Binnaz Abla

Gaustcugum gunaydin. Tolincim sana da Günaydın . Allahaskina artik sacmalamayin ve kavgayı birakin inanin cok cok basit seyler yüzünden birbrinizin hakkina girip kalp kiriyorsunuz. Kendinize gelin tatlisler.

Tatlicim beren gunese kahve attim simdii

göksel daghanlı = sezenboztepe kendisi

Onda sesin ilginç olup olmadigini sormustum.
gerçekten acaba, sezen boztepe olabilirmi diye merak ediyordum bende, ve fark etmememiz için sesi degistirmis.

Ki ben Sezen Boztepe oldugunu bilseydim ilk basta, hiç baktirmazdim, parama yazik olmus

Ben iki ay once baktrmstm ki onun konusma sekli r leri soylemsi direk anlasilir yani ben siteye mail atip kredimi geri almistim sende istersen söyle . Hakkini yiyemem gerci bi dedigi tutmuştu :)

yoooo kastedebılecegım baskalarıda var alcanzarla ugrasan tek senmıydın zamanında hayır degıldın bunuda gayet net gorduk ha dersenkı benden oyle bı davranıs beklıyomusun evet senden boyle bı davranıs beklerım ayrıca yaran mı varkı bu kadar gocunuyosun dıycem ama gerek yok zaten 2. uyelıklerın kım oldugu acıklanıcak bugun ve sunuda eklemek ıstıyorum burda reelde cevrsı arkadasları dostları olan tek sen degılsın ok ve yeter artık

Ben iki ay once baktrmstm ki onun konusma sekli r leri soylemsi direk anlasilir yani ben siteye mail atip kredimi geri almistim sende istersen söyle . Hakkini yiyemem gerci bi dedigi tutmuştu :)

Galiba öyle yapmayi düsünüyorum çünkü o oldugunu bilseydim gerçekten baktirmazdim, tesekkürler bilgi için

ya bi git işine Allah aşkına beni kastetmedin de kimi ettin kendine karşı dürüst ol bari, benim ikinci üyeliğim olsa buradan muneye açık açık yazar mıyım açıkla diye saf mıyım? ya da sen saf mısın...iyice terbiyesizleştin...alcanzarını da al git onun algı seviyesi matematiğin ölçemeyeceği seviyede o sebepten hiç bir şekilde sana da ona da fal veya güncel bir konuda laf anlatmak imkansız.Hala bana bugün 2. üyelikler açıklanacak yaran var diyorsun.O kadar haksızlık yaptın bana hala utanmıyorsun...Burayı dert topiğine çevirenlere ağzını açmıyorsun nabeer?(ki insanlar dertleşecek tabi buna laf eden ben değilim bizzat tolindir) şimdi murid oldun biat mı ettin malum üyeye...ceza mı verirler ne yaparlar bilemem de bari hakediyim diyorum sana senin üslubunla konuşayım diyorum...yok inenmem seviyene. ama az daha abartırsan iftiralarını bilemiyorum kendimi tutabilir miyim.

Dünden beri uzattıkça uzattınız konuyu.
2. üyelik gaussmat'a ait değildi, böyle bir algı oluştuysa bilemem ama o değildi.
O kişi tekrar 2. üyelik alırda alcanzar'a sataşırsa ana üyeliğini deşifre edeceğimi söylemiştim dün.
Aylardır birbirinizle kavga etmekten vazgeçmediniz, lütfen artık bitirin.

Sevgili Mune nedir bu forumun Alcanzar'a olan korumacılığı??söyleyin bizde bilelim..Hatun oturmuş buraya sabahtan akşama önüne gelen falcıya veriyor,veriştiriyor ama bu nedir deyince korunan o oluyor?Aylardır burda o falcı,bu falcı millete giydirme yapıyor ama sizler kalkıp biza uslup lü olun diyorsunuz?Önce şu kendini bilmeze desenize..

Facıları beğenmeyeni uyarıyoruz diye bir kural mı var Sayın Jasmin80?
Kaldı ki 2 gündür farklı farklı üyelik alıp alcanzar'a hakaret eden bir üye var, gaussmat'la tolin arasındaki tartışmada alcanzar'la alakalı değil, 2. üyelik alıp hakaret eden kişiyle ilgili.

O 2. Üyelik alan gaussmat değilken o olduğu zannedildi, bu yanlış anlamayı da topikte açıklama yaparak düzelttim, hiçbir üye forumda bir diğer üyeye hakaret etmedikçe, tartışmadıkça, 3. şahıslara ağır ithamlarda bulunmadıkça, reklam yapmadıkça kalkıpta işlem yapmayız.

Falcıyı beğenmedi diye üyeye müdahale etmemizi bekliyorsunuz, o zaman burda pekçok üye beğenmedim dediği için işlem görür, karalayıp hakaret etmediği sürece herkes falcılar hakkında eleştirisini yapar, herkes her falcıdan dört dörtlük memnun mu ki?
Lütfen konuyu alcanzar'a bağlamayın, ne alcanzar'ı tanırız biz, ne de kimseye iltimas geçilir.
Aksine dünkü ikinci üyelik konusunda tartışan tolin'le gaussmatken laf dönüp dolaştırılıp alcanzar'a getirildi, iki lafı bir araya getirmediğinden tutunda algısına kadar laf söylendiği halde tek bir yorumu var mı?
Şimdi polemiğe bile girmemiş bir üyeye ceza vermemiz mi isteniyor?

Canım ilk almina kimdi bana çok bilmişti bence o farklı biriydi

Defne de zaten böyle duvar yazısı formunda cümleler kuruyo ya falda en sevmediğim şeydir.Benim falimda da var böyle lafları.Burç yorumu,hayat dersi,nasihat ...e fal nerde???

Bencede tavsiye ile işler olsaydı herşey bambaşka olurdu,sokma akılla olacak işmdeğil bu .sanki biz yeniyetmeyiz kalmış bana eminim ondan önce okuduğum kitaplardan alıntılar yapan,kuantum u ben fizik dersinden bilirken bu popüler kültür kulak dolması bilgilerle bana satmaya çalışan falcı benim gözümde kendini rezil eder boş işler bunlaaar off der geçerim

Aynen canım.Bide fal demek gelecek tahmini demektir.Yani ben tavsiye istesem zaten fal baktîrmam.Bide istisnalar tabiki hariç, pekçoğunun falda yaşam koçluğu yapmasıda ayrı mevzu.Firuze'de online olmadı bugün.

Kizlar resmen kaos bi fal ve site.. sakin denemeyin.. kadin bana nerdeyse 2 mesaja sigabilecek biseyler yazmis ve falla alakasi yok sanki ben ona sizce napsam demisim de bana Güzin ablalik yapmış :)

Aynen canım.Bide fal demek gelecek tahmini demektir.Yani ben tavsiye istesem zaten fal baktîrmam.Bide istisnalar tabiki hariç, pekçoğunun falda yaşam koçluğu yapmasıda ayrı mevzu.Firuze'de online olmadı bugün.

Firuze bana son falinda burc yorumu gibiydi ki ondan onceki falini begenmistim sirf onun ustunden burcla ilgili gitmis gibi ki ben artik gercekten burclara falan inanmiyorum bi astrolog maceramdan sonra 😗😜begendim yinede idare eder

Firuze bana son falinda burc yorumu gibiydi ki ondan onceki falini begenmistim sirf onun ustunden burcla ilgili gitmis gibi ki ben artik gercekten burclara falan inanmiyorum bi astrolog maceramdan sonra 😗😜begendim yinede idare eder

Baci ben bu kadını yine kacırdım,katinası dolmuş.Sen astro baktırdın sanırım,bu yorumun onun içinmi,katina icinmi?

Canım ilk almina kimdi bana çok bilmişti bence o farklı biriydi

Kesinlikle çok farklı biriydi. Kendimle ilgili hiç bir açıklama yapmadığım halde, bir sanal falcı olarak bu kadar detay nasıl bilebilir diye... Hatta şaşkınlığımı dile getirmiştim ben. Kısa vadeli fal bakıyordu ama bana söylediklerini yaşamıştım. Ya falı bıraktı, ya da farklı isimle başka sitelere kaydı. Bilemiyorum artık şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…