Binnaz Abla

Evet canim bende baktrdim dinledim soruyuda sordum gene herzmnki gbi iyydi yani evet btnm :))

ben de beğendim nesibe'yi. yani alıştığımız için çok farklı gelmedi. bir önceki söyledikleriyle benzer şeyler söyledi. farklı bir konu sordum, onda da olmasını beklediğim şeyi söyledi. umarım tutar.

İnsallah canım, hersey istedigimiz gibi guzel olsun. Ben net zaman istiyorum galiba. Rezzan abla bir zaman aralıgı soylemisti ama Nesibe soylemedi sadece uzak degil falan tarzında konustu.Az once burda bisey okudum.Tarih görmuyorsa nesibe, hissetmiyor anlamına geliyor diye. Dusunmekten bir hal oldum. Bir de nesibeye mesaj atılmıyor arkadas olmadan sanırım.istek gonderdim ama yogun sanırım onu da gormedi. Bugun de mi yalan oldu yoksa...

Son düzenleme:

selam canım, bence bugün yakalarsın. facebook'a girerse kabul eder zaten. sonra da online oluyor sitede.

tarih görmüyorsa nesibe hissetmiyor, kısmına takıldım ama öyle değil bence.

bana şunu demişti, geçen ay...

çok yakın tarih, tarih hissedemiyorum kusura bakma. ama telefonu eline al bekle o derece yakın tarih, demişti.
hakikaten de aramıştı adam. 4 gün içinde.

yani ister istemez güveniyorum. şimdi de arayacak buluşacaksınız çok yakında diyor. bu da çıksın.

Mutlaka online olur bence canım. Merak etme biraz takip et. bu kadar istiyorsan mutlaka olur.

Amin canım ya:) bana iki kere de olumlu konustu ama tarih hissedemiyorum dedi, telefonu al bekle demedi ama tarih hissedemiyorum dedi iste. Sımdı ne diyecek cok merak ediyorum en son 2 ay once baktırmıstım.

Çok seviniyorum böyle diledikleri çıkanları görünce ya. :) Peki canım daha önce de baktırdğına göre sorununla da ilgili hep tutarlı ve doğru şeyler söyledi sanırım? İnşallah çıkar son dediği de bir an evvel.

canım tarih görmüyorsa hissetmiyor lafını ben yumurtlamıştım sanırım şunu demek istedim : bana ikinci falda bekle dönecek ama ne zaman dersen yakın diyemem belki çok uzun zaman alır dedi demek ki hisleri net değildi ki 3. falda dönmez bekleme dedi...ama yakın tarih bekle hissediyorum diyorsa genelde oluyo ben yaşamadım ama burada o tip şeyleri yaşayan çok oldu.

Son düzenleme:

hep tutarlıydı canım. hatta bak şaka gibiydi, adam seni arıcak, ama sen "beni aramadı ki iş için aradı" diyeceksin, öyle düşünme. bu bir adım demişti.
hakikaten adam aradı ve iş içindi. beni aramadı direkt, ben açmış bulundum şirket telefonunu. sonra da aynen bu lafı dedim, iş için aradı, dedim. sonra iki falda da dediği aynıydı, arayacak ve gelecek. arayacak ve görüşeceksiniz.

yani sanırım şöyle bir şey kuruyor, adam önce buluşalım diye arayacak, sonra buluşacağız. bu kez daha detaylı anlattı. önceden sadece yüzyüze görüyorum derdi. şimdi yemek yiyeceksiniz dedi. bu arada ben hiç detay vermedim kızlar, şaşırtan o.
sadece adamın ilk ismini ve mesleğini yazdım. bir de kendi ilk ismimi ve burcumu. burcunu dahi bilmiyordum zaten adamın. ama nesibe'nin tahminler cok iyi gitti.

işte b aştan beri hep tutuyor olunca da... insan inanıyor daha çok.

İnan canım ben de şimdi sana onu soracaktım sana. "sen detay verdin mi?" diye. İşte en önemlisi bu. Çok sevindim söylediklerinin çıkmasına. Yakın tarih demesi ve olması ne kadar güzel.Demek ki enerjileriniz de uymuş bence. İnşallah gönlünden geçen bir an evvel gerçekleşir. Asma bence yüzünü.Ben nedense senin durumunda olumsuz bir şey hissetmedim. Güzel şeyler yaşayacaksın bence de. Gülümse. :)Aa bu arada tavsiye verdi mi ve sen onlara uydun mu?

Son düzenleme:

Nesibe için artık yorum yapmayayım diyorum böyle yorumları görünce dayanamıyorum yine :)

Bu işi hakkıyla yapan sayılı kişilerden biri Nesibe.. Ben 4 kez baktırdım 4 ünde de hep tutarlıydı.. 3 ünde ne söylediyse tam onun dediği şekilde yaşadım, zaman verdiyse hep daha erken oldu geç olmadı.. Ayrıca para yerine insanların mutluluğunu tercih etmesine birebir şahit oldum :) hep söylüyorum yine söyleyeceğim o benim kıymetlim :)

Dilerim sende de söylediği güzel şeyler hep zamanından önce çıkar :)

tavsiye verdii.. sanırım ilk faldı, daha tanımıyorum. bu adamı ara, bir şekilde bir selam gibi, kendini hatırlat dedi. (içimden yok hayatta aramam falan diyorum. falda çıktı diye arayacak değilim. dedim. abi birkaç gün sonra kendim dayanamadım aradım, sudan bir sebeple. kendimi hatırlattım.) sonra nesibe'ye aradım, şimdii ne olacak dedim. çok sevindi, iyi ki sözümü dinlemişsin, her şey yoluna girmiş falan... oradan sonrası rahat, bundan sonra arıcak falan dedi, hakikaten öyle gitti.

yalnız ben sahiden nesibe dedi diye aramadım. bir an duramadım ve bahaneyle aradım. denk gelmiş oldu.

Ben tavsiyeler deyince bazıları hemen yanlş anlıyor.Vay işte başkasının dediğini mi dinleyeceğiz.Bak işte senin de dediğin gibi "o dedi diye değil ben de öye hissettim" diye yaptım dedin. Bazen neyin doğru olduğunu kalbimiz de zaten bize söylüyor ve başka birinden de bunu duymak destekleyici oluyor sadece. Her şey daha güzel olsun inşallah senin için canım. ..

nesibe den bahsedildiğini okuyunca yazayım istedim. açıkcası onun popüler olmasını istemem çünkü seven takipçileri için zor olacak baktırmak. artık sıra bulmak zorlaşmış onu okudum buradan.

benim durumumda da asla ve asla aramayacak kişilikteki bir adam ki 1,5 sene süren ilişkide küslüklerde hiç aramamış biridir, o arayacak dediği zaman aradı. ben ilk olarak o zaman çok şaşırmıştım. bana da asla arama sen demişti. bradaki başka bir arkadaşa da sen ara mutlaka kendini hatırlat demiş mesela. demekki herkese aynı tavsiyeleri vermiyor. hissettiğini söyolüyor. sanırım kartlarla filan da ilgilenmiyor. hislerine göre konuşuyor. benim aranma hikayemi de bildiği için yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nesibeye yaklask 9 10 fal baktrmis biri olarak,bana asla arama dedi hatta gcnlrde cok kisa bi zmnda ariyck dedi oylede oldu hic aramiyoken oldu bide yani.. Bu seferde kisa bi zaman verdi gorsmk icin eger cksin kizlar hemen yaziyorum icinizi ferah tutun..Benim adami resmen bana anltti bliyo yani

herkes yorumunu yapmış bende yapmak istedim gerçi çok kere yazdım arkidişler ama yine istiyorum:) arkidişler zaten olayları şahsiyetleri çok güzel yorumluyo o anlattıkça ben tekrar olayları yaşadım yani..eski nişanlımın arkadaşlarının fikirlerine kadar söyledi :) ilk baktırdığım zaman bu adam seni arayacak çok yakın bir zamanda arayacak adım kadar eminim demişti ve aylardır görüşmüyoken beni 3-4 gün sonra aradı şok oldum ben hemen tekrar baktırdım tabi bu arada ben onun beni o günlerde tekrar arıcağını düşünuyodumki nesibe bana tekrar arayacak ama araya zaman gircek dedi...ve beni o ara aramadı zaten beklentim suya düştü:) geçenlerde yine baktırdım arayacak dedi ve hissttiğim için söylüyorum yoksa söylemezdim dedi ve zaman verdi eğer burdada tutturursa pes dicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…