Binnaz Abla

Ayda neşeyi dün denedim kızlar ben maalesef beğenmedim. Burç yorumu yapmış resmen benim konum aşk filanda değil yani ne alaka anlamadımm
Ayda Neşe bende fena değildi ama çok iyi de diyemem. Mayıs’ta bir kadın vasıtasıyla toprak grubu biriyle tanışıp aşk yaşayacaksın demiş baktırdığım zaman, eskisini de istemeyeceksin demiş. Şu an toprak grubu birinden hoşlanıyorum fiziksel özellikleri de anlattığı gibi biri ama hiçbir gelişme yok ilişki anlamında, eskiye de olumsuz bakıyorum dediği gibi. Binnaz’da yine baktırdıklarım içinde ortalama üstü olanlardandı. Ben orada Asya Aydın’ı çok begendim istersen onu dene. Kredisiyle çok oynuyor, 1000 yaptığında denersin yazılı bakıyor. İki defa baktırdım bu hafta ikisinde de durumları bilmiş. Sordugum kişi hakkında karanlıkta görüyorum, aklı karışık ve çevresinde bir sürü sorun var demişti ama ben bilmiyordum ilk ağızdan duydum dün, her şey üstüste gelmiş bu aralar sürekli ufak ufak sorunlar yaşamış ve sıkıntılı bir dönemde olduğunu öğrendim. Bakalım 2 ay vade verdiği ve olumlu gördüğü şey olursa yazarım buraya.

baktırdım baktırdım onada yukarda yorum yapmıştım onu koydum takipteyim denemediğim biri varsa hemen deniyorum

baktırdım baktırdım onada yukarda yorum yapmıştım onu koydum takipteyim denemediğim biri varsa hemen deniyorum
Ben çok spesifik ve net bir soruyla gitmiştim belki bazı falcılara öyle baktırmak gerekiyordur. Açıklama kısmına net soru sormanız önemli yazmış. Bazıları da genel yorumda guzel anlatıyorlar mesela.

Ben çok spesifik ve net bir soruyla gitmiştim belki bazı falcılara öyle baktırmak gerekiyordur. Açıklama kısmına net soru sormanız önemli yazmış. Bazıları da genel yorumda guzel anlatıyorlar mesela.
açıkca yazdım ben ya sorunum şu size sorum şu diye ama olmadı başka sefer diyelim

Merhaba, 10 yil önce fal sepetinde Melih Gün diye tecrübeli ve ragbet gören bir falci vardi .2 kez ben 2 kez de ablam baktirmisti.inanin söylediklerinin biri bile cikmadi.Hatta tam tersleri olmustu... Ayni Melih Gün mü bilmiyorum ama hic memnun kalmamistik.Uzun zamandir da orda yok zaten.

Selam, yeni fal baktırmadım ama geçen yılki fallarımı dinledim ve tutan olmuş mu paylaşmaya geldim. Öncesinde birkaç tespitim var:

yıllar içinde bu başlığı takip ederken ve kendim de defalarca fal baktırdıktan sonra anladım ki yıllardır süren bu "iyi falcı bulamıyoruz" yakınmaları gerçekten enerji uyuşması ile ilgili. Evet iyi falcı kötü falcı da var tabii ki ama yıllarca bu başlıkta gezinmiş, iyi olduğu burada yazılmış en çok beğenilmiş falcıları denemiş biri olarak söylüyorum. çok iyi denilenler bana hiçbir şey tutturamadı, vasattı eh işte denilenler bana çok uydu. Herkesin kendisine uyan falcı farklı ve mesele bunu bulmak bence. Ha öyle tek tek aramaya uğraşıp bulmaya değer mi, bilmiyorum.

başka bir tespitim, hayatımda her şey yolunda giderken fal baktırmıştım çok kısa süre içinde her şey tepetaklak olmuştu. Bu yüzden her şey iyi giderken baktırmanın olmuş işi bozacağına inanıyorum, durum bende böyle işliyor :/

Eğer aynı falcıya sürekli giderseniz bir yerden sonra savsaklamaya mi başlıyor, yoksa bağlantınız mı kopuyor bilmiyorum ama asla ilk fallar kadar iyi olmuyor. mesela nakta ile ilk deneyimimi burda anlatmıştım yıllar önce, dehşet bir şeydi. Sonra defalarca gittim kendisine ve bir söylenen diğerine uymamaya başladı. Son falında ne söylediğini hatırlamıyorum bile o kadar çıkmamıştı ve durumla alakasızdı. Bence kendisi tellwe'den çıkan tek iyi falcı o ayrı, yeşil çingene de bazen tutturuyor Evet ama sırf olumsuzu da söylüyor dedirtmek için zehir zemberek yorum yapmayı marifet sanıyor kendisi

Benim enerjimin gerçekten uyduğu biri var, burada kendisinin tutturamadığını söyleyenler de vardı o yüzden adını yazmayacağım. Benimle ilgili söylediği şeyler oldu, ki gidişat tam aksini gösteriyordu. dedikleri gerçekleşti ama verdiği tarihlerde değil. Mesela yakında olur dediği şey geç oldu, en az 3 ay bekle dediği şey 3 hafta içinde oldu gibi bunu bildiğim için verdiği vadelere takılmadım, e bir falcı vade bilemeyecekse neyi bilecek diyebilirsiniz. geçen sene yazdığımda belirtmiştim benim için önemli olan geçmişteki olayları ve şimdiki durumu dürüstçe yorumlayabilmesi. Gelecekle ilgili fazla soru soran biri değilim zaten. Ama bana kesin konuştuğu 2 şey de gerçekleşmişti, zamanında kayma olsa bile. Benim için bu yeterliydi.

geçen sene Binnazda zişan,melisa Asya, tümay gibi kredisi yüksek falcılara gönderdiğim falları ve diğer fallarımı dinledim. öncelikle arkadaşlar hiçkimsenin verdiği vade tutmamış :d vadelere takılmıyorum demiştik, melisa Asya ve tümay bana yeni bir flört görmüş, tarif etmişler hatta ama öyle biriyle tanışmadım bile. Tümaydan berbat bir negatif enerji almıştım, dedikleri de gerçekleşmedi bu arada. Bir de geçen seneki durumumda zişan ve arnisa hariç herkes sorduğum kişinin hayatında birden fazla kişi olduğunu net söylemişti, hatta yazmıştım:

Aylar sonra kendisi geldi ve bu süre içinde kesinlikle sayıyla 1 flörtü bile olmadığını söyledi :d burada bahsettiğim eski flört ile konuşma meselesinin tamamen yanlış anlaşılma, yanlış bilgi olduğunu iddia etti. Artık kim doğru söylüyor bilmiyorum... Melisa Asya'nın kredisi 10000 olmuş yani 900 TL ye tekabül ediyormuş, görünce çok şaşırdım. O paraya değecek bir fal gönderdiğini sanmıyorum. Zaten Binnazda fiyatlar çok uçuk bence, değer mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
İstanbul topğinde ümit diye biri var baktıran var mı. Çok ilginç net tarih net şeylerle geldi etkilendim. Ama kısa bakıyor maalesef

tutanlar olmuş paylaşmaya geldim diyip tek tutanı enerjinin uyduğunu söylememişsin canım onu yazsaydın keşke diğerlerinde bişey yokmuş zaten

İstanbul topğinde ümit diye biri var baktıran var mı. Çok ilginç net tarih net şeylerle geldi etkilendim. Ama kısa bakıyor maalesef
o konuda çok konuştuk onu herkese tarih veriyo oturduğu katı felan söylemeye çalışıyormuş banada denedi ama tutturamadı olmadı sonra çok genel yorum yaptı kapattı

tutanlar olmuş paylaşmaya geldim diyip tek tutanı enerjinin uyduğunu söylememişsin canım onu yazsaydın keşke diğerlerinde bişey yokmuş zaten

Aslında daha önce bahsetmiştim favorimden ama belki başkalarına uymaz diye isim paylaşmadım, tutmazsa benim yüzümden insanlar para harcayıp hayalkırıklığına uğrasın istemedim. Ama dediğim gibi herkese uyan falcı farklı bence. Benim söylediği durumları yaşadığım tek kişi arnisa'ydı, sadece vadede tutarsızlıklar oluyordu. Kendisini seviyorum uzun uzun yorumlar yapıp emek harcadığı için. Böyle onun gibi detaylı yorumlayan biri var mı bu arada bildiğiniz? Uzun uzun ses kaydı atan falcı arıyorum.

Ben ona geçen yıl baktırmışım şimdi tekrar dinledim aşırı pozitif pembe bir yorum yapmış sağol söylediğin için amaa

Ben ona geçen yıl baktırmışım şimdi tekrar dinledim aşırı pozitif pembe bir yorum yapmış sağol söylediğin için amaa

Demek ki benim durum pozitifmiş çünkü ben de pembe tablo çiziyor diye düşündüm ama dediği şekilde ilerledi. Mesela arkadaş olarak görüştüğüm kişiydi sorduğum kişi ve sorumsuz, ilgisiz, her an gitmeye meyilli bir tipti. bu kişi senden kopamayacak, hayatına başkasını da almayacak ve senin için elinden gelen her şeyi yaptığını göreceksin demişti. O dönem çok pembe gelmişti bunlar, inanmadım açıkçası. Sonra o kişinin benim için yoğun çaba,ilgi gösterdiğini, çok çok alttan aldığını, başkasına gitmediğini görünce çok şaşırdım. İnanamadım hatta. Ve bu çaba aylarca sürdü. Bu şekilde çok şey dediği doğrultuda gitti. Yanıldığı yerler de oldu ama, olmadı değil

Yaa evet gelmiş ben de dün gördümm. Bu arada baktırdım ve gerçekten süperdi. Ama çok fazla kredi içim gitti.. hangi aralıklarla baktırırım bilmiyorum

Yaa evet gelmiş ben de dün gördümm. Bu arada baktırdım ve gerçekten süperdi. Ama çok fazla kredi içim gitti.. hangi aralıklarla baktırırım bilmiyorum

Evet simdi sizi okuduktan sonra ben de baktim kredisi inanılmaz yüksek. O zamanlar da yüksekti ama bu kadar degildi.Dedigim gibi hic bir dedigi cikmamisti.Hatta ablam kızı icin baktirmisti evlilikleri iyi gitmiyordu.Bosanacaklar ,cocuk annede kalacak dedi.Bosanmadilar,ikinci cocugu yaptilar ,mutlu mesut yasiyolar 10 sene gecti üstünden.Bizim de işlerimiz bozuktu, imparatorlugunuzu kuracaksiniz falan dedi cok zenginlik görüyorum dedi .Hic olmadi öyle bi sey...

Binnaz da kahve için kimi önerirsiniz. Binnaz pahalı ama çok kampanya yapıyor geçen ay ilk 5 dakika ücretsiz yaptı talep edersek yine yapar bence

Güzeldi dimii? bu berbat kötü vs diyenleri anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…