Binnaz Abla

selam , binnaz da asya aydin ve arnisa bahadira baktirip cikan oldu mu? ikisine de ayni hafta icinde baktirdim ve cok benzer yorumlar geldi ne bileyim umutlandim cevaplaya olursa cok sevinirim

Asya aydına baktirdim verdiği vade tutmadı baktirdigim konu faldan 2 gün sonra gerçekleşti onun verdiği vadeye daha var

Binnazda instagramdan bir falcıya ulaştım o sitede falcılar çok mutsuz gerçekten üzüldüm durumlarına diğer sitelere yönelecegim. Siteler isim yapıyor ama içleri boş.

Binnazda instagramdan bir falcıya ulaştım o sitede falcılar çok mutsuz gerçekten üzüldüm durumlarına diğer sitelere yönelecegim. Siteler isim yapıyor ama içleri boş.
Ne anlamda mutsuzlar canim?

dün bir tarot yorumuna 3 puan verdim diye mail aldim yorumcu memun kalmadigimi düsünmüs uzülmüs 5 puan cikarm istermiymisim,demekki puanlamalar böyle cikiyor

dün bir tarot yorumuna 3 puan verdim diye mail aldim yorumcu memun kalmadigimi düsünmüs uzülmüs 5 puan cikarm istermiymisim,demekki puanlamalar böyle cikiyor
zaten sanırım burada da binnazda baktıran yok pek genel olarak konuşuluyor. Binnaz sadece başlık olarak kaldı.

yanılıyosam arkadaşlar düzeltebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…