Nesibe'den yorumum geldi...
O bambaşka.... başka hiç bir şey diyemiyorum...
Vay be.Maşallah diyelim o zaman. Peki özel değilse soru sormak istiyorum canım. Zaman verdi mi sana ve kaçıncı baktırışın?
Nesibe'den yorumum geldi...
O bambaşka.... başka hiç bir şey diyemiyorum...
:) oyledir ooo :) zaman verdi mi sana?
4.baktırışım.. yaklaşık birer ay arayla gibi (20-25 gün ) baktırdım..
ben aslında zaman sormadım ama evet bir konu ile ilgili zaman verdi...
ve tespitleri hep doğruydu.. beni tanısa bu kadar doğru anlatırdı.
bu arada Nesibe'nin hangi şehirde yaşadığını bilen var mı acaba ?
Sevindim bu arada canım daha önce söylediği ve çıktığı şeyler oldu mu gelecekle ilgili? Çok soru sordum ama :)
Bu arada ben bilmiyorum maalesef hangi şehirde yaşadığını.
zaman konusuna bir üstteki mesajımda cevap verdim canım :))
bu arada.. farklı bir fal yorumu dinlemek isteyenlere başka bir tavsiyede bulunayım..
binnazabla. da Güven Cihan Çoban...
Ben tarot baktırdım.. kesinlikle farklı bakıyor...
ama Nesibe ..1 numara :)
Evet benim fallarımda uzak geleceğe ilişkin şeyler söylemedi...
hepsi yakın geleceğe ilişkindi... ( 1 gün/1 hafta/1 ay gibi )
ve evet çıktı...
Bu acelya gerckten muthisss kesnlkle tavsiyemmmmmm bide bgn kesiraya katina gonderdim artil gunde 2 fal gondermye fln basldi bni kesmiyo iyice cosa gldim galiba
Galiba derkenn?? :)) tatlım yavaş ol birazz yaa :)
Zaman verdi mi bari Açelya sana?
Kızlarr aranıza HALEH, YAĞMUR, GÜVEN CİHAN, AÇELYA'nın dedikleri çıkan var mıı??
Bi de Rezzan ablanın verdiği tarihten önce yaşayanlar oldu mu?
Acill yardımm :))
Güven Cihan'ın söylediği şey çıktı canım..
Teşekkür ederimm :) Dediği zamanda mı çıktı canım? Benim için verdiği zamanın bitmesine az kaldı da ondan sordum..
Evet ne yazık ki, söylediği zamanda ve söylediği şekilde çıktı.
Olumsuz bir şeydi ve çıktı.
ben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
Kızlar bende siteye 2013te girenleri pek bilmem ama öncesinde kayıtlı olanlara çok fal baktırdım. Özellikle açelya hanımın falını ararken farkettim. Defalarca fal baktırdıklarım olmuş. Efsun gerçekten çok tatlı ona çok fazla fal göndermişim benim durumumu iyi analiz etmiş ama olacak dediği hiç bi şey olmamış bu saatten sonrada olma ihtimali sıfır şeyler. Elması ben beğenmişim ama oda çok yüzeysel konuşmuş gelecek adına sadece çoook uzun vadeli ve tamamen benimle ilgili tek bi şey söylemiş. Diyarın falları çok tutarsız birinde ak dediğine diğerinde kara diyo. Bu üçüne bi daha baktırmam herhalde. elif ve zeynep bana çok polyanna gibi geldi. beğenmedim. julide benim sarışın olduğumu iddia etti ki kapkara bi kızım. Senin yazdıkların arasında fikrim olanlar bunlar. ve hiç birinide beğenmedim nedense. ayrıca binnaz ablanın bizzat kendisini zaten yakalamak çok zor ama asla baktırmam bi daha hiç bi dediği çıkmadı hiç beğenmedim. sadece anlatım trzı güzeldi masal gibi.
onun dışında esra ve haleh benim canlarım esraya 2 yıldır fal baktırıyorum bi kötü tarafını görmedim ama yakın bi arkadaşıma pek bilemediği yerler olmuştu.
Kızlar daha bi sürü kişiye fal baktırdım eceye gizeme tornishia ya selma aydına simgeye falan. ama ne dediler inananın hatırlamıyorum hatta e posta adresimdede bulamıyorum binnaz abla mailleri genelde gereksiz klasörüne dşüyo bende fallarımı çıkarıyorum o klasörden ama bunları çıkarmamışım bile silinmiş gitmiş o kadar umursamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?