Sana su kadarini soyliyim: UZAK DUR Cansucum..
ben bu deniz görür'e inanmıştım tam olarak ne demişti hatırlamıyorum ama, inanmıştım
Yapma ya, yani dedikleri cikmiş?
Sen ne baktirmistin ona? Kahve, Tarot?
Binnazabla. dan Bilge Özdoğru'ya baktıran var mı ?
Sürekli sırada 6-7 falı oluyor ve fal alımı açık... ama bir türlü ısınıp yollayamadım fal...
deneyenler yorum yapabilir mi ?
Kızlar kesinlikle binnaz abla kesira sirel diyorum başkada bişey demiyorum. Nesibeyi rezzan ablayı hepsini çok sevdim ama ben bu faldan sonra onlara bile uzun süre fal baktırmam. Fal baktırdığım konu çözülene kadar açıp açıp bu falı dinlerim. Kesinlikle baktırdığım en iyi faldı. Merak edenlere falı bile atabilirim. Bi insan nasıl böyle gerçekçi olabilir. O serinkanlılığı kararlılığı ses tonunda bile hissediyorsunuz. Harikaydı. ben sanal fal defterimi bu fldan sonra uzun bi süre kapattım kızlar.
Binnazabla. dan Bilge Özdoğru'ya baktıran var mı ?
Sürekli sırada 6-7 falı oluyor ve fal alımı açık... ama bir türlü ısınıp yollayamadım fal...
deneyenler yorum yapabilir mi ?
Kızlar kesinlikle binnaz abla kesira sirel diyorum başkada bişey demiyorum. Nesibeyi rezzan ablayı hepsini çok sevdim ama ben bu faldan sonra onlara bile uzun süre fal baktırmam. Fal baktırdığım konu çözülene kadar açıp açıp bu falı dinlerim. Kesinlikle baktırdığım en iyi faldı. Merak edenlere falı bile atabilirim. Bi insan nasıl böyle gerçekçi olabilir. O serinkanlılığı kararlılığı ses tonunda bile hissediyorsunuz. Harikaydı. ben sanal fal defterimi bu fldan sonra uzun bi süre kapattım kızlar.
Canim
Sevval hanimdan bende cok memnun kaldim bende tavsiye ediyorum kesinlikle
Şevval hanıma kahve baktırdım ben de.. "Aman canım burayı da atmış, benimle hiç ilgisi yok" dediğim bir nokta bile olmadı. Söylediği herşey doğruydu. Sadece verdiği zamanı sevmedim ben, işime gelmedi hiç :) 3 ay içinde demiş ama 3 ay çok uzun yaa
ama kızlaarr 3 ay içinde demek illa da 3 ay bitince dmek değil di mi? :) yani çok daha kısa sürede olabilir gibi geldi bana.. Haksız olmadığımı söylerseniz cidden çok sevinicem :))
canım nesibeye 3 kez baktırdım ve giderek enerjimiz bozuldu sanırım bide o çok yoğun çok fal alıyo şimdi bugün baktırcam da sence açelya mı şevval mi ne dersin? açelya geçmişi biliyosa hiç bulaşmayım
canım nesibeye 3 kez baktırdım ve giderek enerjimiz bozuldu sanırım bide o çok yoğun çok fal alıyo şimdi bugün baktırcam da sence açelya mı şevval mi ne dersin? açelya geçmişi biliyosa hiç bulaşmayım
Canm sen acelyaya baktir bi
Açelya'nın gelecekle ilgili dediklerinden çıkanlar oldu mu geçmişten ziyade gelecek önemli benim içinŞevval çevrimdışı ona baktırıcam ama bekleyemiyorum eğer açelyanın dedikleri çıktıysa gelirse ona da baktırabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?