Binnaz Abla

Canim bu 9-10 fali ne kadar araliklarla baktirdin ben bi kac gun once fal baktirdim nesibe hanima ve tavsiyelerini tezden gerceklestirdim dogal olarak bir suru olay yasanmis oldu, simdi baktirsam erken olur gibi sanki bu kadar bekleyeni varkende kimsenin hakkini yemek istemem. Ne zaman baktirsam acaba tekrar

Haklisin canim hem iyice olaylar da birikmis olsun hemde nesibe icin bekleyenlerin sirasinida almiyim bosu bosuna. Ama yagmuru da deniycem bi ara mutlaka

bizede haber ver olurmu canım :) aramasını istiyomusun ppeki :)

Haklisin canim hem iyice olaylar da birikmis olsun hemde nesibe icin bekleyenlerin sirasinida almiyim bosu bosuna. Ama yagmuru da deniycem bi ara mutlaka

Bu arada nesibe beni onaylamadı arkadaşlığa dolayısıyla soramadım. Evde bekliyorum ne zaman gelecek acaba?

Canim ben biraz olayi abarttim bnde biraz durum ilerlesn hemen nesibeye kosuyodum nolck nolck diye kiramadgndan bakiyodu cok sik yaptm bn bu isi biraz,ama 2 aydr baktryorum nesibeye oyle diyim 2ay icinde 9 10 kere. Cok sik bktrma zaten nesibe bnm gordklrm degsmez hislerm dgsmez dedi bna dun iste son baktrsm ondada artik 1 au sonra bakalm dedi haklida ben abarttim canm anlycgn

Ay kızlar cok bekledim ya. Yani bilsem kaçta girecek yine bekliyim de iki gundur düşünüp durmaktan fenalık geldi.

Bu arada nesibe beni onaylamadı arkadaşlığa dolayısıyla soramadım. Evde bekliyorum ne zaman gelecek acaba?

Canim nesibeye faceten mesaj at, telefonunun bilgisayarinin falan uyari seslerinide ac, uzn zamandir bekledigini online olmadan once haber vermesini soyle o sana mutlaka geri doner

Anladim canim, haftada bir baktirmissin arada bendede oluyo:)en iyisi agustos sonu eylul basi bi daha baktirayim aslinda yeniden baktirmak icin sabirsizlaniyorum cunku bana yakin zamanda su olacak bu olacak demedi cok genel ve uzak tarihli konustu durumu ozetledi sadece ama cidden iyiydi

Kizlar bu arada nesibe bana erkek arkadasin cikarlari dogrultusunda hareket eden bri demisti bugn onun icin hergun yaptigm bi fedakarlktan vazgectm cunku beni psikolojik ve fizksel olarak yoran bsydi ve yapmak zorunda oldugum bisey degildi yada yapmasam kaybedicegi cok bsy yok ama delirdi resmen az once bunu konustk bambaska bri oldu nasl yapmazsn bilmem ne diye kavga ettik gitti ben mi cok sartlandirdim kendimi nesibe biliyo herseyi diye yoksa cdden bliyomu anlamadim

nesibe hissediyor bence. Bilmekten daha önemli birsey bu, öngörü gibi... Nasıl oldugunu bilmiyorum temiz kalp,6.his, sezgileri veya sessizleri artık her neyse... Artık şaşırmıyorum kızın söylediklerine, sizden duyduklarıma... maşallah diyelim ne diyelim

Son düzenleme:
Kızlar Cansu ve Princess siz dun baktırdığınızda yorum sabah mı geldi size, merak ettim.

Son düzenleme:
kızlar moralım cok bozuk nesıbe bana durmadan altan al dıyo ama yapamıyorum benımkının gırtlagını skıcam az kaldı sıkıldım yoruldum demedıgı laf kalmıyo cok kırıcı olmaya baladı susucam dıyorum ama susmayıda beceremıyorum ınadım yokmu o ınadım ( sema aydına yolladım sımdı o nasıl sızce baktıran varmı ??

evet butun gun bekledim nesibe online olmadı bu saatten sonra da olmaz heralde.

Canim durumuna cok uzuldum Nesibenin tavsiyelerine uymak zordur ama hep mantiklidir tavsiyeleri en azindan bende oyle oldu.. Acaba biraz sabredip sussan, kirsan inadini o zaman daha mi iyi olur ne dersin? Yine de karar senin tabii benim karismaya hakkim yok elbet sonucta sen yasiyorsun durumunu en iyi sen bilirsin. Benimki ufak bi tavsiye olarak dusun lutfen..

Selmaya tarot baktirdim ve hic memnun kalmadim zaten dedigi tarih de gerceklesmedi bende.. Umarim sen memnun kalirsin.. Ben artik iyice ogrendim ki FAL İSİ ENERJİ İSİ..

Kizzllaaarrr su anki halimi nasil anlatsam bilmiyorum gercekten!! SOKLARDAYİMMM diyim siz anlayin artik!! Buradan kim tavsiye etmisti inanin hatirlamiyorum ama kim tavsiye ettiyse bu gece benden buyuk bir dua aldi! AÇELYA TUGRA!! Hicbir detay vermedim ona, buna ragmen cocuklarimin sayisina kadar bildi!! Soyledigi tarih cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama cikacagina inanmak istiyorum:) eger benim gibi sizin de enerjiniz tutarsa adim kadar eminim ACELYA FURYASİ meydana gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…