Binnaz Abla

Merhaba ben msj var linkini acınca bu yazı cıktı yeni oldugun ıcın tam anlayamadım ist topiği 2.inci uyelik v.s banamı dıyorsunuz gercekten anlamadım
Yok be yavrum ayrı mevzu.Seninle ne ilgisi olabilir.Rahat ol.İyi forumlar.Paylaş fallarını lütfen üstüne alınma.

nedensiz baktırasım var öyle de kimse yok piyasada.. zaten çıkan kimse de yok

Ha eğlencelik,kafa dagıtmak içinse baktır istersen.Ama sonuç bekleme derim.Çağan dan Lale memnundu ,ben baktırmadım ama istersen onu dene.

Bende daha once yazıp tavsıye etmıstım bana verdıgı sureye daha var

kızlaar venus amber online olmuuşş..ısrarlara dayanamadı heralde ..

SOn bir soru aranizda "Göksel Dağhanlı" ya baktiran varmi ? Kendisi falalemde, sesini çok degisik geliyor, deneyen varmi ?

Ben denedim ve enteresan değilmi sesi çok tiz ve acayip bir ses.bana fena değildi..bakalım çıkarmı bilemiyorum

Terbiye sinirlarini zorlama yine satasacak yer mi ariyorsun sen! Mune mi aciklar kazen mi bilmem o ikinci uyeligi alan uyeyi, aklin bu kadarina eriyor degil mi iftira at izi kalsin, alcanzar gibi ne dedigini bilmeyen biriyle ugrasmam ben konu yigitse ist topigi akli basinda okuyan herkes reklami anlar ben yazacak olsam zaten yazarim niye 2. Uyelik aliyim ben yigiti de reklam yapanlari da anladim yorma sen o kafani, asil sen utan iftira atmaktan

:))) ay öyle valla fal kardeşim..:))) Allah bozmasın

bıtanemm benımm allahh bozmasın cook cook mutlu ol ınsallah butun kalbımlee arkdandayım ıyı haberlerını paylaş ıhmal etmeee sevılıyosun cookkk

Lütfen tartışmaya girmeyiniz.

tolin, eğer yukardaki yorumunla o ikinci üyeliğin gaussmat'a ait olduğunu ima ettiysen bir özür borcun var, o ikinci üyelik başka birine aitti, o kendini biliyor, tekrar üyelik alıp gelmiş yine iptal edildi, bir daha aynını yaparsa deşifre ederim ama lütfen emin olmadan kimseyi zan altında bırakmayın.

hayır onu ima etmedim mune herkese iyi forumlar

Ayrica cherry ge bu yigitle ilgili msj da yazdim cekincelerimi siyledim yuz yuze gorustugum arkadaskarima da orada reklam yapan bir uyeden suphelendigimi soyledim. Reelde benimle gorusmeye cok calistin tolin hatirlatirim tehditler savuruyordun telefonumu dileniyordun herkesten iftira atmadan suclamadan once bi nefes al bi dusun. Tukurdugunu yalayacaksin cunku umarim mune buraya kkknci uyeligi alan uye her kimse yazan..........
Tesekkurler sayin editor. Mesajini okumadan yazmistim.herkes anladi herseyi.

Son düzenleme:
kızlar sızce venusamber mı sezgılerındılımı venusu kacırdım o favorım telwedekı tek favorım ztn ama dıgerınıde merak ettım kım demıstı hatırlamıyorum baktıran varsa beklıyorum yorumunu

venuse tarot attım bakalım uzun aradan sonra yine guzel bakacakmı

ayrıca bir arkadasım vardı yazın telvedeki uggaya fal atmıstık. şimdi nişanlanıyor bende direk eski falları actım baktım kımler bilmiş diye birtek ugga ocak demiş ve aynen de öyle oldu çok şaşırdım.

banada hazıran demiş bakalım şimdi de guvendiğim bikaç kişi hazıran diyorda . hazıran elimde patlamasa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…