Binnaz Abla

:))) aynen banada taha demişti:))) benim adam mesajı zor yazıyor..bilgisayarı açıp kapatmayı bilmez..sallıyorlar işte:))))

Hahahhaaahhha, doğru demişsin ya.Sanki herkes Marc Zuckerberg ,sanal alem kurdu.Bilgisayarla bile hiç ilgisi olmayan yığınla insan var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aplamiz haklisin ama hani derler ya bir seyi 100 kere soylesen olur diye......Birisi sana 40 kere bahtsizsin, sanssizsin, zavallisin, sana acidim derse sen de kendini kotu hissetmez misin? Yani ben kotu hissetmedim ama yine de sinirim bozuldu. Bence sans diye bir sey yok askta zaten. Kader ne yazildiysa o var. Alnimiza yazili olani sans/sanssizlik diye yorumlamak bence fazla iddiali.

Merhaba kim tarot bakıyor bakim içim daraldı iki cümle biri bişey söylese bile bakıp çok mutlu olacağım?

Seruven tarotta falanda iyiydi bende.Söz fal sinyalini aldığım ilk an Seruven yıldızname yaparım o zaman.Kıraze demişken dünkü pembe tablo mevzusuna bi örnek daha bence.Tabi belli olmuyor bak sen memnunsun.Ben taaa yaz dönemi baktırdım, pembe ve tutmadı bende.

Bak işte hayır bunu karşındaki derse olmaz ama o derse ve sende inanırsan o zaman olur.Herkes sevdiğine sevmediğine iyiyi kötüyü söylesin ve tutsun ,yok öyle bişey ya rahat ol.Aynen herşey kader.Lebuda dedi diye alınyazın değişmez emin ol ,senin inancından duandan başka da herşey boş.

Cok kahve baktirasim var, kime baktirsam? Falimpirdeki Semiha ya ne dersin?

Kiraze bence pembe tabluc degil sekerim. Bana bu adamla sonunuz yok, sen baska biriyle evleniceksin demisligi var; daha da olumsuz seyler soylemisligi var. SarayliHanim da keza.

Semiha iyidir ben epey memnun kaldım kızdan ,tarot atmıştım.Falı çok kısadır bi paragraf diyebilirim ama her kelimesi doludur,boş laf etmez.Birazda ondan kısa zaten.Ha bide bekleyebilirsin biraz Semiha'yı.Benim yorumum bir sonraki gün gelmişti.

:))) aynen banada taha demişti:))) benim adam mesajı zor yazıyor..bilgisayarı açıp kapatmayı bilmez..sallıyorlar işte:))))

buda yeni trend fal yorumu oldu. seni takip ediyor... Birgün de peşine dedektif takmış derlerse hiç şaşmam yani.

Bütün kullanıcılarımıza Hayırlı Akşamlar Diliyoruz. Çok üzülerek belirtmek isteriz ki kullanım koşullarımızı dikkatli okumayan yorumcularımızdan Nesem28 ile yollarımızı an itibari ile ayırmış bulunmaktayız.Tespit ettiğimize göre bir çok kullanıcımıza aynı yorumları yapmış, deyim yerindeyse kopyala yapıştır yaptığını tespit ettik.Tüm kullanıcılarımızdan hanımefendinin adına özür dileriz.Cezvve.com büyük bir ekiple yönetildiğini,tüm yorumların tek tek kontrol edildiğini bir daha DEFAATLE bildiririz. Her şey bir CEZVVE ile başladı.Sağlıcakla ve iyi fallarla kalın.

evet canim evliymis
karisi evi terk etmis bu da eve hatun atmis kayinpederde evde bunlari basmis

Online fallar adına büyük başarısızlık,bir falcı olsun medenî halini bilmeliydi.
Herşeyin hayırlısı derler, basit bi cümle gibidir ama ne kadar doğru.Böyle bir cambaz bir insanın hayatına girecekse hiç olmaması daha hayırlı.

Yani bende basarisizlik olarak gördüm üstelik bana net tarif verenleri birlestirerek o kisiyi buldugum icin o kisiyide uzun zaman takip etme firsatim olduu gercekten saman altindan su yürüten cinsten biriymis evli olduguna dair hic bir ize rastlamadim üstelik baya bilgi edinmistim (face,sirket bilgileri vs ) ...
Hadi ben kendim böyle bisiyi ögrenemedim falcilar hic mi bilemedi ona sasiyorum... bu kdr net bi bilgi bilinmeli ...
Cogu falciya göre evlenecegim kisi bu idi.
Evli oldugunu duyunca epey sasirdim haliyle
Elbette iyiki tanismamisim (karsilasma durumumuz olmustu) karsimada olur ki cikti ne oldugunu ögrenmis olduk hayirlisi
Fal olayi bende bitti artik rihannas ile karar verdik fal filan yok baktirmicaz

Son düzenleme:

Valla benim hislerim o un yapms falcilardan cok cok kuvvetli....evlilik bagini iyi bir falci nasil bilemez hayret evliligi bilemeyen falci.hayatindan bir kadin varmi hic bilemez:)))
Bende hafiften tarot bakarim arkadaslarima...hatta topiktede baktigim arkadaslarim oldu..simdi tovbe ettim o ayri konuda..
bi arkadasima iliski acilimi yaptim hayatina yeni biri girmisti..kizda nasil biri diye merak ediyor tabi...bende bu adam evli karisida kiz cocuguna hamile dedim...anaaaa kiz uzun surmeden boyle oldugunu ogrendi...anam ofiste herkes fal bak fal bak yok anacim tovbe ettim dedim..fal baktigim gece korkutuyorlardi beni:)))...yani ben bile bildim ayol :))) keske kendimede bakabilseydim...hatta fal baktirdigim falcilarin nerdeyse hepsi hislerin cok guclu bir anda olmadik seyleri hissediyorsun ve gerceklesiyor diyorlar:))) bizde genetik anacim ablamda benim gibi..
bakkk burdan falcilara sesleniyorum sinirlenir rakip olurum size...butun musterilerinizi alirim:)))

Hepimize ders olması gerek bu durum.Bu kadar net bi vaziyet üstelik,bencede ilk bilmeleri gereken şey olmalıydı,hatta pekçoğu bilmeliydi.Adam hakikaten tam bir çakalmış söyleyecek söz yok ,bence şükretmelisin Allah yolun başında seni kurtardığı için.Bende de fala karşı hiiiççç istek kalmadı, o kadar ki aldığım randevuyu bile az önce iptal ettim, zaten her türlü falcıyıda falıda denedim.Şunada baktırsaydım diyebileceğim hiç kimse kalmadı içimde ,online ve reelde.Tabiki arada baktırılabilir ama bir günde üç beş fal banada şu an gereksiz geliyor.Umarım hep böyle hissederim.Olacak olan zaten olur,hepimiz için hayırlısı olsun.

müşterilerinden ilk önce beni çalabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…