:))) aynen banada taha demişti:))) benim adam mesajı zor yazıyor..bilgisayarı açıp kapatmayı bilmez..sallıyorlar işte:))))
Önemli olan senin kendini hangi noktada gördüğün ,nasıl hissettiğin.Lebuda iyidir hoştur ama bin tane Lebuda sana bunu desede önemi bence sıfır.Seni senden iyi bilemez ki..Sen şansına talihine güvendikten sonra,hayatın sana sunduklarını gördükten sonra bunlar hava cıva.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sekerim, vallahi billahi yildiznamesi soke edici....bir baktirBegenmezsen gel tukur bana Heyecani goreceksin
Benim de baktirasim yok, Kiraze haric. Tanimadigimiz, bilmedigimiz insanlara baktirmayalim zaten, abuk subuk konusup sinirimizi bozuyorlar.
Aplamiz haklisin ama hani derler ya bir seyi 100 kere soylesen olur diye......Birisi sana 40 kere bahtsizsin, sanssizsin, zavallisin, sana acidim derse sen de kendini kotu hissetmez misin? Yani ben kotu hissetmedim ama yine de sinirim bozuldu. Bence sans diye bir sey yok askta zaten. Kader ne yazildiysa o var. Alnimiza yazili olani sans/sanssizlik diye yorumlamak bence fazla iddiali.
Seruven tarotta falanda iyiydi bende.Söz fal sinyalini aldığım ilk an Seruven yıldızname yaparım o zaman.Kıraze demişken dünkü pembe tablo mevzusuna bi örnek daha bence.Tabi belli olmuyor bak sen memnunsun.Ben taaa yaz dönemi baktırdım, pembe ve tutmadı bende.
Cok kahve baktirasim var, kime baktirsam? Falimpirdeki Semiha ya ne dersin?
Kiraze bence pembe tabluc degil sekerim. Bana bu adamla sonunuz yok, sen baska biriyle evleniceksin demisligi var; daha da olumsuz seyler soylemisligi var. SarayliHanim da keza.
Tanrimmmmmmmmmmm ne?!!!!Adam evli miymis?
:))) aynen banada taha demişti:))) benim adam mesajı zor yazıyor..bilgisayarı açıp kapatmayı bilmez..sallıyorlar işte:))))
Cok kahve baktirasim var, kime baktirsam? Falimpirdeki Semiha ya ne dersin?
Kiraze bence pembe tabluc degil sekerim. Bana bu adamla sonunuz yok, sen baska biriyle evleniceksin demisligi var; daha da olumsuz seyler soylemisligi var. SarayliHanim da keza.
cnm cezvve'de ki kahine baktır,tavsiye ederim.
krizdeyim ,kahine ve merline baktırcam
evet canim evliymis
karisi evi terk etmis bu da eve hatun atmis kayinpederde evde bunlari basmis
Online fallar adına büyük başarısızlık,bir falcı olsun medenî halini bilmeliydi.
Herşeyin hayırlısı derler, basit bi cümle gibidir ama ne kadar doğru.Böyle bir cambaz bir insanın hayatına girecekse hiç olmaması daha hayırlı.
Yani bende basarisizlik olarak gördüm üstelik bana net tarif verenleri birlestirerek o kisiyi buldugum icin o kisiyide uzun zaman takip etme firsatim olduu gercekten saman altindan su yürüten cinsten biriymis evli olduguna dair hic bir ize rastlamadim üstelik baya bilgi edinmistim (face,sirket bilgileri vs ) ...
Hadi ben kendim böyle bisiyi ögrenemedim falcilar hic mi bilemedi ona sasiyorum... bu kdr net bi bilgi bilinmeli ...
Cogu falciya göre evlenecegim kisi bu idi.
Evli oldugunu duyunca epey sasirdim haliyle
Elbette iyiki tanismamisim (karsilasma durumumuz olmustu) karsimada olur ki cikti ne oldugunu ögrenmis olduk hayirlisi
Fal olayi bende bitti artik rihannas ile karar verdik fal filan yok baktirmicaz
Yani bende basarisizlik olarak gördüm üstelik bana net tarif verenleri birlestirerek o kisiyi buldugum icin o kisiyide uzun zaman takip etme firsatim olduu gercekten saman altindan su yürüten cinsten biriymis evli olduguna dair hic bir ize rastlamadim üstelik baya bilgi edinmistim (face,sirket bilgileri vs ) ...
Hadi ben kendim böyle bisiyi ögrenemedim falcilar hic mi bilemedi ona sasiyorum... bu kdr net bi bilgi bilinmeli ...
Cogu falciya göre evlenecegim kisi bu idi.
Evli oldugunu duyunca epey sasirdim haliyle
Elbette iyiki tanismamisim (karsilasma durumumuz olmustu) karsimada olur ki cikti ne oldugunu ögrenmis olduk hayirlisi
Fal olayi bende bitti artik rihannas ile karar verdik fal filan yok baktirmicaz
Valla benim hislerim o un yapms falcilardan cok cok kuvvetli....evlilik bagini iyi bir falci nasil bilemez hayret evliligi bilemeyen falci.hayatindan bir kadin varmi hic bilemez:)))
Bende hafiften tarot bakarim arkadaslarima...hatta topiktede baktigim arkadaslarim oldu..simdi tovbe ettim o ayri konuda..
bi arkadasima iliski acilimi yaptim hayatina yeni biri girmisti..kizda nasil biri diye merak ediyor tabi...bende bu adam evli karisida kiz cocuguna hamile dedim...anaaaa kiz uzun surmeden boyle oldugunu ogrendi...anam ofiste herkes fal bak fal bak yok anacim tovbe ettim dedim..fal baktigim gece korkutuyorlardi beni:)))...yani ben bile bildim ayol :))) keske kendimede bakabilseydim...hatta fal baktirdigim falcilarin nerdeyse hepsi hislerin cok guclu bir anda olmadik seyleri hissediyorsun ve gerceklesiyor diyorlar:))) bizde genetik anacim ablamda benim gibi..
bakkk burdan falcilara sesleniyorum sinirlenir rakip olurum size...butun musterilerinizi alirim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?