Binnaz Abla

hangi sitede hangi sitedee :) sen diyosan ben hemen baktırırım tabi daha önce baktırmadıysam isimlerini hatırlamıyorum genelde fotoğraf görünce aklıma geliyo canm ya

ayy canım fotoğrafı görünce hatırladım ben buna fal baktırdım ya geçen sene galiba ilk binnaz ablaya geldiğinde mail adresimden arıycam bakıyım neler demiş çıkmışmı dedikleri

Son düzenleme:

:)) canim benimm oncelikle guvenin icin cok tesekkur ederim.. Ben de cogunun adini unuttugum icin burda soran oldugunda bakiyorum baktrmis miyim diye :)

Baktiktan sonra bana mutlaka haber ver merakla bekliyorum :) ayy insallah cikmistir dedikleri..

Bennn tavsiye etmistim canmmm naslll amaa hakszmiyimm cok iyi deglmi yaa

Bırde ıphone applicatıonu gene kahve falı adı aynı bu sekılde yazıyor.orda halime hanım var oda baya bılıyor tavsıye edıyorum baya gondermıslıgım var lale hanımda ıyı baya ama ona baslık vermenız gerekıyor ole daha ıyı bakıyor.

canım iki e posta adresimede baktım ama bulamadım ne yazıkki. Bu arada açelya hanımın falını ararken falların arasında bişey dikkatimi çekti ilkay güre neredeyse 15 - 20 fal göndermişim burda çok olumsuz yorum okuyunca bi kaç tanesini dinliyim dedim gerçekten bana bi abla gibi davranmış o kadar yakın, gerçekçi ve samimi ki. Özellikle ses tonu bile o kadar fark ediyoki. Kötü bişey görüyo mesela biriyle ilgili sinirleniyo yada anlattıklarıma üzülüyor bu ses tonundan falan o kadar belli ki, ve bana elli kere demiş bu çocuktan uzak dur diye hatta bi yerde of aptal gerizekalı tipli bi çocuk bu ya bile demiş. Herhalde zamanında düzgün giden ilişkime çok laf etti diye göndermemişim fal ama bir bir anladım dediklerinin ne kadar da doğru olduğunu.Hemen ona bi fal gönderdim az önce. cidden enerji işiymiş fal doğruymuş dediğin canım ya.

Bennn tavsiye etmistim canmmm naslll amaa hakszmiyimm cok iyi deglmi yaa

Aaa sen miydin o cansucum :) ne dua aldin benden bi bilsenn :)) cok iyi de laf mi cok cok cok cok cooookk iyii :)) bak su kadarini soyliyim birak arkadaslarimi, ailemin bile bilmedigi birseyi bildi İNANAMADİM, SOKLARDAYİM hala :))

Yaa ne iyi ettin de tavsiye ettin suppersin arkadasim sen supeerr :))

Caniimm ilkayla tutmadi benim enerjim ama anlatim tarziyla ilgili soylediklerine katiliyorum cok samimi bir konusmasi var..

Acelyaya baktirmamis olabilir misin acaba diye gecmedi de degil icimden :) iyice bi bak baktirmadiysan mutlaka dene bi 20 gun sonra :) ben icimden gelen bi sesle baktirdim tarot, yoksa cidden baktirmayacaktim en azindan 10 gun daha.. İyi ki de baktirmisim :))

Superrr dua aldysammm harikaa :)))) Ya baktim beyza herkes cok iyi super muhtsmsn kmsenn blmdgni bilemdn fln yaziyo alla alla dedm bide hemen doluyo bi yazisim bi gonderisim var acaip seylri bildi inanamdm bn ya bu kdr olblr dedim surda konustgmz kisilerden daha cok sey bildi yani bnde hadi kizlarrr yeniiii gozdemiz acelya tugraaa

:)) hem de ne duaaa :)) nesibe de rezzan abla fa kiymetlim halaa ama artik taniyolar beni bu yuzden -masallah diyim- arkadasim fal bakiyo gibi oluyo onlarla.. Ama bu Acelya var ya bu acelyaa cidden onlarin bile soylemedigi birseyi soyledi ben hala saskinim :)) bi de sen kahve baktirmistin di mi? Ben bekledim kahve icin ama tarotta cevrimiciydi. Tarot bi sure daha baktirmayayim dememe ragmen icimden bisey durttu,baktirdim. İyi ki baktirmisim, iyi ki tavsiye etmissin canim benimmm :))

Evet bitnm bn kahve baktrdm bide tarotmu deniyim blmiyorum insllh dedklride cikarda burda frrnlr estrrz vallla mutlu olmnada cok sevndm valla hadi inslllh super seylr olck

Evet bitnm bn kahve baktrdm bide tarotmu deniyim blmiyorum insllh dedklride cikarda burda frrnlr estrrz vallla mutlu olmnada cok sevndm valla hadi inslllh super seylr olck

:)) saol canimmm.. Tarot riskli birsey biliyorsun. Dayanabilirsen birazcik bekle :) insallah cikar soyledigi guzel seyler hepimize de gonlumuzce cikaririz firtinalari cansucum :))

Neden riskliii bak onu blmiyorum ben bitnm neden ?

Canımm tarota arada 10 gunluk bir zaman bırakmazsak olabilecek güzel şeyleri ötelermiş hatta olmasını bile engellermiş.. Bunu bana söyleyen de tarot baktırdığım, birçoğumuzun tanıdığı bir falcı onu da söyliyim.. O yüzden ben artık çok sık baktırmamaya karar verdim. Eğer çok bunalırsan kahve baktır onda bişey yok :)

Eevet bakalım kahramanımız gracie bugun Nesibe'yi yakalayabilecek mi?:)

:)) arkası yarın gibi oldu senin iş :) merakla bekliyoruz gracie nin nesibe maceralarını :) inşallah yakalarsın bugün ve daha önemlisi memnun kalırsın..

İnşallah tatlım:) dun haber vereceğini soyledi faceten umutluyum bugun bakalım:))

İnşallah tatlım:) dun haber vereceğini soyledi faceten umutluyum bugun bakalım:))

Kişisellestirmeden ruh halimden bahsetmek istiyorum size. Cunku benim gibi hissettiğinizi biliyorum. Hatta bu konuları, beni gercekte tanıyan birkaç kişi ve sizin dışınızda kimseye anlatamıyorum. Cunku anlamıyorlar.onların yorumlarıyla morali dengede tutmak zor, siz de biliyorsunuz. Ne fala inandırmaya çalışacağım onları bu saatten sonra, ne de düşüncelerimi onlara anlatmaya. Oyle iste,tesekkurler.

Ne oldu canim yaa neden dustu enerjin bu kadar? Nesibeyle mi ilgili birsey oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…