- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
- 318
Enerji terapistleri mantıklı ilerliyor sallamiyorlar zaten hepsi egitimliymisBinnazdan uygun ve iyi bir yorumcu önerebilir misiniz
Binnazdan uygun ve iyi bir yorumcu önerebilir misiniz
Tellwe'ye hic guvenemiyorum, Cerenin Kahvesi ve Purplemoon da az degilmis ucretleri, genel gecer mi konusuyorlar yani olacak diyerek mi tutturdular yoksa nokta atis bildikleri seyelr oldu mu? Yıldızname:Zerrin'i ben de begenmistis, 1-2 kucuk sey cikti ama son falini cok begenmemistim.Hello kızlar,update etmeye geldim.Cikan cikmayan fallarim belli oldu,cikmayan o kadar cokki nerdeyse her platformda,methedilen herkese baktırdım.Sadece çıkanları yazacağım o yüzden.Bunların dışında kimse bilemedi diye düşünebilirsiniz.Çıkan fallarım:
Tellwe:Cerenin kahvesi (vadeside çıktı),Purplemoon
Binnaz:Gilda,Armina (vadelerde çıktı)
Yıldızname:Zerrin,Dila koç (vadelerde çıktı)
Biryolunvar:Ilkay (vadesiyle çıktı)
Tesekkurler
Nasılsın Lizyacim,ozledim valla..Evet bende oylesine atmıştım tellwede,sana özelden yazıcam,burda ortaya yazmak istemiyorumTellwe'ye hic guvenemiyorum, Cerenin Kahvesi ve Purplemoon da az degilmis ucretleri, genel gecer mi konusuyorlar yani olacak diyerek mi tutturdular yoksa nokta atis bildikleri seyelr oldu mu? Yıldızname:Zerrin'i ben de begenmistis, 1-2 kucuk sey cikti ama son falini cok begenmemistim.
selam, zerrine ne baktirmistiniz?Hello kızlar,update etmeye geldim.Cikan cikmayan fallarim belli oldu,cikmayan o kadar cokki nerdeyse her platformda,methedilen herkese baktırdım.Sadece çıkanları yazacağım o yüzden.Bunların dışında kimse bilemedi diye düşünebilirsiniz.Çıkan fallarım:
Tellwe:Cerenin kahvesi (vadeside çıktı),Purplemoon
Binnaz:Gilda,Armina (vadelerde çıktı)
Yıldızname:Zerrin,Dila koç (vadelerde çıktı)
Biryolunvar:Ilkay (vadesiyle çıktı)
Tesekkurler
Cerenin kahvesi bende hiç bilememişti, olumlu da bir fal bakmıştı ama çıkmadı maalesefTellwe'ye hic guvenemiyorum, Cerenin Kahvesi ve Purplemoon da az degilmis ucretleri, genel gecer mi konusuyorlar yani olacak diyerek mi tutturdular yoksa nokta atis bildikleri seyelr oldu mu? Yıldızname:Zerrin'i ben de begenmistis, 1-2 kucuk sey cikti ama son falini cok begenmemistim.
Tellwe bana hic guven vermiyor zaten, orada birkac kez kredi almistim falci iade gonderince elimde kalmisti bir de musteri iliskileri cok kotu, berbat bir fal vs gelse de iade almiyorlardi, bir daha orada baktirmam demistim o yuzden cok iyi bile olsa zor baktiririm orda sanirim. Yalniz Selizay diye bir falci fena degilmis, gecen okudum baktigi fali gayet bilmis ama yok artik sanirim.Cerenin kahvesi bende hiç bilememişti, olumlu da bir fal bakmıştı ama çıkmadı maalesef
Profilinde katinada uzman olduğunu söylemiş, ben de katina baktırmıştım.
Evet onu duymuştum ben de iyi diye. Zaten tellwe deki tüm o iyi falcılar o güzel atlara binip gitmişlerTellwe bana hic guven vermiyor zaten, orada birkac kez kredi almistim falci iade gonderince elimde kalmisti bir de musteri iliskileri cok kotu, berbat bir fal vs gelse de iade almiyorlardi, bir daha orada baktirmam demistim o yuzden cok iyi bile olsa zor baktiririm orda sanirim. SYalniz Selizay diye bir falci fena degilmis, gecen okudum baktigi fali gayet bilmis ama yok artik sanirim.
Yok uzulmeyin ya,Selizaya baktırdım tam bir fiyaskoydu..Evet onu duymuştum ben de iyi diye. Zaten tellwe deki tüm o iyi falcılar o güzel atlara binip gitmişler
Kime iyi deseler uzakta görünüyor deneyemiyoruz.
Evet çok doğru yıllar önce mayadert ten çok memnundum oda uzakta görünüyor iyiler çok pahalıEvet onu duymuştum ben de iyi diye. Zaten tellwe deki tüm o iyi falcılar o güzel atlara binip gitmişler
Kahveselam, zerrine ne baktirmistiniz?
Çok şükür sevindim buna :) Sanırım bu iyi falcıların olduğu dönem tellwe bu kadar göz önünde değildi, pandemiyle beraber bir popülerlik artışı olduğunu düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Sonra kart anlamı öğrenip tarot okumayı biliyorum biraz da telvelerden bakıp uydururum nolacak ki diyen herkes ortama giriş yaptı sanırım.Yok uzulmeyin ya,Selizaya baktırdım tam bir fiyaskoydu..
Evet ben de onu dusundum bir tek Yesil Cingene kalmis orada, ben aslinda begenmistim onu ama gelecege dair istersen olur tarzinda konsuup ikinci falinda oyle davrandigin icin olmadi gibi yorum yapip sonucu degistirdigi icin tekrar baktirmadim ona, yine de iclerinde en iyilerinden biri Tellwe'de.Evet onu duymuştum ben de iyi diye. Zaten tellwe deki tüm o iyi falcılar o güzel atlara binip gitmişler
Zerrin'e hem kahve hem tarot baktirdim, bence kesinlikle kahvede cok daha iyi. Selizay da bana direkt bilmis eskisinin karakterini ve ne dusundugunu, dedigi gibi devam etti.
O da bana bakmıyor işte 2 sefer gittim biri farklı hesaptandı ama reddetti. Hisli biri olduğu belli çoğu kişi beğeniyor çünkü.Evet ben de onu dusundum bir tek Yesil Cingene kalmis orada, ben aslinda begenmistim onu ama gelecege dair istersen olur tarzinda konsuup ikinci falinda oyle davrandigin icin olmadi gibi yorum yapip sonucu degistirdigi icin tekrar baktirmadim ona, yine de iclerinde en iyilerinden biri Tellwe'de.
Acikcasi cok etkilenmedim Yesil Cingene'den ben ama fiyatina gore iyi ve ozenli buldum. Yani nokta atisli, bunu da super bildi dedigim bir yer olmadi hatta burada yanildi pek oyle degil dedigim kisimlar oldu. Yine de genel soyledikleri bir kac sey dogruydu ve sonuc da ikinci falindaki gibi oldu. O ask konularindan cok kariyer vs daha iyi olabilir kariyer konularinda daha iyi bilmisti diye hatirliyorum.O da bana bakmıyor işte 2 sefer gittim biri farklı hesaptandı ama reddetti. Hisli biri olduğu belli çoğu kişi beğeniyor çünkü.
Yeşilçingene adını duyunca sinirleniyorum vallaO da bana bakmıyor işte 2 sefer gittim biri farklı hesaptandı ama reddetti. Hisli biri olduğu belli çoğu kişi beğeniyor çünkü.
Ayy inanmıyorum neler uydurmuş öyle şaşırdım şu an epeyYeşilçingene adını duyunca sinirleniyorum vallao adam bana neler demişti bu seni öyle kullanıp atmış evlenmek bile istememiş öyle zaman geçirmiş sıradan biri olarak görmüşler şunlar bunlar. bir daha asla olmaz sen kaderi zorlasan da olmaz unut artık dedi dedi 4 ay sonra herşeyi öğrendim hiçbiri dediği gibi değilmiş ve ben zaten o kişiyle şuan nişanlıyım :)
Canim peki o dönem bu durumu bilen oldu mu hic?Yeşilçingene adını duyunca sinirleniyorum vallao adam bana neler demişti bu seni öyle kullanıp atmış evlenmek bile istememiş öyle zaman geçirmiş sıradan biri olarak görmüşler şunlar bunlar. bir daha asla olmaz sen kaderi zorlasan da olmaz unut artık dedi dedi 4 ay sonra herşeyi öğrendim hiçbiri dediği gibi değilmiş ve ben zaten o kişiyle şuan nişanlıyım :)
hayır canım hiç ama hiç bilen olmadı duruma göre yorum yaptı hepsiCanim peki o dönem bu durumu bilen oldu mu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?