Binnaz Abla

inşallah canım ortadan çatlamak üzereyim artık sabırda kalmadı

aklına gelen soruları yaz bi kenara derim.. çünkü insan tlfda unutabiliyor kendimden bilyiorum..tek bir konuya odaklanıp kalıosun ve sonradan keşke sorsaydım diyosun

arkadaşlar güzeldi tüm sorularıma cevap aldım diyebilirim ona göre şuan çok yoğun vesıkıntıda olduğu bu yüzden arayamadığını söyledi.iyiolduğunu bir problem olmadığını en azından rahatladım.verdiği tarihler var bakalım çokpozitifti

canlar taha'ya fal gönderdim sonunda....deneyecem bakalım nasılmışş????:))) paylaşacağım sizinle canlar

hala yok canım artık pozitif düşünemiyorum
Yok canım benim öyle deme.Ne demişler kötü haber tez duyulur.Demek ki hayırlı haber alıcaksın.Katılıyorum durumun hiç kolay değil.Ama inşallah sabrının karşılığını kısa zamanda alırsın.

Aaa baktirdin Yiğit'e.Dedim canım Yiğit iyidir.Çokta samimi insanın rahatça herşeyi sorabileceği bi insan.Beğenmene çok sevindim.Bi nebze olsun rahatlatmıştır seni.

ayy rezzan abla günlerdir yok nerdeyse facedende yazdım cevap yok..merak ettim:)

ay gerçek olsun inşallah canım. bende aynen yiğit gibi görevde olduğunu düşünüyorum... bu ay bende baktıracağım inşallah yiğite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…