Uslu uslu duruyosun sen di mi Cansucum? :) bak hergün yoklama yapıcam sana ona göree :))
Açelya'nın gelecekle ilgili dediklerinden çıkanlar oldu mu geçmişten ziyade gelecek önemli benim içinŞevval çevrimdışı ona baktırıcam ama bekleyemiyorum eğer açelyanın dedikleri çıktıysa gelirse ona da baktırabilirim...
Bana kisa bi zaman soyledi olrsa soylerim
Uzunluk kisalik kisiye gore degisir tabi ama bana da uzun zaman verdi sayilmaz :) olursa zaten burda esecek biseyler hazirlikli olun :))
Bu arada ustteki mesaji okudum afferin sana tatlim :)) yoklamalar devam edecek :)
bu arada rezzan abla bana bayram vadesi ve yıl sonuna kadar demiş ki zaten benimki yıl sonuna kadar piyasada olmayacak of allahım ya bu aptalla ilişkim başlamadan Allaha yalvardım üzülmek istemiyorum hayırlıysa olsun dedim vardır bi hayır hayatımı değiştirdim ama aklımdan çıkmıyo ki
Canim rezzan abla bana da bayram ve kis gelmeden dedi.. Bayramda yasadim dedigi seyi istedigim gibi olmasa da..
Senin durumuna da ayrica uzuluyorum ve dua ediyorum sana dasu yasadiklarimizda mutlaka bir hayir var -su an goremesek de- ben cok inaniyorum buna.. Dua et bolca canim. dun ogrendim Sahmeran duasi varmis onu okuyacagim ben sen de oku istersen. Belki olacak olan guzel seyleri hizlandirir..
ben de bi dua biliyorum da zor geliyor hele bide şimdi işe başladım ekstra zorama sana özelden link atıcam evdeysen şu ara boşsan yap canım çok etkili ben artık yoruldum ne kızlara sevgilileri değer veriyo benim bi tanesi 6-7 yılın sonunda başka kıza kaçtı üstelik evlilik teklifinden 3 gün sonra!!!bu da kapımda bekledi asla üzmem ağlatmam diye 2 ayda yok oldu senin durumunu daha çok anlıyorum cidden anne baba ayrılığı çocukları vurur onu da bilirim aslında falı bırakıp duaya sarılmak gerek
:)) evett 5 gunde birr :) ordaki huhh yuhh olacakti sanirim di mi? :))
kıslar merhaba
öncelikle dilerim herkesin dilediği istediği şeyler gerçek olsun
bu aralar bende sadece fallarla ayakta durabiliyorum, kendime çok kısıyorum ama önünü de alamıyorum, aynı konuya bir hafta içinde dört fal baktırdım iki kahve iki tarot ;( nesibe diyorki onu sakın arama aradığında ters tepebilir, ama ben duramıyorum 2 3 güne bi iki mesaj atıyroum napıyosn falan filan, ressan ablaya söyledim o da ara bence bi skıntı yok saten seni çok seviyo dedi, evet nesibede dedi çok seviliyosun diye ama işte arama dedi, şu aramama işini yani aramaya cesaret edemiyorumda saten mesaj atma işini nasıl bırakabilirim bana bir yol gösterin ;(((
Sen gene haftada 4 bn gunde 4u bile gormustum ama yapma,nesibe bu konulri anliyo bna asla arama kndni cek dedgi her zmn adam bna msj atmya basldi sen ustne dstkce olmaz o is.. birak noldu artik msj atmiyo desn inan faydasi oluck
canım seni geçtim bir haftada dört fal nasıl
kıslar merhaba
öncelikle dilerim herkesin dilediği istediği şeyler gerçek olsun
bu aralar bende sadece fallarla ayakta durabiliyorum, kendime çok kısıyorum ama önünü de alamıyorum, aynı konuya bir hafta içinde dört fal baktırdım iki kahve iki tarot ;( nesibe diyorki onu sakın arama aradığında ters tepebilir, ama ben duramıyorum 2 3 güne bi iki mesaj atıyroum napıyosn falan filan, ressan ablaya söyledim o da ara bence bi skıntı yok saten seni çok seviyo dedi, evet nesibede dedi çok seviliyosun diye ama işte arama dedi, şu aramama işini yani aramaya cesaret edemiyorumda saten mesaj atma işini nasıl bırakabilirim bana bir yol gösterin ;(((
Sen gene haftada 4 bn gunde 4u bile gormustum ama yapma,nesibe bu konulri anliyo bna asla arama kndni cek dedgi her zmn adam bna msj atmya basldi sen ustne dstkce olmaz o is.. birak noldu artik msj atmiyo desn inan faydasi oluck
:)) canım benim sana dediğim sadece rezzan ablaya kahve idi üzgünüm ama hala geçemedin beni :) rekorum GÜNDE 6 fal yemin ederim :)
haklısın ama aramayıncada fallara salıyorum işte ;(
Oncelikle yok daha neler demek istiyorumVari yogu fala dokmussun be abla, yapma yazik gunah
Burda Deniz Gorurle ilgili yorumlar gordum, ben de yapayim dedim. Bir kere nedense mp3 kaydi da olsa, ben bu adamin enerjisinden inanilmaz etkilendim. O konusurken oturup agladim resmen.
Falina gelince, soyledigi olabilecek bir olay, hatta bu olayi tellwe Kiraze de soyledi, gelecek ay icinde cikarsa cikar. Lakin bence benim takinacagim tutumu yanlis yorumladi. Kiraze direk tartisacaksin demis (bir adamla). Deniz de gelecekten umutlanacaksin demis. Kiraze sen duygularini bitirmissin dedi, Deniz seviyorsun diyor. Kiraze hakli yani, Deniz olayi gordu ama bence yanlis yorumladi.
Canım nesibe arama diyosa arama.. Hatta durumunu bilmiyorum ama aramasan, mesaj atmasan sen kazanırsın.. Bu erkekler ne yazık ki böyle, üstüne düştükçe kaçar.. Elde bir olarak gösterme kendini bence. Bi de bunu dene bakalım arama, mesaj atma.. Sonuçlarını da bize bildir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?