Bende zeydere baktirmistim. 2 ay onceydi galiba. Ama anlik durumu ve karsiyi cok iyi bilmis (sonradan ogrendim). Acaba yine baktirsam mi diye dusunuyorum? Bana bir durumla ilgili cok net bir yorum yapti (olabilirligi yuksek). 2 ay oldu henuz sizce tekrar baktirsam mi? Bazi durumlar ona baktirdiktan sonra degisti.. zeydere ilk defa baktirdim. ikincisinde hayal kirikligina ugrar miyim acabaZeyder olumsuz dediği bir şey çıktı maalesef. Yaklaşık 2 ay önce falan bakmıştı sanırım
Zeydere ben 1 yıl içinde 4 kere felan baktırdım ilk falında bişeyler dedi doğal olarak bilmiyodum dedikleri sonradan çıkmadı 2. falında ilkiyle alakasız şeyler söyledi bu sefer onlara inandımBende zeydere baktirmistim. 2 ay onceydi galiba. Ama anlik durumu ve karsiyi cok iyi bilmis (sonradan ogrendim). Acaba yine baktirsam mi diye dusunuyorum? Bana bir durumla ilgili cok net bir yorum yapti (olabilirligi yuksek). 2 ay oldu henuz sizce tekrar baktirsam mi? Bazi durumlar ona baktirdiktan sonra degisti.. zeydere ilk defa baktirdim. ikincisinde hayal kirikligina ugrar miyim acaba
Bende baktırdım geçenlerde genel sorduğum için pek tatmin olmadım açıkçasıZeydere ben 1 yıl içinde 4 kere felan baktırdım ilk falında bişeyler dedi doğal olarak bilmiyodum dedikleri sonradan çıkmadı 2. falında ilkiyle alakasız şeyler söyledi bu sefer onlara inandımüçüncü ve dördüncü de hepsi birbirinden farklı yorumlarla geçti bana sormamışsınız ama görmüşken yazdım ben açıkcası pek önermem artık hiç baktırmıyoum ona zatn
Ya şöyle ben uzun zamandır baktırıyorum yaklasık 5 sene ama böyle 6 ay ara vere vere yuzde yuz tabii ki her dediği çıkmadı kimin cıkıyor ki yuzde yuz. Bir de genel sorunca bakamıyor ama detaylı sorunca çok çok iiyi bakıyor beniö kanatim bu yönde.Bende zeydere baktirmistim. 2 ay onceydi galiba. Ama anlik durumu ve karsiyi cok iyi bilmis (sonradan ogrendim). Acaba yine baktirsam mi diye dusunuyorum? Bana bir durumla ilgili cok net bir yorum yapti (olabilirligi yuksek). 2 ay oldu henuz sizce tekrar baktirsam mi? Bazi durumlar ona baktirdiktan sonra degisti.. zeydere ilk defa baktirdim. ikincisinde hayal kirikligina ugrar miyim acaba
Haydaa o zaman vazgectim artikZeydere ben 1 yıl içinde 4 kere felan baktırdım ilk falında bişeyler dedi doğal olarak bilmiyodum dedikleri sonradan çıkmadı 2. falında ilkiyle alakasız şeyler söyledi bu sefer onlara inandımüçüncü ve dördüncü de hepsi birbirinden farklı yorumlarla geçti bana sormamışsınız ama görmüşken yazdım ben açıkcası pek önermem artık hiç baktırmıyoum ona zatn
Benim arkdsmda genel sormuştu memnun kalmamıştı . Ünlü falcı yorumlayıcısı olarak kanaaatim genele bakamıyor ama net bilgiyle güzel baktıgı yönündeBende baktırdım geçenlerde genel sorduğum için pek tatmin olmadım açıkçası
Siz daha öncede demiştiniz sizin enerji pek uymamışZeydere ben 1 yıl içinde 4 kere felan baktırdım ilk falında bişeyler dedi doğal olarak bilmiyodum dedikleri sonradan çıkmadı 2. falında ilkiyle alakasız şeyler söyledi bu sefer onlara inandımüçüncü ve dördüncü de hepsi birbirinden farklı yorumlarla geçti bana sormamışsınız ama görmüşken yazdım ben açıkcası pek önermem artık hiç baktırmıyoum ona zatn
Ya bende genel baktirmiyorum ama cok detay da vermiyorum. zaten amacim belli yaniYa şöyle ben uzun zamandır baktırıyorum yaklasık 5 sene ama böyle 6 ay ara vere vere yuzde yuz tabii ki her dediği çıkmadı kimin cıkıyor ki yuzde yuz. Bir de genel sorunca bakamıyor ama detaylı sorunca çok çok iiyi bakıyor beniö kanatim bu yönde.Cunku arkdslarımda öyle denedi genel yazana kötü ama detaylı soruyla gidene cok iyi baktı. Yani maalesef ben olumsuz dediği hepsini yasadım umarım olumlu olanlarda cıkar aynı performansı onda da bekliyorum. İşin şakası bir yana maalesef kişiden kişiye değişiyor begenmeyende cok var begenende en azından benim çevremde o şekilde. Tabii tekrar deneyebilirsiniz çünkü maalesef kader değişken bir sey olaylar değiştikçe falda değişiyor
serkan batu gercekten nerde yaSiz daha öncede demiştiniz sizin enerji pek uymamışyaaa bir sey soracağım alakasız bu serkan batu nerde ya bilen yok mu
Ya bende öyle değişik noktalar söylemiyor belki cok gititğim için artık ama geçen bir akrdsm ilk defa baktırdı bende dinledim bende arkdsmda şok olduk ilginç bir sekılde her seyi tak tak söyleyip bilmişYa bende genel baktirmiyorum ama cok detay da vermiyorum. zaten amacim belli yanidoncek mi olcak mi ne dusunuyor benimle ilgili vs vs falan diyorum. Detay vermem hic. Ama bu sekilde dedigim gibi bir noktayi inanilmaz bildi. İnanilmaz yani. Ama tabii diger taraftan hayatimda asla olmayan seyleri de inatla olacagini soyledi.
Ay ben bayılıyordum ama yok adam aylardır kayıp çok üzülüyorumserkan batu gercekten nerde yaseviyodum ben onu
Zeyder in ilk falı bende şu an yüzde 60-70 oranında çıktı diyebilirim. Zeyder e ilk takıldığım dönemlerde burada birisi Zeyder in gördüğü cenaze olayını yaşadığını söylemişti, aynı şey maalesef benim de başıma geldi. O ilk falında söylediği ufak bir olay ve sorumun sonuç kısmı olmadı henüz. Esas soruma 1.5 yıl vade vermişti, hatta o kadar da sürmez demişti. 1 yıl 3 ay falan oldu bakalım bekliyorumYa bende öyle değişik noktalar söylemiyor belki cok gititğim için artık ama geçen bir akrdsm ilk defa baktırdı bende dinledim bende arkdsmda şok olduk ilginç bir sekılde her seyi tak tak söyleyip bilmişseviyorum zeyderi ama o kadar performansta beklemiyordum şaşırmıştım. Belki de saatine denk gelmek lazım
Evet bende bundan 3 sene önde 2 günde bir gidiyordum b.. sarmıştı sonra biraz ara verdim gittim cidden yasadım cogu seyi. Sık giidnce maalesef ama ayda bir bence idealZeyder in ilk falı bende şu an yüzde 60-70 oranında çıktı diyebilirim. Zeyder e ilk takıldığım dönemlerde burada birisi Zeyder in gördüğü cenaze olayını yaşadığını söylemişti, aynı şey maalesef benim de başıma geldi. O ilk falında söylediği ufak bir olay ve sorumun sonuç kısmı olmadı henüz. Esas soruma 1.5 yıl vade vermişti, hatta o kadar da sürmez demişti. 1 yıl 3 ay falan oldu bakalım bekliyorumsonraki fallarında ise tamamen saçmaladı ama 6 ayda bir danışmak mantıklı geldi şu an. Ben çok sık gitmiştim maalesef o dönem.
Maalesef hiç beklemediğim bir anda gerçekleşti, üstelik yuvarlak hani uzaktan veya yakından tanıdık biri olacak vs diye de söylememişti, direkt adres vermişti şu kişi diye ve çıktıEvet bende bundan 3 sene önde 2 günde bir gidiyordum b.. sarmıştı sonra biraz ara verdim gittim cidden yasadım cogu seyi. Sık giidnce maalesef ama ayda bir bence idealayyy cenaze mi tövbe tövbe allah göstermesin yaaa ürperdim
Yaaaaaa çok şaşırdım o kadar sevmeme rağmen bana öyle bakmadı askolsunMaalesef hiç beklemediğim bir anda gerçekleşti, üstelik yuvarlak hani uzaktan veya yakından tanıdık biri olacak vs diye de söylememişti, direkt adres vermişti şu kişi diye ve çıktıKeşke olumluları bilseler de böyle olayları bilemeseler.
ay kız serkan batuyu ben çok aradım sordum ama bırakmış binnazıda falıda galiba yani bulamadım hiçSiz daha öncede demiştiniz sizin enerji pek uymamışyaaa bir sey soracağım alakasız bu serkan batu nerde ya bilen yok mu
Vade vermis miydi size? Bana iki-uc ay gibi kisa bir vade verdi. Cok absurt yorumu da vardi ama zaten bir falin tamaminin cikma olasiligi olmadigi icin o kisma takilmiyorum. O anlik keyfime degsin yeter bakiyorumYa bende öyle değişik noktalar söylemiyor belki cok gititğim için artık ama geçen bir akrdsm ilk defa baktırdı bende dinledim bende arkdsmda şok olduk ilginç bir sekılde her seyi tak tak söyleyip bilmişseviyorum zeyderi ama o kadar performansta beklemiyordum şaşırmıştım. Belki de saatine denk gelmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?