Binnaz Abla

rezzan'ın dediklerinden çıkmayan oldu mu hiç?

canım o kadar çok baktırıyorum ki gerçekten kim ne dedi hatırlamıyorum açtım diledim o yüzden falı tekrar. temmuzun 26 sında baktırmışım. verdiği tarihler eylül sonu ekim başı gibi. Nesibeyle aynı şeyleri söylemiş ama nesibenin bi buçuk yıl sonra olacak dediği şeylere o eylül sonu ekim başı demiş. verdiği tavsiyeler falan aynı. söyledikleri benzer hemen hemen. nesibenin daha ılımlı ve yumuşak hali diyim :)

bu arada benim fikrimi soracak olursan söyledikleri şeyin zamanı ile ilgili bi kaç ay içinde gerçekleşmesi için bi mucize gerekli. Bi buçuk yılda bile zor yani. o yüzden nesibenin verdiği tarih uzak olmasına rağmen daha tutarlı

Son düzenleme:
Kızlar benim hiçbir işim rast gitmemeye başladı,bana herkes farklı yorumlar yapmaya başşladı çünkü günde 2 3 kişiye fal göndermye başladım ama artık benim biraz durulma vaktim geldi.. herkes kısa bi vakit verirken baktra bktra önmzdeki sonbhrı bile söylmye basladılar pskljk yoruldm ama size daima yardmcı olurm baktrdklrmı yazym eger blgi ednmk istersnz yrdmcı olrm ama bn artık biraz baktrmym inşlllh hepinizin bekledkleri dualrı gercek olur ...
tornisha,meral saydam,bilge,kesira,çagan,elif,rezzan,yagmur,nesibe,ilkay,acelya,elmas,hülya,selma,eylül,ece,benna,haleh,sevgi bnlrda bktrdklrm sorrsnz artık yrdmcı olmkta varım bir süree

Biraz dinlenmek lazım galiba, nasılsın nasıl idare edeceksin falan bir kendine bakmalısın. ama cok fazla kendini dinlememek lazım... birşeylerle meşgul olmak bana hep iyi geliyor , kitap okumak benim yöntemim. Cunku müzik dinlerken, film izlerken ya da arkadaşlarımla buluştuğumda hep kafam dağınık...fala sarınca da tam sarıyor insan.

Son düzenleme:
Kızlarr aranıza HALEH, YAĞMUR, GÜVEN CİHAN, AÇELYA'nın dedikleri çıkan var mıı??

Bi de Rezzan ablanın verdiği tarihten önce yaşayanlar oldu mu?

Acill yardımm :))

Ya rezzan abla bir ara herkese bayramda falan demisti. O kişiler noldu, cıktı mı falları?

evet bekltnyi ne kdr alcak tutup farklı şeylrle ilglnnce yüzüm gülüyo dedgn gbi bn biraz şöyle öte ceklym :) kitp okumyı bnde cok severim artık tkrr baslıycam

Kızlar merhaba ben buraya baktırdığım kişilerle ilgili yorumlarımı yazmıştım, geçen fal sonucumu beklerken eski fallara bakıyodum Şevval Erdal'ın yorumunu okudum sanırım onla ilgili bişey yazmadım ama yazmışta olabilirim emin değilim kesinlikle baktırın,
tek tutturamadığı şey eski sevgilinle tekrar görüşeceksiniz 2 ay sonra haberleşeceksiniz demişti olmadı iyi ki de olmadı
eski sevgilimi birebir tarif etti fiziki olarak düşünce yapısına kadar değindi,tekrar birleşme görmedi, benim karakter yapımı bildi annemden bahsetti o da kesinlikle doğruydu, fal baktırdığım gün hastaydım doktordan gelmiştim bana falında hanende hastalık görüyorum ama önemli değil iki kez doktor ziyareti belirmiş demişti ilkini o gün yapmıştım anlayacağınız ,son olarak bana karşına yeni biri çıkacak demişti... Nerde çıkacağından, neyle ilgilendiğinden, saçının şekline kadar tarif etti ben ihtimal vermiyorum tabi 3 ay sonra gerçek olduuu söylediği harfte hoşlandığım kişinin baş harfi, şuan gerçekleşmesini beklediğim şey uzun sürecek bir ilişki yaşayacak olmamız ,inşallah tekrar baktırmayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederimm

Yapma ya, yani dedikleri cikmiş?
Sen ne baktirmistin ona? Kahve, Tarot?

Canim
Sevval hanimdan bende cok memnun kaldim bende tavsiye ediyorum kesinlikle

Kızlaaar.
Kahve falı baktırıcam çok iyi dediğiniz önerdiğiniz biri var mı

Sanada dedikleri çikti mı?

Canim bende ondan sikayetciyim ya. Nesibe de dahil kimse bana su olacak bu olacak demiyor. Sadece rezzan abla dedi onada iki kere fal baktirdim ikisindede farkli seyler soyledi. Sevval hanimi begenme sebebim ise tamamen mantikli olmasiydi tavsiyelerinin ve iliskim konusunda artik benimde hissetmeye basladigim bazi ters giden seyleri soyledi

Kızlaaar.
Kahve falı baktırıcam çok iyi dediğiniz önerdiğiniz biri var mı

şu sıralar binnaz abladan açelyayı öneriyorlar canım ya zor gelmezse bi ara içip fotoğraf çekmek bende baktırıcam. Bide rezzan abla var falalemde ben rezzan ablayı çok sevdim arka arkaya 2 kere fal gönderdim ama biraz çelişkiliydi o fallar yinede çok iyiydi. hiç bi falcının bilemediği hukuki bi sorunumu bildi mesela çok şaşırmıştım ama sanki benim başıma değilde erkek arkadaşımın başına gelmiş gibi anlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…