bende okuyorum tek cagremızz dualar
YA LATİF 129 canım.
Ya Latif esmasını bol bol oku canım.Allah ın güzel isimlerinden,en güzel dualardandır.Hayırlı haber almak için özellikle birebirdir.
kızlar duzeldı ama falım gozukmuyo bı daha yollıycamsızce melek mı taha mı
Benim ki hala ayni ödeme yaptin ne iade ediyorlar ne fal gorkuyor. Sinir oldum kac saat oldu. Böyle olunca tum hevesim gidiyor
ya habir canim bende onu biliyorum haber almak icin ve ya cami
ya habir canim bende onu biliyorum haber almak icin ve ya cami
tamamdır hemenokuyorum allah razı olsun
onuda okuyayım canım sayısını bulayım da
Moralim cok bozuk ya taha'nin falda kaynadi arada..uyayim en iyisi .. istedigim tek bisey bile olmuyor ya artik ben bile kendime degersiz geliyorum((
sabır konusuna katılıyorum ben de..bu dert yüzünden sabrede sabrede içime kapandım. sürekli düşünceli bir insan haline geldim. hep bir ışık, umut bekleyen, dua eden
ama nasıl bir sınavsa bu bitmiyor kızlar.. artık yoruldum. ne olacaksa olsun diye dua ettim dün en son. artık hayatımın beklemede geçmesinden yoruldum.. burdaki herkes çok temiz insanlar. hepsi kendi derdinden başkasıyla uğraşmayan, sıkıntısını bile çevresine yansıtmayan insanlar. ondan bu kadar fallara düşmeler biliyorum :26:
özgecim öyle söyleme.böyle düşündükçe daha fazla çekersin talihsizlikleri.akışına bırak ve olumlu düşünmeye çalış.
Hccc duymamis olayi mmmya basit oku bol bol
Yapma böyle...Düşünmemeye çalış.Moralim cok bozuk ya taha'nin falda kaynadi arada..uyayim en iyisi .. istedigim tek bisey bile olmuyor ya artik ben bile kendime degersiz geliyorum((
Marplecim canimsin bitanem hemen okuyorum
dogru soyluyorsun canim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?