- 25 Şubat 2022
- 27
- 13
- 8
- 36
Filiz Özkola dogum haritası analizi yaptırdım. Memnun kaldım.Ben doğumharitası baktırmak istiyorum aslında var mı öneriniz?
3 yıl önce sorumgeldi.comda işle hayatı ile ilgili soru sormuşum ama 3 kere sormuşum birisini eh işte bilmişler diğer ikisi tamamen uydurmasyon olmuş.. ama doğum haritası İçin öneriniz olursa çok sevinirim
Cidden 800 e mi bakan var??300 bile aşırı yüksek yani 8-10 veya max 15 dakikalık bir fal için..kendilerine bu paranın bir kısmı kalıyor ok anladıkda,napıyosunda sen 10 dk da 300 tl alıyosun??yıllarca okullarda dirsek curutmus ogretmenler,doktorlar gunde 8-10 saat calisip 10 dakikada o parayı kazanamıyor..ustelik hicbirininde gelecek ongorusu cikmiyor..en iyileri bile kısmen yakın gelecekte cat pat birseyler tutturabiliyor..ama esas kabahatli bende dahil biziz,arz talep meselesi..baktıran olmasa bu rakamlarda olmaz..birde en uyuz oldugum bir noktadan sonra falı falan bırakıp ilişki koçu havalarına bürünüp,üstten üstten bilmiş bilmiş sürekli akıl vermeye kalkmaları..bazısı hatta iyice ileri gidip sen şöyle davranıyosunda olmuyor,sen böyle yapıyosun şöyle yapmalısın bla blalar..Birde zaten moralin bozuk değilmiş gibi sürekli seni suçlayıp kötü hissettirmeye calisirlar.Ya birde en komiği çok konuşup yakınlaşınca bakıyorsunki bu akıl fikir veren ilişki koçlarının aşk hayatı bizden bile vahim..kendileri çok biliyor ama tırt resmen..benim aklım hepsinden iyi calisiyor,kimseden fikir istemiyorum,fal baktırmana endeskli sahte dostluklarınada ihtiyacım yok falcıların..Binnaz'da daha önce Melisa Asya'ya tekrarlayan şekilde baktırmıştım. Çok yakın zaman için bir iki söylediği şey çıktı ama genele bakarsak söyledikleri çıkmamıştı. Ama ben akıllanmadım ve gittim kendi sitesinde de baktırdım. Tam 360 tl vermişim ve baştan savma 9 dakikalık hiç bir yanı tutarlı olmayan bir tarot falı baktı. Kendi kartları ile binnazdaki gibi desteklemedi.İlk dönemlerde çok daha kaliteli bakıyordu
Şimdi baktım Binnaz'da tam 800 tl'ye bakıyor !!!!!!!! Herkes fiyat artırmış 500 'ler falan var . Oradaki yüksek bedellilerin neredeyse hepsine baktırmış ve hiç biri çıkmayan biri olarak bir kaç tavsiyem var; eskiler bilir ama yeni baktıracaklar vardır. Aman arkadaşlar paranızı çöpe atmayın. Asla ve asla bu paraları vermeyin, sonra zaman geçince çok çok büyük ihtimalle boşa umutlandığınızı görünce ve hiç bir şey tutmayınca çok çok pişman olursunuz. 60 tl 'ye bakan da aşağıya yukarı aynı şeyi söylüyor 300'e bakan da. Yeni arkadaşlar benden size tavsiye, kesinlikle bu paraları vermeyin. Yazıktır günahtır valla
Merhaba, Binnazda kimlere baktirmistiniz? Ares, Doga dan, Elfin, Zümraya falan baktirmismiydiniz?Son güncel yorumlarınızın hepsini üşenmeden okuyup bunları gönül rahatlığıyla yazabiliyorum ki kızlar, binnaz abla’daki tüm falcılar çöp! Bir tane bir küçük bir şeyi bile tutturan olmamış bana sens 2018 den beri. Asla dedikleri hayatı ya da o anlık durumları yaşamamışım ki sene 2021’de o app ten tamamen vazgeçtim. O rakamları onca gereksiz parayı zamanında harcamışım oraya yazık günah gerçekten. Asla baktırmayı düşünmüyorum binnaz da hiç kimseye, hatta diğer uygulamalarda da. Yeni dönem ve sayfayı ancak bu şekilde açabiliriz hayatlarımıza bence. Tek doğru gelen de bu bana artık. Çünkü kimsenin dediği bugüne dek asla dediği şekilde olmadı, ve çıkmadı çıkmayacakta. Ee ne diye bu ekonomide elalemin ağzından çıkan lafa para vereyim ki. Hepsi vakit öldürmece ve çaresizlikten başka bir şey değil bir başvurma yöntemi, çözüm arama ama hepsi eninde sonunda patlıyor. Ve bu fal çukuruna düşme defterini burada kapamam gerektiğinin aydınlanmasını yaşadığım bir dönem oldu. Ancak bunları yaşayarak anlayabilir ve atlatabiliriz. Umarım arayışlarınız sonuç verir her ne diliyorsanız kendiniz için.
Ayrılmış oradan bakmıyormuş artık.Merhabalar serkan batu kılıçı bulamıyorum Binnaz sitesinde acaba bilgisi olan var mi
Merhabalar serkan batu kılıçı bulamıyorum Binnaz sitesinde acaba bilgisi olan var mi
Ayyy bende şok oldum ama fal işi lüks sonuçta baktırmayız olur biter okadar da veremem instagramda bir sürü falcı var onlara baktırırım en azından referanslıBinnaz’daki krediler ne olmuş öyle…. 10.000 kredili falcılar var
Sembolü denedim ve bakım tarzlarından memnun kalmadım. Ama zevkler ve renkler tartışılmaz bana kötü gelen başkalarına iyi gelebilir, artık baktırdığım isimleri de yazmıyorum çünkü bazı falcılar kendilerini burada gizliyor ve reklam yapıyor. Bu nedenle enerjiniz kime tutuyorsa onu tercih edin.Selam. Sembol Serkan hakkinda ne dusunuyorsunuz? Analizi Iyi gibiydi
Bu konuda geçmiş yorumlarda birileri yazmıştı forumda bende burayı referans alarak baktırıyordum , müptela olduğum iki kişi var isim vermiyorum reklama girmesin ama ücret artışlarını binnaza sorduğumda da hepsini yorumcular almıyormuş, yüzde on mu yirmi mi ne onlara kalıyormuş bu nedenle bende artık instagram üzerinden bakım yaptırıyorum.yani bin TL gibi bir tutar veremem açıkçası veren varsa elbette kendi tercihi olur, mutlu akşamlar diliyorumMerhaba, Binnazda kimlere baktirmistiniz? Ares, Doga dan, Elfin, Zümraya falan baktirmismiydiniz?
İçlerinde iyi niyetliler de var ama falcıların GBT sine bakmak gerekiyor. 500 den fazla falcı mı olur hepsi mi spiritüel bence Binnaz artık iyice paragöz olmuş söylediklerinizde de haklısınız. Yakında batar zaten o siteCidden 800 e mi bakan var??300 bile aşırı yüksek yani 8-10 veya max 15 dakikalık bir fal için..kendilerine bu paranın bir kısmı kalıyor ok anladıkda,napıyosunda sen 10 dk da 300 tl alıyosun??yıllarca okullarda dirsek curutmus ogretmenler,doktorlar gunde 8-10 saat calisip 10 dakikada o parayı kazanamıyor..ustelik hicbirininde gelecek ongorusu cikmiyor..en iyileri bile kısmen yakın gelecekte cat pat birseyler tutturabiliyor..ama esas kabahatli bende dahil biziz,arz talep meselesi..baktıran olmasa bu rakamlarda olmaz..birde en uyuz oldugum bir noktadan sonra falı falan bırakıp ilişki koçu havalarına bürünüp,üstten üstten bilmiş bilmiş sürekli akıl vermeye kalkmaları..bazısı hatta iyice ileri gidip sen şöyle davranıyosunda olmuyor,sen böyle yapıyosun şöyle yapmalısın bla blalar..Birde zaten moralin bozuk değilmiş gibi sürekli seni suçlayıp kötü hissettirmeye calisirlar.Ya birde en komiği çok konuşup yakınlaşınca bakıyorsunki bu akıl fikir veren ilişki koçlarının aşk hayatı bizden bile vahim..kendileri çok biliyor ama tırt resmen..benim aklım hepsinden iyi calisiyor,kimseden fikir istemiyorum,fal baktırmana endeskli sahte dostluklarınada ihtiyacım yok falcıların..
instgramda hangi sayfayı önerirsiniz acabaBu konuda geçmiş yorumlarda birileri yazmıştı forumda bende burayı referans alarak baktırıyordum , müptela olduğum iki kişi var isim vermiyorum reklama girmesin ama ücret artışlarını binnaza sorduğumda da hepsini yorumcular almıyormuş, yüzde on mu yirmi mi ne onlara kalıyormuş bu nedenle bende artık instagram üzerinden bakım yaptırıyorum.yani bin TL gibi bir tutar veremem açıkçası veren varsa elbette kendi tercihi olur, mutlu akşamlar diliyorum
Ben de araştırayım bakayım zeynep hanımı. Bu ara benimde sağlıkla uğraşmaktan, hastanelerden içim sıyrıldı artık. Sorum geldi com sitesinden de danışmanlık almıştım hamileliğimde. Dedikleri tarihleri yaşamıştım. Sonrasında bu hastalıklar için yine aynı siteye tek soru danışmanlık aldım. 14 marta kadar şifa bulacaksınız diye cvp geldi bakalım.. Dün operasyon oldum inşallah şifa bulmuşumdurkızlar ben gectigimiz sene mine ölmezin bir öğrencisine harita baktırmıstım, daha dogrusu tek alanda danısmanlık almıstım (cocuk sahibi olma hk.) bana bir saglık probleminden bahsetmisti, 2022 subat ortasında bir gezegenin mi burcun mu ne derecesi artacakmıs, o donem yasayabilecegim. son bir haftadır ugrasıyorum ve aniden cıktı, gecen haftasonundan beri cok kötuyum. ben de tesadüfen notlarımda buldum onunla konusurken not aldıgım. gercekten kız dogru soylemis. ama 2021 aralık ayında olabilecegini soyledigi bir sey olmamıstı. tek alan danısmanlık ben baktırdıgımda 100 tl idi. ben de sanırım 2021 yazında baktırmıstım. ismi zeynep gizem güler olması lazım. numeroloji ile de ugrasıyordu hatta yanlıs hatırlamıyorsam, mine ölmezin öğrencisiydi
ben de o siteye bakabilirim daha once hic denemedim. cok gecmis olsun size deBen de araştırayım bakayım zeynep hanımı. Bu ara benimde sağlıkla uğraşmaktan, hastanelerden içim sıyrıldı artık. Sorum geldi com sitesinden de danışmanlık almıştım hamileliğimde. Dedikleri tarihleri yaşamıştım. Sonrasında bu hastalıklar için yine aynı siteye tek soru danışmanlık aldım. 14 marta kadar şifa bulacaksınız diye cvp geldi bakalım.. Dün operasyon oldum inşallah şifa bulmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?