göksel daghanlı = sezenboztepe kendisi
ayrıca bir arkadasım vardı yazın telvedeki uggaya fal atmıstık. şimdi nişanlanıyor bende direk eski falları actım baktım kımler bilmiş diye birtek ugga ocak demiş ve aynen de öyle oldu çok şaşırdım.
banada hazıran demiş bakalım şimdi de guvendiğim bikaç kişi hazıran diyorda . hazıran elimde patlamasa bari.
ayrıca bir arkadasım vardı yazın telvedeki uggaya fal atmıstık. şimdi nişanlanıyor bende direk eski falları actım baktım kımler bilmiş diye birtek ugga ocak demiş ve aynen de öyle oldu çok şaşırdım.
banada hazıran demiş bakalım şimdi de guvendiğim bikaç kişi hazıran diyorda . hazıran elimde patlamasa bari.
aaa hadi ya! bunlar niye sürekli isim değiştirip başka siteleri dolaşıyorlar. Bir ara Alminaya baktırmıştım ki o sesi unutmam. sonra o ses samira oldu. sonra kirazenin sesine benzedi.
Pes dedirtecek bir durum daha var,,eski baktırdığım fallardaki Almina ismi yerine Ecren Kaila yazıyor. O da kim hiç baktırmamışım bile ona :44: :44:
uggaya hıc baktırmadım ve bayadır yok galıba kendısı bende venusu kacırdım sen baktır yarında ben yakalarım onu ıyı haberlerını beklıyoruz =))
bu arada canım cıkkmayanlarıda soylermısın ben ordan esınce ve galene baktırmıstım bıde baktırdın mı hıc nasıldı ?
bıtanemm benımm allahh bozmasın cook cook mutlu ol ınsallah butun kalbımlee arkdandayım ıyı haberlerını paylaş ıhmal etmeee sevılıyosun cookkk
hayır onu ima etmedim mune herkese iyi forumlar
Ecren e baktirdim ben.Bi gelişmeyi bilmişti bende,bence denenir derim.Oda isim değiştirmiş demek ki.aaa hadi ya! bunlar niye sürekli isim değiştirip başka siteleri dolaşıyorlar. Bir ara Alminaya baktırmıştım ki o sesi unutmam. sonra o ses samira oldu. sonra kirazenin sesine benzedi.
Pes dedirtecek bir durum daha var,,eski baktırdığım fallardaki Almina ismi yerine Ecren Kaila yazıyor. O da kim hiç baktırmamışım bile ona :44: :44:
Ecren e baktirdim ben.Bi gelişmeyi bilmişti bende,bence denenir derim.Oda isim değiştirmiş demek ki.
yazılı falmış oda. kim bilir kimdir. :44: ne baktırmıştın tarot, kahve?
Ayrica cherry ge bu yigitle ilgili msj da yazdim cekincelerimi siyledim yuz yuze gorustugum arkadaskarima da orada reklam yapan bir uyeden suphelendigimi soyledim. Reelde benimle gorusmeye cok calistin tolin hatirlatirim tehditler savuruyordun telefonumu dileniyordun herkesten iftira atmadan suclamadan once bi nefes al bi dusun. Tukurdugunu yalayacaksin cunku umarim mune buraya kkknci uyeligi alan uye her kimse yazan..........
Tesekkurler sayin editor. Mesajini okumadan yazmistim.herkes anladi herseyi.
Bitanemmm gunaydin :) fazlaa baktirmaaa :))bak keyfinde yerindeyse bosu bosuna para gidiyo valla gunaha giriyoruzzhepiniz uyuyun tabi :) bende deli gibi falcı arıyorum
İstee fal enerji meselesi hep diyorumm ben bi telweden ondan memnunum bildi baya insallah devamida gelir.sevgilinle aran iyise bosuna baktirmaa bitanesi cocukta anlayisliymis bak hahah benimki benim faturayi bilse bide fal yuzunden demedigi laf kalmaz :))evet ugga 23 gündür yokmuş baktım.
ya venusu begenmedim pek tutturdugu seyler var ama ne bileyim tatmin olmadım suan hemen baska fal atayıım.
fal atmaktan her ay tonla fatura oduyorum erkek arkadsım yasakladı faturasıza gecıcem yarın sırf baktırmamak için... bu gece odul vereyım kendıme dedım kapattırmadan hattı baktırayım bissürü dedimm :)
sen neyın ne oldugunu o kadar ıyı bılıyosunkı neyse hiç boşa ban yemek gıbı bı nıyetım yok kımden ne duyduysan ona ınan
Hatunlaarr gunaydin mutlu bir gun gecirmenizi isterim hepinizin...venusun fali gelmis gecmisi guzel analiz etmis bende anda da ii gibi geldi ozenmis kizcagiz gelecegi yasayip gorcez opuyorum hepinizi...
İstee fal enerji meselesi hep diyorumm ben bi telweden ondan memnunum bildi baya insallah devamida gelir.sevgilinle aran iyise bosuna baktirmaa bitanesi cocukta anlayisliymis bak hahah benimki benim faturayi bilse bide fal yuzunden demedigi laf kalmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?