Binnaz Abla

Bilmiyorum benim morslimi çok bozdu umarım çıkmaz.
Zaten bu falcıların olumsuz dediği hersey çıkıyor olumlular hiç çıkmaz
Nesibenin profilinde sorununuzdan kisaca bahsedin yazmis, Eski sevgilimin neden ayrildigini felan yazsammi kararsiz kaldim… bi yönden kendi bilsin istiyorum ama bilemedim

Nesibenin profilinde sorununuzdan kisaca bahsedin yazmis, Eski sevgilimin neden ayrildigini galan yazsammi kararsiz kaldim… bi yönden kendi bilsin istiyorum ama bilemedim
Bence yazma kendi bilsin yani
Madem iyi bir falcı.
Herseyı anlatıyoruz ona göre yorum yapıyorlar
Ben her detayı veriyorum saçma aslında
Herseyı patır patır görüyorsa neden detay veriyoruz.
Sadece ayrıldık diye söyle

Valla çok pahalı ya bu nedir anlamıyorum. Keyif icin baktırıyoruz biraz ucuz olsa ne var. Ben sürekli fal sepetine bakıyorum da. Başka yerlerde hic bildiğim yok. Sadece su instada ücretsiz fal bakanlara baktırıyorum hevesim geçsin diye

Nesibe çok pahalı ya.
Evet ex in döneceğini bildi ama adam yıllar sonra döndü resmen.
Mutlu olacaksınız barışacaksınız dedi ama yok yani ben istemiyorum artık konuşmadım bile bastım engeli hiç istemiyorum .
Çok büyük kırgınlık var ve çok uzun zaman oldu artık olmaz.
O dönem çok umutlanmıştım.
Sadece Nesibe değil çoğu falcı döner demişti
Ama sen istemeyeceksin diyen olmadı yani

Şuan aynı durumdayız sanırım. Hepsi döner diyor. Bende çok umutlandım ama aklım basımda. İlla döner ama eminim benim hevesim geçtikten sonra döner. O zaman bi anlamı olmuyor malesef. Hic beklemiyorum o yüzden

Aynen canım kesinlikle emin olabilirsiniz döner ,dönüyorlar ama biz bizden gittikten sonra gündemimiz çokk farklı oluyor artık döndüklerinde,tecrübe ile sabit

Burada uzun uzun mesajlar yazmıştım .O çıkış olabilir bu çıkmadı diye :) Artık aradan aylar geçti ki ben de bir ayın üzerinde fal baktırmıyorum artık sonuç olarak net söyleyebileceğim; Gilda Koç'un ilk falı neredeyse komple çıktı ama sonrakiler çıkmadı.
Binnaz'daki Alya Yıldız bana geçmişi ve günümüzü mükemmel anlattı ancak ilerisi çıkmadı diyebilirim.
Zişan Işık ,Melisa Asya ,Arnisa Bahadır, Mert Göktürk, zümra Lal vs komple patladı. Çok yakın gelecek için 1-2 basit şey tutturmuş olabilirler ama ilerisi için sıfır. Şu an şimdi bana kaybolan yıllarımı ve paralarımı verseler diyorum.
Asıl buraya yazma nedenim farklı; hepsiburada indirim reklamlarını seslendiren ses Binnaz'daki Aslıhan Bozok'un sesi. İnstagramda hepsiburada sayfasında fenomen indirimler jingleına bakın. Adına baktım ama bulamadım

Maalesef öyle oluyor
Bide çok uzun zaman oldu çok şeyler kırıldı içimde evet şu an yalnızım ama dönmek içimden gelmiyor.
Kararım kesin umarım ısrarcı olmaz.
Hiçbir konuşma geçsin istemiyorum aramızda.
O hikaye orda bitti.

Elfin demet, ares levi veya doga dana baktirdiniz mi?

Aynen canım kesinlikle emin olabilirsiniz döner ,dönüyorlar ama biz bizden gittikten sonra gündemimiz çokk farklı oluyor artık döndüklerinde,tecrübe ile sabit
Çok haklısınız.. aslında böyle geçmişe takılıp kalmakta çok kötü. Sürekli döner mi gelir mi diye beklerken aylar geçiyor. Geldiğinde insan istemiyor. Direkt önüne bakmak lazım gelecek olan zaten hic gitmiyor aslında

Yaa zaten tatmin edici değildi 4 dk lık bi kayıt teşekkür ederim dedim ona cevap bile vermedi 80 TL için gereksiz bence sacma sapan neyse bi daha tövbe tivitıra
Nimet.r sadece 4dk mi horary bakiyor şaşırdım çünkü ne zaman bakım yaptırmak istediğimi söylesem yazarak bakmayacağını söyleyerek reddetti(işitme engelliyim sadece sesle bakıyormuş) 4dk için birini reddetmeye degiyormus demek ki..

Bu arada ben iki kez sorumgeldi ye horary baktırdım olumsuz olsa da bildiler ki horary %99 olumsuz cikiyor sanirim ilişkiyle ilgili sorularda.

Artik 3-4 ay arayla gokyuzunesor ismindeki didem şarman platformuna haritamdaki ilişki analizini cikarttiriyorum, faldan cok daha iyi ve guvenilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…