- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
hmmm istikrarlı tarot atayım ya bari kahve içmek zor geldi şimdi
Sekerim, senin en begendiklerin kimler? Falsepeti b.k olunca tellwe ve falaleme yonelmeye karar verdim.Bana herkesin begendigi Rezzan, Nesibe, Esince ve Chloe nin hiiiiiiiiiiiicbir dedigi cikmamis, bunu fark etkalmadıTE]
Merti cok begenmistim ama cikmadi. Rezzan abla bana cikiyor canim cokta severim. Melek fena degildi. Venusamberi sanırım sen tavsiye etmistin yurtdisi olayini bilmis demistin Venüsü cok begendim ben gecmis birebir ayniydi.. binnazdan baktirmadigim kalmadi ama tavsiye edemem cikan bisry yok..
ay valla canim yine rezzan abla diyorum ama sana cikmamis
muhtesem kirmizi bir pantalon harika oldu bahara hazirlik yapiyorum ve bence once su firuzeye bir at derim astral seyehat filan
bende 2015 var bebem evet mayısta var
Ay onun o astrali zaten.Kadın sanki astrale çıkmıyoda markete gidip geliyo.Tamam atıcam Firuze'ye..
E bencede canım.Taha ile bunu netleştirdik ve noktaladık.Sen Yiğit 'ede baktırma Özgecim.Gerçi Yiğit te herkes memnun ama bilemedim.
yiğit bana da mart demişti ama patlayacak falı
Aslinda tahanin bi kac cumlesi bana cok uymus digerleri sadece akil vermeden ibaret. Yani bir arkadasinla dertlesirsin ona moral verirsin ya oyle fal bakmis canim uzulme hersey düzelecek der gibi))) ay yok yigite de baktirmayacagim..ben fal olayini sadece rezzan ablayla devam edecem. Rezzan abla kadar bana uyan bi falci görmedim.
ahahahha bak senin icin cok ilginc olacak hissediyorum lutfen bekliorum canim ..denk gelirse
Tamam yok yok atıcam.Çıksın bakalim bi astrale.Geri dönmezse karışmam ama.Tarotmu katinamı??
Kardesler, farkindaysaniz cikan bir tek fal yok, sadece bolca zirva varBelki de artik baktirmayi birakmaliyiz??
cherry noldu gidiyormu seninki kaliyormu varmi bir gelisme bacim
Binnaz dan Firuze kayıp diye Müge Anlı da ararız artık.ahha onda sadece Katina var canim:))donmezse artik bilemem cok guldumm
Kardesler, farkindaysaniz cikan bir tek fal yok, sadece bolca zirva varBelki de artik baktirmayi birakmaliyiz??
Binnaz dan Firuze kayıp diye Müge Anlı da ararız artık.
Evet gerçektende öyle .Sana en çok o uyuyor.Bari onunla devam et ki paranada yazık günah.En azından seni tatmin eden birine harcamış olursun canım.Aslinda tahanin bi kac cumlesi bana cok uymus digerleri sadece akil vermeden ibaret. Yani bir arkadasinla dertlesirsin ona moral verirsin ya oyle fal bakmis canim uzulme hersey düzelecek der gibi))) ay yok yigite de baktirmayacagim..ben fal olayini sadece rezzan ablayla devam edecem. Rezzan abla kadar bana uyan bi falci görmedim.
canım peki rezzan, sana venusamberin dediği kadar nokta atış yapabilmiş miydi? o konuda nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?