem.
kredimi iade etmişler...ne yapayım ki ben o krediyi taha'ya baktıramadıktan sonra. gönderebileceğim kimse yok..
LALE'cim varmı bir haber???
benimde iade oldu dün yenilen siteyi halledemediler bir türlü
Ya ne saçma.Hayır yenilik iyidir güzeldirde yapabilene.E ne oldu şimdi,kaldı elinde kredi.Ya yazık günah ya.Kimsenin kimseye acıması yok,nasıl bi devirde yaşıyoruz?
ya ben uyelık olmadan giriş yapmıştım ıadede yok falda yok piyasadaaa.link maılıme gelecek aktıf olcaktım lınkte yokkk.sız uye gırıdı ıle mı yaptınız
fal sepetindeki melih gün'ün özelliği neyki fiyatı 30tl....fincandan tavşan mı çıkarıyor napıyor anlamadım
Ayni durumdayim ne fal yorumu var ne Ödemis oldugum paranin iadesi nede sistemden bir cevap !!!!
arkadaşlar yiğite ulaşabildim nihayet birsaat sonra arayın dedi bakalım
Sekerim, 1 saat sonra mi bakacakmis sana?
Ben bugun hic ulasamadim ona.
fal sepetindeki melih gün'ün özelliği neyki fiyatı 30tl....fincandan tavşan mı çıkarıyor napıyor anlamadım
mesaj at canım ben dün akşam attım hiçcevap vermedi birazöncetekrar attım bugün bakabilirimdedi parasını gönderdim 1saat sonra arayın dedi inşallah bakar
bakarım dediyse bakar tatlım.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
ya ben uyelık olmadan giriş yapmıştım ıadede yok falda yok piyasadaaa.link maılıme gelecek aktıf olcaktım lınkte yokkk.sız uye gırıdı ıle mı yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?