Yaaaa üffff neyse kısmet artıko konuda çok konuştuk onu herkese tarih veriyo oturduğu katı felan söylemeye çalışıyormuşbanada denedi ama tutturamadı olmadı sonra çok genel yorum yaptı kapattı
Merhaba Sardunyaya baktırdınız mı acaba ?Hello kızlar,update etmeye geldim.Cikan cikmayan fallarim belli oldu,cikmayan o kadar cokki nerdeyse her platformda,methedilen herkese baktırdım.Sadece çıkanları yazacağım o yüzden.Bunların dışında kimse bilemedi diye düşünebilirsiniz.Çıkan fallarım:
Tellwe:Cerenin kahvesi (vadeside çıktı),Purplemoon
Binnaz:Gilda,Armina (vadelerde çıktı)
Yıldızname:Zerrin,Dila koç (vadelerde çıktı)
Biryolunvar:Ilkay (vadesiyle çıktı)
Tesekkurler
HayırMerhaba Sardunyaya baktırdınız mı acaba ?
Geleceği bu şekilde net bilemezler çünkü değişkendir. Yani kısmetinde bir kişi yok. Bir falcı bana böyle demişti, o zaman fal baktıtırsın tam da o zaman kısmetine girmiş biri olur ama o insanın kararına kalmış o kısmeti değerlendirmek demişti. Aynı şekilde kısmetten düşmesi de oluyormuş yani bir falcı sen bu adamla evlenip 20 sene evli kalacaksın diye bilemezmiş, belli dönemlerde kısmetten düşme durumu oluyormuş. İlk falda 20 sene evli kalacağın çıkıyor çünkü o an öyle gözüküyor ama 2 sene sonra kaderin değişebilir. Evlilik kısmeti değişken kısacası ve birrysel iradeye göre değişiyor. Bir de sabit kader var, nerede doğduğun ve öldüğün gibi şeyler. Yani değişken kaderinle alakalı konuların yıllar sonrasını böyle net bilemez bence, boşu boşuna kafana takıp moralini bozmamanı öneririm. Gerçekten de bilinçaltını kodlamış olursun, faydadan çok zararı var falların.Merhaba kızlar bir şey soracağım instagramdan bir sayfaya fal baktırdım. Evlilik falı, doğum tarihi ve anne adımı verdim. Net bir isim ve tarihler verdi. Fakat benim ilişkim var dedim ciddi, ayrılık süreci yaşayacaksın, sonra hayatına x kişisi girecek şu senede evleneceksiniz kariyer sektörü bilgisinide verdi. Sizce böyle bir şey mümkün mü ? Ben itimat etmedim. Ki zaten bir insana gelecek hakkında bu tarihte net bu olacak diyince biz bilinçaltımıza onu kodlayıp hayatımıza onu çekmiş olmuyor muyuz
Haklısın, yok moralimi bozmadım aksine bakan kişiye durumu söyleyince hafiften bozuldu sonra olayı ayrılık vara getirdi. Bence resmen sallamasın uyduruyor çoğu bilhassa şu instagram üstünde ki tüm sayfalar neredeyse. Bu kadar net söylemlerle insanların hayatlarını bu şekilde keskin cümleler işe sınırlamak çok yanlış bir dil zatenGeleceği bu şekilde net bilemezler çünkü değişkendir. Yani kısmetinde bir kişi yok. Bir falcı bana böyle demişti, o zaman fal baktıtırsın tam da o zaman kısmetine girmiş biri olur ama o insanın kararına kalmış o kısmeti değerlendirmek demişti. Aynı şekilde kısmetten düşmesi de oluyormuş yani bir falcı sen bu adamla evlenip 20 sene evli kalacaksın diye bilemezmiş, belli dönemlerde kısmetten düşme durumu oluyormuş. İlk falda 20 sene evli kalacağın çıkıyor çünkü o an öyle gözüküyor ama 2 sene sonra kaderin değişebilir. Evlilik kısmeti değişken kısacası ve birrysel iradeye göre değişiyor. Bir de sabit kader var, nerede doğduğun ve öldüğün gibi şeyler. Yani değişken kaderinle alakalı konuların yıllar sonrasını böyle net bilemez bence, boşu boşuna kafana takıp moralini bozmamanı öneririm. Gerçekten de bilinçaltını kodlamış olursun, faydadan çok zararı var falların.
Instagram falcılarının çoğunluğu üçkağıtçı zaten, hepsini photoshopla yapıyorlar sözde mesajları gosteriyorlar çıktı diye yazanlardan gelen, oturup uğraşıyorlar çünkü çok yüksek getirisi var, ne vergi ne masraf aşırı para var falcılıkta. Ozellikle instagram’dakilere baktırmamak lazım. Yine fal siteleri daha guvenilir oluyor.Haklısın, yok moralimi bozmadım aksine bakan kişiye durumu söyleyince hafiften bozuldu sonra olayı ayrılık vara getirdi. Bence resmen sallamasın uyduruyor çoğu bilhassa şu instagram üstünde ki tüm sayfalar neredeyse. Bu kadar net söylemlerle insanların hayatlarını bu şekilde keskin cümleler işe sınırlamak çok yanlış bir dil zaten
Instagramda cok takipçisi olan ve sürekli olumlu geri dönüş yapanların mesajlarini yayinlayan bir astrolog var rastgelmiştim gecen kış.Bana sordugum sorunun agustosta kesin çözümlenecegini söylemisti.Halen hic bi gelisme hic bir hareket yok diye mesaj gönderdim kendisine. Zamanlar kayabilir, olmazsa yine bakalim dediInstagram falcılarının çoğunluğu üçkağıtçı zaten, hepsini photoshopla yapıyorlar sözde mesajları gosteriyorlar çıktı diye yazanlardan gelen, oturup uğraşıyorlar çünkü çok yüksek getirisi var, ne vergi ne masraf aşırı para var falcılıkta. Ozellikle instagram’dakilere baktırmamak lazım. Yine fal siteleri daha guvenilir oluyor.
Paylaşımlar için sağol. Tane tane anlatımlara her daim bayılıyor benHello kızlar,update etmeye geldim.Cikan cikmayan fallarim belli oldu,cikmayan o kadar cokki nerdeyse her platformda,methedilen herkese baktırdım.Sadece çıkanları yazacağım o yüzden.Bunların dışında kimse bilemedi diye düşünebilirsiniz.Çıkan fallarım:
Tellwe:Cerenin kahvesi (vadeside çıktı),Purplemoon
Binnaz:Gilda,Armina (vadelerde çıktı)
Yıldızname:Zerrin,Dila koç (vadelerde çıktı)
Biryolunvar:Ilkay (vadesiyle çıktı)
Tesekkurler
Purplemoon artık orda bakmıyor zaten,cereninkahvesi ve o dışında gelecegi bildi diyebilecegim biri yok aslında.Anlık durum analizi,akıl okuma vs anlamında Umaysimal ve filizlefal begenmistim.Umayın tarot iyiydi.Ama dedigim gibi bunlar sadece an icin,gelecekte olacak cok spesifik birseyi onden gormediler.Paylaşımlar için sağol. Tane tane anlatımlara her daim bayılıyor benBen de Tellwe’ de bir arayış içindeyim kredim var üzerine ekleyip belki değerlendirebilirim dedim ama bulamadım bir türlü beğenemedim kime göndereceğimi, tellwe deki bu 2 isim dışında önerebileceğin var mı peki? Buradan ya da özelden de alabilirim şayet mümkünse
Hangi site için verdi bunu? Ve belirli bir yorumcu için mi acaba?Merhaba.Danla Biliç %50 indirim kodu verdi. DANLA50 Kullanmak isteyenlere duyurulur.
Purplemoon nerde bakıyo artık biliyo musunuz? ben onu denememişim aralarında sadecePurplemoon artık orda bakmıyor zaten,cereninkahvesi ve o dışında gelecegi bildi diyebilecegim biri yok aslında.Anlık durum analizi,akıl okuma vs anlamında Umaysimal ve filizlefal begenmistim.Umayın tarot iyiydi.Ama dedigim gibi bunlar sadece an icin,gelecekte olacak cok spesifik birseyi onden gormediler.
Hangi site için verdi bunu? Ve belirli bir yorumcu için mi acaba?
Haklısın, yok moralimi bozmadım aksine bakan kişiye durumu söyleyince hafiften bozuldu sonra olayı ayrılık vara getirdi. Bence resmen sallamasın uyduruyor çoğu bilhassa şu instagram üstünde ki tüm sayfalar neredeyse. Bu kadar net söylemlerle insanların hayatlarını bu şekilde keskin cümleler işe sınırlamak çok yanlış bir dil zaten
Evet Binnaz içinmiş ben de bir araştırınca gördüm ama ne zamana kadar acaba? Sadece bugünü pazarı kapsıyorsa ya da kapsadıysa geçmiş olsun an itibariyle tarih geçtiBinnaz abla sayfasında sanırım. Sezen yiğit diye bir falcının sayfasında gördüm canım.
Evet Binnaz içinmiş ben de bir araştırınca gördüm ama ne zamana kadar acaba? Sadece bugünü pazarı kapsıyorsa ya da kapsadıysa geçmiş olsun an itibariyle tarih geçti
Hangi fal türünde bu indirim diye bile soramadan gün geçti yahuAynen ben de geç kaldım
Mayista bu şekilde yazmışım ama Serkan'ın şu andaki tarihler için söylediği şey tam olmasa da çıktı.Forumda hem falı çıkan falcı yok mu diye sorup çıkanları da ajan-)) sanmasanız keşke. Hazır mesaj yazıyorum bende belirteyim.
Naktaya 3 kez baktırdım 2 falı çıktı, 3. falın vadesi gelmedi henüz. Symbolcafe serkan 1 vadesi oldu 1 vadesi olmadı. Bi de yildizname uygulamasında kader yılmaz vardı ne dese olmuştu, artık girmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?