Binnaz Abla

Arkadaş beceremiyeceksen ne değiştirirsin arayüzü falan . Yok dünyada ilk canlı sistemmiş falan filan.yapamadıktan insanların paralarını aldıktan sonra ne işe yaradı o sistem.

kredimi iade etmişler...ne yapayım ki ben o krediyi taha'ya baktıramadıktan sonra. gönderebileceğim kimse yok..

Ya ne saçma.Hayır yenilik iyidir güzeldirde yapabilene.E ne oldu şimdi,kaldı elinde kredi.Ya yazık günah ya.Kimsenin kimseye acıması yok,nasıl bi devirde yaşıyoruz?

Arkadaş beceremiyeceksen ne değiştirirsin arayüzü falan . Yok dünyada ilk canlı sistemmiş falan filan.yapamadıktan insanların paralarını aldıktan sonra ne işe yaradı o sistem.

Dünyada ilktir doğrudur,parasıyla insanlara rezillik yaşatmak.

Son düzenleme:
Kizlar istihare yapaniniz var mi ? Bu arada her gun 101 defa inna fetehna leke fethan mubina fetih suresinin ilk ayetini okuyun derim her kapiyi aciyor opuyorum hepinizii...

benimde iade oldu dün yenilen siteyi halledemediler bir türlü

Ya ne saçma.Hayır yenilik iyidir güzeldirde yapabilene.E ne oldu şimdi,kaldı elinde kredi.Ya yazık günah ya.Kimsenin kimseye acıması yok,nasıl bi devirde yaşıyoruz?

yok madem site henüz yayına hazır değil 1 hafta kullanıma kapatın..1 haftada kazanmayıverin...insanları rezil etmekten iyidir

fal sepetindeki melih gün'ün özelliği neyki fiyatı 30tl....fincandan tavşan mı çıkarıyor napıyor anlamadım

kredimi iade etmişler...ne yapayım ki ben o krediyi taha'ya baktıramadıktan sonra. gönderebileceğim kimse yok..

ya ben uyelık olmadan giriş yapmıştım ıadede yok falda yok piyasadaaa.link maılıme gelecek aktıf olcaktım lınkte yokkk.sız uye gırıdı ıle mı yaptınız

fal sepetindeki melih gün'ün özelliği neyki fiyatı 30tl....fincandan tavşan mı çıkarıyor napıyor anlamadım

ben denedim onu hiç beğenmedim üstelik bu dönem bir çok kişiye fal baktırdım en saçması benle uzaktan yakından alakası olmayan şeyler söyledi bir de öyle bir edayla söylüyorki sanki söylediklerini yaşadı ordaydı :)

mesaj at canım ben dün akşam attım hiçcevap vermedi birazöncetekrar attım bugün bakabilirimdedi parasını gönderdim 1saat sonra arayın dedi inşallah bakar

bakarım dediyse bakar tatlım.. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

ya ben uyelık olmadan giriş yapmıştım ıadede yok falda yok piyasadaaa.link maılıme gelecek aktıf olcaktım lınkte yokkk.sız uye gırıdı ıle mı yaptınız

Ayyy ben uye olarak giris yapmıştım...simdi bunlar lafta anlamazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…