çok haklısın cnm ben dün itibariyle fal baktırmama kararı aldım,bence sizlerde bir süre kendinizi çekin bu böyle gitmez
bu milletin falları nasıl çıkıyor ben onu anlamıyorum :44::44::44:
bende anlamıyorumben aslında çıkmasına müsaade etmiyorum galiba bi dur bi bekle çıkıp çıkmayacağı belli olsun dimi ama?daha baktırdığım falın sonucunu beklemeden hoop başka fal baktır,aceleciliğim,sabredememem hep dert oldu bana
taam da kuzum falı çıkanlar da bizden aşağı değil ki onlarda da manas destanı gibi fal geçmişi listesi var, mübarek de kime falını attıysa tutturmuş yani .. hayır bu fallar neye göre tutuyor adam mı seçiyor napıyor :44::44: ama dediğin de doğru falların çıkması için akibetini biraz beklemete fayda var tabii belki de bu falların birbirini bozma şeysi doğru da olabilir enerjiler sinerjiler birbirine karışıyordur kimbilir ..
benm falların akıbeti tam olarak mayıs sonuna kadar belli olacak o zamana kadar baktırmayıp beklesem süper olurbizdeki nsl bir enerjiyse falları bile kurutuyoruz
aynen ben de öyle bahar mevsimini kapsıyor benim fallar da ama mayısa kadar direnmek de cidden zor ellaaamsorma kııız kendimizi kurutttuğumuz yetmedi falları da kuruttuk
baktırma cnm tut kendini zaten 1 yıla yetecek kadar baktırdınsu saatten sonra baktırman sadece aynı şeyleri duyman olacak zaten olur ya bir gelişme olur bişe olur o zaman baktır.
tamam o zaman kadi diyete girelim seninle birimiz diyeti bozup tadına bakmak isterse birbirimize kızalım uyaralım tamam mı
tamam bana uyar ben zaten dün itibariyle bıraktım ama gizliden baktırmak yok ona göre
Bu falcılar hep aynı lafı söylüyorlar. facebooktan seni takip ediyor. Yalaaan külliyen yalan, en azından benimkisi öyle çünkü facebook kullanmıyorum yaw !!!
eee devir teknoloji devri olunca herkesin facebook hesabı olduğunu sanıyorlar. Şimdi facem olsaydı bende kek gibi inanacaktım söylenene
Çıkarsa zaten tek tek bütün topiclere yazmalîsın bence Cherry.Şu ist topicteki Sevgi vardıya hani,Cosmopolitan da,Sözcü'de röportajı çıkan ondan geçen hafta randevu aldım ama hiçć fal baktırasımda yok bu ara.Sıkıldım galiba fal dinlemekten.Hiçbi falı dikkatede almıyorum artık,öyle bi durumda oluştu bende. Sen biliyosun Sevgi'yi yorumda yazmıştın topiğe, iptalmi etsem acaba?Ne dersin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Patlayan fallarim yiginla :))) bosa fal baktiriyoruz keske cikan bi tane olsaydi sacma sapan seyler disinda en ufak birsey bile tutmuyor
Hele bana yazdan beri tarif edilen bir insan var ki (o insani bulmustum üstelik onlarin tarifine göre )
Adam evli cikti
Hic kimse evli oldugunu bilemedi hic kimse hemde... Bir insanin evli oldugunu bile bilemiyorlarsa bence hic anlami yok...Cünkü bu tarz bilgiler cok sabitti degismez
Fala filan baglansam nolacak bosu bosuna ümit et sonra aa böyle olacak diye beklemeye basla hicbisi olmayincada olmadi dersin
Peki bizi böyle umutlandirmaya hayal kirikligini yasatmaya kimin hakki var ? ( tamam biz kendimiz fal baktirarak bunu baslatiyoruz yinede hissetmedigin bisiyi söyleme yani)
Pek inandiriciligi kalmadi benim acimdan
Buna ilk baktirdigim fallarda dahil rezzan abla ,kiraze, vs vs daha akla gelebilecek bir ton isim sayabilirim ve 1 sene oldu fal baktirali hepsi fos ...
Size uyup Lebuda ya fal attim, atmaz olsaydim. O kadar cok bahtsizsin yazmis ki, sayamadim. Her cumlede bahtsizsin, sanssizsin yazmis, noktalama isareti olarak kullanmis. Bir de iki kizin olacak biri senin gibi bahtsiz olacak demisTovbe Allahim tovbe tovbeeeeeeeee,, ben kendimi sanssiz gormuyorum, gencim guzelim, insanlarin hayalini kurdugu bir iste calisiyorum ; hatun kafama bahtsizsin bahtsizsin diye kakmis habire, deli midir nedir?! Oglen oglen zorla sinirimi bozdu.
Ben baktirmadim sekerim, websitesine tikladim ve kahve fali 75 tly di :26::26:
Istanbul topiginde bir bayan begenmemis, gitmeye deger mi bilemedim, cok para yani
Sana ve herkese tavsiyem siddetle Seruven in yildiznamesi. Bu hatun bu isi biliyor bence, bir dene pisman olmayacaksin.
Yigit le bence bizim elektrigimiz tuttu
Yok be Cherry parasından falan değilde ,fal baktırasım yok,tereddütüm bu yüzden.Fal canavarım aktif olsa kesin giderdim. Randevu alınca geçen hafta kararsîz kaldım ama yüksek ihtimal gitmem .Dediğin doğru bide olumsuz yorumu vardı zaten.Serüven'e katina,tarot baktîrmıştım.Şu an karşıma Baba Vanga gelse tınlamam inan.Zaman içinde öyle her türlü yorumu aldım ki ,vasat fallar bende heyecan falan bırakmadı.Umarım fal canavarımın pasifliği daim olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Size uyup Lebuda ya fal attim, atmaz olsaydim. O kadar cok bahtsizsin yazmis ki, sayamadim. Her cumlede bahtsizsin, sanssizsin yazmis, noktalama isareti olarak kullanmis. Bir de iki kizin olacak biri senin gibi bahtsiz olacak demisTovbe Allahim tovbe tovbeeeeeeeee,, ben kendimi sanssiz gormuyorum, gencim guzelim, insanlarin hayalini kurdugu bir iste calisiyorum ; hatun kafama bahtsizsin bahtsizsin diye kakmis habire, deli midir nedir?! Oglen oglen zorla sinirimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?