Binnaz Abla

Valla falsepetinde 3 kişiye baktırdım üçünden de memnun kalmadım Nesibe'ye bir ara baktırmayı düşünüyodum ama vazgeçtim o sitede baktırırsam sadece Derine baktırırım onu da çevrimiçi yakalayamıyorum.

Bana kisa bi zaman soyledi olrsa soylerim

Uzunluk kisalik kisiye gore degisir tabi ama bana da uzun zaman verdi sayilmaz :) olursa zaten burda esecek biseyler hazirlikli olun :))

Bu arada ustteki mesaji okudum afferin sana tatlim :)) yoklamalar devam edecek :)

bu arada rezzan abla bana bayram vadesi ve yıl sonuna kadar demiş ki zaten benimki yıl sonuna kadar piyasada olmayacak of allahım ya bu aptalla ilişkim başlamadan Allaha yalvardım üzülmek istemiyorum hayırlıysa olsun dedim vardır bi hayır hayatımı değiştirdim ama aklımdan çıkmıyo ki

Canim rezzan abla bana da bayram ve kis gelmeden dedi.. Bayramda yasadim dedigi seyi istedigim gibi olmasa da..

Senin durumuna da ayrica uzuluyorum ve dua ediyorum sana da su yasadiklarimizda mutlaka bir hayir var -su an goremesek de- ben cok inaniyorum buna.. Dua et bolca canim. dun ogrendim Sahmeran duasi varmis onu okuyacagim ben sen de oku istersen. Belki olacak olan guzel seyleri hizlandirir..

ben de bi dua biliyorum da zor geliyor hele bide şimdi işe başladım ekstra zor ama sana özelden link atıcam evdeysen şu ara boşsan yap canım çok etkili ben artık yoruldum ne kızlara sevgilileri değer veriyo benim bi tanesi 6-7 yılın sonunda başka kıza kaçtı üstelik evlilik teklifinden 3 gün sonra!!!bu da kapımda bekledi asla üzmem ağlatmam diye 2 ayda yok oldu senin durumunu daha çok anlıyorum cidden anne baba ayrılığı çocukları vurur onu da bilirim aslında falı bırakıp duaya sarılmak gerek

( canimm dedim ya mutlaka bir hayri var mutlaka.. Cocuklari gercekten etkiledi ayrilik ozellikle ilk zamanlar oyle zordu ki ben artik suna inanmak istiyorum: kaderimizde bir ayrilik yazilmisti, Allah bunu genc yasta yasatti ki yipranmayayim, tek basima kalmayayim diye.. Belki senin icin de oyledir..digerinin gitmesi gerekmistir bunun gelmesi icin. bununla da bir ayrilik yazilmistir ve gencken yasatmistir Allah..Donduklerinde belki hersey cok daha guzel olacaktir.. Zugurt tesellisi belki benimki ama iyi geliyor biraz da olsa boyle dusunmek..

Duayi gonderirsen cok mutlu olurum canim.. Fal konusunda da haklisin aslinda ama insan cok bunalinca biseyler duymak istiyor iste..

kıslar merhaba
öncelikle dilerim herkesin dilediği istediği şeyler gerçek olsun
bu aralar bende sadece fallarla ayakta durabiliyorum, kendime çok kısıyorum ama önünü de alamıyorum, aynı konuya bir hafta içinde dört fal baktırdım iki kahve iki tarot ;( nesibe diyorki onu sakın arama aradığında ters tepebilir, ama ben duramıyorum 2 3 güne bi iki mesaj atıyroum napıyosn falan filan, ressan ablaya söyledim o da ara bence bi skıntı yok saten seni çok seviyo dedi, evet nesibede dedi çok seviliyosun diye ama işte arama dedi, şu aramama işini yani aramaya cesaret edemiyorumda saten mesaj atma işini nasıl bırakabilirim bana bir yol gösterin ;(((

Sen gene haftada 4 bn gunde 4u bile gormustum ama yapma,nesibe bu konulri anliyo bna asla arama kndni cek dedgi her zmn adam bna msj atmya basldi sen ustne dstkce olmaz o is.. birak noldu artik msj atmiyo desn inan faydasi oluck

Sen gene haftada 4 bn gunde 4u bile gormustum ama yapma,nesibe bu konulri anliyo bna asla arama kndni cek dedgi her zmn adam bna msj atmya basldi sen ustne dstkce olmaz o is.. birak noldu artik msj atmiyo desn inan faydasi oluck

haklısın ama aramayıncada fallara salıyorum işte ;(

Canım nesibe arama diyosa arama.. Hatta durumunu bilmiyorum ama aramasan, mesaj atmasan sen kazanırsın.. Bu erkekler ne yazık ki böyle, üstüne düştükçe kaçar.. Elde bir olarak gösterme kendini bence. Bi de bunu dene bakalım arama, mesaj atma.. Sonuçlarını da bize bildir :)

:)) canım benim sana dediğim sadece rezzan ablaya kahve idi üzgünüm ama hala geçemedin beni :) rekorum GÜNDE 6 fal yemin ederim :)

Oncelikle yok daha neler demek istiyorum Vari yogu fala dokmussun be abla, yapma yazik gunah

Burda Deniz Gorurle ilgili yorumlar gordum, ben de yapayim dedim. Bir kere nedense mp3 kaydi da olsa, ben bu adamin enerjisinden inanilmaz etkilendim. O konusurken oturup agladim resmen.

Falina gelince, soyledigi olabilecek bir olay, hatta bu olayi tellwe Kiraze de soyledi, gelecek ay icinde cikarsa cikar. Lakin bence benim takinacagim tutumu yanlis yorumladi. Kiraze direk tartisacaksin demis (bir adamla). Deniz de gelecekten umutlanacaksin demis. Kiraze sen duygularini bitirmissin dedi, Deniz seviyorsun diyor. Kiraze hakli yani, Deniz olayi gordu ama bence yanlis yorumladi.

haklısın ama aramayıncada fallara salıyorum işte ;(

Cansuya nazım geçtiği için onu tehditlerle durdurmaya çalışıyorum da seni ne yapıcaz bilemedim :) tatlım fala sarmak o kadar da iyi bişi değil.. Yok illa fal baktırcam diosan o zaman tellwenin 2 günde 1 olan ve çoğunlukla falcıbotların yorumladığı promosyon falına gönder, ya da derya abla var duydun mu bilmiyorum ücretsiz olarak baktır orda..

:) ne desen haklısın canım benimm.. 1,5 ayda SIRF BİNNAZ ABLADA baktırdığım fal sayısı 25.. En son açelyaya baktırıp ara verdim artık eylüle kadar fal yok en azından paralı fal yok :)

Denizi beğenmedim demedim ben aksine beğenmiştim önce hatta paylaşmıştım da.. ama burdan birine bi söz verdi ve tutmadı o yüzden çok kızgınım ona..

ay duramıyorum işte sanki mesaj atınca bişi mi oluyo yok soğuk soğuk davranıyo ama ben duramıyorum işte sis bunu nasıl beceriyosunus yaa, ben hep böyleyim iletişim hakaretvaride olsa mutlaka olmalı işte ondan duramıyorum heralde;( aynen dediğin gibi nesibe ararsan bu iş olmayabilir bile dedi bak bugün aramadım ya kıvranıyorum yine ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…