bana bütün falcıların dediğini söylemiş bilemedim ya:26:
bi daha dinliyim birazdan
Yaklaşık beş aydır seksen tane falcının söylediğini beren de söyledi nisan mayıs gibi nişanlanıomuşum gençler davetlisiniz hepinizonun dışnda benim adamın ailevi durumundan tutturduğu seyler mevcut bi hayli umarım geleceği de çıkar
günaydın canım ben berene 3 kere baktırmış biriolarak diyebilirimki dediklerini yaşıyorum ilerisi içinde beklemem gerekiyor amakarşı tarafın durum analizini çok güzel yapıyor.
Beren Güneş in falı Lale ye çıkmıştı.
Günaydın canım.İst topictende yazdim da görmedin,varmı canım bi haber senden yana???günaydın canım ben berene 3 kere baktırmış biriolarak diyebilirimki dediklerini yaşıyorum ilerisi içinde beklemem gerekiyor amakarşı tarafın durum analizini çok güzel yapıyor.
Günaydın bebeğim yani çiçek böcek sallamasyon yapmıyor diyorsun öyle mi ? Ben tarot baktırdım sen ne baktırmıştın ?
Günaydın canım.İst topictende yazdim da görmedin,varmı canım bi haber senden yana???
çok önce kahve baktırdım sonra falı çıkınca kahve bekledim ama açmayınca 2 oldu tarot atıyorum hatta işbaşvurum vardı onu söyledi ben çalışma saatleriçok fazlaolduğuiçin kabul etmedim son falında resmen bana aynı cümleyikullandı çalışmasaatlerini çok ağır hissetim büyükihtimal ondan kabul etmemişsin dedi sallamasyon yok birde erkek arkadaşımdan haber alamıyorum kaç gündür yiğitne dediyse aynısını söyledi için rahat olsun
Oha cok iimiş darısı bana ve hepimize o zaman ..... Hatta ben bi de kahve mi atsam acaba beren bacıya kahve açtığı zaman :))
Doğru canim büyük ihtimal öyle çıkıcak bencede.hala yok bebem büyük ihtimal göreve gitti zaten elektrik yoktu çokkardan dolayı şarzda yoktu o andada görev çıktı heralde diye düşünüyorum
Doğru canim büyük ihtimal öyle çıkıcak bencede.
kahve uzun süredir açmıyor ama tarotta da gayet başarılı
Yalnız şöyle de bi durum var çok kötü kartlara rağmen çok iyi bi yorum yapmış o karıştırdı kafamı ?? Hakkateb kötü kartlar ya asılan adamından tut ters dengeye kadar tekinsiz tekinsiz kartlar seçmişim buna rağmen olacak dedi hatta nisan mayıs nişan dedi
benimdebu günlerde canımsıkkın olduğundan kartlarımçok kötüydü çok sıkıntılı dedi kendide kart seçti birde oankidurumuna göre hakkaten enereji kartlara yansıyor
inşallah canım dün yiğite diyorum ki yaşıyorsa sorun yok oda yaşıyor şuan 2 dağın arasında dedi
Merhaba bu Yiğit denilen arkadaş telefondamı bakıyor ? nasıl dedikleri çıkıyormu,
Fal alemde Nalan Abla ya baktırdım bugün yorum geldi çok beğendim ileri ye dönük tahminleri çıkıyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?