Binnaz Abla

ben bu deniz görür'e inanmıştım tam olarak ne demişti hatırlamıyorum ama, inanmıştım

Burda bi arkadasa yaptigi yuzunden sevmiyorum ben onu.. İnsan dedigin sozunde durur bence sozunde durmayanla isim hic olmadi olamaz da.. İnsallah sana soyledigi guzel seyler ciksin.. Dusurme enerjini

Binnazabla. dan Bilge Özdoğru'ya baktıran var mı ?

Sürekli sırada 6-7 falı oluyor ve fal alımı açık... ama bir türlü ısınıp yollayamadım fal...
deneyenler yorum yapabilir mi ?

Sürekli sırada 6-7 falı oluyor ve fal alımı açık... ama bir türlü ısınıp yollayamadım fal...

ay bende ona hiç ısınamıyorum canım. ama özellikle tarotta çok fazla fal bakmasına rağmen puanı yüzde 99 yani 2bin küsür fal bakmış nerdeyse hepsi beğenmiş demek bu. Ama benim bu gece kesira sirele çok canım fal baktırmak istedi hep dehşet hızlı yorumluyor anladığım kadarıyla hemde nedense bilecekmiş gibi hissettim katina gönderdim açelyayı bekledim bekledim gelmeyince sinirden gönderiverdim

Kızlar kesinlikle binnaz abla kesira sirel diyorum başkada bişey demiyorum. Nesibeyi rezzan ablayı hepsini çok sevdim ama ben bu faldan sonra onlara bile uzun süre fal baktırmam. Fal baktırdığım konu çözülene kadar açıp açıp bu falı dinlerim. Kesinlikle baktırdığım en iyi faldı. Merak edenlere falı bile atabilirim. Bi insan nasıl böyle gerçekçi olabilir. O serinkanlılığı kararlılığı ses tonunda bile hissediyorsunuz. Harikaydı. ben sanal fal defterimi bu fldan sonra uzun bi süre kapattım kızlar.

Ben Mayısta Kesira hanıma kahve baktırmıştım.
Ve çok beğenmiştim. Aynen senin dediğin gibi açıp açıp dinledim bir süre.
Falım çıktı mı dersen kısmen çıktı. Kalanına uzun vade vermişti. Ama işle ilgili kısmı, çok iyi
görmesine rağmen tam olarak sonuca ulaşmadı

Fal defterini kapattıracak kadar süper nasıl bir fal baktı merak ettim :))
Tarotta kart mı yorumluyor sadece yoksa hisler mi ?

Ben kahve de tarot da baktırdım ona. Anı ve geçmişi çok iyi bilmesine rağmen zaman konusnda iki falda tutarsızlığı olduğu için tavsiye etmiyorum.

Canım ben de baktırmışım ona senin mesajından sonra bakınca anladım :) temmuzla ilgili söylediği birşey çıkmamış ama ağustosla ilgili söylediği şey çıkmış kısmen de olsa.. Olumlu olumsuz herşeyi söylediği için ben beğenmiştim onu. Fal işi enerji işi hep diyorum, bana öyle fala uzun zaman ara verdirecek kadar olmamış fal. 16 temmuzda baktırmışım ondan sonra baktırdığım falların sayısını bilmiyorum :)
Bende de o noktayı Açelya yakaladı.. Uyarı almış olmasam da onun falından sonra başka tarot baktırmak istemezdim.. Ama tabi ki hala Nesibe de Rezzan Abla da kıymetlim bunu da belirteyim :)

Canim
Sevval hanimdan bende cok memnun kaldim bende tavsiye ediyorum kesinlikle

Şevval hanıma kahve baktırdım ben de.. "Aman canım burayı da atmış, benimle hiç ilgisi yok" dediğim bir nokta bile olmadı. Söylediği herşey doğruydu. Sadece verdiği zamanı sevmedim ben, işime gelmedi hiç :) 3 ay içinde demiş ama 3 ay çok uzun yaa

ama kızlaarr 3 ay içinde demek illa da 3 ay bitince dmek değil di mi? :) yani çok daha kısa sürede olabilir gibi geldi bana.. Haksız olmadığımı söylerseniz cidden çok sevinicem :))

canım nesibeye 3 kez baktırdım ve giderek enerjimiz bozuldu sanırım bide o çok yoğun çok fal alıyo şimdi bugün baktırcam da sence açelya mı şevval mi ne dersin? açelya geçmişi biliyosa hiç bulaşmayım

Canm sen acelyaya baktir bi

Canım Açelyaya tarot, şevval hanıma kahve baktırdım ben. İkisi de geçmişle ilgili çok yorum yapmadılar bana daha çok şimdiki durum ve gelecekle ilgili konuştular. Hangisinden daha çok etkilendin dersen açık arayla AÇELYA :) diğerlerine verdiğim bilginin yarısını bile vermeden bildikleri beni şoka soktu :) o kadar ki ailemin bile bilmediği birşeyi tak diye söyledi bana..

Buna rağmen hep söylüyorum hep söyleyeceğim: Fal enerji işi.. Dilerim senin de enerjin en az benim kadar tutar..

aslında son durumlar için nesibeye baktırmak istiyorum ama açelya da mantıklı yeni biri denenebilir gibi geldi neyse bakalım bişey olacağı yok da boş boş fala devam

Açelya'nın gelecekle ilgili dediklerinden çıkanlar oldu mu geçmişten ziyade gelecek önemli benim için Şevval çevrimdışı ona baktırıcam ama bekleyemiyorum eğer açelyanın dedikleri çıktıysa gelirse ona da baktırabilirim...

evet önemli olan gelecek zaten nesibe bu yüzden beğeniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…