Ne oldu canim yaa neden dustu enerjin bu kadar? Nesibeyle mi ilgili birsey oldu?
Yok bitanem Nesibe'ye baktırsam rahatlayacağım sanki.Enerjimin düşmesinin sebebi boyle konuları arkadaşlarımın anlamaması. Ancak buraya baktığımda biraz rahatlıyorum. Dışardan konuşmak cok kolay cunku herkese. O seni aramıyorsa sen de onu düşünme diyerek kestirip atarlar ya hani, sen de kendi kendine düşünmek zorunda kalırsın kimseye anlatmadan. Hakkımda hic birsey bilmeyen Nesibe cok daha ilgili cok daha akıl verici konuşuyor. O yuzden bekliyorum zaten onu. Anlatabildim mi?
Yok bitanem Nesibe'ye baktırsam rahatlayacağım sanki.Enerjimin düşmesinin sebebi boyle konuları arkadaşlarımın anlamaması. Ancak buraya baktığımda biraz rahatlıyorum. Dışardan konuşmak cok kolay cunku herkese. O seni aramıyorsa sen de onu düşünme diyerek kestirip atarlar ya hani, sen de kendi kendine düşünmek zorunda kalırsın kimseye anlatmadan. Hakkımda hic birsey bilmeyen Nesibe cok daha ilgili cok daha akıl verici konuşuyor. O yuzden bekliyorum zaten onu. Anlatabildim mi?
Ben seni tanımıyorum ama öyle iyi anlıyorum ki canım. Birine teselli vermek ya da "amann boşver" demek dile kolay. İçimizde yaşadıklarımızı bir üzülenler, senin durumunda olanlar anlar. Sana tavsiyem herkesle paylaşma.Negatif etkileniyor çünkü insan başkalarından kesinlikle. Anlatmak istersen dinlerim inan ben de. Dilerim sıkıntıların bir an evvel geçer canım.
Boş yere dememişler kardeşin duymaz el oğlu duyar diye.ben arkadaşlarımı yakınlarımı sıkıntılı anlarında yalnız bırakmaz moral vermeye çalışırken aynı tutumu malesef onlardan göremiyorum.ben onları can kulağıyla dinlerken onlar başka taraflarıyla dinliyorlar afedersiniz.nesibe bile demişti bu yazdıklarımı dostlarım söyledikleriyle senin enerjini düşünüyorlar diye o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar.
aynen cnm bende o durumdayım insanlar sıkıntılı olduklarında beni arar saatlerce konuşurum ilişkileri hakkında olumsuz düşünsem bile pozitif yaklaşırım düzelir sıkılma vs ama sıra bana gelince iş değişiyor hemen aman boşver yada olumsuz konuşulunca sinir oluyorum insanların çok acımasız olduğunu düşünüyorum ikili ilşkiler çok hassas mevzular bu konularda olumsuz konuşmamak gerek her ilişki de var sorunlar önemli olan sorunların aşılabilip aşılamayacağı ... en güzeli fal baktırmak karşındaki seni yargılamadan dinliyor tavsiye veriyor nesibe yi bu yüzden seviyorum dedikleri çıkar yada çıkmaz ben ona içimi döküp rahatlıyorum tanıdığım birçok insandan daha samimi daha şefkatli....en azından yargılamıyor yardım etmeye çalışıyor..ayrıca para amacı gütmüyor bu çok önemli bnm için NESİBE candır :)
Aaa sen miydin o cansucum :) ne dua aldin benden bi bilsenn :)) cok iyi de laf mi cok cok cok cok cooookk iyii :)) bak su kadarini soyliyim birak arkadaslarimi, ailemin bile bilmedigi birseyi bildi İNANAMADİM, SOKLARDAYİM hala :))
Yaa ne iyi ettin de tavsiye ettin suppersin arkadasim sen supeerr :))
Acelya kahvede mi daha iui tarotta mi meraklandim simdi bende baktircam :)
Yine nesibeyi yakalayamadım sadece 5 kişi almış galiba bugün açelya ise online olamadı.başka bahara artık 
bende bekliyorum açelya yı profilinde öğleden sonra online olacağı yazıyor ama bekliyorum bakalım..
Bende face ten mesaj attim ama gormedi bugune ait yorumlar var bence daha erken girdi cikti
falım geldi hiç pişman olmadım gayet güzel kartları yorumlamış ama çok önemli noktalarda doğru tespitler yaptı anı iyi biliyor gelecek için eylül demiş bakalım bekleyeceğiz :)
Bende arnisa ya tarot baktırdım cok ıyı anlatmıs hıc sısırme ve atmasyon bır sey yok son derece mantık cercevesınde ve durumumu cok ıyı acıkladı guzel seler soledı bakalım ınsallah cıkar kartların anlamlarını da tek tek acıklıyor ve durumla cok guzel bagdastırıyor benım ıcıme cok sindi , sevgiler
aynı durumdayım nesibe yada açelya dedim olmadı bende çağan arımana gönderdim bekliyorum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?