- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
ıyyyy melıh 30 mu olmuş hıcbısey bıldıgı yok onun
inşallah canım ortadan çatlamak üzereyim artık sabırda kalmadı
aklına gelen soruları yaz bi kenara derim.. çünkü insan tlfda unutabiliyor kendimden bilyiorum..tek bir konuya odaklanıp kalıosun ve sonradan keşke sorsaydım diyosun
Yok canım benim öyle deme.Ne demişler kötü haber tez duyulur.Demek ki hayırlı haber alıcaksın.Katılıyorum durumun hiç kolay değil.Ama inşallah sabrının karşılığını kısa zamanda alırsın.hala yok canım artık pozitif düşünemiyorum
Ay sonunda hadi bakalım ,inşallah ortak beğendiğimiz tek falcî olur.canlar taha'ya fal gönderdim sonunda....deneyecem bakalım nasılmışş????:))) paylaşacağım sizinle canlar
Yok canım benim öyle deme.Ne demişler kötü haber tez duyulur.Demek ki hayırlı haber alıcaksın.Katılıyorum durumun hiç kolay değil.Ama inşallah sabrının karşılığını kısa zamanda alırsın.
arkadaşlar güzeldi tüm sorularıma cevap aldım diyebilirim ona göre şuan çok yoğun vesıkıntıda olduğu bu yüzden arayamadığını söyledi.iyiolduğunu bir problem olmadığını en azından rahatladım.verdiği tarihler var bakalım çokpozitifti
Tamam canim henüz bakamadım çok mesaj vardi hemen bakiyorum.canımsana özelden mesaj attım
Aaa baktirdin Yiğit'e.Dedim canım Yiğit iyidir.Çokta samimi insanın rahatça herşeyi sorabileceği bi insan.Beğenmene çok sevindim.Bi nebze olsun rahatlatmıştır seni.
Ay sonunda hadi bakalım ,inşallah ortak beğendiğimiz tek falcî olur.
canlar taha'ya fal gönderdim sonunda....deneyecem bakalım nasılmışş????:))) paylaşacağım sizinle canlar
arkadaşlar güzeldi tüm sorularıma cevap aldım diyebilirim ona göre şuan çok yoğun vesıkıntıda olduğu bu yüzden arayamadığını söyledi.iyiolduğunu bir problem olmadığını en azından rahatladım.verdiği tarihler var bakalım çokpozitifti
Çok merak ediyorum mutlaka yaz
ayy rezzan abla günlerdir yok nerdeyse facedende yazdım cevap yok..merak ettim:)
ay gerçek olsun inşallah canım. bende aynen yiğit gibi görevde olduğunu düşünüyorum... bu ay bende baktıracağım inşallah yiğite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?