Binnaz Abla

Seninle hemen hemen ayni kisileri begeniyoruz canim bunu farkettim.. herkes icin soylenecek cümleler malesef

Sekerim, senin en begendiklerin kimler? Falsepeti b.k olunca tellwe ve falaleme yonelmeye karar verdim. Bana herkesin begendigi Rezzan, Nesibe, Esince ve Chloe nin hiiiiiiiiiiiicbir dedigi cikmamis, bunu fark ettim.

Son düzenleme:
Ne kadar enteresan ya vallahi alcanzarcım sen kesin bu firuze katina bakan kızı da beğenirsin
Evet ya bizim seninle falcılarımız şaşırtıcı derecede bir canım.Bana Firuze ve Bilge görünür o zaman.

dün klothoya fal atacaktım atamadım işim çıktı.
kızlar çıkan var mıydı venüsle onu beğenen çoktu diye hatırlıyorum atayım di mi
verin gazı bana hahahah

verin gazı bana hahahah

Ben Venus u begenmedigimi fark ettim. Taaaaaaaa 3 ay once mi ne baktirmistim, dedigi sey cikmamis. Bugunlerde de karman corman konusup kafami dumduz etti sag olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişey sorcam yiğit istanbulda evindedemi bakıyor istanbul topiğinde okudumda yüzyüzedaha iyiaslında

verin gazı bana hahahah

Vallahi ben güzel gaz verirdim amma Venüs bana bi sallamış bi sallamıştı ki dediğide zaten çıkmadı,o yüzden verecek gaz bulamıyorum.

Ben Venus u begenmedigimi fark ettim. Taaaaaaaa 3 ay once mi ne baktirmistim, dedigi sey cikmamis. Bugunlerde de karman corman konusup kafami dumduz etti sag olsun.

ööf venüsü şimdi bende dinledim son falını.
ilk yok demiş sonra olacak ddemiş sonra başka bişey demiş kafamı karıştırdı.
klotho nasıldı sendeeeeeee

Vallahi ben güzel gaz verirdim amma Venüs bana bi sallamış bi sallamıştı ki dediğide zaten çıkmadı,o yüzden verecek gaz bulamıyorum.

venüs anı ve geçmişi çok güzel bildi ama son falında karman çorman etmiş beni de.
klothoya baktırdın mı sen nasıldı?
meleğe baktırdım 3 4 gün önce iyiydi yine o kadını seviyorum işe girecen deid bana girersem söylerim

ööf venüsü şimdi bende dinledim son falını.
ilk yok demiş sonra olacak ddemiş sonra başka bişey demiş kafamı karıştırdı.
klotho nasıldı sendeeeeeee

Klothoya ben 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim, her seferinde ayni seyleri soyledi hatun Bilmiyorum cikar mi ama ben cok sevyrm klotho yu.

Klothoya baktirmadim.Kolay kolay tellwede baktirmam zaten.Melek in dediği çıkarsa evet canim lütfen yaz bize.

bişey dikkatimi çekti mart ayı herkes mart demiş

Yok canım bana mart dedi ama nisan mayısta var ve sonrasinda da bi sürü tarih var.ist topicte birine yıl vermiş mesela.Bakalim canim çok zaman kalmadi.Bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…