Binnaz Abla

Kahve fali artik yok, en ucuz fali 400, el fali ise 800, cok fazla bence
Inanmiyorum Serkan'in fiyatlari mi bunlar? Eskiden nispeten ucuzdu Serkan digerlerine gore, bence baktigi fal maksimum 100 lira o da site komisyon kestigi icin bir kismini alabiliyorlar ama 400 ve 800 asla hic bir sitede bakan falciya verilmez bence.

aynen katılıyorum online bir fala 100 tl uzeri para verilmez, hatta bence 50 tl ustu de verilmez

50 de baya az oldu artik, komisyon falan alinca site falciya da 15 lira falan kaliyormus, baya az.
sitelerden baktırmak da pek mantıklı gelmiyor, hem onlara emek vermeye degecek bir para kalmıyor, motivasyonları olmuyor yani, hem de cok iyi diil bence genel yani bir falcı olma kriteri yok sitelerin, bot gibi bakan bile para talep edebiliyor yani. site falcısı, kafe falcısı cok fal niteliginde fal bakamıyor yani bence. ama baska falcılara da baktırmaya ben cekiniyorum para gonderirken falan acıkcası ismim falan gorunuyor her sey belli tanımadıgım insan sonucta.

Evet ben de burada duydugum telefonda bakan falcilardan yorum almayi daha cok seviyorum, onlara da eger cok iyiyse maksimum 150 lira verdim simdiye kadar. Yanlis olmasin tek Elif'e 200 vermistim o da fena patladi bu arada :)) Yalniz telde bakanlarda da not alinmiyor, kaydedemiyorum da kaydetme programi bulamadim telefona o yuzden sitelerde baktirilanlarda kayitli kalmasi iyi oluyor.

Ben yuldıznameci sabihaya baktırmıştım, eski telefonumla kayıt almıstım Kendı telefonumu hoparlöre alıp ama eski telefonumun mikrofonunun bozuk olduğunu unutmusum hepsı uçtu gitti

Geçen gün Baha Süer denedim söylediklerinizin tam tersi aslında dedim ki öyleydi sohbeti yüzüme kapatıverdi aniden olabilir ya da yuvarlak cevap bile vermedi. Ne olduğumu şaşırdım açıkçası.

Ben yuldıznameci sabihaya baktırmıştım, eski telefonumla kayıt almıstım Kendı telefonumu hoparlöre alıp ama eski telefonumun mikrofonunun bozuk olduğunu unutmusum hepsı uçtu gitti
Aslında fal bakyırırken telde not almak lazım. O an bir de unutmayacakmış gibi geliyor dinlerken ama eski telde baktırdıklarımın bazısı karıştı, bazılarını da unuttum. Mesela bazen oluyor bir detay hatırlıyorum çıkmış oluyor ve biri falda soylemişti diyorum ama kim oldugundan emin olamıyorum. Symbol Serkan’da kısa kısa notlar almıştım, herşeyi net yazmasan bile sonradan okuyunca aklına geliyor devamı ve detaylar oradan anladım sonra, söylediği hiçbir şey çıkmadı

Kızlar tekrar merhaba herkese :) , biliyorsunuz ki instagram falcıları aynı zamanda şifa enerji çalışmaları vs yapıyorlar hem ilişki için hem de kariyere yönelik vs. Şifa çalışmaları adı altında bir sürü para peşin olarak alıp elinize ya birkaç okuma ya da birkaç meditasyon vs evde kendi kendinize yapabileceğiniz yöntemleri size kendi reçeteleriymiş gibi sunup kendileride enerji çalışmaları yaptığını söylüyorlar :) hepsi külliyen yalan size de bunu yazıyorum ki kanmayın. Geçen YouTube da çekim yasası ve imajine etme yöntemiyle ritüeller paylaşan sayfanın instagram sayfasında soruna yönelik kodlanan enerji taşları sattığını yazıyordu. Taşın birkaç soruna yönelik fiyatı beş bin TL :) ve taş bildiğiniz dağda sokakta olan Kaya taşı. kristal ve ya kuvars değil güya yurtdışından kurla getiriliyormuş sorunlara kesin çözüm oluyormuş :) aklım durdu cidden deli paralar dönüyor bu işlerde. İnsanları zayıf noktalarından acılarından sıkıntılarından sömürüyorlar. Bundan faydalanıyorlar. Yok biyoenerji şifalandırması yok enerji vs insanlardan parayı alıp,yapıyoruz ediyoruz diye kandırıyorlar sadece böyle böyle zengin oluyorlar. Bu işi gerçekten ehli olan var mıdır vardır ama o da instagram gibi sosyal mecrada değildir kesin. Ez cümle Uyanık ve akıllı olalım. Fal evet arada terapi oluyor ama dozunu kaçırmamak kazancı bunların kucaklarına serpmemek lazım. Nacizene söylemek istedim :)

Son düzenleme:
işin ehlileri para göz değil hatta ihtiyacın varsa bedava bile veriyorlar. İnstagramdakilere zaten inanmamak lazım. Ön ödemelilere direk para söyleyenler zaten itici geliyor bana göre.

Ayy evet haklısınız. Ben de seneler önce telvede aytenceye yıldızname baktırmıstım, sonrasında dönüp okuyunca şok olmustum. O sembol Serkan telefonda da mı bakıyor ya bana biri bir numara verdi falcı Serkan diye acaba aynı kişi mi iyi midir acaba

2 kere dinledim merak edip yok ya zaten ses kaydının kaliteside çok kötü oluyo sanki başka birinin kaydını mikrofondan kendi kaydediyo gibi
O o bende dinledim şimdi sen söyleyince tekrar kibarlaşmaya calısmıs biraz incelmiş ses bir de ses kaydında daha farklı cıkıyor bir de fak alemin kayıtları cidden kalitesiz oluyor biraz belki ondandır bakalım 10 da gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…