Binnaz Abla

Merhaba Sardunyaya baktırdınız mı acaba ?

Merhaba kızlar bir şey soracağım instagramdan bir sayfaya fal baktırdım. Evlilik falı, doğum tarihi ve anne adımı verdim. Net bir isim ve tarihler verdi. Fakat benim ilişkim var dedim ciddi, ayrılık süreci yaşayacaksın, sonra hayatına x kişisi girecek şu senede evleneceksiniz kariyer sektörü bilgisinide verdi. Sizce böyle bir şey mümkün mü ? Ben itimat etmedim. Ki zaten bir insana gelecek hakkında bu tarihte net bu olacak diyince biz bilinçaltımıza onu kodlayıp hayatımıza onu çekmiş olmuyor muyuz

Geleceği bu şekilde net bilemezler çünkü değişkendir. Yani kısmetinde bir kişi yok. Bir falcı bana böyle demişti, o zaman fal baktıtırsın tam da o zaman kısmetine girmiş biri olur ama o insanın kararına kalmış o kısmeti değerlendirmek demişti. Aynı şekilde kısmetten düşmesi de oluyormuş yani bir falcı sen bu adamla evlenip 20 sene evli kalacaksın diye bilemezmiş, belli dönemlerde kısmetten düşme durumu oluyormuş. İlk falda 20 sene evli kalacağın çıkıyor çünkü o an öyle gözüküyor ama 2 sene sonra kaderin değişebilir. Evlilik kısmeti değişken kısacası ve birrysel iradeye göre değişiyor. Bir de sabit kader var, nerede doğduğun ve öldüğün gibi şeyler. Yani değişken kaderinle alakalı konuların yıllar sonrasını böyle net bilemez bence, boşu boşuna kafana takıp moralini bozmamanı öneririm. Gerçekten de bilinçaltını kodlamış olursun, faydadan çok zararı var falların.

Haklısın, yok moralimi bozmadım aksine bakan kişiye durumu söyleyince hafiften bozuldu sonra olayı ayrılık vara getirdi. Bence resmen sallamasın uyduruyor çoğu bilhassa şu instagram üstünde ki tüm sayfalar neredeyse. Bu kadar net söylemlerle insanların hayatlarını bu şekilde keskin cümleler işe sınırlamak çok yanlış bir dil zaten

Instagram falcılarının çoğunluğu üçkağıtçı zaten, hepsini photoshopla yapıyorlar sözde mesajları gosteriyorlar çıktı diye yazanlardan gelen, oturup uğraşıyorlar çünkü çok yüksek getirisi var, ne vergi ne masraf aşırı para var falcılıkta. Ozellikle instagram’dakilere baktırmamak lazım. Yine fal siteleri daha guvenilir oluyor.

Instagramda cok takipçisi olan ve sürekli olumlu geri dönüş yapanların mesajlarini yayinlayan bir astrolog var rastgelmiştim gecen kış.Bana sordugum sorunun agustosta kesin çözümlenecegini söylemisti.Halen hic bi gelisme hic bir hareket yok diye mesaj gönderdim kendisine. Zamanlar kayabilir, olmazsa yine bakalim dedi O olumlu geri dönüşleri o kadar sık paylasiyor ki etkilenmiştim açıkçası. Ben de olmadi.Agustos bitmedi ama 10 günde çözülebilecek bi sey asla degil.Gercekten photoshop ile mi yapiyorlar o mesajlari ya? Eger öyleyse tam bir salagim inaniyordum , çünkü 10 binlerce takipcileri var ve dogru olmayacagi aklima bile gelmemisti acikcasi..Ben de photoshopla kendilerinin yaptigini düşünmeye başladım artik..Baska türlü nasil reklam yapacaklardi ,degil mi...

Paylaşımlar için sağol. Tane tane anlatımlara her daim bayılıyor ben Ben de Tellwe’ de bir arayış içindeyim kredim var üzerine ekleyip belki değerlendirebilirim dedim ama bulamadım bir türlü beğenemedim kime göndereceğimi, tellwe deki bu 2 isim dışında önerebileceğin var mı peki? Buradan ya da özelden de alabilirim şayet mümkünse

Purplemoon artık orda bakmıyor zaten,cereninkahvesi ve o dışında gelecegi bildi diyebilecegim biri yok aslında.Anlık durum analizi,akıl okuma vs anlamında Umaysimal ve filizlefal begenmistim.Umayın tarot iyiydi.Ama dedigim gibi bunlar sadece an icin,gelecekte olacak cok spesifik birseyi onden gormediler.

Purplemoon nerde bakıyo artık biliyo musunuz? ben onu denememişim aralarında sadece

Ben de geçenlerde baktırdım instagramdan, bir kaç gün kendime gelemedim. O kadar kesin ve olabilecekmiş gibi konuştu ki. Bütün bi fal boyunca aynı cümleleri söyleyip durdu. Nasıl beğenenleri var anlamadım. Ben de bi influencer dan görmüştüm. Keşke baktırmasaydım. Hala aklıma geliyo

Mayista bu şekilde yazmışım ama Serkan'ın şu andaki tarihler için söylediği şey tam olmasa da çıktı.

Tanışacağım kişiyi tarif etti ve tıpatıp aynısı ama iletişim sorunu yaşadık, sevgili, flört vb. gibi değil de direkt arkadaşlık olarak yaklaştı. Bunun dışında dediği çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…