Binnaz Abla

göksel daghanlı = sezenboztepe kendisi

aaa hadi ya! bunlar niye sürekli isim değiştirip başka siteleri dolaşıyorlar. Bir ara Alminaya baktırmıştım ki o sesi unutmam. sonra o ses samira oldu. sonra kirazenin sesine benzedi.

Pes dedirtecek bir durum daha var,,eski baktırdığım fallardaki Almina ismi yerine Ecren Kaila yazıyor. O da kim hiç baktırmamışım bile ona :44: :44:

uggaya hıc baktırmadım ve bayadır yok galıba kendısı bende venusu kacırdım sen baktır yarında ben yakalarım onu ıyı haberlerını beklıyoruz =))

bu arada canım cıkkmayanlarıda soylermısın ben ordan esınce ve galene baktırmıstım bıde baktırdın mı hıc nasıldı ?

uggaya hıc baktırmadım ve bayadır yok galıba kendısı bende venusu kacırdım sen baktır yarında ben yakalarım onu ıyı haberlerını beklıyoruz =))

evet ugga 23 gündür yokmuş baktım.

ya venusu begenmedim pek tutturdugu seyler var ama ne bileyim tatmin olmadım suan hemen baska fal atayıım.

fal atmaktan her ay tonla fatura oduyorum erkek arkadsım yasakladı faturasıza gecıcem yarın sırf baktırmamak için... bu gece odul vereyım kendıme dedım kapattırmadan hattı baktırayım bissürü dedimm :)

bıtanemm benımm allahh bozmasın cook cook mutlu ol ınsallah butun kalbımlee arkdandayım ıyı haberlerını paylaş ıhmal etmeee sevılıyosun cookkk

Melegim guzel kalplim cok cok cok tsk ederim 7 aydir burda herseyimizi paylastik yeri geldi dertlestik yeri geldi birbirimizi teselli ettik..hepinizin ayri ayri mutlu olacağını biliyorum Insallah mutlulugunuzu görene kadar burdayim topikten ayrilmayacagim. Iyiki varsiniz...

Ecren e baktirdim ben.Bi gelişmeyi bilmişti bende,bence denenir derim.Oda isim değiştirmiş demek ki.

oncedende yamzıstım gormeyen olmussa dıye tekrar yazıyorum beste ulu ya baktırn varmı :S kız benı komaya soktu olumsuzlukta hahahha ondan merak ıcındeyım

sen neyın ne oldugunu o kadar ıyı bılıyosunkı neyse hiç boşa ban yemek gıbı bı nıyetım yok kımden ne duyduysan ona ınan

Son düzenleme:
falımpir diye site açılmış üye oldum telve falcılarıda vardı bari adınızı değiştirin zekiler :) yine de deneyeyim dedim bilinmedik olanları lakin mobıl odeme yapım aşamasındaymış baktıramadımm

İstee fal enerji meselesi hep diyorumm ben bi telweden ondan memnunum bildi baya insallah devamida gelir.sevgilinle aran iyise bosuna baktirmaa bitanesi cocukta anlayisliymis bak hahah benimki benim faturayi bilse bide fal yuzunden demedigi laf kalmaz :))

sen neyın ne oldugunu o kadar ıyı bılıyosunkı neyse hiç boşa ban yemek gıbı bı nıyetım yok kımden ne duyduysan ona ınan

Hem iftira at ortaya hem de yok ben gauss a demedim de geri cekil yerinde olsam yerin dibine girerdim. Beni kastetmedigine kendini bile inandiramazsin.
bir kere burada; reelde de gorustugum arkadaslarim var diyen ve senin camur atabilecegin , bir ben varim yoksa.neyse zaten ozur dilemeni beklekmek benim aptalligim.siz takilin reklamcilarla, FOS olumlu fallarla , super olumsuz fallarla. Cevap vermeye bile degmezsin de iste zamaninda iki kez iyi niyet gosterdigime uzuluyorum yazik sana.

Hatunlaarr gunaydin mutlu bir gun gecirmenizi isterim hepinizin...venusun fali gelmis gecmisi guzel analiz etmis bende anda da ii gibi geldi ozenmis kizcagiz gelecegi yasayip gorcez opuyorum hepinizi...

Hatunlaarr gunaydin mutlu bir gun gecirmenizi isterim hepinizin...venusun fali gelmis gecmisi guzel analiz etmis bende anda da ii gibi geldi ozenmis kizcagiz gelecegi yasayip gorcez opuyorum hepinizi...

kahve mi tarot mu baktırdın canım? ben de dün yakaladım venusu.. benim yön değiştirdiğimi hemen bildi hatun ya..bakalım.

Günaydın bebeğim ayyy evet haklisin cok sukur iyi bende mal gibi is guc için baktiriyorum ama iste baktirmktn isimiz gücümüz rast gitmiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…