Binnaz Abla

ya habir canim bende onu biliyorum haber almak icin ve ya cami

Onlarda olur tabiki.Latif güzel haberler almak için özellikle.Bismillahillatif diyede okunabilir.Düşününce hepsi birbirinden mucize isimler .Ya Cami de öyle güzelki,toplanmak biraraya gelmek için.

sabır konusuna katılıyorum ben de..bu dert yüzünden sabrede sabrede içime kapandım. sürekli düşünceli bir insan haline geldim. hep bir ışık, umut bekleyen, dua eden

ama nasıl bir sınavsa bu bitmiyor kızlar.. artık yoruldum. ne olacaksa olsun diye dua ettim dün en son. artık hayatımın beklemede geçmesinden yoruldum.. burdaki herkes çok temiz insanlar. hepsi kendi derdinden başkasıyla uğraşmayan, sıkıntısını bile çevresine yansıtmayan insanlar. ondan bu kadar fallara düşmeler biliyorum :26:

onuda okuyayım canım sayısını bulayım da

canım, içini hiç sıkma sen de.. ben de hiç kötü bir şey hissetmiyorum. ulaşacak sana, sen de gelip bizlerle paylaşacaksın inşallah..
---

buraya gelip en ufak aksi bir şey okuduğumda bile içim kötü oluyor.

Moralim cok bozuk ya taha'nin falda kaynadi arada..uyayim en iyisi .. istedigim tek bisey bile olmuyor ya artik ben bile kendime degersiz geliyorum((

özgecim öyle söyleme.böyle düşündükçe daha fazla çekersin talihsizlikleri.akışına bırak ve olumlu düşünmeye çalış.

fallar umut olsun istiyoruz beklerkende bu umutla bekliyoruz anlatamıyoruz kimseye umudumuzu kıracak şeyler söylemesinler diye

dogru soyluyorsun canim hayirlisi

sıkma canını bazı günler hep olumsuz geçer benim içinde mesela salı günleri hep yoğun ve uğraş içinde olduğum günlerdir hiç olumlu gelişme olmaz bu günlerde belki seninde uğurlu günün değildir ama çarşamba ve cuma uğurlu gelmiştir hep bana en güzel süprizler hep cuma gecesi olmuştur birde böyle bak olaya saat 24 den sonra o ağırlık kalkacaktır üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…