Binnaz Abla

arkadaşlar almina ,ecren kaila nerden biliyorsun diyeceksiniz ben 22.09 alminaya fal baktırdım gayette güzeldi ,daha sonra geçmiş fallarıma baktığımda o günkü falda yorumcu ecren gözüküyordu hatta buradada yazmıştım

arkadaşlar ecren kaila fal sepetindeki samira günal diye yazılmıştı ben mi yanlış anladım. kafam karıştı şimdi

arkadaşlar ecren kaila fal sepetindeki samira günal diye yazılmıştı ben mi yanlış anladım. kafam karıştı şimdi

evet onuda ben yazmıştım çünkü çok azarayla atmıştım,sesihiçyabancı gelmemişti bi kaydı cepten diğerini bilgisayardan dinledim sonra bana göre aynı kişilerdi

Konuyla cok alakasız ama birsey soracagim, forumun gerisinde okudum, eskiden ruhaniye baktirmissiniz , çıktı mı onun dedikleri? Ben de baktirdim da acayip merak ediyorum çıkacak mı diye

ben baktırdım 2 kez.. ocak sonu için söylediği büyük bir olay vardı çıkmadı.. şu an için patlamış görünüyor .. ama olur da çıkarsa gelir yazarım ..yine de sanmıyorum artık

ben baktırdım 2 kez.. ocak sonu için söylediği büyük bir olay vardı çıkmadı.. şu an için patlamış görünüyor .. ama olur da çıkarsa gelir yazarım ..yine de sanmıyorum artık

Hadi ya :/ sağolun cevap verdiğiniz için.. netten bir falciya ilk kez acımadan o kadar para verdim diye bir hevesle bekliyordum ben de..

Anladigim kadarıyla cogu kişiye benzer tarihleri vermiş, tarihler de gelmek üzere ve falci "uzakta" gözüküyor..

Kızlar Klothoyağmur'u deneyenleriniz ne düşünüyor kararsız kaldım..
Bir de Binnazabladan Turgut Bıçakçı'ya baktıran oldu mu acaba? adamı yakalamak çok güç..
yorumlar lütfen :)

Bir de Binnazabladan Turgut Bıçakçı'ya baktıran oldu mu acaba? adamı yakalamak çok güç..

Ben baktırdım, düzgün,akıllı ve eğitimli bir insan.dedikleri çıkar mı bilemem tabi,bence denenebilir.

cnm ben baya önce ekim falandı sanırım klotaya atmıştım anda çok çok iyiydi her kelimesi doğru ama dediği hiç bir şey çıkmadı zamanı çoktaaaaan geçti

Bu arada sanıyorum bu sayfalar pek bir ilgi çekiyor ve falcılara reklam sağlıyor..
Turgut Bıçakçı açınca falımı yolladım.. Birden benden sonra bir kaç kişi daha yolladı..
Umarım doğru bir tercih yapmışımdır :))

Sonuçları paylaşacağım..

BU arada fal sepetinde ücretlerin ne kadar olduğu hiç bir yerde yazmıyor mu ben mi bulamadım acaba ?

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCE ARNİSA BAHADIR'A BAKTIRDIM VE GERÇEKTEN DEDİĞİ HERŞEY ÇIKTI. Tek bir konu üzerine yoğunlaşıyor ama en ince ayrıntısına kadar biliyor. Sevgilimden yeni ayrılmıştım ve onla birleşmeyeceğimi karşıma çıkacak kişiyi bana birebir anlatmıştı hepsi çıktı.

Dün de Eylül Acar'a baktırdım şok edecek derecesinde herşeyi bildi. Düşündüğümüz söz nişan evlilik tarihlerine kadar birebir aynılarını söyledi ikisinin falında çok memnun kaldım.

Bilge Özdoğru güzin abla modunda takıldı genelde hep akıl verdi bana çok hoşuma gitmedi.

Ece Gülen bildi fakat çok kısa kesti ama hakkını yiyemem evleneceğin insanla tanışacaksın kasım ayında demişti ekim sonunda tanıştık ama bildi yani. Başka kimlere baktırdım diye düşünüyorum

Elif Işık hiç umduğum gibi çıkmadı ben beğenmedim yani

Selma Aydın'a rüya yorumu yaptırmıştım hiç beğenmedim 2 3 cümle birseş yazdı sadece ama tarotu bilemem.

Deniz Devrim bundan önce yine erkek arkadaşımla tekrar barışacağımı bildi benim için imkansızdı fakat ikinci falını çok beğenmedim genel olarak yorumlarım bunlardır.

Şuanda anneme baktırıyoruz Çağan Ariman'a. Yurt dışında bilinç altı okuma, beden dili, kişisel gelişim ve hipnoz üzerine eğitimler almış bu dikkatimi çekti.

PEKİ SİZLER KİMLERE BAKTIRDINIZ VE MEMNUN KALDINIZ. BİREBİR BİLDİ DİYEBİLECEĞİNİZ KİMLER VAR ?

bence hiç çağana atmayın onun yerine firuze aydına atın derim ben.bu arada arnisaya baktırmıştım ben.ses tonunu mantıklı konuşmasını falan çok sevdim ben.verdiği zamana daha var ama benim umudum yok olacağına.

Firuze'yi yakalamak pek bi zor şu ara.Popülerliginin biraz geçmesi gerek sanırım.Ben kaç gündür denk gelemedim.Dört kişi alıyo zaten.Bende Alev Tansel'e attım.

Ben de samira ve ecren aynı kişi demiştim ama dün gece 6 kasımda baktırdığım falı dinledim ve çokşaşaırdım biraz karmaşık anlattığı için o zaman çok önemsememiştim ama bana verdiği tarihler bile şaşamadan tutumuş 15 gün sonra iletişim demiş ki biz 22 kasımda konuşmuştuk 1,5 ay sonra daha farklı daha uzun görüşme demiş yine aralık sonundan ittibaren 15 gün kadar konuştuk ettik gerçekten bilmiş daha ilerisi için de yorumları var ama bekleyip görücem ben tekrar baktırmayı düşünüyorum kendisine bakalım bilebilecek mi

Samira galiba bakmıştı bana da , arayıp bulayım dinleyeyeyim falımı :)

Bu arada Turgut Bıçakçı düzgün bir fal bakmış.. öyle süper diyemem ama iyi..
Ben çok net bir soru sormadığım ve sevgilimde olmadığı için adam ne yapsın diye de düşünebilirim :)

Melekcigime ilk kez kahve baktirdim ve cok begendim icimm huzur doldu valla :) ne guzel bakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…