Binnaz Abla

bu milletin falları nasıl çıkıyor ben onu anlamıyorum :44::44::44:

bende anlamıyorum ben aslında çıkmasına müsaade etmiyorum galiba bi dur bi bekle çıkıp çıkmayacağı belli olsun dimi ama?daha baktırdığım falın sonucunu beklemeden hoop başka fal baktır,aceleciliğim,sabredememem hep dert oldu bana

taam da kuzum falı çıkanlar da bizden aşağı değil ki onlarda da manas destanı gibi fal geçmişi listesi var, mübarek de kime falını attıysa tutturmuş yani .. hayır bu fallar neye göre tutuyor adam mı seçiyor napıyor :44::44: ama dediğin de doğru falların çıkması için akibetini biraz beklemete fayda var tabii belki de bu falların birbirini bozma şeysi doğru da olabilir enerjiler sinerjiler birbirine karışıyordur kimbilir ..

benm falların akıbeti tam olarak mayıs sonuna kadar belli olacak o zamana kadar baktırmayıp beklesem süper olur bizdeki nsl bir enerjiyse falları bile kurutuyoruz

benm falların akıbeti tam olarak mayıs sonuna kadar belli olacak o zamana kadar baktırmayıp beklesem süper olur bizdeki nsl bir enerjiyse falları bile kurutuyoruz

aynen ben de öyle bahar mevsimini kapsıyor benim fallar da ama mayısa kadar direnmek de cidden zor ellaaam sorma kııız kendimizi kurutttuğumuz yetmedi falları da kuruttuk

aynen ben de öyle bahar mevsimini kapsıyor benim fallar da ama mayısa kadar direnmek de cidden zor ellaaam sorma kııız kendimizi kurutttuğumuz yetmedi falları da kuruttuk

baktırma cnm tut kendini zaten 1 yıla yetecek kadar baktırdın su saatten sonra baktırman sadece aynı şeyleri duyman olacak zaten olur ya bir gelişme olur bişe olur o zaman baktır.

baktırma cnm tut kendini zaten 1 yıla yetecek kadar baktırdın su saatten sonra baktırman sadece aynı şeyleri duyman olacak zaten olur ya bir gelişme olur bişe olur o zaman baktır.

tamam o zaman kadi diyete girelim seninle birimiz diyeti bozup tadına bakmak isterse birbirimize kızalım uyaralım tamam mı

en son 28 martta baktırdım bende bıraktım bu ayın 20sine kadar baktırmayacağım hem çıkması umudumda kalmadı

Bu falcılar hep aynı lafı söylüyorlar. facebooktan seni takip ediyor. Yalaaan külliyen yalan, en azından benimkisi öyle çünkü facebook kullanmıyorum yaw !!!

eee devir teknoloji devri olunca herkesin facebook hesabı olduğunu sanıyorlar. Şimdi facem olsaydı bende kek gibi inanacaktım söylenene

:))) aynen banada taha demişti:))) benim adam mesajı zor yazıyor..bilgisayarı açıp kapatmayı bilmez..sallıyorlar işte:))))

Ben baktirmadim sekerim, websitesine tikladim ve kahve fali 75 tly di :26::26:

Istanbul topiginde bir bayan begenmemis, gitmeye deger mi bilemedim, cok para yani

Sana ve herkese tavsiyem siddetle Seruven in yildiznamesi. Bu hatun bu isi biliyor bence, bir dene pisman olmayacaksin.

Yigit le bence bizim elektrigimiz tuttu

Son düzenleme:

Tanrimmmmmmmmmmm ne?!!!! Adam evli miymis?

üüfff aman bana da 2 farklı falcı demişti faceden sosyal mecradan filan takip meselesi..birisi sen takip edosun onu demişti birisi de o seni takip ediyor demişti.. 2 si de mümkün değil adamın facei yok sosyal mecralarla hiiiç ilgisi yok, hatta sosyal medyada ünlü ne klişe esprileri bilirdi ne videoları filan.. tamamen saçmalık yaa.. falcılara sesleniyorum herkesin face i yok anacım.. bırakın bu işleri

Size uyup Lebuda ya fal attim, atmaz olsaydim. O kadar cok bahtsizsin yazmis ki, sayamadim. Her cumlede bahtsizsin, sanssizsin yazmis, noktalama isareti olarak kullanmis. Bir de iki kizin olacak biri senin gibi bahtsiz olacak demis Tovbe Allahim tovbe tovbeeeeeeeee,, ben kendimi sanssiz gormuyorum, gencim guzelim, insanlarin hayalini kurdugu bir iste calisiyorum ; hatun kafama bahtsizsin bahtsizsin diye kakmis habire, deli midir nedir?! Oglen oglen zorla sinirimi bozdu.

Son düzenleme:

Valla negatifçi demişlerdi de bu ne yahu boşver moralini bozma

Yok be Cherry parasından falan değilde ,fal baktırasım yok,tereddütüm bu yüzden.Fal canavarım aktif olsa kesin giderdim. Randevu alınca geçen hafta kararsîz kaldım ama yüksek ihtimal gitmem .Dediğin doğru bide olumsuz yorumu vardı zaten.Serüven'e katina,tarot baktîrmıştım.Şu an karşıma Baba Vanga gelse tınlamam inan.Zaman içinde öyle her türlü yorumu aldım ki ,vasat fallar bende heyecan falan bırakmadı.Umarım fal canavarımın pasifliği daim olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sekerim, vallahi billahi yildiznamesi soke edici....bir baktir Begenmezsen gel tukur bana Heyecani goreceksin

Benim de baktirasim yok, Kiraze haric. Tanimadigimiz, bilmedigimiz insanlara baktirmayalim zaten, abuk subuk konusup sinirimizi bozuyorlar.

Son düzenleme:

Önemli olan senin kendini hangi noktada gördüğün ,nasıl hissettiğin.Lebuda iyidir hoştur ama bin tane Lebuda sana bunu desede önemi bence sıfır.Seni senden iyi bilemez ki..Sen şansına talihine güvendikten sonra,hayatın sana sunduklarını gördükten sonra bunlar hava cıva.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…