- 23 Ağustos 2012
- 51.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.729
- 898
Seninle hemen hemen ayni kisileri begeniyoruz canim bunu farkettim.. herkes icin soylenecek cümleler malesef
E bencede canım.Taha ile bunu netleştirdik ve noktaladık.Sen Yiğit 'ede baktırma Özgecim.Gerçi Yiğit te herkes memnun ama bilemedim.Yok artik senin begendigin kisiye baktirmam ben:))))
Evet ya bizim seninle falcılarımız şaşırtıcı derecede bir canım.Bana Firuze ve Bilge görünür o zaman.Ne kadar enteresan ya vallahi alcanzarcım sen kesin bu firuze katina bakan kızı da beğenirsin
Çalışmamın karşılığını bır kırmızı bır desenli pantalon olarak aldım buugun)))
dün klothoya fal atacaktım atamadım işim çıktı.
kızlar çıkan var mıydı venüsle onu beğenen çoktu diye hatırlıyorum atayım di mi
verin gazı bana hahahah
dün klothoya fal atacaktım atamadım işim çıktı.
kızlar çıkan var mıydı venüsle onu beğenen çoktu diye hatırlıyorum atayım di mi
verin gazı bana hahahah
Evet canim bakirköyde evinde de bakiyor.arkadaşlar bişey sorcam yiğit istanbulda evindedemi bakıyor istanbul topiğinde okudumda yüzyüzedaha iyiaslında
Ben Venus u begenmedigimi fark ettim. Taaaaaaaa 3 ay once mi ne baktirmistim, dedigi sey cikmamis. Bugunlerde de karman corman konusup kafami dumduz etti sag olsun.
Evet canim bakirköyde evinde de bakiyor.
Vallahi ben güzel gaz verirdim amma Venüs bana bi sallamış bi sallamıştı ki dediğide zaten çıkmadı,o yüzden verecek gaz bulamıyorum.
İst topicte hem telde baktırıp hem evde baktıranlar arada hiçbi fark yok demişlerdi.E öyle olunca bende evine gitmedim artık.canım keşke evine gitseydik ozaman
ööf venüsü şimdi bende dinledim son falını.
ilk yok demiş sonra olacak ddemiş sonra başka bişey demiş kafamı karıştırdı.
klotho nasıldı sendeeeeeee
Klothoya baktirmadim.Kolay kolay tellwede baktirmam zaten.Melek in dediği çıkarsa evet canim lütfen yaz bize.venüs anı ve geçmişi çok güzel bildi ama son falında karman çorman etmiş beni de.
klothoya baktırdın mı sen nasıldı?
meleğe baktırdım 3 4 gün önce iyiydi yine o kadını seviyorum işe girecen deid bana girersem söylerim
İst topicte hem telde baktırıp hem evde baktıranlar arada hiçbi fark yok demişlerdi.E öyle olunca bende evine gitmedim artık.
bişey dikkatimi çekti mart ayı herkes mart demiş
Klothoya ben 2 kere mi 3 kere mi ne baktirdim, her seferinde ayni seyleri soyledi hatunBilmiyorum cikar mi ama ben cok sevyrm klotho yu.
Güle güle giy o zaman canım.Darısı daha iyilerine ve güzellerine.....
Yok canım bana mart dedi ama nisan mayısta var ve sonrasinda da bi sürü tarih var.ist topicte birine yıl vermiş mesela.Bakalim canim çok zaman kalmadi.Bekleyip göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?