tatlııım, uyumadan yataktan girdim siteye, bi baktım nesibe online. hemen baktırmaya çalıştım. zor oldu. telefondan kart seçmek, notu falan uzun yazamadım ama sonuçta gonderdiiiiiim yihu :) birazdan dinlerim sanırım bakmıştır. sen de bildir.
Evet canim bende baktrdim dinledim soruyuda sordum gene herzmnki gbi iyydi yani evet btnm :))
Kızlar bugun nesibe online olur mu bilen var mı ya? Facebooktan soruluyor mu?
Ben dun facdn sordum sor sende canm sorluyo
ben de beğendim nesibe'yi. yani alıştığımız için çok farklı gelmedi. bir önceki söyledikleriyle benzer şeyler söyledi. farklı bir konu sordum, onda da olmasını beklediğim şeyi söyledi. umarım tutar.
İnsallah canım, hersey istedigimiz gibi guzel olsun. Ben net zaman istiyorum galiba. Rezzan abla bir zaman aralıgı soylemisti ama Nesibe soylemedi sadece uzak degil falan tarzında konustu.Az once burda bisey okudum.Tarih görmuyorsa nesibe, hissetmiyor anlamına geliyor diye. Dusunmekten bir hal oldum. Bir de nesibeye mesaj atılmıyor arkadas olmadan sanırım.istek gonderdim ama yogun sanırım onu da gormedi. Bugun de mi yalan oldu yoksa...
İnsallah canım, hersey istedigimiz gibi guzel olsun. Ben net zaman istiyorum galiba. Rezzan abla bir zaman aralıgı soylemisti ama Nesibe soylemedi sadece uzak degil falan tarzında konustu.Az once burda bisey okudum.Tarih görmuyorsa nesibe, hissetmiyor anlamına geliyor diye. Dusunmekten bir hal oldum. Bir de nesibeye mesaj atılmıyor arkadas olmadan sanırım.istek gonderdim ama yogun sanırım onu da gormedi. Bugun de mi yalan oldu yoksa...
selam canım, bence bugün yakalarsın. facebook'a girerse kabul eder zaten. sonra da online oluyor sitede.
tarih görmüyorsa nesibe hissetmiyor, kısmına takıldım ama öyle değil bence.
bana şunu demişti, geçen ay...
çok yakın tarih, tarih hissedemiyorum kusura bakma. ama telefonu eline al bekle o derece yakın tarih, demişti.
hakikaten de aramıştı adam. 4 gün içinde.
yani ister istemez güveniyorum. şimdi de arayacak buluşacaksınız çok yakında diyor. bu da çıksın.
selam canım, bence bugün yakalarsın. facebook'a girerse kabul eder zaten. sonra da online oluyor sitede.
tarih görmüyorsa nesibe hissetmiyor, kısmına takıldım ama öyle değil bence.
bana şunu demişti, geçen ay...
çok yakın tarih, tarih hissedemiyorum kusura bakma. ama telefonu eline al bekle o derece yakın tarih, demişti.
hakikaten de aramıştı adam. 4 gün içinde.
yani ister istemez güveniyorum. şimdi de arayacak buluşacaksınız çok yakında diyor. bu da çıksın.
canım tarih görmüyorsa hissetmiyor lafını ben yumurtlamıştım sanırım şunu demek istedim : bana ikinci falda bekle dönecek ama ne zaman dersen yakın diyemem belki çok uzun zaman alır dedi demek ki hisleri net değildi ki 3. falda dönmez bekleme dedi...ama yakın tarih bekle hissediyorum diyorsa genelde oluyo ben yaşamadım ama burada o tip şeyleri yaşayan çok oldu.
Tatlım bulsam nesibeyi, sorucam butun sorularımı ama onu sistemde bulamadıgım her saat daha da zor
Çok seviniyorum böyle diledikleri çıkanları görünce ya. :) Peki canım daha önce de baktırdğına göre sorununla da ilgili hep tutarlı ve doğru şeyler söyledi sanırım? İnşallah çıkar son dediği de bir an evvel.
hep tutarlıydı canım. hatta bak şaka gibiydi, adam seni arıcak, ama sen "beni aramadı ki iş için aradı" diyeceksin, öyle düşünme. bu bir adım demişti.
hakikaten adam aradı ve iş içindi. beni aramadı direkt, ben açmış bulundum şirket telefonunu. sonra da aynen bu lafı dedim, iş için aradı, dedim. sonra iki falda da dediği aynıydı, arayacak ve gelecek. arayacak ve görüşeceksiniz.
yani sanırım şöyle bir şey kuruyor, adam önce buluşalım diye arayacak, sonra buluşacağız. bu kez daha detaylı anlattı. önceden sadece yüzyüze görüyorum derdi. şimdi yemek yiyeceksiniz dedi. bu arada ben hiç detay vermedim kızlar, şaşırtan o.
sadece adamın ilk ismini ve mesleğini yazdım. bir de kendi ilk ismimi ve burcumu. burcunu dahi bilmiyordum zaten adamın. ama nesibe'nin tahminler cok iyi gitti.
işte b aştan beri hep tutuyor olunca da... insan inanıyor daha çok.
hep tutarlıydı canım. hatta bak şaka gibiydi, adam seni arıcak, ama sen "beni aramadı ki iş için aradı" diyeceksin, öyle düşünme. bu bir adım demişti.
hakikaten adam aradı ve iş içindi. beni aramadı direkt, ben açmış bulundum şirket telefonunu. sonra da aynen bu lafı dedim, iş için aradı, dedim. sonra iki falda da dediği aynıydı, arayacak ve gelecek. arayacak ve görüşeceksiniz.
yani sanırım şöyle bir şey kuruyor, adam önce buluşalım diye arayacak, sonra buluşacağız. bu kez daha detaylı anlattı. önceden sadece yüzyüze görüyorum derdi. şimdi yemek yiyeceksiniz dedi. bu arada ben hiç detay vermedim kızlar, şaşırtan o.
sadece adamın ilk ismini ve mesleğini yazdım. bir de kendi ilk ismimi ve burcumu. burcunu dahi bilmiyordum zaten adamın. ama nesibe'nin tahminler cok iyi gitti.
işte b aştan beri hep tutuyor olunca da... insan inanıyor daha çok.
İnan canım ben de şimdi sana onu soracaktım sana. "sen detay verdin mi?" diye. İşte en önemlisi bu. Çok sevindim söylediklerinin çıkmasına. Yakın tarih demesi ve olması ne kadar güzel.Demek ki enerjileriniz de uymuş bence. İnşallah gönlünden geçen bir an evvel gerçekleşir. Asma bence yüzünü.Ben nedense senin durumunda olumsuz bir şey hissetmedim. Güzel şeyler yaşayacaksın bence de. Gülümse. :)Aa bu arada tavsiye verdi mi ve sen onlara uydun mu?
tavsiye verdii.. sanırım ilk faldı, daha tanımıyorum. bu adamı ara, bir şekilde bir selam gibi, kendini hatırlat dedi. (içimden yok hayatta aramam falan diyorum. falda çıktı diye arayacak değilim. dedim. abi birkaç gün sonra kendim dayanamadım aradım, sudan bir sebeple. kendimi hatırlattım.) sonra nesibe'ye aradım, şimdii ne olacak dedim. çok sevindi, iyi ki sözümü dinlemişsin, her şey yoluna girmiş falan... oradan sonrası rahat, bundan sonra arıcak falan dedi, hakikaten öyle gitti.
yalnız ben sahiden nesibe dedi diye aramadım. bir an duramadım ve bahaneyle aradım. denk gelmiş oldu.
nesibe den bahsedildiğini okuyunca yazayım istedim. açıkcası onun popüler olmasını istemem çünkü seven takipçileri için zor olacak baktırmak. artık sıra bulmak zorlaşmış onu okudum buradan.
benim durumumda da asla ve asla aramayacak kişilikteki bir adam ki 1,5 sene süren ilişkide küslüklerde hiç aramamış biridir, o arayacak dediği zaman aradı. ben ilk olarak o zaman çok şaşırmıştım. bana da asla arama sen demişti. bradaki başka bir arkadaşa da sen ara mutlaka kendini hatırlat demiş mesela. demekki herkese aynı tavsiyeleri vermiyor. hissettiğini söyolüyor. sanırım kartlarla filan da ilgilenmiyor. hislerine göre konuşuyor. benim aranma hikayemi de bildiği için yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?