- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Teşekkür ederimben de o siteye bakabilirim daha once hic denemedim. cok gecmis olsun size desaglık problemi olunca insan hicbir seyle ugrasamıyor baska. ctesi aksam iyiyken pazar gunu kalkamadım yataktan. saglık olmayınca ne para derdi ne ask derdi ne baska bir sey. is guc her sey kaldı bir haftadır. her sey bosmus. daha bugun yeni bilgisayarımı acabildim, ilaclar etki gösterdi de sözlesmeleri falan yazıyorum simdi cabuk cabuk. ben de bu ay icinde operasyon gecirecegim galiba. insallah iyi olur her sey. size de sifa dilerim
Ben baktirdim ama bir daha atmam klasik komşu teyze falı tabi bana gelen yoruma göre yazıyorumDerya nural baktiran var mi
Merhaba, Binnazda kimlere baktirmistiniz? Ares, Doga dan, Elfin, Zümraya falan baktirmismiydiniz?S
Selam, hayır bunların hiç birine baktırmamıştım. Ben binnazı tamamen bıraktıktan sonra sanırım popüler olmuş bunlar. 1 senedir falan binnazla işim yok kimseye de güvenmiyorum oradan hepsi yalan dolan. O anı ve o günkü falı kurtarma.Merhaba, Binnazda kimlere baktirmistiniz? Ares, Doga dan, Elfin, Zümraya falan baktirmismiydiniz?
Canım ben hepsine (sadece Doğa’ya değil) baktırdım. Hepsi patladı :)Merhaba, Binnazda kimlere baktirmistiniz? Ares, Doga dan, Elfin, Zümraya falan baktirmismiydiniz?
peki an da tutturanlar oldu mu? veya olaylar cok mu farkli gelisti?Canım ben hepsine (sadece Doğa’ya değil) baktırdım. Hepsi patladı :)
Elfin ilk falında baya tutturmuştu canımpeki an da tutturanlar oldu mu? veya olaylar cok mu farkli gelisti?
Yaklaşık 1 senedir fal baktırıyorum aralarında çıkan da oldu . Falalem rezzan abla zeyder ve telwe elifsucan bu üç falcı devamlı baktırdığım kişilerdi ama şunu farkediyorum ki süreç hep uzuyor o an söyledikleri olumlu geliyor baktırmaya devam ediyorum ama sonrası yok . Rezzan abla şubat ayı için çok güzel şeyler söylemişti ama benim için çok kötü bir ay oldu hiç bu kadar depresyon modunda olayların üst üste geldiği bir dönem yaşamamıştım sorduğum kişiyle hep ilişki görürken dediği zamanlarda gerçekleşmediği için artık olumsuz konuşuyor zeydere su falı baktırmıştım önceki fallarda bahar ayları derken son falında bu sene için gelişme olmayacağını söyledi ciddi anlamda hayal kırıklığı başta söylenen şeylerin çıkmadıktan sonra hemen olumsuza çevrilmesi zaman kaybı ve giden bir sürü paraen son elifsucan o da hep tutarsız olmaya başladı nisan ayında gelişme olucak dediğine şuan istikrarsız böyle devam edicek karakter meselesi bilmem ne bir süre ara vermek istiyorum cidden yorulduğumu hissediyorum umut verip sonradan tamamen olumsuza yöneldi tüm fallarım belkide çok sık baktırdığım içindir bilemiyoru
Fal işi gerçekten kısır döngüYaklaşık 1 senedir fal baktırıyorum aralarında çıkan da oldu . Falalem rezzan abla zeyder ve telwe elifsucan bu üç falcı devamlı baktırdığım kişilerdi ama şunu farkediyorum ki süreç hep uzuyor o an söyledikleri olumlu geliyor baktırmaya devam ediyorum ama sonrası yok . Rezzan abla şubat ayı için çok güzel şeyler söylemişti ama benim için çok kötü bir ay oldu hiç bu kadar depresyon modunda olayların üst üste geldiği bir dönem yaşamamıştım sorduğum kişiyle hep ilişki görürken dediği zamanlarda gerçekleşmediği için artık olumsuz konuşuyor zeydere su falı baktırmıştım önceki fallarda bahar ayları derken son falında bu sene için gelişme olmayacağını söyledi ciddi anlamda hayal kırıklığı başta söylenen şeylerin çıkmadıktan sonra hemen olumsuza çevrilmesi zaman kaybı ve giden bir sürü paraen son elifsucan o da hep tutarsız olmaya başladı nisan ayında gelişme olucak dediğine şuan istikrarsız böyle devam edicek karakter meselesi bilmem ne bir süre ara vermek istiyorum cidden yorulduğumu hissediyorum umut verip sonradan tamamen olumsuza yöneldi tüm fallarım belkide çok sık baktırdığım içindir bilemiyorum
Kimlerin fali cikti yaniYaklaşık 1 senedir fal baktırıyorum aralarında çıkan da oldu . Falalem rezzan abla zeyder ve telwe elifsucan bu üç falcı devamlı baktırdığım kişilerdi ama şunu farkediyorum ki süreç hep uzuyor o an söyledikleri olumlu geliyor baktırmaya devam ediyorum ama sonrası yok . Rezzan abla şubat ayı için çok güzel şeyler söylemişti ama benim için çok kötü bir ay oldu hiç bu kadar depresyon modunda olayların üst üste geldiği bir dönem yaşamamıştım sorduğum kişiyle hep ilişki görürken dediği zamanlarda gerçekleşmediği için artık olumsuz konuşuyor zeydere su falı baktırmıştım önceki fallarda bahar ayları derken son falında bu sene için gelişme olmayacağını söyledi ciddi anlamda hayal kırıklığı başta söylenen şeylerin çıkmadıktan sonra hemen olumsuza çevrilmesi zaman kaybı ve giden bir sürü paraen son elifsucan o da hep tutarsız olmaya başladı nisan ayında gelişme olucak dediğine şuan istikrarsız böyle devam edicek karakter meselesi bilmem ne bir süre ara vermek istiyorum cidden yorulduğumu hissediyorum umut verip sonradan tamamen olumsuza yöneldi tüm fallarım belkide çok sık baktırdığım içindir bilemiyorum
İçlerinden rezzan ablayla elifsucana çok fazla sık baktırıyordum . Rezzan ablanın vadesine kadar ufakta olsa gelişme yaşıyordum sonra hemen baktırıyordum falan ama bu zamana kadar hep olumlu konusup sonrasında vadesi geçince zaman kavramını çok sık sorduğum için olmadığını enerjyi düşürdüğümü falan söyledi olumsuza bağladı hayal kırıklığı olduFal işi gerçekten kısır döngüBaktırdığınız falcıların vadeleri gelmeden tekrar mı baktırıyorsunuz
E yani tutturamayanca olumsuza bağlamışlarİçlerinden rezzan ablayla elifsucana çok fazla sık baktırıyordum . Rezzan ablanın vadesine kadar ufakta olsa gelişme yaşıyordum sonra hemen baktırıyordum falan ama bu zamana kadar hep olumlu konusup sonrasında vadesi geçince zaman kavramını çok sık sorduğum için olmadığını enerjyi düşürdüğümü falan söyledi olumsuza bağladı hayal kırıklığı oldu
Sema’nın bana geçmişte vadesiyle çıkmışlığı var bu senede baktırdım yazdıkları şeylerde çıkanlar oldu gibi vadesi var daha.Almira genele olumsuz bakmış o yüzden merak ettim onu çıktı mı diyeAlmira bana çok uzun zaman verdi 5 aylık . Bir yolun var da falcı sema medyum cem fama bunlara da baktırdım en olumsuzu medyum cemdi vadesi bu ay içinde çıkarsa yazarım :) fama çok tutarlıydı falcı sema da 2 vade verdi
Binnazda baktirip cikanlar oldu mu?Yaklaşık 1 senedir fal baktırıyorum aralarında çıkan da oldu . Falalem rezzan abla zeyder ve telwe elifsucan bu üç falcı devamlı baktırdığım kişilerdi ama şunu farkediyorum ki süreç hep uzuyor o an söyledikleri olumlu geliyor baktırmaya devam ediyorum ama sonrası yok . Rezzan abla şubat ayı için çok güzel şeyler söylemişti ama benim için çok kötü bir ay oldu hiç bu kadar depresyon modunda olayların üst üste geldiği bir dönem yaşamamıştım sorduğum kişiyle hep ilişki görürken dediği zamanlarda gerçekleşmediği için artık olumsuz konuşuyor zeydere su falı baktırmıştım önceki fallarda bahar ayları derken son falında bu sene için gelişme olmayacağını söyledi ciddi anlamda hayal kırıklığı başta söylenen şeylerin çıkmadıktan sonra hemen olumsuza çevrilmesi zaman kaybı ve giden bir sürü paraen son elifsucan o da hep tutarsız olmaya başladı nisan ayında gelişme olucak dediğine şuan istikrarsız böyle devam edicek karakter meselesi bilmem ne bir süre ara vermek istiyorum cidden yorulduğumu hissediyorum umut verip sonradan tamamen olumsuza yöneldi tüm fallarım belkide çok sık baktırdığım içindir bilemiyorum
Evet genelde o şekilde vade veriyor Sema, almira olumlumuydu sanaSema bana da çıkar inşallah sana da 2 vade şeklinde mi verdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?