Binnaz Abla

muhtesem kirmizi bir pantalon harika oldu bahara hazirlik yapiyorum ve bence once su firuzeye bir at derim astral seyehat filan

Ay onun o astrali zaten.Kadın sanki astrale çıkmıyoda markete gidip geliyo.Tamam atıcam Firuze'ye..

E bencede canım.Taha ile bunu netleştirdik ve noktaladık.Sen Yiğit 'ede baktırma Özgecim.Gerçi Yiğit te herkes memnun ama bilemedim.

Aslinda tahanin bi kac cumlesi bana cok uymus digerleri sadece akil vermeden ibaret. Yani bir arkadasinla dertlesirsin ona moral verirsin ya oyle fal bakmis canim uzulme hersey düzelecek der gibi))) ay yok yigite de baktirmayacagim..ben fal olayini sadece rezzan ablayla devam edecem. Rezzan abla kadar bana uyan bi falci görmedim.

yiğitin bana da verdiği en yakın tarih mart (( ondan öncesi için düşünüyorum hiç bişey demedi ama ben bi sürü şey de yaşadım aşk hayatım dışında.. offf ..bakalım marta ne kaldı ki şurda

canım peki rezzan, sana venusamberin dediği kadar nokta atış yapabilmiş miydi? o konuda nasıl ?

Kardesler, farkindaysaniz cikan bir tek fal yok, sadece bolca zirva var Belki de artik baktirmayi birakmaliyiz??

Kardesler, farkindaysaniz cikan bir tek fal yok, sadece bolca zirva var Belki de artik baktirmayi birakmaliyiz??

Ayyyhahhahaha.Zaten ben yavaştan sıyırıyorum.Dikkat ettimde fallar çıkmıyo ben hiçbi şey hissetmiyorum..Ayhhahhhhaa vallahi kafayı yedim oyyyyy....

cherry noldu gidiyormu seninki kaliyormu varmi bir gelisme bacim

Bilmiyorum ne halt ediyor, pazartesi bir is icin bir araya geldik , yuzume bile bakmadi, tek kelime etmedi. Mal mal kacamak bakislar atti..yani gitse de kalsa da benim icin druum degismeyecek bence.

Bu arada tellwe de falciasli diye birine baktirmisim, berbat otesi, bu kadar mi sallamasyon olur, hicbir sey tutmamis sakin baktirmayin.

Binnaz dan Firuze kayıp diye Müge Anlı da ararız artık.

nihohahaha astrale gider Muge orada kalir zaten benim icin en guzeli bu olur korkuyorum o kadindan..

tarot neden bakmiyor bu firuze anlamadim ben en son imparatorluk acilimi gonderdim

Evet gerçektende öyle .Sana en çok o uyuyor.Bari onunla devam et ki paranada yazık günah.En azından seni tatmin eden birine harcamış olursun canım.

canım peki rezzan, sana venusamberin dediği kadar nokta atış yapabilmiş miydi? o konuda nasıl ?

Rezzan ablaya ben cok fazla kahve fali baktirdim. Venuse bi defa baktirdim. Rezzan abla venus kiyaslamasi yapacak olursam tabiki rezzan abla derim. Ama venustende gayet memmun kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…