Binnaz Abla

nihohahaha astrale gider Muge orada kalir zaten benim icin en guzeli bu olur korkuyorum o kadindan..

tarot neden bakmiyor bu firuze anlamadim ben en son imparatorluk acilimi gonderdim

İyi bari bende onu yollarim.Online mi acaba bakıyım.Bu arada Müge nin orda kalması banada uyar.

Son düzenleme:
Rezzan ablaya ben cok fazla kahve fali baktirdim. Venuse bi defa baktirdim. Rezzan abla venus kiyaslamasi yapacak olursam tabiki rezzan abla derim. Ama venustende gayet memmun kalmistim

Rezzan abla her falda bana baska bir ksimet gordu, kumral, uzun, kisa, zayif, toplu ama biri bile gelmedi. Son baktirdigimda o da sasirdi, herhalde , 1 yildir baktiriyorum ama ask hayatimda hiiiiiiiiicbir hareket yok. En son baktirdigimda fena dertliydim, o da demis ki milyonlarca insan arasindan hic mi kismetin yok, mutlaka vardir birisi..yani olaya istatistikle noktayi koymus. Ben de bu argumana karsi hic evlenemeyen insanlari ornek vermek istiyorum burdan, onlarin hic kismeti yokmus, demek ki boyle seyler olabiliyor. Rezzan abla bana eskiden ask evliligi yapacaksin vs vs derken, artik o da emin degil, sadece rahatlatacak seyler zoyleyip avuntu veriyor, o kadar.

Bana gencsin, guzelsin vs vs demis, eeeeee yuzume bakan olmadiktan sonra ne fark eder ki neyse Evlenen, nisanlanan yasitlarima bakip ic gecirmekten biktim artik, kaderime su an isyan ediyorum resmen.

Son düzenleme:
kızlar aşkolsun astral seyahata çıkıyorsunuz, müge anlı cadısını bile götürüyorsunuz ama bana haber vermek yok

kızlar aşkolsun astral seyahata çıkıyorsunuz, müge anlı cadısını bile götürüyorsunuz ama bana haber vermek yok
Canım bu boyutta kimseyi bulamayınca Firuze ile astrale çıkalım belki orda kısmetimiz çıkar dedik,sende gel canım.Yalnız gidipte dönmemek var,orda da bulamamak var.

K
canım ya sen istanbulda belkıza baktırmışmıydın zodyak faicası gibi oldu bende okadar paraya göre
Belkıs a kafe döneminde baktırmıştım.Vasat bi falcıydı.Sonra galiba özel ofis falan yapmış.Zodyak derken.Medyum Zodyak mı?
Eğer oysa öyle felakettiki anlatamıyorum bile.Ah paracıklarım...

K
Belkıs a kafe döneminde baktırmıştım.Vasat bi falcıydı.Sonra galiba özel ofis falan yapmış.Zodyak derken.Medyum Zodyak mı?
Eğer oysa öyle felakettiki anlatamıyorum bile.Ah paracıklarım...

biz belkıza 150lira verdik bi dediğide miçıkmaz medyum zodyakada televizyonda bağlanıp baktırdım turkcellden arayıp 150 lira yatırın deyince ne olduk dedim tabi bitanedemi çıkmaz

biz belkıza 150lira verdik bi dediğide miçıkmaz medyum zodyakada televizyonda bağlanıp baktırdım turkcellden arayıp 150 lira yatırın deyince ne olduk dedim tabi bitanedemi çıkmaz

Belkıs a kafe fiyatına baktirmiştim.Banada çıkmadı zaten.Medyum zodyak in evine gittim cihangir de.iskambil bakıyo,200 tl verdim.Yıl 2009.Bide zar zor randevu almıştım.Aynen senin gibi diyorum,bir tenesidemi çıkmaz.

Ya allah askina yuva dedigimiz sey zaten sevgiyle askla kurulur. Bir ise baslarken bile o isi once sevdigimiz icin yapariz... mantik evliligi yapacak bi durummuz yok cok sukur.. aynen bende mesela cevremdeki insanlar bana diyor ki ee adam gitmis aylar olmus sende artik hayatina bak cevrende o kadar seninle ilgilenen var. Ne yapayim yani hic icimin atmadigi insani hayatima mi alayim.. tabiki belki eskiyi unutturacak birinin olacagi aklimza yatsa bizde denemek isteriz cok mu memmunuz halimizden.mesela..benden 4 yas kucuk kiz kardeşim benden önce evlendi ayrildi. Böyle olacaksa hic evlenmeyelim daha iyi yani. Ama ben inaniyorum ki biri var mutlaka kaderimizde ve insallah guzel bi evlilik yapacagiz. Kendim icin degil ben burdaki konustugum arkadaslarim içinde ayni şeyi hissediyorum... bu kadar dert keder bosuna degil insalllah karsiligini alacagiz.

Ask evliliği yoksa benim için evlilik olmaz şirkette kurmak istemem şahsen..bol bol aşk ve sadakat olsun....

Kuzular beren güneşe baktıran var mı falalemde ? Dediğini yaşayan vs var mı?

ben baktırdım anda ve geçmişte iyiydi.martı tarih olarak verdi. enterasan bi kaç bişey bildi ama önemli olan gelecek
laleye falı çıkmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…