- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Ben 6. ayda baktirmistim, tespitleri dogru eylül 25 kadar vade vermis, bakalim tekrar yazarimKızlar Naktayı tavsiye edermisiniz
Bir süre bakmayacakmış.Nezaman bakmaya başlar acabaBen 6. ayda baktirmistim, tespitleri dogru eylül 25 kadar vade vermis, bakalim tekrar yazarim
Hangi sitede bakıyor?Bir süre bakmayacakmış.Nezaman bakmaya başlar acaba
yapma ya bana da cok uzun vade verdi ama önemli olan olmasi. beklememene sevindim :)Asya aydına baktirdim verdiği vade tutmadı baktirdigim konu faldan 2 gün sonra gerçekleşti onun verdiği vadeye daha var
Ne anlamda mutsuzlar canim?Binnazda instagramdan bir falcıya ulaştım o sitede falcılar çok mutsuz gerçekten üzüldüm durumlarına diğer sitelere yönelecegim. Siteler isim yapıyor ama içleri boş.
Çok azmış kar oranlarıNe anlamda mutsuzlar canim?
300 çok diyordum onlara o kadar kalmiyormus kiNe anlamda mutsuzlar canim?
evet canim siteye gidiyor bi kismi diye biliyorum300 çok diyordum onlara o kadar kalmiyormus ki
ama bu her sitede boyle300 çok diyordum onlara o kadar kalmiyormus ki
Üzücü 300 un en az yarısı bari gitse boşuna falcılara tepki veriyoruz. Halbuki 100 tl bile alamiyorlarama bu her sitede boyle
Instagramda falnaktaHangi sitede bakıyor?
zaten sanırım burada da binnazda baktıran yok pek genel olarak konuşuluyor. Binnaz sadece başlık olarak kaldı.dün bir tarot yorumuna 3 puan verdim diye mail aldimyorumcu memun kalmadigimi düsünmüs uzülmüs 5 puan cikarm istermiymisim,demekki puanlamalar böyle cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?