Binnaz Abla

Minimum 72 tane cnm birde insirah suresi bol bol hadi benim guzelimm caliskan melegim

Yapma böyle...Düşünmemeye çalış.

Marplecim güzel kalplim benim cok degerlisin. hemen okuyorum ..
Alcanzarim dusunmemeye calisiyorum ama elimde degil.
Cerencim tsk ederim canim . Bugun birde yogundu bayagada kokostum. Bugun nazara geldigimi düşünüyorum. cok dile getirildi kiyafetim falan. Aksam oldu hicbir sebep yokken bir anda aglamaya basladim hâlâ da öyleyim. Dualarimi okuyayim..
iyiki varsiniz kizlar....

benımde bgn doğgum gunumduu hayatımın en kotu dogum gunuusu sevdıgım adamı hayatımdan cıkarttım o kadar agladım kı ıkı gundur yazmak ıstemedımde hıc konuşmak bıle ıstemıyorum aslında ama deger bılmeyen ınsan kadar yoran başka bısey yok canım yanıyo kızlar senelerımı gecırdıgım adam hep benı suclu goruyo yasadıgımız tek guzel seyı bıle hatırlamıyo normal sıradan bı ınsan gıbı doğgum gunumu kutladı sonra bı sans daha ıstedı ama bısey hıssedersınız ya anladım o benden o kadar emınkı bıttı dedım nasıl agladımm agladımm halada oyleyımm ıcım gıdıyo ama boyle devam edersek ben gıdıcem bılıyorumm omrum hep onunla olsun ıstedım sadee guzel soz ıstedım ondan ama hıc bır zaman anlamadı sırf ınat :/ fallara sardım ve bıktım artıkk ınanın zıhnımızı okuduklaırnı dusunuyorum kızgınken ona hep ayrı gorduler hep sonumuz yok dedıler onla aram ıyıken hep evlılık bınlerce kısıte baltırmısımdır heralde sımdı kendıme acıyorum bu kadar acızmıyım dıyorum ama canım yanıyo kızlarrr tutamadım kendımı ınsan kımseye anlatamıyo en kotusude o bosver demek o kadar kolaykı bazı kızlar ıcın keske o kadar rahat ınsanlar olsaydık keskee

Dogum gununu canı yurekten kutlarım ve soyle soylemek ıstıyorum annelerımız bızı bu kadar uzulup kaderımıze aglayalım dıye doğurmadı rabbımız herşeyin en iyisini bilir..hastalığımız yok caresız derdimiz yok lütfen canım kendine bu kadar yüklenme..koca bir dilim pasta olsada çilekli yesek

oyyyy cokk teşekkuurrr ederımmm var valla gelınnn hep beraber olsunn =)) aynen oylee bendede dank ettı galıba ama pışman olmaktan cok korkuyorummm

doğum günün kutlu olsun canım olanda hayır vardır üzülme (üzülme demek kolay diyeceksin biliyorum çok zor bir durum inş. daha az üzülerek atlatmanı diliyorum) yeni yaşın uğurlu gelsin sana daha bir çok güzel günlerin olacak inş. sonra üzüldüğüne üzüleceksin

Çiçeğim iyi ki doğdun. ... lütfen üzülme artikkk...desem bile biliyorum uzuleceksin...insallah hakkinda hayirlisi olur.. dua etmekten baska bisey gelmezki elimizden.. bitanem sabret

Çiçeğim iyi ki doğdun. ... lütfen üzülme artikkk...desem bile biliyorum uzuleceksin...insallah hakkinda hayirlisi olur.. dua etmekten baska bisey gelmezki elimizden.. bitanem sabret

cokk teşekkurr ederımmmmmm ınsallah hepımızın dertlerii cozum bulsunn ınsallahhhhhhh

cokk teşekkurr ederımmmmmm ınsallah hepımızın dertlerii cozum bulsunn ınsallahhhhhhh

canıııııııımmmmmm geçmişşş doğum günün kutlu olsunnnnnn

canımmm bende aynı şekildeyim..sıkınt,dert sanki hayatın en zor adamını ben buldum en imakansızıı..ama dilerimkii o içindeki 'bitti' sesini duyarsın çünkü kafada bitirmek bende pek işe yaramıyo..yani hep şundan korkmuşumdur ayrılmak ama onu sevmek..işte o yüzden bugün o aldığın karar daim olsun ama kalbindeee olsun...en içimden gelen temenni bu olur..

Moralim cok bozuk ya taha'nin falda kaynadi arada..uyayim en iyisi .. istedigim tek bisey bile olmuyor ya artik ben bile kendime degersiz geliyorum((

özgeeeeeeeem canımmmmm sendee üzülmeeeeeee:26: bak taha meselesinde mesela tabikii bahsetmek istediğin özünde falın olmamasından kaynaklanan sıkıntı değil ama lafımı şöyle bağlıycam..ben mesela sürekli geçen haftalarda tahanın peşindeysim tam fal atıcam bağlantı kopuyodu,tam atıcam sitede olmasına rağmen taha iletisini yazıp çıkıyodu bugün enerjim yok sonra bakıcam diye..demekki demiştim bugün ona baktırmamam lazım..benim için iyi bir durum olmayacak..zaten moralin bozuk bugün o fal belkide daha iyi olmayacaktı.netice de ekrandan iki kıytırık kart canını sıkacaktı dahada beter..bağladığım nokta isee herşeyde grçekten bi hayır var..üzmeeeeeeeeeee canını kızlar dua yazdılar zaten onları okuuuu kafanı yastığına koyy düşünmedenn güzelce uyumaya çalış..malum dert olarak hergün başımızdalar..çoook iyi ollllllll

Doğum günün kutlu olsun canım.Kötü geçirdiğin son doğum günün olsun.Sağlıklı,mutlu,dileklerinin gerçekleştiği nice yaşlar yaşamanı temenni ederim.Eski yaşınla birlikte tüm olumsuzluklar geride kalsın inşallah.

saneemmimmmmm günaydın cancağızım... aslında fal falan değil herşeye dolarsın dolarsın ufacık bişeyde sebep olur bırakırsın kendini..doğru söylüyorsun dün birde o psikoljıyle olumsuz yorum gelse sanırım ağlamaktan dağıtırdım kendimi:) çok duygusalım aa dostlar bugünlerde:)))
sanememmimmm hepimiz mutlu olalım inşallah rabbim en kısa zamanda mutluluk içinde bu sayfadan ayrılmayı nasip etsin bitanem sağol:)

Merhabalar

Dün nesibe Hanima tarot fali gönderdim yorumu hala yok !!!!!!
Ödeme yapildi falsepetine müsteri hizmetlerinde 5 kere Mail yazdim onlardan da tik yok !!!!

Basiniza hic böyle bisey Geldi mi ?

Senin falın ne oldu canım,cevap geldimi siteden?

Merhabalar

Dün nesibe Hanima tarot fali gönderdim yorumu hala yok !!!!!!
Ödeme yapildi falsepetine müsteri hizmetlerinde 5 kere Mail yazdim onlardan da tik yok !!!!

Basiniza hic böyle bisey Geldi mi ?

dun 7 buuckta melek e yolladım hala gelmedıı bende bı kackere maıl attım cevap yok sııstemlerını yenılıyorlar o yüzden galıbaa sıteyede gırıs yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…