Canım sen de ne kadar fal baktırmışsın öyle :) esraya baktırmadım ben hiç ama Halehle ilgili sorum olacak :) dediği şeyler ve daha önemlisi zaman çıktı mı sende?
Alt taraftaki soruna da cevabım: KESİNLİKLE BAKTIRMA! Nesibe çok sık fal baktırmanın iyi olmadığını söyledi..
rezzan'ın dediklerinden çıkmayan oldu mu hiç?
Canım sen de ne kadar fal baktırmışsın öyle :) esraya baktırmadım ben hiç ama Halehle ilgili sorum olacak :) dediği şeyler ve daha önemlisi zaman çıktı mı sende?
Alt taraftaki soruna da cevabım: KESİNLİKLE BAKTIRMA! Nesibe çok sık fal baktırmanın iyi olmadığını söyledi..
Kızlar benim hiçbir işim rast gitmemeye başladı,bana herkes farklı yorumlar yapmaya başşladı çünkü günde 2 3 kişiye fal göndermye başladım ama artık benim biraz durulma vaktim geldi.. herkes kısa bi vakit verirken baktra bktra önmzdeki sonbhrı bile söylmye basladılar pskljk yoruldm ama size daima yardmcı olurm baktrdklrmı yazym eger blgi ednmk istersnz yrdmcı olrm ama bn artık biraz baktrmym inşlllh hepinizin bekledkleri dualrı gercek olur ...
tornisha,meral saydam,bilge,kesira,çagan,elif,rezzan,yagmur,nesibe,ilkay,acelya,elmas,hülya,selma,eylül,ece,benna,haleh,sevgi bnlrda bktrdklrm sorrsnz artık yrdmcı olmkta varım bir süree
Kızlarr aranıza HALEH, YAĞMUR, GÜVEN CİHAN, AÇELYA'nın dedikleri çıkan var mıı??
Bi de Rezzan ablanın verdiği tarihten önce yaşayanlar oldu mu?
Acill yardımm :))
Biraz dinlenmek lazım galiba, nasılsın nasıl idare edeceksin falan bir kendine bakmalısın. ama cok fazla kendini dinlememek lazım... birşeylerle meşgul olmak bana hep iyi geliyor , kitap okumak benim yöntemim. Cunku müzik dinlerken, film izlerken ya da arkadaşlarımla buluştuğumda hep kafam dağınık...fala sarınca da tam sarıyor insan.
Ya rezzan abla bir ara herkese bayramda falan demisti. O kişiler noldu, cıktı mı falları?
Kızlar merhaba ben buraya baktırdığım kişilerle ilgili yorumlarımı yazmıştım, geçen fal sonucumu beklerken eski fallara bakıyodum Şevval Erdal'ın yorumunu okudum sanırım onla ilgili bişey yazmadım ama yazmışta olabilirim emin değilimkesinlikle baktırın,
tek tutturamadığı şey eski sevgilinle tekrar görüşeceksiniz 2 ay sonra haberleşeceksiniz demişti olmadı iyi ki de olmadıeski sevgilimi birebir tarif etti fiziki olarak düşünce yapısına kadar değindi,tekrar birleşme görmedi, benim karakter yapımı bildi annemden bahsetti o da kesinlikle doğruydu, fal baktırdığım gün hastaydım doktordan gelmiştim bana falında hanende hastalık görüyorum ama önemli değil iki kez doktor ziyareti belirmiş demişti ilkini o gün yapmıştım anlayacağınız ,son olarak bana karşına yeni biri çıkacak demişti... Nerde çıkacağından, neyle ilgilendiğinden, saçının şekline kadar tarif etti ben ihtimal vermiyorum tabi 3 ay sonra gerçek olduuu söylediği harfte hoşlandığım kişinin baş harfi, şuan gerçekleşmesini beklediğim şey uzun sürecek bir ilişki yaşayacak olmamız ,inşallah tekrar baktırmayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederimm
Kızlar merhaba ben buraya baktırdığım kişilerle ilgili yorumlarımı yazmıştım, geçen fal sonucumu beklerken eski fallara bakıyodum Şevval Erdal'ın yorumunu okudum sanırım onla ilgili bişey yazmadım ama yazmışta olabilirim emin değilimkesinlikle baktırın,
tek tutturamadığı şey eski sevgilinle tekrar görüşeceksiniz 2 ay sonra haberleşeceksiniz demişti olmadı iyi ki de olmadıeski sevgilimi birebir tarif etti fiziki olarak düşünce yapısına kadar değindi,tekrar birleşme görmedi, benim karakter yapımı bildi annemden bahsetti o da kesinlikle doğruydu, fal baktırdığım gün hastaydım doktordan gelmiştim bana falında hanende hastalık görüyorum ama önemli değil iki kez doktor ziyareti belirmiş demişti ilkini o gün yapmıştım anlayacağınız ,son olarak bana karşına yeni biri çıkacak demişti... Nerde çıkacağından, neyle ilgilendiğinden, saçının şekline kadar tarif etti ben ihtimal vermiyorum tabi 3 ay sonra gerçek olduuu söylediği harfte hoşlandığım kişinin baş harfi, şuan gerçekleşmesini beklediğim şey uzun sürecek bir ilişki yaşayacak olmamız ,inşallah tekrar baktırmayı düşünüyorum ve kesinlikle tavsiye ederimm
Canim
Sevval hanimdan bende cok memnun kaldim bende tavsiye ediyorum kesinlikle
Sanada dedikleri çikti mı?
Kızlaaar.
Kahve falı baktırıcam çok iyi dediğiniz önerdiğiniz biri var mı
Ya rezzan abla bir ara herkese bayramda falan demisti. O kişiler noldu, cıktı mı falları?
Kızlaaar.
Kesinlikle Rezzan Abla.. 7 kez baktırdım 7 sinde de tutarlıydı, dediklerini hep yaşadım, yaşıyorum..
Kızlaaar.
rezzan hangi sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?