- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
Bilmiyorum benim morslimi çok bozdu umarım çıkmaz.Aa yok tam sorularimi yazdim gönderecektim cevrimdisi olmus… cok giriyor mu nesibe?
Zaten bu falcıların olumsuz dediği hersey çıkıyor olumlular hiç çıkmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum benim morslimi çok bozdu umarım çıkmaz.Aa yok tam sorularimi yazdim gönderecektim cevrimdisi olmus… cok giriyor mu nesibe?
Dedikleri çıktı mı acaba?Benim de falsepetinde bir kesfim var, bilmiyorum daha once yazildi mi ama Manolya Lisa. Tekrar dinledim gayet iyi bakmis. Kredisi uygundu yanlis hatirlamiyorsam, kriz aninda denenebilir:)
Nesibenin profilinde sorununuzdan kisaca bahsedin yazmis, Eski sevgilimin neden ayrildigini felan yazsammi kararsiz kaldim… bi yönden kendi bilsin istiyorum ama bilemedimBilmiyorum benim morslimi çok bozdu umarım çıkmaz.
Zaten bu falcıların olumsuz dediği hersey çıkıyor olumlular hiç çıkmaz
Nesibenin profilinde sorununuzdan kisaca bahsedin yazmis, Eski sevgilimin neden ayrildigini felan yazsammi kararsiz kaldim… bi yönden kendi bilsin istiyorum ama bilemedim
Bence yazma kendi bilsin yaniNesibenin profilinde sorununuzdan kisaca bahsedin yazmis, Eski sevgilimin neden ayrildigini galan yazsammi kararsiz kaldim… bi yönden kendi bilsin istiyorum ama bilemedim
Çıkmadı baktirmaDerin Hisler nasıl acaba
Yine fal krizindeyim düştüm batağa
Çıkmadı baktirma
Zaten olumsuz görmüş umarım çıkmazÇıkmadı baktirma
Valla çok pahalı ya bu nedir anlamıyorum. Keyif icin baktırıyoruz biraz ucuz olsa ne var. Ben sürekli fal sepetine bakıyorum da. Başka yerlerde hic bildiğim yok. Sadece su instada ücretsiz fal bakanlara baktırıyorum hevesim geçsin diyeNesibe bence iyi özellikle andaki olayları çok iyi analiz ediyor karşı tarafın düşüncelerini vs
Tekrar baktırıcam bu sefer farklı biri var akımda
Biraz pahalı ama Nesibe .
Fal sepeti uçmuş yani 250 TL falan yani 10 dakka fal için
Başka bildiğiniz beğendiğiniz falcı varsa tavsiye eder misiniz
İlla ki dönüyorlar da işte önemli olan zamanında dönmesi iş işten geçtikten sonra kıymeti yok yine de içim burulmadı değil ama benden artık cevap alamaz
Nesibe çok pahalı ya.Valla çok pahalı ya bu nedir anlamıyorum. Keyif icin baktırıyoruz biraz ucuz olsa ne var. Ben sürekli fal sepetine bakıyorum da. Başka yerlerde hic bildiğim yok. Sadece su instada ücretsiz fal bakanlara baktırıyorum hevesim geçsin diye![]()
Ben de baktirdim manolya ya evet denenebilir, benim sorularda bahsetmedigim iki tane spesifik bir durumu tutturdu yani genel,herkese uyan bir şey de değil ve enerjisi güzel tatlı bir bayan fiyatına göre çok iyi benceDedikleri çıktı mı acaba?
Şuan aynı durumdayız sanırım. Hepsi döner diyor. Bende çok umutlandım ama aklım basımda. İlla döner ama eminim benim hevesim geçtikten sonra döner. O zaman bi anlamı olmuyor malesef. Hic beklemiyorum o yüzdenNesibe çok pahalı ya.
Evet ex in döneceğini bildi ama adam yıllar sonra döndü resmen.
Mutlu olacaksınız barışacaksınız dedi ama yok yani ben istemiyorum artık konuşmadım bile bastım engeli hiç istemiyorum .
Çok büyük kırgınlık var ve çok uzun zaman oldu artık olmaz.
O dönem çok umutlanmıştım.
Sadece Nesibe değil çoğu falcı döner demişti
Ama sen istemeyeceksin diyen olmadı yani
Aynen canım kesinlikle emin olabilirsiniz döner ,dönüyorlar ama biz bizden gittikten sonra gündemimiz çokk farklı oluyor artık döndüklerinde,tecrübe ile sabitŞuan aynı durumdayız sanırım. Hepsi döner diyor. Bende çok umutlandım ama aklım basımda. İlla döner ama eminim benim hevesim geçtikten sonra döner. O zaman bi anlamı olmuyor malesef. Hic beklemiyorum o yüzden
Maalesef öyle oluyorŞuan aynı durumdayız sanırım. Hepsi döner diyor. Bende çok umutlandım ama aklım basımda. İlla döner ama eminim benim hevesim geçtikten sonra döner. O zaman bi anlamı olmuyor malesef. Hic beklemiyorum o yüzden
Burada uzun uzun mesajlar yazmıştım .O çıkış olabilir bu çıkmadı diye :) Artık aradan aylar geçti ki ben de bir ayın üzerinde fal baktırmıyorum artık sonuç olarak net söyleyebileceğim; Gilda Koç'un ilk falı neredeyse komple çıktı ama sonrakiler çıkmadı.
Binnaz'daki Alya Yıldız bana geçmişi ve günümüzü mükemmel anlattı ancak ilerisi çıkmadı diyebilirim.
Zişan Işık ,Melisa Asya ,Arnisa Bahadır, Mert Göktürk, zümra Lal vs komple patladı. Çok yakın gelecek için 1-2 basit şey tutturmuş olabilirler ama ilerisi için sıfır. Şu an şimdi bana kaybolan yıllarımı ve paralarımı verseler diyorum.
Asıl buraya yazma nedenim farklı; hepsiburada indirim reklamlarını seslendiren ses Binnaz'daki Aslıhan Bozok'un sesi. İnstagramda hepsiburada sayfasında fenomen indirimler jingleına bakın. Adına baktım ama
Elfin demet, ares levi veya doga dana baktirdiniz mi?Burada uzun uzun mesajlar yazmıştım .O çıkış olabilir bu çıkmadı diye :) Artık aradan aylar geçti ki ben de bir ayın üzerinde fal baktırmıyorum artık sonuç olarak net söyleyebileceğim; Gilda Koç'un ilk falı neredeyse komple çıktı ama sonrakiler çıkmadı.
Binnaz'daki Alya Yıldız bana geçmişi ve günümüzü mükemmel anlattı ancak ilerisi çıkmadı diyebilirim.
Zişan Işık ,Melisa Asya ,Arnisa Bahadır, Mert Göktürk, zümra Lal vs komple patladı. Çok yakın gelecek için 1-2 basit şey tutturmuş olabilirler ama ilerisi için sıfır. Şu an şimdi bana kaybolan yıllarımı ve paralarımı verseler diyorum.
Asıl buraya yazma nedenim farklı; hepsiburada indirim reklamlarını seslendiren ses Binnaz'daki Aslıhan Bozok'un sesi. İnstagramda hepsiburada sayfasında fenomen indirimler jingleına bakın. Adına baktım ama bulamadım
Çok haklısınız.. aslında böyle geçmişe takılıp kalmakta çok kötü. Sürekli döner mi gelir mi diye beklerken aylar geçiyor. Geldiğinde insan istemiyor. Direkt önüne bakmak lazım gelecek olan zaten hic gitmiyor aslındaAynen canım kesinlikle emin olabilirsiniz döner ,dönüyorlar ama biz bizden gittikten sonra gündemimiz çokk farklı oluyor artık döndüklerinde,tecrübe ile sabit
Nimet.r sadece 4dk mi horary bakiyorYaa zaten tatmin edici değildi 4 dk lık bi kayıt teşekkür ederim dedim ona cevap bile vermedi 80 TL için gereksiz bence sacma sapan neyse bi daha tövbe tivitıra