Binnaz Abla

Kızlar bir senedir memnun olduğum biri var ama açıkça yazmak istemedim isteyen olursa söylerim mesaj atsın

Rezzan Abla ve elifsucan dan hiç memnun ayrılmadım, 1-2 kere baktırdım ikisine de ve çıkmadı dedikleri. Zeyder i beğenirdim, çıkanları da olmuştur şimdiye kadar ama yaşadığınız durumu onun özelinde ben de yaşadım maalesef ve bunun sık fal baktırıp enerjinin olumsuza dönmesi olduğunu düşünmüyorum. Dedikleri çıkmadığı için mecburen olumsuza çeviriyorlar bu belli. Zeyder e Ağustos ayında baktırıp sonrasında 4 ay sonra Aralıkta tekrar baktırmıştım ve şimdi dönüp dinlediğimde o falın komple patladığını gördüm. Bana durum stabil olacak ne iyi ne kötü diyemem hazirana kadar demiş ama biz ayrıldık, arada küslükler olsa bile önceki ayrılık sürecimiz kadar zor ve uzun olmayacağını söylemiş. Önceki 2 aydı üstelik ara ara görüşmüştük, bu seferki ayrılık öncesi kopukluk dönemiyle birlikte neredeyse 4 ay oldu ve hiç görüşmedik. Böyle olunca son falında adama sövmeye başlamış mutlaka uzak kal doğru insan değil demiş. Ha bu arada geçen yıl Haziran ayında ilk baktırdığım fallarda evlilik görüyordu aynı kişiyle, o zamanlar melekti bu insan ama son falında şeytana dönüştü Kısacası hepsi boş, ruh sağlığımızı korumak için uzak durmak, duramıyorsak da söylediklerinden ne olumlu ne de olumsuz anlamda etkilenmemek lazım. Herkese sıkıntılarından ve fal bağımlılığından kurtulduğu güzel günler diliyorum

Arya çiçek ben de vadeleri asla çıkmadi. Hatta bu durumdan rahatsız oldu fallarimi artık almama kararı aldı çok egolu dört puan bile versen hesap soruyor . Hanimefendi dört puan vermişsin herhalde yanlışlıkla oldu dedi analizleri iyidi ama. Vade konusunda ona kızamıyorum çünkü hiçbirininki çıkmadı o en azından analizleri bildi bir kaç kişi ile birlikte .

Vadeleri çıkmadı ben de . Öteledi sürekli . Baktı çıkmıyor kendisi bıraktı bana fal bakmayı. Gönderdiğim falı kabul etmedi. Bir de takıntılı düşük puan verecegini soru kisminda anlayınca iptal ediyor falı o yüzden puanı yüksek. Olumsuza açık değil. Ama analiz konusunda iyi .

Nesibe ben de vade öteledi hep . Analizi iyi ama bir cümle duyabilmek için 40 tane boş cümleyi dinlemek zorunda kaliyorsunSürekli her şeyin en iyisini bilen gören rabbim, olumsuz zaman dilimleri içerisinden geçerken acaba her şey kötü mü olacak vs gibi cümleleri tekrarlıyor .

Bana çıkmadı. Analizleri doğruydu. Dört puanı bile laf ediyor beş puan istiyor ama onu vermemiz için vade lerinin tutması gerekirdi

Aa böyle egolu olduğunu bilmiyordum

Hangi uygulamayı tavsiye edersin peki

Binnazda yine bildirimler çalışmıyor sanırım. Hiç bir yorumcudan bildirim gelmiyor çevrimiçi olunca telefonun başında beklemedeyim firuze şen, marzuka daha bir kaç yorumcuyu bekle bekle yakalarsan fal gönder offf

En ufak bir olumsuz dusunceyle yaklasmayacaksin ona hemen hissediyor bakmıyor
Bizim düşüncemizi hissedeceğine önündeki falı hissetsin. Arya Çiçek e ben de birkaç kere danışmıştım da fos yani. Kendinden emin konuştukları zaman bir güven oluşuyor bizde de, dedikleri çıkar diyoruz ama yok. Bana epey güzel senaryolar yazmıştı hiçbiri de gerçekleşmedi. Üstüne bir de ego yapıyormuş neyin egosuysa, ortada sonuçta herşey.

Ben dört puan verdim. Ondan sonra yine fal attım dediki dört puan vermişsiniz herhalde yanlışlıkla oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…