kahve mi tarot mu baktırdın canım? ben de dün yakaladım venusu.. benim yön değiştirdiğimi hemen bildi hatun ya..bakalım.
İstee fal enerji meselesi hep diyorumm ben bi telweden ondan memnunum bildi baya insallah devamida gelir.sevgilinle aran iyise bosuna baktirmaa bitanesi cocukta anlayisliymis bak hahah benimki benim faturayi bilse bide fal yuzunden demedigi laf kalmaz :))
göksel daghanlı = sezenboztepe kendisi
Onda sesin ilginç olup olmadigini sormustum.
gerçekten acaba, sezen boztepe olabilirmi diye merak ediyordum bende, ve fark etmememiz için sesi degistirmis.
Ki ben Sezen Boztepe oldugunu bilseydim ilk basta, hiç baktirmazdim, parama yazik olmus
Hem iftira at ortaya hem de yok ben gauss a demedim de geri cekil yerinde olsam yerin dibine girerdim. Beni kastetmedigine kendini bile inandiramazsin.
bir kere burada; reelde de gorustugum arkadaslarim var diyen ve senin camur atabilecegin , bir ben varim yoksa.neyse zaten ozur dilemeni beklekmek benim aptalligim.siz takilin reklamcilarla, FOS olumlu fallarla , super olumsuz fallarla. Cevap vermeye bile degmezsin de iste zamaninda iki kez iyi niyet gosterdigime uzuluyorum yazik sana.
Ben iki ay once baktrmstm ki onun konusma sekli r leri soylemsi direk anlasilir yani ben siteye mail atip kredimi geri almistim sende istersen söyle . Hakkini yiyemem gerci bi dedigi tutmuştu :)
yoooo kastedebılecegım baskalarıda var alcanzarla ugrasan tek senmıydın zamanında hayır degıldın bunuda gayet net gorduk ha dersenkı benden oyle bı davranıs beklıyomusun evet senden boyle bı davranıs beklerım ayrıca yaran mı varkı bu kadar gocunuyosun dıycem ama gerek yok zaten 2. uyelıklerın kım oldugu acıklanıcak bugun ve sunuda eklemek ıstıyorum burda reelde cevrsı arkadasları dostları olan tek sen degılsın ok ve yeter artık
Dünden beri uzattıkça uzattınız konuyu.
2. üyelik gaussmat'a ait değildi, böyle bir algı oluştuysa bilemem ama o değildi.
O kişi tekrar 2. üyelik alırda alcanzar'a sataşırsa ana üyeliğini deşifre edeceğimi söylemiştim dün.
Aylardır birbirinizle kavga etmekten vazgeçmediniz, lütfen artık bitirin.
Sevgili Mune nedir bu forumun Alcanzar'a olan korumacılığı??söyleyin bizde bilelim..Hatun oturmuş buraya sabahtan akşama önüne gelen falcıya veriyor,veriştiriyor ama bu nedir deyince korunan o oluyor?Aylardır burda o falcı,bu falcı millete giydirme yapıyor ama sizler kalkıp biza uslup lü olun diyorsunuz?Önce şu kendini bilmeze desenize..
[MENTION][/MENTION]göksel daghanlı = sezenboztepe kendisi
aaa hadi ya! bunlar niye sürekli isim değiştirip başka siteleri dolaşıyorlar. Bir ara Alminaya baktırmıştım ki o sesi unutmam. sonra o ses samira oldu. sonra kirazenin sesine benzedi.
Pes dedirtecek bir durum daha var,,eski baktırdığım fallardaki Almina ismi yerine Ecren Kaila yazıyor. O da kim hiç baktırmamışım bile ona :44: :44:
Defne de zaten böyle duvar yazısı formunda cümleler kuruyo ya falda en sevmediğim şeydir.Benim falimda da var böyle lafları.Burç yorumu,hayat dersi,nasihat ...e fal nerde???
Bencede tavsiye ile işler olsaydı herşey bambaşka olurdu,sokma akılla olacak işmdeğil bu .sanki biz yeniyetmeyiz kalmış bana eminim ondan önce okuduğum kitaplardan alıntılar yapan,kuantum u ben fizik dersinden bilirken bu popüler kültür kulak dolması bilgilerle bana satmaya çalışan falcı benim gözümde kendini rezil eder boş işler bunlaaar off der geçerim
Aynen canım.Bide fal demek gelecek tahmini demektir.Yani ben tavsiye istesem zaten fal baktîrmam.Bide istisnalar tabiki hariç, pekçoğunun falda yaşam koçluğu yapmasıda ayrı mevzu.Firuze'de online olmadı bugün.
Firuze bana son falinda burc yorumu gibiydi ki ondan onceki falini begenmistim sirf onun ustunden burcla ilgili gitmis gibi ki ben artik gercekten burclara falan inanmiyorum bi astrolog maceramdan sonra 😗😜begendim yinede idare eder
Canım ilk almina kimdi bana çok bilmişti bence o farklı biriydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?