Binnaz Abla

Yaklaşık beş aydır seksen tane falcının söylediğini beren de söyledi nisan mayıs gibi nişanlanıomuşum gençler davetlisiniz hepiniz onun dışnda benim adamın ailevi durumundan tutturduğu seyler mevcut bi hayli umarım geleceği de çıkar

Ben de şu anki gidişata göre çoğu patladı..Bana ''onun sana ilgisi var'' diyenler özellıkle tamamen sallamış.Büyük ihtimal hiç olmayacak da ama bir mucize falan olursa bilemem tabi ki şu an ki gidişat fazlasıyla olumsuzHiç inancım kalmadı baktırmayı kestim artık.Asıl baktırdğım konu için Taha, Venusamber,Esince gibi olumsuz konuşanlar haklı çıkıyor maalesef ki. Ama onlar da tek bu konuda yani.Mert'in de psikiloik durumlar söylediği gibi oldu..

Son düzenleme:

günaydın canım ben berene 3 kere baktırmış biriolarak diyebilirimki dediklerini yaşıyorum ilerisi içinde beklemem gerekiyor amakarşı tarafın durum analizini çok güzel yapıyor.

günaydın canım ben berene 3 kere baktırmış biriolarak diyebilirimki dediklerini yaşıyorum ilerisi içinde beklemem gerekiyor amakarşı tarafın durum analizini çok güzel yapıyor.

Günaydın bebeğim yani çiçek böcek sallamasyon yapmıyor diyorsun öyle mi ? Ben tarot baktırdım sen ne baktırmıştın ?

Beren Güneş in falı Lale ye çıkmıştı.

Günaydın canım.İst topictende yazdim da görmedin,varmı canım bi haber senden yana???

Günaydın bebeğim yani çiçek böcek sallamasyon yapmıyor diyorsun öyle mi ? Ben tarot baktırdım sen ne baktırmıştın ?

çok önce kahve baktırdım sonra falı çıkınca kahve bekledim ama açmayınca 2 oldu tarot atıyorum hatta işbaşvurum vardı onu söyledi ben çalışma saatleriçok fazlaolduğuiçin kabul etmedim son falında resmen bana aynı cümleyikullandı çalışmasaatlerini çok ağır hissetim büyükihtimal ondan kabul etmemişsin dedi sallamasyon yok birde erkek arkadaşımdan haber alamıyorum kaç gündür yiğitne dediyse aynısını söyledi için rahat olsun

Oha cok iimiş darısı bana ve hepimize o zaman ..... Hatta ben bi de kahve mi atsam acaba beren bacıya kahve açtığı zaman :))

hala yok bebem büyük ihtimal göreve gitti zaten elektrik yoktu çokkardan dolayı şarzda yoktu o andada görev çıktı heralde diye düşünüyorum
Doğru canim büyük ihtimal öyle çıkıcak bencede.

Ben online fali biraktim kzilar, hicbir sey cikmadi cunku. Ayriyetten kafayi da yedim sanirsam, dun gece ruyamda tellwede yildizname baktiriyordum , baktirdigim hatun bana siz 33 yasinda evleneceksiniz diyordu ben de , ne 6 yil daha mi yalniz kalicam diyordum

kahve uzun süredir açmıyor ama tarotta da gayet başarılı

Yalnız şöyle de bi durum var çok kötü kartlara rağmen çok iyi bi yorum yapmış o karıştırdı kafamı ?? Hakkateb kötü kartlar ya asılan adamından tut ters dengeye kadar tekinsiz tekinsiz kartlar seçmişim buna rağmen olacak dedi hatta nisan mayıs nişan dedi

benimdebu günlerde canımsıkkın olduğundan kartlarımçok kötüydü çok sıkıntılı dedi kendide kart seçti birde oankidurumuna göre hakkaten enereji kartlara yansıyor

Kızlar falalemde aslı zade ye kahve falı baktıranlar varmı aranızda? 2-3 yıldızlı olup da çöpe atılan çok falım var da bari pek bilinmeyen birine şans veriyim diyorum:))

benimdebu günlerde canımsıkkın olduğundan kartlarımçok kötüydü çok sıkıntılı dedi kendide kart seçti birde oankidurumuna göre hakkaten enereji kartlara yansıyor

Aynen canım moralim cok bozuk bu sıralar kartlara değil yoruma bakayım o zaman... Evet kendi de kart seçti baya

inşallah canım dün yiğite diyorum ki yaşıyorsa sorun yok oda yaşıyor şuan 2 dağın arasında dedi

Merhaba bu Yiğit denilen arkadaş telefondamı bakıyor ? nasıl dedikleri çıkıyormu,

Fal alemde Nalan Abla ya baktırdım bugün yorum geldi çok beğendim ileri ye dönük tahminleri çıkıyormu ?

Merhaba bu Yiğit denilen arkadaş telefondamı bakıyor ? nasıl dedikleri çıkıyormu,

Fal alemde Nalan Abla ya baktırdım bugün yorum geldi çok beğendim ileri ye dönük tahminleri çıkıyormu ?

nalan abla ilk falı çok şaşırtıcıydı hatta dedimki yok artık..ikinci falı hep geleceğe yönelikti..nikah olacak dedi düsün ama patlayacak gibi ama benim durumum biraz farklı olduğu için heran çıkabilirde bilmiyorum ama bana patlayacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…