- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
ya aslında cıkmadıAnladım tşk ederim fal diyetindeyim aslındaaklımdada kaldı zeyder size çıktı mı
Teşekkür ederimya aslında cıkmadıocak ayında son haftasından sonra olacak dedigi sey olmadı, ama olabilirdi de ben biraz daha sakin karsıladım her seyı. bir tane daha baska bir sey soyledi ama o genel konustu, o da olmadı ınsallah olmaz yani kotu bır seydı cunku. bir de genel yine 2023te olabilecek bir seyı soyledi. oyle yani. yani tutmadı ama begendim mevcut durumla ilgili bildigi seyler de oldu hani alakasız seyler soylemedi o kadar da. bir daha baktırır mıyım, belki. ama sene sonuna dogru falan
Bende uzun zamandır tanışıyorum. Verdiği vadeler anlık durumlar çok parelel ve mantıklı. Vadelere daha var ama gerçekleşir mi bilmiyorum. Yine de bi faldan beklentimi karşıladı benim deFalsepeti Pars Yücelen denedim vallahi çok çok beğendim panpalar, hisli geldi bana. Başka baktıran var mı?
hayir yanmiyor. beni gece aramisdi ama dogal olarak uyumusdum. yazdim fal sepetine bana geri dönücegni yani yeniden ariyicagni söylediler ve öyle oldu. ama misirli taliayi pek tavsiye etmem. bana soru sorarak fal bakmisdi. bence cok bosuna övülüyor bide zamani uzatiyor da uzatiyor bidakine daha fazla kredi alip gel diyo...mısırlı talia genelde hangi saatlerde arıyor
ve diyelim gece aradı uyuyodum açamadım
hakkım yanmıyor değil mi
Bence bu yorumu fal sepeti deneyimlerinin altına da yaz da insanlar orda da görsünSelam arkadaslar,
Bende çıkan çıkmayan analizi ile geldim.
Oncelikle Pars yucelenin konusuldugunu gordum.Yazın kendisine iki kişiyi sormuştum,birisi yeniydi,digeri ise uzundur gorustugum ama ilişkiye dönememiş bir arkadaşlık/flörttü.Eski kişiyle birde üstüne bozuşup komple iletişimi kesmiştik ve 3-4 aydır konusmuyorduk kendisine fal attığımda.Bana sırtının dönük olduğunu,bir daha arkasınada bakmayı düşünmediğini söyledi.Yeni kişiyle yeni ilişki,çok güzel şeyler söyledi..Yeni kişiyle hiç yüzyüze bile gelemedik,kendisi yıllardır görmediğim lise arkadaşımdı,amacının sırf tensel oldugunu anladım çünkü..Ayrıca uzundur beraber olduğu uzatmalı ilişkisi olduğunuda öğrendim sonradan ortak bir arkadaştan..Kızı hiçbir yerde paylaşmıyordu,fb,instagram vs.Surekli bir tatillerde filan ama hep tek cekilmis resimler..Anlamıyorum bir kızda buna nasıl katlanır..Neyse diger arkasını bir daha donmez dedigi eski olan,bu faldan 1 ay sonra aradı ve barıştık.Birde bilgi verdiginizde cok fazla kendi yargılarıyla konusuyorlar,mesela Pars fala aynen soyle baslamisti,bir adamla 1.5 senedir birseyin adi konulamadiysa bu saatten sonrada konulmaz..Bu fal bakmak degilki..Kendi kafasındaki sacma sapan yargılarını empoze etmek..Uzun süre arkadaş olup sonra sevgili olmuş çiftler var..Insanların özel durumlarını bilmeden hemen standardizasyon..Fikir sormak istesem arkadaşımla konuşurum zaten,üstelik arkadaşım olayın detaylarına daha fazla hakim olarak yorum yapar,oraya sığdırmaya çalıştığım 500 kelimeyle degil..
Pars gibi o dönem yeni kişiyi olumlu görüp onunla mutlu tablo çizenleruygu aura,firuze şanlı,Gökçe aksoy,akın kurt,rezzan abla,zeyder..Başka çok patlayan var,binnazın tümü çöp diyebilirim,şevdar avaz,zişan ışık,gilda koç..Serkan batu ana konu dışında genel benim süreçlerimi hep bildi ama aşk hayatımla ilgili hep ne dediyse tersi oldu :) bu adamla çok iyi gördüğü dönem hiç konuşmaz olduk,gerçi aramızın açılacağını öngördü ama bu boyutta,5 ay konuşmayacak düzeyde olacağını öngörmedi.Sonra hep olumlu konuştu 5 ay boyunca,arayacak şu bu,adam tersi davranınca en sonunda söylem değiştirip tersi senaryo çizdi,artık bitmiş dedi..Dediğinin akşamı adam 5 ay sonunda aradı :)) ağzın bal yesin Serkancım dedim içimden,sen hep olumsuz konuş bana e mi :)) bir dahada baktırmadım şimdi olumlu konuşurda yine bozulur filan diye..
Tonlarca fal içinde tek önceden bilen,yeni kişinin cinsellik amaçlı konuştuğunu ve başkasıyla görüştüğünü,eskisiyle düzeleceğimizi,artık tellwede olmayan biri.Yazın çok kısa bir girip 15-20 fal bakıp komple gitti bu hatun,ve falların parasını sokak hayvanlarına verdiğini yazmıştı.Durutarot diye biriydi ama yok oldu ve bir dahada gelmedi..
Benim hikayem böyle hanımlar,en guzeli fallara hiç bulaşmayıp,modern,batıldan uzak medeni bir hayat sürmek..Benimde bundan sonra hedefim bu..Yinede sizlere bir katkım olsun istedim,ozellikle pars vb insanların methini görünce uyarmak istedim..Sevgiler herkese
evet bu tavrını ben de sevmedim, tüm sorularımı cevaplamadı bilehayir yanmiyor. beni gece aramisdi ama dogal olarak uyumusdum. yazdim fal sepetine bana geri dönücegni yani yeniden ariyicagni söylediler ve öyle oldu. ama misirli taliayi pek tavsiye etmem. bana soru sorarak fal bakmisdi. bence cok bosuna övülüyor bide zamani uzatiyor da uzatiyor bidakine daha fazla kredi alip gel diyo...
Talia cok yakin gelecek ve andaki bazi durumlar disinda bilemiyor ama egosu cok yuksek bir falci. Basta daha iyiydi gittikce egolu oldu, zaten cok uzak vade vermiyordu bana 1-2 haftalik kucuk tahminler yapip lafi uzatiyor genelde. Bir kere net bir soru sordum 2 defa sorunca cevaplamak zorunda kaldi, maksimum 2 sene icinde olacak dedi olmadi soyledigi sey ve 2 sene doldu, tersi oldu. Normalde bir donem unlu bir falciymis, Beyoglu civarinda cafelerde bakiyormus hatta birileri forumda yazmis sira beklerken Aski Memnu'da Katya'yi oynayan kadin surekli baktiriyoruz cok memnunum demis Talia hakkinda. Trans birey bu arada, tabii bunun onemi yok ama cafede falcilik yaparken bilenler veya arayista olanlar olabilir belki, artik cafede bakmiyormus, online musteri buluyor bir de kendini daha once bilenler direkt gidiyor sanirim.evet bu tavrını ben de sevmedim, tüm sorularımı cevaplamadı bile
ve arada kalkıp gitti kart almaya işte normalde sesli bakımlarda yapılan 1 2 dklık konuşmayı yaptı
ben çok uzun uuzn konuşmamaya çalıştım dk gitmesin diye ama ben böyle yapınca bana soğuksun enerjin iyi değil falan deddi
kafadan 4 5 dk boşa gidiyor
ben de az kredi alınca bana bu tanışma falı olsun diğerlerine detaylı bakarız dedi
tanışma falı 200tl mi olur
sanki havuzdan aldı falımı
Rezzan abla çok sık bir ara müdavimi olmuştum fallarını fanatik futbol holiganları gibi beklerdimNormalde rezzan abladan çok memnundum ama şubat ayında dediklerini yaşamadım çok sık baktırdığım için olduğunu düşünüyorum:/
evet bu tavrını ben de sevmedim, tüm sorularımı cevaplamadı bile
ve arada kalkıp gitti kart almaya işte normalde sesli bakımlarda yapılan 1 2 dklık konuşmayı yaptı
ben çok uzun uuzn konuşmamaya çalıştım dk gitmesin diye ama ben böyle yapınca bana soğuksun enerjin iyi değil falan deddi
kafadan 4 5 dk boşa gidiyor
ben de az kredi alınca bana bu tanışma falı olsun diğerlerine detaylı bakarız dedi
tanışma falı 200tl mi olur
sanki havuzdan aldı falım
Merhaba, peki baktirip da memnum kaldiklariniz var mi?Binnaz'da daha önce Melisa Asya'ya tekrarlayan şekilde baktırmıştım. Çok yakın zaman için bir iki söylediği şey çıktı ama genele bakarsak söyledikleri çıkmamıştı. Ama ben akıllanmadım ve gittim kendi sitesinde de baktırdım. Tam 360 tl vermişim ve baştan savma 9 dakikalık hiç bir yanı tutarlı olmayan bir tarot falı baktı. Kendi kartları ile binnazdaki gibi desteklemedi.İlk dönemlerde çok daha kaliteli bakıyordu
Şimdi baktım Binnaz'da tam 800 tl'ye bakıyor !!!!!!!! Herkes fiyat artırmış 500 'ler falan var . Oradaki yüksek bedellilerin neredeyse hepsine baktırmış ve hiç biri çıkmayan biri olarak bir kaç tavsiyem var; eskiler bilir ama yeni baktıracaklar vardır. Aman arkadaşlar paranızı çöpe atmayın. Asla ve asla bu paraları vermeyin, sonra zaman geçince çok çok büyük ihtimalle boşa umutlandığınızı görünce ve hiç bir şey tutmayınca çok çok pişman olursunuz. 60 tl 'ye bakan da aşağıya yukarı aynı şeyi söylüyor 300'e bakan da. Yeni arkadaşlar benden size tavsiye, kesinlikle bu paraları vermeyin. Yazıktır günahtır valla
Peki Ares, zumra, doga dani denediniz mi?Fal tutarsa ilk bakılan fal tutuyor. Gilda Koç'un ilk falı komple çıktı ama sonrası hiç çıkmadı. Bir de Tümay Cennet/Melis Çiçekseven ben kabul etmesem de :) galiba gidişatı tutturdu. Belki arada tutturan vardır ama o kadar çok baktırmışım ki ,olumsuzları tamamen kafamdan silmişim. Şu an kim olumsuz dedi ve süreci bildi hatırlamıyorum açıkçası.
Şu an tutmayan fallarda nasıl senaryolar yazılmış şaşırıp kalıyorum. :)
Bunu burda biri de yazmisti. Zümra ara olaylari biliyor fakat sonunu pembeye bagliyor diye.Tabi ki :) Ares iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama bana hiç bir şey tutmadı . Zümra çok pembeci, arada anda tutturdukları vardı, şöyle 1 haftalık süreçte ama ilerisi için hiç tutmadı. En son kendisine sürecin onun dediği gibi olmadığını söyledim, bana bakmaya reddetti. Pembe senaryolar olarak kaldı söyledikleri. Doğa Dan ilk baktırdıklarım 2'şer ay arayla idi ve bunlar gerçekten büyük kısmı çıktı diyebilirim. Sonra çok sık baktırmaya başladım ve orada film koptu :) o kısımla hep birbirine karıştı ve hiç bir şey çıkmamaya başladı. O da zaten bana daha baktırma ara ver dedi .Bu açıdan dürüst buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?