Ben nesibeye yaklask 9 10 fal baktrmis biri olarak,bana asla arama dedi hatta gcnlrde cok kisa bi zmnda ariyck dedi oylede oldu hic aramiyoken oldu bide yani.. Bu seferde kisa bi zaman verdi gorsmk icin eger cksin kizlar hemen yaziyorum icinizi ferah tutun..Benim adami resmen bana anltti bliyo yani
Canim yagmura baktirdim ben. Oldukca uzun, detayli bakmisti, soyledikleri de oldukca tutarli seylerdi. Tarot yeni baktirdin sen diye hatirliyorum. Simdi burda ismini veremeyecegim ama cok iyi tanidigimiz iki kisi bana cok sık tarot baktirmanin iyi olmadigini, olacak olan guzel seylerin otelenebilecegini soyledi. O yuzden biraz daha sabret bence en azindan 20 gun gecsin tarotun ustunden. Cok fal baktirmak istersen kahve fali baktir. Ben de artik oyle yapacagim..
Bu arada melek de oldukca iyidir o da aklinda bulunsun tarot icin :)
selam canım, bence bugün yakalarsın. facebook'a girerse kabul eder zaten. sonra da online oluyor sitede.
tarih görmüyorsa nesibe hissetmiyor, kısmına takıldım ama öyle değil bence.
bana şunu demişti, geçen ay...
çok yakın tarih, tarih hissedemiyorum kusura bakma. ama telefonu eline al bekle o derece yakın tarih, demişti.
hakikaten de aramıştı adam. 4 gün içinde.
yani ister istemez güveniyorum. şimdi de arayacak buluşacaksınız çok yakında diyor. bu da çıksın.
Haklisin canim hem iyice olaylar da birikmis olsun hemde nesibe icin bekleyenlerin sirasinida almiyim bosu bosuna. Ama yagmuru da deniycem bi ara mutlaka
Canim bu 9-10 fali ne kadar araliklarla baktirdin ben bi kac gun once fal baktirdim nesibe hanima ve tavsiyelerini tezden gerceklestirdim dogal olarak bir suru olay yasanmis oldu, simdi baktirsam erken olur gibi sanki bu kadar bekleyeni varkende kimsenin hakkini yemek istemem. Ne zaman baktirsam acaba tekrar
Canim ben biraz olayi abarttim bnde biraz durum ilerlesn hemen nesibeye kosuyodum nolck nolck diye kiramadgndan bakiyodu cok sik yaptm bn bu isi biraz,ama 2 aydr baktryorum nesibeye oyle diyim 2ay icinde 9 10 kere. Cok sik bktrma zaten nesibe bnm gordklrm degsmez hislerm dgsmez dedi bna dun iste son baktrsm ondada artik 1 au sonra bakalm dedi haklida ben abarttim canm anlycgn
Bu arada nesibe beni onaylamadı arkadaşlığa dolayısıyla soramadım. Evde bekliyorum ne zaman gelecek acaba?
Canim ben biraz olayi abarttim bnde biraz durum ilerlesn hemen nesibeye kosuyodum nolck nolck diye kiramadgndan bakiyodu cok sik yaptm bn bu isi biraz,ama 2 aydr baktryorum nesibeye oyle diyim 2ay icinde 9 10 kere. Cok sik bktrma zaten nesibe bnm gordklrm degsmez hislerm dgsmez dedi bna dun iste son baktrsm ondada artik 1 au sonra bakalm dedi haklida ben abarttim canm anlycgn
Kizlar bu arada nesibe bana erkek arkadasin cikarlari dogrultusunda hareket eden bri demisti bugn onun icin hergun yaptigm bi fedakarlktan vazgectm cunku beni psikolojik ve fizksel olarak yoran bsydi ve yapmak zorunda oldugum bisey degildi yada yapmasam kaybedicegi cok bsy yok ama delirdi resmen az once bunu konustk bambaska bri oldu nasl yapmazsn bilmem ne diye kavga ettik gitti ben mi cok sartlandirdim kendimi nesibe biliyo herseyi diye yoksa cdden bliyomu anlamadim
Kizlar Deniz Gorure fal baktrdnzmi baktirrnz varmi
Al bendende o kadar canımuykum geldi gözlerimi açamıyorum :)
kızlar moralım cok bozuk nesıbe bana durmadan altan al dıyo ama yapamıyorum benımkının gırtlagını skıcam az kaldı sıkıldım yoruldum demedıgı laf kalmıyo cok kırıcı olmaya baladı susucam dıyorum ama susmayıda beceremıyorum ınadım yokmu o ınadım( sema aydına yolladım sımdı o nasıl sızce baktıran varmı ??
Kizlar Deniz Gorure fal baktrdnzmi baktirrnz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?