Yok be yavrum ayrı mevzu.Seninle ne ilgisi olabilir.Rahat ol.İyi forumlar.Paylaş fallarını lütfen üstüne alınma.Merhaba ben msj var linkini acınca bu yazı cıktı yeni oldugun ıcın tam anlayamadım ist topiği 2.inci uyelik v.s banamı dıyorsunuz gercekten anlamadım
Tesekkur ederim acemilik işte
Bana çıkmadı falı..........kızlar elif ışık nasıl?
Bana çıkmadı falı..........
nedensiz baktırasım var öyle de kimse yok piyasada.. zaten çıkan kimse de yok
nedensiz baktırasım var öyle de kimse yok piyasada.. zaten çıkan kimse de yok
Hele sukur fıruze aydını bgenen cıktı ben yeni uyeyım bır kac kez tavsiye ettim ama yanlıs anlasılır diye ısrarcı olmadım en son dun yorum yapmstım 2. Kez baktırdım cok ıyıydi baska baktıran varmı acaba memnun olana baska arkadas var ıse kendımede pay cıkaracagım ,
SOn bir soru aranizda "Göksel Dağhanlı" ya baktiran varmi ? Kendisi falalemde, sesini çok degisik geliyor, deneyen varmi ?
falcıyla alakalı degıl zaten epeydır takıp edemıyorum ama şu istanbul topıgındekı alcanzara laf sokmaya çalısan 2. uyelıgın kım oldugu o kadar bellıkı offf yanı offf gercekten cok ama cok ayıp burayıda okycanı bılıyorum yazmadan gecemedım yazık ya yazık kendı kendını ıyıce kucuk düşürdün bıraz agır başlı olmayı ogren benceburda yuz yuze görüstügün arkadaslarında var bızden degılse bıle onlardan utan
son gelişmelerden sonra bugunkü yaşadığım mutluluktan sonra fallarıma baktım yukarıda saydığım isimler patladı hemde ne patlama...
bu arada açıklamak isterim kızın hakkını yiyemem...aylar önce Melek öz'e fal baktırmıştım..bugün falını tekrar dinledim...üzüldüm daha önce kızın falının olmayacağını yazmıştım pembe tablo çizmiş v.s hiçte öyle değilmiş son olan olaylar gelişmeler melek hanım'ın yorumu gibi ilerliyor...hatta sana ütopya gibi geliyor ama 6 ay içinde olabilecek durumlar demiş...Melek hanımcımdan burdan özür dilemek isterim....ayrıca
Nalan abla falını dinlediğimde imkansız olmaz demiştim..hatta burayada yazmıstım Nalan abla pembe tablocu mu olmus diye...hiçte öyle değilmiş...gerçekten onunda sölediklerini yaşamaya doğru gidiyorum....
Venüs Amber'im bi defa fal baktırdım en tutarlı yorumculardan birisi
ve Rezzan ablamm samimiyeti desteği tavsiyeleri herşeyi ile tam bi abla...canım o benim:)) adım adım her gelişmede ona danıştım yanıltmadı beni..hep varsayımlardan gitti ama olabilecek durumları söyledi ve yaklaşmaktayım dediklerine inşallah...
kızcağızlarım ben fal olayını bugün itibari ile kapatıyorum:))) çıkan çıkmayan herseyi paylaştım..7 ayda bu kadar fal baktırmış biri olarakk binnaz abla sitesi kadarda sallamasyon falcıların olduğu site görmedim.tek tek isim yazmayacağım eski falcıların geneline baktırdım....bilginize.... canlarım benim belli bir yorumcum var artık onun dışında kimseye baktırmamda güvenmemde..
:))) ay öyle valla fal kardeşim..:))) Allah bozmasın
falcıyla alakalı degıl zaten epeydır takıp edemıyorum ama şu istanbul topıgındekı alcanzara laf sokmaya çalısan 2. uyelıgın kım oldugu o kadar bellıkı offf yanı offf gercekten cok ama cok ayıp burayıda okycanı bılıyorum yazmadan gecemedım yazık ya yazık kendı kendını ıyıce kucuk düşürdün bıraz agır başlı olmayı ogren benceburda yuz yuze görüstügün arkadaslarında var bızden degılse bıle onlardan utan
Terbiye sinirlarini zorlama yine satasacak yer mi ariyorsun sen! Mune mi aciklar kazen mi bilmem o ikinci uyeligi alan uyeyi, aklin bu kadarina eriyor degil mi iftira at izi kalsin, alcanzar gibi ne dedigini bilmeyen biriyle ugrasmam ben konu yigitse ist topigi akli basinda okuyan herkes reklami anlar ben yazacak olsam zaten yazarim niye 2. Uyelik aliyim ben yigiti de reklam yapanlari da anladim yorma sen o kafani, asil sen utan iftira atmaktan
Lütfen tartışmaya girmeyiniz.
tolin, eğer yukardaki yorumunla o ikinci üyeliğin gaussmat'a ait olduğunu ima ettiysen bir özür borcun var, o ikinci üyelik başka birine aitti, o kendini biliyor, tekrar üyelik alıp gelmiş yine iptal edildi, bir daha aynını yaparsa deşifre ederim ama lütfen emin olmadan kimseyi zan altında bırakmayın.
Ben denedim ve enteresan değilmi sesi çok tiz ve acayip bir ses.bana fena değildi..bakalım çıkarmı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?