Hangi vadesi çıkmıştı acaba sizeEvet genelde o şekilde vade veriyor Sema, almira olumlumuydu sana
İkinci vadesi yani uzak vadesi çıkmıştı dediği şekilde olmuştu olayHangi vadesi çıkmıştı acaba size
Derya nural baktiran var mi
Ve buna şaşırdık mı tabiki hayırCanım ben hepsine (sadece Doğa’ya değil) baktırdım. Hepsi patladı :)
Rezzan Abla ve elifsucan dan hiç memnun ayrılmadım, 1-2 kere baktırdım ikisine de ve çıkmadı dedikleri. Zeyder i beğenirdim, çıkanları da olmuştur şimdiye kadar ama yaşadığınız durumu onun özelinde ben de yaşadım maalesef ve bunun sık fal baktırıp enerjinin olumsuza dönmesi olduğunu düşünmüyorum. Dedikleri çıkmadığı için mecburen olumsuza çeviriyorlar bu belli. Zeyder e Ağustos ayında baktırıp sonrasında 4 ay sonra Aralıkta tekrar baktırmıştım ve şimdi dönüp dinlediğimde o falın komple patladığını gördüm. Bana durum stabil olacak ne iyi ne kötü diyemem hazirana kadar demiş ama biz ayrıldık, arada küslükler olsa bile önceki ayrılık sürecimiz kadar zor ve uzun olmayacağını söylemiş. Önceki 2 aydı üstelik ara ara görüşmüştük, bu seferki ayrılık öncesi kopukluk dönemiyle birlikte neredeyse 4 ay oldu ve hiç görüşmedik. Böyle olunca son falında adama sövmeye başlamış mutlaka uzak kal doğru insan değil demiş. Ha bu arada geçen yıl Haziran ayında ilk baktırdığım fallarda evlilik görüyordu aynı kişiyle, o zamanlar melekti bu insan ama son falında şeytana dönüştüYaklaşık 1 senedir fal baktırıyorum aralarında çıkan da oldu . Falalem rezzan abla zeyder ve telwe elifsucan bu üç falcı devamlı baktırdığım kişilerdi ama şunu farkediyorum ki süreç hep uzuyor o an söyledikleri olumlu geliyor baktırmaya devam ediyorum ama sonrası yok . Rezzan abla şubat ayı için çok güzel şeyler söylemişti ama benim için çok kötü bir ay oldu hiç bu kadar depresyon modunda olayların üst üste geldiği bir dönem yaşamamıştım sorduğum kişiyle hep ilişki görürken dediği zamanlarda gerçekleşmediği için artık olumsuz konuşuyor zeydere su falı baktırmıştım önceki fallarda bahar ayları derken son falında bu sene için gelişme olmayacağını söyledi ciddi anlamda hayal kırıklığı başta söylenen şeylerin çıkmadıktan sonra hemen olumsuza çevrilmesi zaman kaybı ve giden bir sürü paraen son elifsucan o da hep tutarsız olmaya başladı nisan ayında gelişme olucak dediğine şuan istikrarsız böyle devam edicek karakter meselesi bilmem ne bir süre ara vermek istiyorum cidden yorulduğumu hissediyorum umut verip sonradan tamamen olumsuza yöneldi tüm fallarım belkide çok sık baktırdığım içindir bilemiyorum
merhaba ben dün aksam bakdirdim. eh iste olumlu konusdu ama soruma ve dataylarim yönden yürüdü. nokta atisi var diyemem. kartlari okudu ve bütün sorularima cvp vermediMerhaba kızlar Gilda Koç’a baktıranlar var mı? Olumlu olumsuz?
Aa böyle egolu olduğunu bilmiyordumArya çiçek ben de vadeleri asla çıkmadi. Hatta bu durumdan rahatsız oldu fallarimi artık almama kararı aldıçok egolu dört puan bile versen hesap soruyor . Hanimefendi dört puan vermişsin herhalde yanlışlıkla oldu dedi analizleri iyidi ama. Vade konusunda ona kızamıyorum çünkü hiçbirininki çıkmadı o en azından analizleri bildi bir kaç kişi ile birlikte .
Hangi uygulamayı tavsiye edersin pekiSelam, hayır bunların hiç birine baktırmamıştım. Ben binnazı tamamen bıraktıktan sonra sanırım popüler olmuş bunlar. 1 senedir falan binnazla işim yok kimseye de güvenmiyorum oradan hepsi yalan dolan. O anı ve o günkü falı kurtarma.
Maalesef. Vadesi çıkmayınca öteledi bende abla yapma ben her dakika bekliyorum verdiğiniz vadeyi siz oteliyorsunuz dedim bir baktım iptal etmiş falı. Düşük puan yada yorum bile yapmadım .Aa böyle egolu olduğunu bilmiyordum
Bizim düşüncemizi hissedeceğine önündeki falı hissetsin. Arya Çiçek e ben de birkaç kere danışmıştım da fos yani. Kendinden emin konuştukları zaman bir güven oluşuyor bizde de, dedikleri çıkar diyoruz ama yok. Bana epey güzel senaryolar yazmıştı hiçbiri de gerçekleşmedi. Üstüne bir de ego yapıyormuş neyin egosuysa, ortada sonuçta herşey.En ufak bir olumsuz dusunceyle yaklasmayacaksin ona hemen hissediyor bakmıyor
Ben dört puan verdim. Ondan sonra yine fal attım dediki dört puan vermişsiniz herhalde yanlışlıkla olduBizim düşüncemizi hissedeceğine önündeki falı hissetsin. Arya Çiçek e ben de birkaç kere danışmıştım da fos yani. Kendinden emin konuştukları zaman bir güven oluşuyor bizde de, dedikleri çıkar diyoruz ama yok. Bana epey güzel senaryolar yazmıştı hiçbiri de gerçekleşmedi. Üstüne bir de ego yapıyormuş neyin egosuysa, ortada sonuçta herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?